Szerintem egyértelműen Helti, de úgy is az ára fog dönteni a vadkerti javára... Nekünk 3,2-es vadkerti van, de sorba törnek le róla a lapok, valami 3,5mm!! vastag brazil lapokkal hozták. Hát 60 hektár volt benne mikor majdnem egy teljes sor letört... Egyébként a váz erősre van megcsinálva, csak a lapokkal van gond, de ha más lappal szerelik akkor szerintem megéri a 790-et. Bár csak rá kell nézni a Heltire meg a vadkertire és látszik melyik a komolyabb illetve melyik van erősebbre csinálva, de neked nem biztos hogy megéri a Helti a 300-400 rugós árkülönbözetet, így utólag nekem megérte volna... Ja és még annyit, hogy ha vadkertit veszitek akkor elől csipkés, hátul sima lappal kérjétek (a többi gyártó mind így csinálja, nem tudom ők miért csak csipkéssel szerelik), mert sokkal jobb a munkája.
3.4es középnehéz tárcsából melyiket érdemes megvenni?
Helti http://www.helti.hu/
vagro http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2472756/Uj-3-2m-kozepnehez-V-tarcsa-AKCIO-ontveny-tavtartokkal-hazhozszallitassal.html
vagy egyéb hasonlót tudnátok ajánlani?
Én a helyedben egy bdt tárcsa után kutatnék. Szinte elnyűhetetlen, csapágyazni nagyon ritkán kell, és súlya is megvan. Pont egy 920-as után való lenne.
a másik tárcsa xt volt de már halálra kopott sima lapok rajta meg hát nem egy olyan tárcsa amivel tudnál kemény földbe is tárcsázni csak csikargatná a földet!
na én ugy jártam a tárcsa vételkor hogy egy ilyet vettem 300 ért ami át volt alakitva V re!! aztán 3 honapig hirdettem mire eladtam annyiért amennyiért vettem és közbe sikerült 280 ért vennem egy 600 as lappal szerelt 1,5 tonnás V tárcsát tökéletes állapotban!!! ez szerintem játékszer a rendes tárcsákhoz képest és még drága is szerintem!
Te fogalmam sincs, a masik topicon is egy srác tárcsát kereset és ezt is ajánlottak neki, de valamiért nem kell neki, de mondjuk szalajt is egy kicsit a srác.
Tudomasom szerint demo darab, tehat nem sokat futott,majdnem új es 600k-ba kijönne.
súlyra! lapokra! vázra! meg mondjuk ha jol ismert márkájú tárcsa akkor nem de használatközbe is érdemes én pl egyedileg gyártottat vettem és nem teljesen 100 as a működése mert első sor eltolt második meg rendesen egymás mellett a 2 sor! és középen egy lap tullóg ott ahol már megy amugy is egy lap és nem lehet átalakitani normálisan!
Igen nem az a fajta, de mégis.
Mert erre IH csapágyat tudsz rakni, de amit belinkeltél abba meg XT csapágyat. Aztán melyik jön ki olcsoban és melyik jobb azt most nem tudom.
Nem ez a fajta.
Köszi.
http://www.hallali.hu/index.php?path=1515,23,1255,267,358,2624&fr=&lim=20&tid=10874
Ezen a néven:
Jobb oldali hegesztett csapágytartó.
Vagy bal.
Csak részben tudod!! Vannak itt 5-6 Ak földek ami csak azért van, hogy ne legyen lyuk a földön!!! Na ott nem igen érdemes termelni, érted vazeeeeeee!!!
Nekem is az van belotta a tárcsámonn, kitől lehet venni most ki a fő beszállító???? Kettő éve a kitétől vettem de most kifogytak és kellene megint venni.
5165 hozzászólás
Hogy is kell linkelni fotót,hogy bemutassak egy "nem papír" eszközt?
Válasz #2556. hozzászólásra
Válasz #2556. hozzászólásra
Szerintem egyértelműen Helti, de úgy is az ára fog dönteni a vadkerti javára... Nekünk 3,2-es vadkerti van, de sorba törnek le róla a lapok, valami 3,5mm!! vastag brazil lapokkal hozták. Hát 60 hektár volt benne mikor majdnem egy teljes sor letört... Egyébként a váz erősre van megcsinálva, csak a lapokkal van gond, de ha más lappal szerelik akkor szerintem megéri a 790-et. Bár csak rá kell nézni a Heltire meg a vadkertire és látszik melyik a komolyabb illetve melyik van erősebbre csinálva, de neked nem biztos hogy megéri a Helti a 300-400 rugós árkülönbözetet, így utólag nekem megérte volna... Ja és még annyit, hogy ha vadkertit veszitek akkor elől csipkés, hátul sima lappal kérjétek (a többi gyártó mind így csinálja, nem tudom ők miért csak csipkéssel szerelik), mert sokkal jobb a munkája.
3.4es középnehéz tárcsából melyiket érdemes megvenni?
Helti http://www.helti.hu/
vagro http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2472756/Uj-3-2m-kozepnehez-V-tarcsa-AKCIO-ontveny-tavtartokkal-hazhozszallitassal.html
vagy egyéb hasonlót tudnátok ajánlani?
Válasz #2554. hozzászólásra
kb 1000 kiló, robur kerekekkel, érdekes gondolatmenet volt farkerékkel, de én még mindog a selymesi bács-agro gépére gondolok
Válasz #2552. hozzászólásra
Állítólag Debrecenben készült!
Szerintetek érdemes megvenni?
Nem túl könnyű vajon?
Válasz #2552. hozzászólásra

