Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Grubber új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Vizszintes tengelyű szárzúzó új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Claas traktorok új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Őszi búzavetés október 1-től? új
Cikkajánló
Tervezz profittal! – Kalászos Agroinform webinárium – így csatlakozhatsz!
Program és technikai információk a webináriumon való részvételhez. Kezdés:...
Sajtóközlemény
2218 hozzászólás
Itt meg mászik.
Rohadtjónézki...
Válasz #366. hozzászólásra
Ez mán döfissebb e mi fószerkáim????
Válasz #364. hozzászólásra
azt amit te hajtottál fel a messzi békés megyében
Válasz #362. hozzászólásra
Hát,honnan tudjam! Nem a szomszédba vagy,hogy halljam.......
Van az udvaron mit(kit) pöccinteni.
Válasz #361. hozzászólásra
találhatsz 1 et
Válasz #361. hozzászólásra
BAKKER !!
most hülyitesz mi
Válasz #359. hozzászólásra
Méket?
Válasz #339. hozzászólásra Mi ujság elmentek a képek?
Válasz #356. hozzászólásra
tegnap /KARÁCSONY/SIKERÜLT BEPÖCINTENI A KICSIKÉT
Válasz #356. hozzászólásra
aha !!
Válasz #355. hozzászólásra
szia!!!!!!áH ÉN BIROM A KAJÁT
DE TEGNAP LEVERT A LÁZ
MOST MÁR JOBBAN VOK
Válasz #353. hozzászólásra
Asszem vettek mellé kint donort, vagy csak hidakat meg váltót.
De az tény hogy utoljára összel voltam kint a Tótoknál és nem negyon láttam ilyet, talán 1et, Liazos az volt több is.
Hog yáll az "ünneplés"? Nincs még kajamérgezésed?????????
Válasz #352. hozzászólásra
tanulunk mindig
Válasz #351. hozzászólásra
szerintem akkor már kint se!/alkatrész/
Válasz #346. hozzászólásra
No ilyet se láttam még!!
Válasz #350. hozzászólásra
1sőre könnyű volt a gép és nem húzott, le lett tehelve fogott, mindene szétment és ehez nincs az Axiálnál raktáron cumó.
Válasz #349. hozzászólásra
gondoltam hogy visszavaló az olvasztóba
Válasz #347. hozzászólásra
Nem ez ipari hulladék, tudok 1-et itt Baranyában, hát nem volt 1 sikerprojekt.
Válasz #340. hozzászólásra Valahol a szlovák határhoz közel egy kis falu, az ürge hirdetett 1 árokásós kisfülkés jumzot azt voltunk megnézni akkor láttam a kertjében,aztán láttam a hirdetések között. Holnap egkérdezem a csákót akinek a jumz kellett volna hátha emlékszik a falu nevére
Válasz #346. hozzászólásra
ez SKODA traki
Válasz #340. hozzászólásra
VALAHOGY IGY NÉZ KI
Ha akarod majd keresek neked brutál képeket...
Nekünk van egy 150 most tavaszal vettünk bele rába turbós motort úgy megy vele mint a bolond
A 150-esbe szerintem ne tegyél skoda motort mert az alaphangon 220 paci vagy nagyon vissza kell venni belőle mert az én véleményem szerint 180ló felett már nyírja a hajtás láncot de leszögezem hogy én nem értek a 150-eshez ez csak vélemény .
eladó 150-esbe rába 180 motor ha érdekel írj a fórumra
Nem értek a 150-eshez és nem is nézem sokba de annyit azért hallomásból tudok hogy a Rába motorral sokkal jobb mint az eredetivel . Itt a kolhozba is átszerelték mind a hatot anno de most az egyik maszek is átalakítótta a 150-esét majd egy milla volt de ő garanciálisan felújított motort tett . Most azt mondja a traktorosa hogy a 3 késes IH lazítóval 20 liter alatt jönnek ki . Annyit csináltak hogy vettek visszábbaz anyagon is így KB 160 ló körül ad le a Rába motor .
Válasz #338. hozzászólásra
Képen és videon láttam én is de megnézném közelről is.Apu azt mondja voltak többször a csehek a tsz-be cseremunkán,150-esek mellett dolgoztak,u-olyan munkagépekkel és jobban mentek mint a 150 esek.Dél borsodi vagyok.Hol hirdették nem emlékszel?
