Válasz csabahegeszt #1481. hozzászólásáraLehet, elvittük az állatkórházba, ott 18eftért kapot 3szurit.
Elevenebb lett mára.
Hétfőn vagy kedden megkapja a védőoltást.
Hosszú idő után, ma döntöttem, milyen kutyát veszek, meg is vettem és el is hoztam.
Német juhászkutya lett a befutó.
Másik befutó középázsiai lett volna, de nem találtam fehér vagy világosbarna színben olyan középázsiait, aminek ne lett volna levágva a füle.
Válasz csabahegeszt #1467. hozzászólásáraSzia, persze megbeszèltük!
Az egyiket biztosan, a fater multkor azt mondta lehet a másikat is elhoznánk ha nincs gazdája.
Bár nembiztos, hogy jóötlet!
De majd megbeszélem vele!
Köszönöm előre is!
Válasz rtamas1976 #1466. hozzászólásáraSzia
Most kb 1hónaposak.
Már szépen esznek.
Kb március 20 körül lehetne elvinni ha kell még.
Már ugatnak amikor a többiek.
Hello mindenki!
Látom itt nagy kutyások vanak porta, állatok őrzésére is vannak kutyáitok. Én nem kutyát szeretnék hanem tanácsot kerni. Multkor motoroztam földutakon, helyet nem mondok, aszt 2 káj utánam rontott az erdőből, nem volt velük senki. biztos valamelyik tanyáról léptek meg, de urva eletbe, az ilyen kutyákat hogyan lehet hagyni szabadon lofrálni??????? ha majd jön a jó ido, arra mennek gyerekek, kirándulók is. Akkor vajon majd mi lesz? szerintetek hová, kihez lehet fordulni, hogy kutyához értő emberhez kerüljenek ezek a kutyák. azé mondom, mert ha kicsit is értene hozzájuk a gazda, akko nem lettek volna szabadon az erdöben. Előre is kösz a segitséget. Nem merek arra motorozni.
Válasz Sanyiii70 #1451. hozzászólásáraÍgy is az van a kicsivel vagy számítógép vagy foci vagy citera. Kútyára ha akarnám sem lenne ideje. Rám sincs neki.
Válasz Sk Laci #1433. hozzászólásáraMekkorák hogy van mellettük időd foglalkozni kutyákkal ? Én azokra se jutok annyit amennyit szeretnék, nem hogy kutyára elbacni az időmet. Van egy puli láncra verve, de ha megdöglik nem lesz többet kutya. Sajnálom így, máskép meg nem megy.
Válasz Ohaza63 #1443. hozzászólásáraKicsik voltak a lányaim és egyszer csak szólnak, hogy Apa van egy fehér nyúl a kertben.
Kerestük a gazdáját, de nem lett meg és metartottuk.
Elnevezték Bélának.
De amikor pár hét múlva megnéztem, kiderült, hogy nőstény.
De maradt a neve Béla.
Válasz Ohaza63 #1443. hozzászólásáraVolt nekem is menhelyes kutyám.
Egy keverék foxi.
Az aprólékot pusztította, a sokadik "elbeszélgetésünk" után kínomban a döglött csirkével elvertem.
Sohatöbbe nemnyúlt az aprólékhoz.
Egyébként a menhelyes kutyák nagyon hálás jószágok.
A tárcsázós videón rajtavolt a kolbász.
Ő cégeskutya, befogadtuk, foglakozunk vele, borzasztó hálás és nagyon jó kutya!
A következő lépés a menhely!
Menj el egy menhelyre, millió féle van, ráadásul ivartalanítottak.
Ha kani akkor nem el csavarogni, ha szuka nem bombázza tele az udvart kiskutyákkal.
Nehogy úgy járjanak, mint Én!
Faternak volt egy kistestű vörös kutyája- a Bobsi , míg élt a Fater, egész nap etette, mikor elment a Fater nekem nem volt szívem elaltatni, vagy eltüntetni a háztól, mert volt már vagy 15 éves a szervízkönyve/oltási könyve alapján, amiben KAN ként volt feltüntetve.
Én nem is nagyon nézegettem, mert mindenkit megharapott, aki bejött a zárt udvarba.
A szomszéd asszony volt megbízva, hogy etesse, de ő is csak söprűvel tudott bemenni a lakatlan ház udvarára.
Egyszer mentem haza, sehol a Bobsi, keresgéltük a kollégákkal, gondoltam, hogy már 18 éves is elmúlt, biztosan elment a Fater után, hát erre mit látok a KANI kutya lebabázott és 1 db szép kiskutyát szoptat a disznóólban.
18 évesen akadt egy udvarlója és lett egy kiskutyája. Élt még pár évet, de aztán elpusztult szegény.
De a legjobb, amikor árultam a Fater házát, akkor a második nézelődőnél az asszonyka erősen vöröshajú volt és az a kutya, amelyik mindenkit megugatott és megkergetett és megharapott, azonnal a fiatalasszonyhoz szaladt és felugrott az ölébe és hagyta magát simogatni.
Ők vették meg a házat kutyástól, náluk halt meg a Bobsi.
Válasz Ohaza63 #1437. hozzászólásáraAz nem jo hozzaallas pedig.
Egy tenyésztő is ezt mondta pár éve egy szuka után már nem akart hozni következőt magának.
Ugyanolyan nem lesz a következő soha de örömet meg másfajta kalandokat fog hozni a házhoz.
Nem kell ugyanazt elvárni egy másik kutyától.
Egyébként én is keresek kiskutyát a szüleimnek.
Tökéletes lenne valamilyen keverék.
Egy kics vagy közepestestűre gondoltam.
Borsodmegyében nemtud valaki?
Válasz rtamas1976 #1427. hozzászólásáraSzüleim ragaszkodnak a német juhászhoz, mert az volt az a fajkutya, ami megélt több mint 11 évet.
Érzelmi kötődés.
Viszont a "seb" még túl friss a kutya távozásától. Megértem a szüleimet is.
Válasz trikolor5 #1432. hozzászólásáraTavasszal fogok keresni németjuhász szuka kölyköt.
Kisebb testű kutyát akartam, de a gyerekeim ragaszkodnak a németjuhászhoz.
Az előző kettő is az volt. Mindkettő rajzos, egyenes hátú.
Egy törzskönyves kölyök ma már 200-250 Ft.
1483 hozzászólás
Válasz csabahegeszt #1481. hozzászólásáraLehet, elvittük az állatkórházba, ott 18eftért kapot 3szurit.