A második az nem mert,a felfogatás nem olyan.
Válasz #2545. hozzászólásra
soltvadkert-selymesi tárcsának nézem, de Nagy Gábor is ugyanezt gyártatta annó
Sziasztok!
Ezzz a tárcsa megérheti az árát???
Állítólag egy IH-koppintás, vagy mi.
Kérdés, hogy a váza bírná-e, ill milyen súlya?
Válasz #2549. hozzászólásra
Én a helyedben egy bdt tárcsa után kutatnék. Szinte elnyűhetetlen, csapágyazni nagyon ritkán kell, és súlya is megvan. Pont egy 920-as után való lenne.
Válasz #2547. hozzászólásra
én nem értek hozzá mindenféleképpen viszek avatott embert
Válasz #2546. hozzászólásra
MTZ 920
Szerintem ennek a tárcsának nem sok köze van az ih-hoz. Max a színe meg a csapágytartója. De lehet tévedek. Elég könnyűnek tűnik.

milyen gép huzza?
Válasz #2544. hozzászólásra
most ezt
Válasz #2543. hozzászólásra
mennyi lé lenne rá amugy? miket nézel?
Válasz #2542. hozzászólásra

Válasz #2540. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/files/forum/agroinform_20090523204214_c6-orig.jpg
ezt a tárcsát sikerült vennem 280 ért!
a másik tárcsa xt volt de már halálra kopott sima lapok rajta meg hát nem egy olyan tárcsa amivel tudnál kemény földbe is tárcsázni csak csikargatná a földet!
Válasz #2540. hozzászólásra

