Válasz medikus #14551. hozzászólására3x is mondom, nonit vegyél. Sokkal hamarább gyógyul tőle minden ilyen műtött dolog. Több személynél ki canmér próbálva, ismerős körben sajnos.
Válasz medikus #14547. hozzászólásáraAz akksiról. Ha van itthon rakok neki jamion testkapcsilót a + ára. Az a jérdés ha fülketetőn lenném a - t egy fényes csavarról, az elég e neki - nak ?
Válasz mtz1221 #14544. hozzászólására Mindegy az! Hogy akarod működtetni? Az aksiról! Ha máshonnan viszed,akkor hiába teszel 4-6 os vezetéket! Előtte lehet csak 1,5 -ös van! Másik meg a csatlakozók,lehet nem bírják! Jobb az akkutól!
Válasz mtz1221 #14539. hozzászólásáraAkkor ez kb. Akkora mint az enyèm. Majd a fehèr fedèl alatt az összes vezetèket kötegelőzd össze,meg kösd ki valami műanyag lábhoz,mert a rezgèstől ahol.beleèr Valamibe kidörzsöli!
Válasz mtz1221 #14534. hozzászólásáraEzzel amúgy a teleszkóp bacott ki, hogy állandóan nyomta előre. Kéken a rugós vacak van emelésre, az 94 óta nem vetemedett.
Válasz .Richard. #14533. hozzászólásáraLevolt dobva eddig, csak jön a tető klíma, és vissza akarom ezt rakni arra, amelyiken a lemez van, arra meg a klímát.
Válasz mtz1221 #14532. hozzászólásáraKeress egy bontottat,lemezt,az enyèmen is lemezből van. Az a jó. Szerintem,nem üvegszál,hanem valami öntött szar. Szegecseld meg lemezzel, aztán gitt,meg csiszolás.
Mtz fülke tető miből lehet ? Létezik hogy üvegszál és műanyag keveréke ? Hőkégfuvóval megpuhult, visszanyomtam a görbe satokvashelyeket. Csak van rajta repedés, a drótos belenyomós dolog, belemegy e ?
Én is úgy láttam, hogy ott kellene lenni, de csak a helye van.
Na mindegy, attól még vet, csak anélkül hektarszámláló sincs. (Na nem mintha az elődjén lett volna.
Még egyszer köszönöm.
Válasz A.I. #14527. hozzászólásáraValamelyik középső és hátsó tömörítő kerék csavarja hosszabb és azon belülről van 1 hosszított anya amibe be van ragasztva 1 mágnes,
A kerékagy tartón meg az érzékelő.
Úgy emlékszek hogy 2 csavaron is van mágnes mert csak akkor mér normálisan.
A 41 fokban megadta magát aratás közben az lcd kijelző. Az egyik kép az irányváltó előre a másik hátra állásában készült. Nem javult meg este a hűvösebben sem. Megváltozik a power kapcsoláskor is a kijelző.
Biztos a kijelző halt meg?
Elvileg szokták javítani. Hol csinálnak ilyet?
Válasz Georgosz #14514. hozzászólásáraNem biztos hogy pont ők, de ismerős ott dolgozik az egyikknél, és mondja hogy heti szinten jön aratás előtt magyar céges autó hozzájuk, és viszi a dolgokat.
Válasz mtz1221 #14511. hozzászólásáraLehet, de én a 3 euros vám miatt, meg az emelkedett árak miatt is már allegrot nézegetem, ha kell vmi, 2 nap alatt ide is ér átlagosan.
Válasz mtz1221 #14504. hozzászólásáraClaas Merkúr. Átereszcsavar a zsirzo helyère, átereszfej,amin a rèz cső rá van forrasztva,a cső vègèn meg forrasztva a gomb. Pedig befèrni,oda,le is szedtem, mert a rezgèstől törött a forrasztás. De ez más tèma.
Válasz mtz1221 #14504. hozzászólásáraArra gondoltam hogy a réz fékcsövet könnyebben összeforrasztod egy zsírzószemmel,mint a műanyagot! De kamionos boltban biztos tudnak neked adni központi zsírzóhoz csövet,és csatlakozót is!
14602 hozzászólás
Válasz medikus #14551. hozzászólására3x is mondom, nonit vegyél. Sokkal hamarább gyógyul tőle minden ilyen műtött dolog. Több személynél ki canmér próbálva, ismerős körben sajnos.
Válasz mtz1221 #14550. hozzászólásáraAutóval!!!!Még kell idő! Két könyök mankóval azért nyomom!

