Még egy érv az RS-09 mellett:
:)
A minap plató nélkül szántottam a T-16-al a tengelyek között hordozott ekéjével. Hát mit mondjak?! Kívülről nézve valami botrányosan néz ki a szerkezet a tepsije nélkül! Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek... (lehet legközelebb éjszaka csinálok ilyet)
Mi tagadás a tepsi nélkül az RS sokkal szalonképesebb....
Sikerült beszkennelnem mind a 88 oldalát a használati utasításnak, de az ősöreg scanner az ősöreg P1-essel meg a WinMe- vel valami .awg formátumba tette, ami az XP-s gépnek magas. Dolgozom a megoldáson. Hamarosan tudom majd küldeni.
helosztok az hidegben indulásról annyit hogy nekeünk 80ahz aksink van ami még cella hibás és -16 fokban elsö forgatásra beindult és ez az aksi nem birt beinditani egy tz4k sokkal jobb mint
Esetleg tudnál küldeni egy gépkönyvet, vagy valamilyen anyagot róla? Lehet fénymásolt, vagy elektronikus formátumú is, persze ellenszolgáltatás fejében gondoltam.
Még annyit, hogy az RS legnagyobb -talán egyetlen- előnye a T-16M -el szemben, hogy van gyári hátsó hidraulikája (de nincs mindegyikre felszerelve) az oroszhoz, meg fabrikálni kell.
Ami a könnyű indítást illeti, szerintem a motor nagy kompressziója miatt van. Nem véletlenül kell a 150 Ah-s akksi a 2080 ccm-es motornak Az 1800-as max fordulat meg szinte örök életet ad neki.
Az RS 2 hengeres motorja ezzel szemben 1020 ccm. és a 18 LE-t 3000-es fordulaton adja le.
A hasmagasságot kissé alábecsülted! A könyve szerint 56 cm.
Az enyém nem szervós ('83-as) teher alatt nehéz ugyan a kormány, de nem vészes. Sokkal rosszabb, ha egyenetlen talajon jársz vele: kirángatja a karjaidat egy idő után....
/Tegnap 5 órát szántottam az egyfejes hordozott ekémmel, hát mára kicombosodtam rendesen! :) /
Válasz #47. hozzászólásra
Látod alakul :-), de kicsit nagyobb darabokra is gondolj. Mire használnád? Engem kikérdeztél, visszakérdezek. Milyen gépeid vannak?
Az az igazság, hogy szívesebben cserélném vmire. Hova valósi vagy? Mert végső estbe pénz is szóba jöhet. Én a MÉH- be is úgy szoktam "becserélni" a dolgokat, csak ott kicsit rossz a cserearány :-)
Találj ki vmit :-) Nagyon távol lakunk egymástól, de közbe előfordulok az ország bármely pontján. Van egy pick-up-om úgyhogy még a szállítást is esetleg le lehetne bonyolítani. A motorok lábon mentek be Zegen a MÉH telepre, mikor a husipar tönkrement. Én másnap tudtam elmenni bontani és már más is nekiállt. Amúgy jól egybe vannak ahogy emlékszem rájuk. Önindítót viszont már lelopták. Én gépszínbe tárolom őket csak nagyon útba vannak. Akkor vettem amikor még azt hittem E kombájnom lesz. Ott tartok, hogy télen elbontom és eladom a MÉH-be, de nagyon sajnálnám!
Lehet,de szerintem az a titka ,hogy 154 ah-ás akksi van benne ,ugyanaz mint az mtz -be ,meg csak két hengert kell meghajtani az önindítónak ezért indul olyan könnyen.Meg jóval kisebb motor mint az mtz-é ,ez kb olyan mintha az mtz 24 voltról indulna ,az is indul pöcre úgy télen ,csak az önindító nem sokáig bírja ,meg az akksik se ,mert a generátor nem tudja feltölteni.
Szervó ,nem mindegyiknek van ,de létezik szervós is,talán ha jól tudom 1990-től gyártottak ilyet,akkor érzed a szervó hiányát ha legalább 1 tonnánál többet raksz a platóra ,addig nem nehezebb mint egy mtz-é.üresen meg egy kézzel nyugodtan lehet tekerni,hátsó hidraulika nincs ,de megoldható ,mert itt a fórumozok között is van egy tulaj ,Zolinak hívják ,és ő tárcsát ,meg vetőgépet is húz vele,a hasmagassága kb 40 cm ,ez a váltó alja,de nem mértem ,nyomtáv az állítható,gerendelyen azért van sok lyuk mert ida különféle eszközök szerelhetőek fel ,mint pl ,eke sorközművelő ,fűkasza,azt nem tudom a gerendely hossza állítható -e azt nem néztem még ,én is egy sorközművelőt akarok alá ,de nehéz beszerezni illetve drága,meg egy fűkaszát ,mert a tlt-je elől van.
