Az apróhirdetések keresési rendszerét is lehetne javítani , meg akartam nézni a kecske árakat kíváncsiságból be írtam " kecske " mindet adott ,de kecskét nem láttam.
Nem ártana, már tényleg valami rendszert vinni a dologba, mert lassan áttekinthetetlen lesz az egész és ez nekünk se lesz jo, meg nektek is kezelhetetlen lesz.
Olyat nem lehetne,hogy egy apróhírdetés csak 30 napig legyen aktív és a lejárta után esetleg kapjon a hírdető egy levelet,hogy ha akarja akkor hosszabbíthatja. Vicces,hogy vannak 2010 es hírdetések is
"ha igy van ez tisztességes? "
---Ezt a levelet kaptam reggel 5:11-kor , gondolom a felvetéseden felbuzdúlva, mert bővebben nincs kifejtve mire gondol, csak most h olvasom hsz-odat, biztos reggeli merevedésre nem volt fogadókészség a másik fél részéről, ezért a fórumot tanulmányozva olvasta a felvetésed , és valakin ki kellett engedni a feszülő energiát. Mivel este frissitettem a hirdetéseimet, igy elsők között hergelhette fel ezen tisztességtelen eljárásom, / ha egyenként felrakom és egész oldalt elfoglalok velük, az mindjárt tisztességesebb lenne / .
Meg be lehessen állítani, hogy új vagy használt gépek között keresek.
Bár máshol láttam már, hogy a kereskedők hirdetik használt gépként is az újat.
Beállok akkor én is modinak és irtó kemény leszek!!
Az apróknál jól jönne egy kis részletesebb keresési beállítás opció! Mint pl. a géppiacon, de a legjobb ha olyan lenne mint a trktorpool-on.
Ennyi hirdetéshez már dukál!
Az értékcsökkenés a lényeg.
Azt esetleg el tudom képzelni, hogy anno 150milliós volt a csomag, adapterekkel, injektálóval, autókormánnyal, fűnyírógéppel, heremasszírozóval, visszaosztással stb. de az akkor is több mint négy éve volt. A leégés előtt garantáltan nem ért többet 50-60millánál, aminek fényében kizárólag az újkori "értékét" emlegetni enyhén szólva is csúsztatás.
Bocs hogy bele szólok, de kíváncsiságból megnéztem a traktorpool-on a KRONÉK árait-háát lehet hogy igazat mondanak,mert BIG X 650-esnek 2010kivitelben is potom 80.048750 ft+19%áfa mert németben van.A nagyobbakra már árat sem írnak, csak külön kérésre!
150milliós járvaszecskázó???!!! Ezek hülyék.
http://www.agroinform.com/aktualis/Bulvar-150-millios-Krone-Big-X-silozot-gyujtottak-fel-+Video;-Kepek/20130104-20419/
Az addig OK, hogy ez a kapható legnagyobb, de kb. a felét érhette anno új korában, most meg örülne a harmadának is (és ebben már az infláció is benne van). Ha ez az összeg "hivatalos", akkor eléggé biztosítási csalás szaga van a dolognak...
Tudom, hogy sikere lesz! Így is az egyik legjobb fórum, de akkor meg a legeslegjobbak egyike lesz!
Azok is értékelni fogják, akik most kicsit ódzkodnak még tőle.
Ilyesmiről beszélek.
Most is egyszerűbb lett volna, ha van alul kis chat-ablak, vagy privi lehetőség. Ezek segítségével Melcsi azonnal lépésről lépésre tudott volna segítséget nyújtani.
Meg Dezsőnek is.
Megoldódott így is mindkettőtöknek, de miért ne könnyítse az ember az életét, ha van rá mód?
Gyors és egyszerű lehetőség - élni kellene vele.
valamit biztos tudtál segíteni, mert már elkövettem vagy négy különböző nevű galériát és ez elmúlt egy órácskát feltöltéssel töltöttem el, a nyulaim meg biztos nem tudták megenni a tápot, mert még a kocsi hátuljába van.
Köszi a segítséget.
Ha lesz pénzem iszok egy kupicával az egészségedre.
Megnéztem, olyan lehetőség nincs, h albumon belül még egy album....
Először hozz létre egy albumot, és abba töltögesd fel a képeidet
Ha rákattintasz arra, h "Saját galériák", akkor a "Feltöltött galériák" felirat alatt látod azt hogy "Új galéria felvétele". Erre kattintva tudsz új galériát létrehozni.
Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom
Nem javaslom az nem egyenlő azzal, hogy nem látom értelmét. Maximum egy tartózkodás jön ki belőle szavazás esetén. Ha nekem kell fizetni a munka költségét, akkor már egyenlő lesz azzal, hogy ellenzem.
Ha neked illetve azoknak kell fizetni, a munkadíjat, akik kérik, akkor már ellenzem.
Ha végig ülsz egy előasást az előasés végén szerinted hányan merik bevallani, hogy ezt, azt nem értettek?
Anno megkérdeztem a gyerekeket, hogy egy M8 anyamenet készítéséhez hány mm átmérőjű fürót kell venni a boltból?
A technika könyvbe le volt írva a készítés menete. Egy "rossz tanjuló" tudta a választ.
a sját kitűnő tanjuló fiam sem tudta megválaszolni.
Szerinted megértették a szöveget, ami érthetően volt fogalmazva? Szerintem nem. Ha megkérdezted volna tőlök, hogy értitek? Naná, hogy mindenki értette volna, viszont elkészíteni csak az az egy tudta volna, aki édesapjával szokott dolgozgatni a műhelyben.
Amit még nem tudok, hogy a feltett képeimet hogyan tudnám rendszerbe szedni.
Biztos le van írva a GYIK között, de mostanában nem kersetem, meg az számomra bonyolult, mert nem elég szájba rágós.
Gondolok arra, hogy lenne
Próba
Termelés
Receptek
Egyéb című albumom.
Ezt tölteném fel az aktuális képekkel, úgy hogy tudok hozzá szöveget is írni, ha akarok.
A szöveg írás már sikerült, de a témák szerinti megbontás még nem megy.
Talán valaki hozzáérté IDE teszi a tudást, vagy a linket, ahol ott a tudás.
7911 hozzászólás
Jellemzi az apróhírdetési rovatot,hogy egy tiszteséges ember ÍGY kell gumit hírdessen.
Válasz #3106. hozzászólásra
Pedig a mazochistának lenni az igazi:
Ha rossz, az jó (ezért mazochisták)
De ha jó, akkor rossz, tehát jó :-D
Válasz #3109. hozzászólásra