annyiért én is vennék
Válasz #2537. hozzászólásra
na én ugy jártam a tárcsa vételkor hogy egy ilyet vettem 300 ért ami át volt alakitva V re!! aztán 3 honapig hirdettem mire eladtam annyiért amennyiért vettem és közbe sikerült 280 ért vennem egy 600 as lappal szerelt 1,5 tonnás V tárcsát tökéletes állapotban!!! ez szerintem játékszer a rendes tárcsákhoz képest és még drága is szerintem!
Válasz #2538. hozzászólásra
köszi
írtam nekik majd kiderül
Válasz #2537. hozzászólásra
Te fogalmam sincs, a masik topicon is egy srác tárcsát kereset és ezt is ajánlottak neki, de valamiért nem kell neki, de mondjuk szalajt is egy kicsit a srác.
Tudomasom szerint demo darab, tehat nem sokat futott,majdnem új es 600k-ba kijönne.
Válasz #2536. hozzászólásra
ez a solti tárcsa ugye?
ismerősnek van lajoson ő dicsérte csak vmit át kellett alakítania mert középen elhagyott pár centit.
Válasz #2532. hozzászólásra
Azt irják egy másik topicon, hogy egy egész elfogadhato ár/érték arányú tárcsa. En nem tudom, de ugyis megmondják, majd az okosat.
Igaz, hogy X nem V, de ugyis beállitás kérdése.
http://www.agrokerholding.hu/index.php?path=2196&fr=&lim=20&tid=12335
Szerintem hogy a neve KVBT... vel kezdődjön.
súlyra! lapokra! vázra! meg mondjuk ha jol ismert márkájú tárcsa akkor nem de használatközbe is érdemes én pl egyedileg gyártottat vettem és nem teljesen 100 as a működése mert első sor eltolt második meg rendesen egymás mellett a 2 sor! és középen egy lap tullóg ott ahol már megy amugy is egy lap és nem lehet átalakitani normálisan!
arra kell figyelni -----denagyon -----h. minden jelöltet torpedózz ide be

használt tárcsa vételénél mire kell figyelni? vontatott középnehéz 3.2-es V be gondolkozom
azért használtban mert újért nem tudok másfél mikit adni.
Válasz #2530. hozzászólásra

Tárcsázás után!
Válasz #2512. hozzászólásra

Spanyol lapos tárcsa! Tárcsázás előtt!
Válasz #2528. hozzászólásra

Igen nem az a fajta, de mégis.
Mert erre IH csapágyat tudsz rakni, de amit belinkeltél abba meg XT csapágyat. Aztán melyik jön ki olcsoban és melyik jobb azt most nem tudom.
Válasz #2527. hozzászólásra
Nem ez a fajta.
Köszi.
http://www.hallali.hu/index.php?path=1515,23,1255,267,358,2624&fr=&lim=20&tid=10874
Ezen a néven:
Jobb oldali hegesztett csapágytartó.
Vagy bal.
Válasz #2526. hozzászólásra
olyan engem is érdekelne, bár szerintem jobban jársz, ha ilyen kezdesz el gondolkodni. Bár nem tudom, hogy méretben hogy passzolnak.
http://webshop.keletagro.hu/58_ih10-770-nehez-tarcsa-alkatreszek/xt-csapagytarto-bal-st-740-kivitelu_id6024
Sziasztok!:)
FFT tárcsám van,xt csapágyakkal.
Xt csapágytartót keresnék hozzá,használtat.
Köszönöm a segítségeteket,előre is!:)
Válasz #2514. hozzászólásra

Nem a mesére...Hanem konkrét lelö helyre!!!
Válasz #2523. hozzászólásra

Pííííízről mit tudsz, mennyi vóóóóóót????
Válasz #2517. hozzászólásra
Tavaly volt az Agro-Alfa Szombathely tel.0694-513-350.
Válasz #2521. hozzászólásra

biztos hogyne......
1tonnás árpás főd csak azi van nekünk is h. nyelje azt a brutkó nyereséget amit a 3tonnás termel
Válasz #2520. hozzászólásra

Csak részben tudod!! Vannak itt 5-6 Ak földek ami csak azért van, hogy ne legyen lyuk a földön!!! Na ott nem igen érdemes termelni, érted vazeeeeeee!!!
Válasz #2519. hozzászólásra

azi mondom....... há tudom mi a filozófiád
Válasz #2518. hozzászólásra

De lehet, sokszor jobb ha csak tárcsázol mintha vetsz is valamit!!!
Válasz #2517. hozzászólásra

vessé is bagmeg necsak tárcsázz
Válasz #2512. hozzászólásra

Nekem is az van belotta a tárcsámonn, kitől lehet venni most ki a fő beszállító???? Kettő éve a kitétől vettem de most kifogytak és kellene megint venni.
Válasz #2515. hozzászólásra

mivan bevásátá?