Válasz #337. hozzászólásra
jamper@citromail.hu
Válasz #336. hozzászólásra Hallottam liaz trakirol borsodba van is 1 elado vagyis kb még féléve még láttam a hirdetést
Válasz #332. hozzászólásra Ha küldessz 1 eamil cimet oda tudok képet küldeni az inditó motor talán valami boss ugy néz ki mint az ifa csuszóarmaturás ránézésre ugy tudod megkülönböztetni hogy van 1 kis dudor a hátulján meg hogy 2 vastag és 1 vékony vezeték megy bele az ifáéba 1 vastag 1 vékony az enyémbe 2db 180-as aksi van az elözö gazdája 2db 120-as al használta szerintem elég jol tekert ugy is, minuzsz 2 fok alatt még nem inditottam csak elömelegitve
Válasz #334. hozzászólásra
Engem állandóan szivat a benzinmotor ,pedig ninden részét javitottam vagy cseréltem.Többször mondtam hogy el van átkozva,ott a DT melynek szintén felujitottam,az mindég megy,legyen hideg-meleg,ha egy év után inditom,vagy ha forró a motor két másodperc és pöff pöff.Régóta tervezem hogy motort cserélek a 150-esben,de hallottam mástól is hogy a rába motor nem biztos hogy beválik.Ezért én liaz motort akarok bele tenni,szépen szólnak és a fajlagos üa fogyasztásuk is kedvező,elég olcsón tudom beszerezniés a cuccok a moci felujitásához sem túl drágák. OLYAN HOGY LIAZ TRAKTOR HALLOTTATOK MÁR RÓLLA????
Válasz #334. hozzászólásra
Válasz #333. hozzászólásra
Sziasztok
Kellemes ünnepeket kívánok.
az indításra vissza térve ezt nem mondanám ilyen bátran mert sok fejfájást tud okozni a kis motor membránja meg az egész.
Meg lehet csinálni önindítosra de az jó pár éve kb. 200.000Ft volt (azóta változhatott)
A legjobb amugy 180LE Rába motor mert bármikor indítottuk indult pöcre ami ruszki motornál kétséges de a ruszki az robbanyékonyabb vagyis értelmesebben fogalmazva pörgősebb fürgébb volt és ez hiányzik a rába motorból.
Válasz #332. hozzászólásra
Ezt az indítási modot ne alakíccsad át mert azzal lassan fogja tekerni és télen nem fog beindulni, ja meg két 150amperes aksi kell hozzá, télen az a halál!!!!!!! Mi a gondod a kismotorral hiszen minden van hozzá és bármikor indul.
Válasz #293. hozzászólásra
Elkezdtem agyalni kb két hónapja hogy át kéne valahogy alakitani elektomos inditásra ,ezek szerint nem csak nekem jutott eszembe, irnál rólla valamit.Had okosodjak egy kicsit.
képet küldj ha tudsz!
Válasz #330. hozzászólásra
Csak épp a súlyt nem bírja a trakié, és idővel kitörik!!!!!
Válasz #327. hozzászólásra
JÓ az rá
Válasz #326. hozzászólásra
Ezzel húzták a széperládát, de a haver a trágyaszórót is ezzel cibálja, de nagyon lifeg vele így szar én azt mondom!!!!!!
Válasz #325. hozzászólásra
A kombájné az keményebb mert nagy súlyt kell cipelnie több benne a vászon.
Válasz #325. hozzászólásra
Akkor nekem a kombájnon csak traktor gumi van
Ha senki semmit, akkor itt van 1 ilyen.
Válasz #318. hozzászólásra
AZ tuti hogy a kombájn gumi a keményebb mielőtt felraktam az uj gumikat előtte az volt fent , nem is az volt a baj hogy elkoptak hanem kirepedtek,a másik nem annyira hajlamos a repedésre az inkább kopik.
Válasz #319. hozzászólásra
Amúgy az önsúly 4-szerese lehet a max húzható összsúly abbn az esetben hogy ha a szerelvény össztömege nem haladja meg a 40 tonnát ami egy 8 tonnás gép esetében 32 tonna vontatást jelent .
Szerintem valami nagy autómata fejet fogadnak el hozzá aminek a papírjaival igazolod a hogy a fej alkalmas ekkorra tömeg húzására .
Válasz #321. hozzászólásra
Azt nem tom mit fogadnak el a vizsgán de van hozzájuk két féle gyári vonórész az eggyik a egy kampó amivel a trágyaszórót is lehet húzni, és egy nagyjukú pótkocsi vonó mellyel a régebbi "zil pótokat" is lehetett húzni annak az átméróje 60-70mm körül van.
Milyen vonorésszel kell vinni müszakira van hozzá gyári ?
Üdv! 22tonna a vontatás. Zalaegerszegen a KPM-nél vizsgézott, amiről köztudott , hogy a gyugatdunántúl egyik legszigorúbb vizsgabázisa.
Van valakinek piros rendszámos t 150-es mennyi vontatás van beleirva a forgalmiba? mennyi az amit sumákolás nélkül lehet? /mennyi a hivatalos/