perpillanat mazooo??
akkor 1 transzformátort keresek aki átalakit......
Válasz #3106. hozzászólásra

Téves info!
Sürgősen keress más informátort!
Válasz #3107. hozzászólásra

de a 15. kb már legalább kecske méti
Az apróhirdetések keresési rendszerét is lehetne javítani , meg akartam nézni a kecske árakat kíváncsiságból be írtam " kecske " mindet adott ,de kecskét nem láttam.
Válasz #3105. hozzászólásra

jójó nem kell szinészkedni
tudja mindenki itten h. a szadónak hódolsz .......
Válasz #3103. hozzászólásra

Te kis szadista!!!!
Válasz #3100. hozzászólásra

Érdekes dolgok vannak... nekem meg most lett gyorsabb - de az elmúlt napokban nagyon vacak volt.
Válasz #3102. hozzászólásra

Irtsd őket ha mondom mer a mass után 60000en lesznek má.......
Válasz #3101. hozzászólásra

Válasz #3100. hozzászólásra

takarits ki Sanyibá :
50000 regisztráltat
1000 látogatót
meg 50 tagot
ugysincs belüllük ló....... hasznunk se
se Kendteknek
se nekünk ......
Nagyon lassú!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem ártana, már tényleg valami rendszert vinni a dologba, mert lassan áttekinthetetlen lesz az egész és ez nekünk se lesz jo, meg nektek is kezelhetetlen lesz.
Válasz #3097. hozzászólásra