3443 hozzászólás
egy itteni is a faluba vett eggyet és tréleren hozta ell 250 km innen ozt egy kicsit a fiat valahanyas nyöszörgött
Válasz #91. hozzászólásra
Kocsi az van ami húzza . Majd meglátjuk, mert lesz itt közelebb is szerintem. Meg ezekért nem kapkodnak meglesz az még a jövő héten is.
kiberelsz egy trélert és elhozod nem sokért lehet kibérelni meg szerzel egy erösebb kocsit mert azé mégis 1.7 tonnás szerkezett
Válasz #89. hozzászólásra
Ezzel nem mernék nekiindulni hazafelé :)))
Válasz #88. hozzászólásra
Az csak 15 óra,ha nem kapsz pirosat sehol:). De 1 jobb tréler is elbírja.
Válasz #86. hozzászólásra
néztem azt is, de nekem az baromi messze van 300 km.
Válasz #85. hozzászólásra
Prütyi4 Nyomd meg a hozzászólás mellett a bal felső sarokban a " válasz erre" gombot és akkor más is tudja h. melyikre válaszoltál. :))
mennyié akarsz venni t-16m-et?itt is árulnak egy szervokormányost az agroinform/aprohirdetés/40 lóeröigben
áh nekünk csak tepsis van
Válasz #83. hozzászólásra
Nekem elég a 3 soros is. Zöldségbe kell.
de ez már öt soros is lehet az rs nem birna el öt sororst
Válasz #81. hozzászólásra
ja! Azt hittem neked van. Akkor lehet h. ez is gyári.
nem tom énis le szedtem egy ruszki oldalról
látod nem néz ki olyan szarul
Válasz #78. hozzászólásra
Ki csinálta ezt a kultit?
Válasz #76. hozzászólásra
ja! Igy már ok!
igy kell felfogatni
Válasz #75. hozzászólásra
hogyan emeled ki, Nem látok rajta munkahengert sem??
igen
Válasz #73. hozzászólásra
Ez a két oldalsó vázhoz van felfogatva? Mert nem látom a felfüggesztő részét.
gyári nincs közeli
ez a házi
Válasz #70. hozzászólásra
rakd fel. Köszi!
a házirol van az kell?
Válasz #68. hozzászólásra
Jöhet mindkettő.
a gyárirol vagy a házirol?
Válasz #66. hozzászólásra
Cső!
Nincs véletlenül közeli képed a sorközművelőről, mert szerintem azt le kell gyártanom hozzá a télen, mert venni úgysem tudok ilyet.
de evo ne hid azt hogy egy sorközmüvelövel rosszul néz ki kirakok neked egy képet
Válasz #64. hozzászólásra
Pedig nekem tepsi nélkül lesz, mert csak sorközművelésre akarom használni.
Küldtem neked mailt!
Még egy érv az RS-09 mellett:
:)
A minap plató nélkül szántottam a T-16-al a tengelyek között hordozott ekéjével. Hát mit mondjak?! Kívülről nézve valami botrányosan néz ki a szerkezet a tepsije nélkül! Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek... (lehet legközelebb éjszaka csinálok ilyet)
Mi tagadás a tepsi nélkül az RS sokkal szalonképesebb....
Válasz #59. hozzászólásra
kotanl@freemail.hu
Sikerült beszkennelnem mind a 88 oldalát a használati utasításnak, de az ősöreg scanner az ősöreg P1-essel meg a WinMe- vel valami .awg formátumba tette, ami az XP-s gépnek magas. Dolgozom a megoldáson. Hamarosan tudom majd küldeni.
VTZ 30 2001 évjárat, olyan mint T-16M-ös.
Nagyon jó állpaot, 840 ezer ft.
Hajdú-Bihar megyében.
az rs-nél
helosztok az hidegben indulásról annyit hogy nekeünk 80ahz aksink van ami még cella hibás és -16 fokban elsö forgatásra beindult és ez az aksi nem birt beinditani egy tz4k sokkal jobb mint
Válasz #57. hozzászólásra
Nagyon szépen köszönöm előre is! Ha adsz egy mail címet , akkor megadom a címemet neked!
Válasz #56. hozzászólásra
Sajnos csak az eredi -82-es- könyv van meg. Van ugyan egy öreg scannerem, de az XP-s géppel nem működik.
Ha egyszer sikerül összehoznom, akkor közkinccsé teszem, természetesen ellenszolgáltatás nélkül...
Válasz #56. hozzászólásra
Szia. Nekem van két cd-n teljes javitási utmutató ábrákkal beállitásokkkal stb. ha kell szivesen lemásolom neked.