Válasz medikus #14549. hozzászólásáraÚgy gondoltan én is, kösz. Jobban van már a lábad, fiatal nőket bírod követni sétálás közben ???
Válasz mtz1221 #14548. hozzászólásáraA test elég! de a vezeték keresztmetszet marad 6mm2!
Válasz medikus #14547. hozzászólásáraAz akksiról. Ha van itthon rakok neki jamion testkapcsilót a + ára. Az a jérdés ha fülketetőn lenném a - t egy fényes csavarról, az elég e neki - nak ?
Válasz mtz1221 #14544. hozzászólására Mindegy az! Hogy akarod működtetni? Az aksiról! Ha máshonnan viszed,akkor hiába teszel 4-6 os vezetéket! Előtte lehet csak 1,5 -ös van! Másik meg a csatlakozók,lehet nem bírják! Jobb az akkutól!
Válasz Gumóka #14540. hozzászólásáraAkkor ez ???
Válasz mtz1221 #14544. hozzászólására45 ampert mértek valamelyik videóvan hogy fogyaszt.
Válasz medikus #14543. hozzászólásáraFöldbe vagy falba való nem lenne jobb ??? Nincs az csak évente 1x nyitogatva. - is vigyek az akksiról ?
Válasz mtz1221 #14542. hozzászólására6mm2.
Válasz .Richard. #14541. hozzászólásáraMilyen vadtaggal húztad fel az akksitól ?kell 2tő, vagy elég fent letestelni valahol a fülkén ?
Válasz mtz1221 #14539. hozzászólásáraAkkor ez kb. Akkora mint az enyèm. Majd a fehèr fedèl alatt az összes vezetèket kötegelőzd össze,meg kösd ki valami műanyag lábhoz,mert a rezgèstől ahol.beleèr Valamibe kidörzsöli!
Válasz mtz1221 #14532. hozzászólásáraÜvegszálas
Válasz .Richard. #14538. hozzászólásárahttps://www.aliexpress.com/item/1005008825837566.html VALAHOL MÉRIK IS, 40 VAGY 45 AMPERT VETT FEL. https://www.youtube.com/results?search_query=+Sunster+12V
Válasz mtz1221 #14537. hozzászólásáraHány kwra irják?.mennyi amper kell neki?
Válasz .Richard. #14535. hozzászólásáraElektromos, később belinkelem. 510 dollár, ettől olvsóbbat nem találtam, és dicsérik.
Válasz mtz1221 #14534. hozzászólásáraEzzel amúgy a teleszkóp bacott ki, hogy állandóan nyomta előre. Kéken a rugós vacak van emelésre, az 94 óta nem vetemedett.
Válasz mtz1221 #14534. hozzászólásáraJa a lemezre. Milyen klíma az? Lenti szijas kompresszoros?
Válasz .Richard. #14533. hozzászólásáraLevolt dobva eddig, csak jön a tető klíma, és vissza akarom ezt rakni arra, amelyiken a lemez van, arra meg a klímát.
Válasz mtz1221 #14532. hozzászólásáraKeress egy bontottat,lemezt,az enyèmen is lemezből van. Az a jó. Szerintem,nem üvegszál,hanem valami öntött szar. Szegecseld meg lemezzel, aztán gitt,meg csiszolás.
Mtz fülke tető miből lehet ? Létezik hogy üvegszál és műanyag keveréke ? Hőkégfuvóval megpuhult, visszanyomtam a görbe satokvashelyeket. Csak van rajta repedés, a drótos belenyomós dolog, belemegy e ?
Válasz medikus #14529. hozzászólásáraMagamat kérdezzem!?

Válasz 4964 #14528. hozzászólásáraKöszönöm
Én is úgy láttam, hogy ott kellene lenni, de csak a helye van.
Na mindegy, attól még vet, csak anélkül hektarszámláló sincs. (Na nem mintha az elődjén lett volna.
Még egyszer köszönöm.
Válasz A.I. #14527. hozzászólásáraAI egy pillanat alatt megmondja!