Elevenebb lett mára.
Hétfőn vagy kedden megkapja a védőoltást.
Válasz rtamas1976 #1480. hozzászólásáraHát egy pár nap tuti.
Remélem hamar megszokja.
Válasz rtamas1976 #1480. hozzászólásáraKullancs probléma volt?
Válasz csabahegeszt #1473. hozzászólásáraAranyos nagyon!

Bár még sokat sír a többiek után, de majd megszokja!
Válasz csabahegeszt #1478. hozzászólásáraAki nem Névtelen Senki a fórumon, azok nagy részét ismerem.

Sokan vannak, akiknek ez nem tetszik, de tehetnek egy szívességet!
Megyek igazitok egy kicsit a talajszelvényen, hogy holnapra szebb legyen!
Tudom a számát!
Válasz Radocz #1477. hozzászólásáraHa tudod a tel számát akkor jó.
Válasz csabahegeszt #1476. hozzászólásáraOk.

Felhívom Tamást!
A következő alomból kérek.
Válasz Radocz #1475. hozzászólásáraElméletileg van gazdi mind a 2 nek.
Az egyiket már elvitték.
Max ha Tamásnak nem kell akkor vihető.
Válasz csabahegeszt #1458. hozzászólásáraSzeretném a párját.

Ma felhívlak 7 órakor
70/453-
Válasz csabahegeszt #1473. hozzászólásáraA hétéves unokám megkérdezte Papa nektek mikor lesz kutya?