Válasz #54. hozzászólásra
Esetleg tudnál küldeni egy gépkönyvet, vagy valamilyen anyagot róla? Lehet fénymásolt, vagy elektronikus formátumú is, persze ellenszolgáltatás fejében gondoltam.
Még annyit, hogy az RS legnagyobb -talán egyetlen- előnye a T-16M -el szemben, hogy van gyári hátsó hidraulikája (de nincs mindegyikre felszerelve) az oroszhoz, meg fabrikálni kell.
Ami a könnyű indítást illeti, szerintem a motor nagy kompressziója miatt van. Nem véletlenül kell a 150 Ah-s akksi a 2080 ccm-es motornak Az 1800-as max fordulat meg szinte örök életet ad neki.
Az RS 2 hengeres motorja ezzel szemben 1020 ccm. és a 18 LE-t 3000-es fordulaton adja le.
Válasz #44. hozzászólásra
Üdv!
A hasmagasságot kissé alábecsülted! A könyve szerint 56 cm.
Az enyém nem szervós ('83-as) teher alatt nehéz ugyan a kormány, de nem vészes. Sokkal rosszabb, ha egyenetlen talajon jársz vele: kirángatja a karjaidat egy idő után....
/Tegnap 5 órát szántottam az egyfejes hordozott ekémmel, hát mára kicombosodtam rendesen! :) /
Válasz #52. hozzászólásra
Há e miatt nem nagyon:)) Esetleg a német márkát:))
Válasz #51. hozzászólásra
Jani,és mennyi lízing van még ezeken?
Kell figyelned a svájci frankot? :)
Válasz #50. hozzászólásra
Az szk-n kívül van egy zt 323asom, meg egy kisfűlkés kotróból átalakitott nagyfülkés jumzom :)
Válasz #47. hozzászólásra
Látod alakul :-), de kicsit nagyobb darabokra is gondolj. Mire használnád? Engem kikérdeztél, visszakérdezek. Milyen gépeid vannak?
Válasz #43. hozzászólásra
Az az igazság, hogy szívesebben cserélném vmire. Hova valósi vagy? Mert végső estbe pénz is szóba jöhet. Én a MÉH- be is úgy szoktam "becserélni" a dolgokat, csak ott kicsit rossz a cserearány :-)
Válasz #35. hozzászólásra
A ventilátor légbeömlő alu burkolatába van öntve. De hát ami öreg az csak öreg! Ezt már néha magamon is tapasztalom sajnos :-)
Válasz #46. hozzászólásra
Majd gondolkodom tehát leszek:). Van egy csomó szmd adagolóm pl...
Válasz #25. hozzászólásra
Találj ki vmit :-) Nagyon távol lakunk egymástól, de közbe előfordulok az ország bármely pontján. Van egy pick-up-om úgyhogy még a szállítást is esetleg le lehetne bonyolítani. A motorok lábon mentek be Zegen a MÉH telepre, mikor a husipar tönkrement. Én másnap tudtam elmenni bontani és már más is nekiállt. Amúgy jól egybe vannak ahogy emlékszem rájuk. Önindítót viszont már lelopták. Én gépszínbe tárolom őket csak nagyon útba vannak. Akkor vettem amikor még azt hittem E kombájnom lesz. Ott tartok, hogy télen elbontom és eladom a MÉH-be, de nagyon sajnálnám!
Válasz #42. hozzászólásra
Lehet,de szerintem az a titka ,hogy 154 ah-ás akksi van benne ,ugyanaz mint az mtz -be ,meg csak két hengert kell meghajtani az önindítónak ezért indul olyan könnyen.Meg jóval kisebb motor mint az mtz-é ,ez kb olyan mintha az mtz 24 voltról indulna ,az is indul pöcre úgy télen ,csak az önindító nem sokáig bírja ,meg az akksik se ,mert a generátor nem tudja feltölteni.
Válasz #40. hozzászólásra
Szervó ,nem mindegyiknek van ,de létezik szervós is,talán ha jól tudom 1990-től gyártottak ilyet,akkor érzed a szervó hiányát ha legalább 1 tonnánál többet raksz a platóra ,addig nem nehezebb mint egy mtz-é.üresen meg egy kézzel nyugodtan lehet tekerni,hátsó hidraulika nincs ,de megoldható ,mert itt a fórumozok között is van egy tulaj ,Zolinak hívják ,és ő tárcsát ,meg vetőgépet is húz vele,a hasmagassága kb 40 cm ,ez a váltó alja,de nem mértem ,nyomtáv az állítható,gerendelyen azért van sok lyuk mert ida különféle eszközök szerelhetőek fel ,mint pl ,eke sorközművelő ,fűkasza,azt nem tudom a gerendely hossza állítható -e azt nem néztem még ,én is egy sorközművelőt akarok alá ,de nehéz beszerezni illetve drága,meg egy fűkaszát ,mert a tlt-je elől van.