Válasz A.I. #14527. hozzászólásáraValamelyik középső és hátsó tömörítő kerék csavarja hosszabb és azon belülről van 1 hosszított anya amibe be van ragasztva 1 mágnes,
A kerékagy tartón meg az érzékelő.
Úgy emlékszek hogy 2 csavaron is van mágnes mert csak akkor mér normálisan.
Sziasztok
Tume Nova Combi honnét veszi le a sebesség jelet, ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Válasz VMisi #14517. hozzászólásáraKábeleket azért lehuzgálnám róla egy éjszakára, és át is kontktszorézve tenném fel másnap, javítsttása előtt.
Válasz Sk Laci #14524. hozzászólásáraA kép is 26 fokban készült. Nem sokat javult.
Válasz VMisi #14520. hozzászólásáraNekem hamar rendbejött. Tiédhez nem tudok hozzászólni.
20 fokba se javult semmit se? Vagy látszik javulás?
Válasz VMisi #14522. hozzászólásáraBead olyat is,ami itteni hirdetés! (emlékeztem rá)
Válasz medikus #14521. hozzászólásáraKöszi! Legjobb lenne ha csak megjavulna a hidegtől.
Válasz VMisi #14520. hozzászólásáraMezőgazdasági gépek kijelző javítása!! Google,és utána választhatsz a sok kínált közül!

Válasz Sk Laci #14519. hozzászólására3 napja kapott hőgutát, azóta volt 20 fok is, de maradt ilyen. Várjam meg a még hidegebbet?
Válasz VMisi #14517. hozzászólásáraNekem volt ilyen a múltban a NH traktoron. Visszahült a levegő, minden rendben megy tovább.
Válasz VMisi #14517. hozzászólásáraAutókét a Pixel csinálja!
A 41 fokban megadta magát aratás közben az lcd kijelző. Az egyik kép az irányváltó előre a másik hátra állásában készült. Nem javult meg este a hűvösebben sem. Megváltozik a power kapcsoláskor is a kijelző.

Biztos a kijelző halt meg?
Elvileg szokták javítani. Hol csinálnak ilyet?
Válasz mtz1221 #14510. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Georgosz #14514. hozzászólásáraNem biztos hogy pont ők, de ismerős ott dolgozik az egyikknél, és mondja hogy heti szinten jön aratás előtt magyar céges autó hozzájuk, és viszi a dolgokat.
Válasz mtz1221 #14512. hozzászólásáraNem tudtam! Köszönöm!
Válasz mtz1221 #14511. hozzászólásáraLehet, de én a 3 euros vám miatt, meg az emelkedett árak miatt is már allegrot nézegetem, ha kell vmi, 2 nap alatt ide is ér átlagosan.
Válasz Georgosz #14506. hozzászólásáraŐk is itt veszik nálunk.
Válasz Gumóka #14509. hozzászólásáraaLI , nÁLUNK ILYESMI NINCS. ?
Válasz balazoooo #14505. hozzászólásáraEGYIK ÉS A MÁSIK. HÍVD ŐKET NYUGODTAN, MAGYAROK.
Válasz mtz1221 #14504. hozzászólásárahttps://zsirzo.hu/?srsltid=AfmBOoq2dwxvoFl4WXyrNn_YRnXHP7z3NWRVtz9BdUhKCs-Uml4a5ZJc
Válasz mtz1221 #14504. hozzászólásáraClaas Merkúr. Átereszcsavar a zsirzo helyère, átereszfej,amin a rèz cső rá van forrasztva,a cső vègèn meg forrasztva a gomb. Pedig befèrni,oda,le is szedtem, mert a rezgèstől törött a forrasztás. De ez más tèma.
Válasz mtz1221 #14504. hozzászólásáraArra gondoltam hogy a réz fékcsövet könnyebben összeforrasztod egy zsírzószemmel,mint a műanyagot! De kamionos boltban biztos tudnak neked adni központi zsírzóhoz csövet,és csatlakozót is!
Válasz balazoooo #14505. hozzászólásáraKomBelt
Válasz mtz1221 #14504. hozzászólásáraSzia!
Nem tudom hogy jól emlékezem e de mintha említettél volna egy céget aki kombájn rostákat gyárt?
Válasz medikus #14503. hozzászólásáraDe azt hogyan, milyen csatlakozókkal ? Műanyag fékcső nem bírja ki ?
Válasz mtz1221 #14502. hozzászólásáraRéz fékcső!!!!!!!!!