Kis testű érdekelne engem is.
Feltételek négy lába legyen és ne féljen a patkánytól.
Egye meg a házi kaját.
Szeresse a gyerekeket!
Ha tetszik neki, vasárnap el is tudom hozni!
Nem sikerült az unokámnak elmagyarázni hogy a hétéves kutyus olyan öregnek számít, mint az embereknél papa.
Anno kettőt kaptunk és ami nálunk volt “elhunyt”
Sokáig nem mondtuk meg neki, majd egyszer keresték.
Ezt a csapat nyuszit most simogatta meg először a két unoka.
Válasz rtamas1976 #1472. hozzászólására309725927
Györki Csaba
Napközben nem biztos hogy felveszem
Válasz csabahegeszt #1471. hozzászólásáraMegpróbálok elmenni érte.
Privátban egy telefonszámot dobsz?
Válasz rtamas1976 #1468. hozzászólásáraSzia
Hétvégén el lehetne vinni a kutyát.
Áldás
Májzli van valakinek esetleg a fórumozók közt??
Hosszú idő után, ma döntöttem, milyen kutyát veszek, meg is vettem és el is hoztam.
Német juhászkutya lett a befutó.
Másik befutó középázsiai lett volna, de nem találtam fehér vagy világosbarna színben olyan középázsiait, aminek ne lett volna levágva a füle.
Válasz csabahegeszt #1467. hozzászólásáraSzia, persze megbeszèltük!

Az egyiket biztosan, a fater multkor azt mondta lehet a másikat is elhoznánk ha nincs gazdája.
Bár nembiztos, hogy jóötlet!
De majd megbeszélem vele!
Köszönöm előre is!
Válasz rtamas1976 #1466. hozzászólásáraSzia
Most kb 1hónaposak.
Már szépen esznek.
Kb március 20 körül lehetne elvinni ha kell még.
Már ugatnak amikor a többiek.
Válasz csabahegeszt #1464. hozzászólásáraVaúúúúú úúú!

Csodaszépek!
Vegyük úgy, hogy virtuálisan meggyöntölöm őket!
Látszik csak kettenvannak, kis gombócok.
Válasz csabahegeszt #1464. hozzászólására

Apu anyu
Válasz rtamas1976 #1461. hozzászólására

Üdvözletem!
Lenne egy sinka, kan kutyánk marha mellé, ha valakit érdekel.
Tel.: 06307017872
Válasz rtamas1976 #1461. hozzászólásáraNem
De ennyit hagytam.
6 db volt
Mind kan
Válasz csabahegeszt #1460. hozzászólásáraAmit kell, oltásokat, féregtelenítést , mindent állok természetetsen.
Ez a 2 született?
Válasz rtamas1976 #1459. hozzászólására3 napos
Válasz csabahegeszt #1458. hozzászólásáraCsodaszépek!
Már a Fater tűkön ül!
Milyen idősek most?
Válasz rtamas1976 #1457. hozzászólására

Ebből az egyik a tiéd.
Rövid farkúkak alapból.
Ha véletlen valakinek kellene a párja, idáig nincs gazdája
Válasz csabahegeszt #1456. hozzászólásáraPersze.
Egy szép kani.
Köszönöm
Válasz rtamas1976 #1454. hozzászólásáraSzia Tamás
Meg fialt a kutya.
Mind fekete.
Kellesz akkor kutya?
Délután csinálok képeket.
Hello mindenki!
Látom itt nagy kutyások vanak porta, állatok őrzésére is vannak kutyáitok. Én nem kutyát szeretnék hanem tanácsot kerni. Multkor motoroztam földutakon, helyet nem mondok, aszt 2 káj utánam rontott az erdőből, nem volt velük senki. biztos valamelyik tanyáról léptek meg, de urva eletbe, az ilyen kutyákat hogyan lehet hagyni szabadon lofrálni??????? ha majd jön a jó ido, arra mennek gyerekek, kirándulók is. Akkor vajon majd mi lesz? szerintetek hová, kihez lehet fordulni, hogy kutyához értő emberhez kerüljenek ezek a kutyák. azé mondom, mert ha kicsit is értene hozzájuk a gazda, akko nem lettek volna szabadon az erdöben. Előre is kösz a segitséget. Nem merek arra motorozni.
Válasz csabahegeszt #1453. hozzászólásáraOk köszi!
Válasz rtamas1976 #1450. hozzászólásáraMeglesz.
Jelzem ha lefialt
Válasz Sanyiii70 #1451. hozzászólásáraÍgy is az van a kicsivel vagy számítógép vagy foci vagy citera. Kútyára ha akarnám sem lenne ideje. Rám sincs neki.
Válasz mtz1221 #1449. hozzászólásáraNálunk az a feltétele a németjuhásznak, hogy viszik a lányok kutyaiskolába. Ha nem akkor megy a háztól.
Válasz csabahegeszt #1442. hozzászólásáraBeszéltem Apámmal, egy szép kani puli keverék érdekelné.