Olyat nem lehetne,hogy egy apróhírdetés csak 30 napig legyen aktív és a lejárta után esetleg kapjon a hírdető egy levelet,hogy ha akarja akkor hosszabbíthatja. Vicces,hogy vannak 2010 es hírdetések is
Válasz #3095. hozzászólásra
Mivel este frissitettem a hirdetéseimet, igy elsők között hergelhette fel ezen tisztességtelen eljárásom, / ha egyenként felrakom és egész oldalt elfoglalok velük, az mindjárt tisztességesebb lenne / .
"Agroinform.hu apróhirdetés: Tritikálé, Köles, Őszi zab, Kukorica, Somkóró eladó ! "
"ha igy van ez tisztességes? "
---Ezt a levelet kaptam reggel 5:11-kor , gondolom a felvetéseden felbuzdúlva, mert bővebben nincs kifejtve mire gondol, csak most h olvasom hsz-odat, biztos reggeli merevedésre nem volt fogadókészség a másik fél részéről, ezért a fórumot tanulmányozva olvasta a felvetésed , és valakin ki kellett engedni a feszülő energiát.
Válasz #3095. hozzászólásra

Meg be lehessen állítani, hogy új vagy használt gépek között keresek.
Bár máshol láttam már, hogy a kereskedők hirdetik használt gépként is az újat.
Beállok akkor én is modinak és irtó kemény leszek!!
Válasz #3094. hozzászólásra
Az apró az legyen apró a kereskedői hírdetések meg legyenek külön téve a géppiacra.Aki 3 nál több gépet árul az már a kereskedő kategória.
Válasz #3084. hozzászólásra
Bence!
Az apróknál jól jönne egy kis részletesebb keresési beállítás opció! Mint pl. a géppiacon, de a legjobb ha olyan lenne mint a trktorpool-on.
Ennyi hirdetéshez már dukál!
Válasz #3092. hozzászólásra
Az értékcsökkenés a lényeg.
Azt esetleg el tudom képzelni, hogy anno 150milliós volt a csomag, adapterekkel, injektálóval, autókormánnyal, fűnyírógéppel, heremasszírozóval, visszaosztással stb. de az akkor is több mint négy éve volt. A leégés előtt garantáltan nem ért többet 50-60millánál, aminek fényében kizárólag az újkori "értékét" emlegetni enyhén szólva is csúsztatás.
Azért kíváncsi lennék mennyibe fájna idehozatni az USA-ból, meg a német eredeti üzemóra állására!
14 oldal gumi hirdetés ,és ez csak 2 hirdető mi lesz ha jön még kettő?????

Valamit találjatok ki ez ellen mert így tropára megy az apró hirdetés.
Válasz #3089. hozzászólásra
600ezer USD egy új 1100-as: http://krone.ironbuilder.com/selectCodes.aspx?rs=true&productID=14609
190ezer USD egy '09-es 1000-es: http://www.tractorhouse.com/listingsdetail/detail.aspx?OHID=7157947
De van itt egy német is: 2010-es, 60 milláért
http://www.mascus.hu/mezogazdasagi-gepek/hasznalt-onjaro-szecskazok/krone-big-x-1000/dqmmlrlt.html
Bocs hogy bele szólok, de kíváncsiságból megnéztem a traktorpool-on a KRONÉK árait-háát lehet hogy igazat mondanak,mert BIG X 650-esnek 2010kivitelben is potom 80.048750 ft+19%áfa mert németben van.A nagyobbakra már árat sem írnak, csak külön kérésre!

150milliós járvaszecskázó???!!! Ezek hülyék.
http://www.agroinform.com/aktualis/Bulvar-150-millios-Krone-Big-X-silozot-gyujtottak-fel-+Video;-Kepek/20130104-20419/
Az addig OK, hogy ez a kapható legnagyobb, de kb. a felét érhette anno új korában, most meg örülne a harmadának is (és ebben már az infláció is benne van). Ha ez az összeg "hivatalos", akkor eléggé biztosítási csalás szaga van a dolognak...
Válasz #3085. hozzászólásra
Azt, hogy pl. én hanyadiknak regisztráltam látható valahol?
Sziasztok! Valaki tudná törölni a JCB Fastrac topikból a #243-as hsz-emet?? Véletlenül rossz helyre ment

Válasz #3084. hozzászólásra

A jobb felső sarokban túl az ötvenezren..
Válasz #3083. hozzászólásra

Igen, igen rajta vagyunk meg lesz nem sokára
Bence az elavult hírdetéseket valahogy törölni kellene,ma is öten hívtak 2009-es hírdetésem miatt

Ez tulajdonképpen egy saját,privát postaláda...ettől "privi" és mindenkinek lesz,mutattok egyett
rákattintasz és már olvasod is
Válasz #3080. hozzászólásra

Válasz #3079. hozzászólásra
látom R Bácsit mikor rájön csak rábeszélt az Asszony!(bármire)

Ezt elintézted,
Válasz #3078. hozzászólásra

Nagyon örülök, Bence!
Tudom, hogy sikere lesz! Így is az egyik legjobb fórum, de akkor meg a legeslegjobbak egyike lesz!
Azok is értékelni fogják, akik most kicsit ódzkodnak még tőle.
Válasz #3077. hozzászólásra
Igen, ez az üzenet küldés jó ötlet és hamarosan meg fogjuk valósítani!
Válasz #3073. hozzászólásra

Ilyesmiről beszélek.
Most is egyszerűbb lett volna, ha van alul kis chat-ablak, vagy privi lehetőség. Ezek segítségével Melcsi azonnal lépésről lépésre tudott volna segítséget nyújtani.
Meg Dezsőnek is.
Megoldódott így is mindkettőtöknek, de miért ne könnyítse az ember az életét, ha van rá mód?
Gyors és egyszerű lehetőség - élni kellene vele.
Válasz #3075. hozzászólásra
Melcsi! Katt a nevemre ott az emailom, adj egy elérhetőséget!
Válasz #3073. hozzászólásra
Igen, már meglestem, láttam hogy sikerült
Nagyon szívesen segítettem
http://www.agroinform.com/felhasznalo.php?uid=36511

Hat darabés ötben vannak képek is.
Elég időigényes volt, de mivel segítettél így ész már nem is kellett hozzá, csak fényképek megléte.
Még lesz egy galéria a Geréby kúriáról, is, ha besötétedik.
Ha csak addig el nem felejtem.
Válasz #3072. hozzászólásra

valamit biztos tudtál segíteni, mert már elkövettem vagy négy különböző nevű galériát és ez elmúlt egy órácskát feltöltéssel töltöttem el, a nyulaim meg biztos nem tudták megenni a tápot, mert még a kocsi hátuljába van.
Köszi a segítséget.
Ha lesz pénzem iszok egy kupicával az egészségedre.
Megnéztem, olyan lehetőség nincs, h albumon belül még egy album....

Először hozz létre egy albumot, és abba töltögesd fel a képeidet
Ha rákattintasz arra, h "Saját galériák", akkor a "Feltöltött galériák" felirat alatt látod azt hogy "Új galéria felvétele". Erre kattintva tudsz új galériát létrehozni.
Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom
Válasz #3070. hozzászólásra
Szerintem olyat nem tudsz csinálni, hogy albumon belül még egy album......
De azért megnézem
http://www.agroinform.com/felhasznalo.php?uid=49609

Fotóalbum
Azt szeretném, ha a fotó albumon belul lenne
Állattenyésztés, ezen belül nyúl kecske, sertés, stb.
aki a disznólat akarja megnézni, annak ne raboljam az idejét a nyulaimmal.
Van ilyenem, hogy
http://ddanger.uw.hu/
Nyuszik
Na vajon, mit rontottam el??
FotóalbumNyuszik
Válasz #3068. hozzászólásra

Szia!
Ha új galériát hozol létre, akkor külön-külön fel tudod töltögetni őket képekkel, témák szerint
Válasz #3067. hozzászólásra

Minden értelmezés kérdése.
szerintem a
tandíj = a tanulási hozzájárulással.
a kormány szerint
Tandíj nem egyenlő a tanulási hozzájárulással.
Nem javaslom az nem egyenlő azzal, hogy nem látom értelmét. Maximum egy tartózkodás jön ki belőle szavazás esetén. Ha nekem kell fizetni a munka költségét, akkor már egyenlő lesz azzal, hogy ellenzem.
Ha neked illetve azoknak kell fizetni, a munkadíjat, akik kérik, akkor már ellenzem.
Ha végig ülsz egy előasást az előasés végén szerinted hányan merik bevallani, hogy ezt, azt nem értettek?
Anno megkérdeztem a gyerekeket, hogy egy M8 anyamenet készítéséhez hány mm átmérőjű fürót kell venni a boltból?
A technika könyvbe le volt írva a készítés menete. Egy "rossz tanjuló" tudta a választ.
a sját kitűnő tanjuló fiam sem tudta megválaszolni.
Szerinted megértették a szöveget, ami érthetően volt fogalmazva? Szerintem nem. Ha megkérdezted volna tőlök, hogy értitek? Naná, hogy mindenki értette volna, viszont elkészíteni csak az az egy tudta volna, aki édesapjával szokott dolgozgatni a műhelyben.
Amit még nem tudok, hogy a feltett képeimet hogyan tudnám rendszerbe szedni.
Biztos le van írva a GYIK között, de mostanában nem kersetem, meg az számomra bonyolult, mert nem elég szájba rágós.
Gondolok arra, hogy lenne
Próba
Termelés
Receptek
Egyéb című albumom.
Ezt tölteném fel az aktuális képekkel, úgy hogy tudok hozzá szöveget is írni, ha akarok.
A szöveg írás már sikerült, de a témák szerinti megbontás még nem megy.
Talán valaki hozzáérté IDE teszi a tudást, vagy a linket, ahol ott a tudás.
az oldal bal oldalán találtam meg valamikor.
http://www.agroinform.com/gyik/Tehet-e-fel-kepeket-az-Agroinformra/t30
Ezt nem értem
Aki írta Ő tudja is, én meg nem tudom ez alapján megcsinálni, amit szeretnék.
Igaz kevesen használják de ha már van, akkor érdemes lenne kihasználni.
Pl. ha valaki itt összeszedné az ágaprító, nyúltenyésztés, stb témakört.
A Fórumn ebből a szmpontból "túl hosszú és unalmas." Annak, aki kicsit jártas a témában.
Válasz #3066. hozzászólásra
A "nem látom értelmét" az én olvasatomban egyenlő értékű a "nem javaslom"-mal, hisz értelmetlen dolgot ki a csoda javasolna?!
Igen, természetesen Bence, vagy Bencéék döntenek.
De most arról volt szó, hogy elmondhatjuk a véleményünket pro és kontra.
Ezt tettem.
S még pedagógusként sem akarok Veled szócsatát vívni, de nem azért, mert kételyeim lennének a képességeimmel kapcsolatban.
Idézet magamtól

"Nem látom értelmét."
Kedves rilex!
Azt hol írtam, hogy nem javaslom?
Olyan vagy mint a többség többet hasnálod a szád, mint a füled.
Pedig tudhatnád, hogy a Jó Isten azért adott egyikből kettőt, hogy azt kétszer annyit illik használin, mint a szánkat.
"Tudod, sok beszéd szegénység."
Egyébként ha már itt tarunk a szék lábáról én is képes vagyok öt percet beszélni. Hát még egy vérbeli Pedagógus.
Vannak vélemények és majd Bence azt csinál, amit akar, vagy amit sikerül.
Tudod az OMÉK-on bemutatták a fejlesztett web oldalt.
Nem tudom, hogy bevezették-e de ha igen, akkor nagyon ügyesen, mert Én észre sem vettem.
Tudod a mi korunkban már félünk a változtatástól.
Válasz #3064. hozzászólásra

Régebben sokat voltam, tényleg.
Most más szelek fújnak.....
Meg egyébként is versenyben vagyok Heccivel!
...no meg nagyon sokat tudok beszélni rövid idő alatt is.
Válasz #3063. hozzászólásra
10226 hozzászólást nem a legyek hordat össze...
Válasz #3062. hozzászólásra

Nnnnnnnnnnnnnahallod?!?!? Én amennyit itt vagyok.....