Mindég is hasolót akart.
Köszönöm előre is!
Válasz Sk Laci #1433. hozzászólásáraMekkorák hogy van mellettük időd foglalkozni kutyákkal ? Én azokra se jutok annyit amennyit szeretnék, nem hogy kutyára elbacni az időmet. Van egy puli láncra verve, de ha megdöglik nem lesz többet kutya. Sajnálom így, máskép meg nem megy.
Válasz Sanyiii70 #1447. hozzászólásáraA tipkus ritka 4betűs női név! Béla

Válasz Ohaza63 #1443. hozzászólásáraKicsik voltak a lányaim és egyszer csak szólnak, hogy Apa van egy fehér nyúl a kertben.
Kerestük a gazdáját, de nem lett meg és metartottuk.
Elnevezték Bélának.
De amikor pár hét múlva megnéztem, kiderült, hogy nőstény.
De maradt a neve Béla.
Válasz Ohaza63 #1443. hozzászólásáraVolt nekem is menhelyes kutyám.
Egy keverék foxi.
Az aprólékot pusztította, a sokadik "elbeszélgetésünk" után kínomban a döglött csirkével elvertem.
Sohatöbbe nemnyúlt az aprólékhoz.
Egyébként a menhelyes kutyák nagyon hálás jószágok.
A tárcsázós videón rajtavolt a kolbász.
Ő cégeskutya, befogadtuk, foglakozunk vele, borzasztó hálás és nagyon jó kutya!
A következő lépés a menhely!
Válasz csabahegeszt #1439. hozzászólásáraA mi németjuhászaink is identitás zavarosak voltak. Mind a kettő vakondnak képzelte magát.
Válasz csabahegeszt #1442. hozzászólásáraBeszélek a Faterral.
Köszönöm előre is
Válasz rtamas1976 #1438. hozzászólásáraÜdv!
Menj el egy menhelyre, millió féle van, ráadásul ivartalanítottak.
Ha kani akkor nem el csavarogni, ha szuka nem bombázza tele az udvart kiskutyákkal.
Nehogy úgy járjanak, mint Én!
Faternak volt egy kistestű vörös kutyája- a Bobsi , míg élt a Fater, egész nap etette, mikor elment a Fater nekem nem volt szívem elaltatni, vagy eltüntetni a háztól, mert volt már vagy 15 éves a szervízkönyve/oltási könyve alapján, amiben KAN ként volt feltüntetve.
Én nem is nagyon nézegettem, mert mindenkit megharapott, aki bejött a zárt udvarba.
A szomszéd asszony volt megbízva, hogy etesse, de ő is csak söprűvel tudott bemenni a lakatlan ház udvarára.
Egyszer mentem haza, sehol a Bobsi, keresgéltük a kollégákkal, gondoltam, hogy már 18 éves is elmúlt, biztosan elment a Fater után, hát erre mit látok a KANI kutya lebabázott és 1 db szép kiskutyát szoptat a disznóólban.
18 évesen akadt egy udvarlója és lett egy kiskutyája. Élt még pár évet, de aztán elpusztult szegény.
De a legjobb, amikor árultam a Fater házát, akkor a második nézelődőnél az asszonyka erősen vöröshajú volt és az a kutya, amelyik mindenkit megugatott és megkergetett és megharapott, azonnal a fiatalasszonyhoz szaladt és felugrott az ölébe és hagyta magát simogatni.
Ők vették meg a házat kutyástól, náluk halt meg a Bobsi.
Válasz rtamas1976 #1438. hozzászólásáraA fehér pulim fog fialni fekete muditól.
Ha gondolod
Ilyen kölykök szoktak lenni
Válasz Ohaza63 #1437. hozzászólásáraAz nem jo hozzaallas pedig.
Egy tenyésztő is ezt mondta pár éve egy szuka után már nem akart hozni következőt magának.
Ugyanolyan nem lesz a következő soha de örömet meg másfajta kalandokat fog hozni a házhoz.
Nem kell ugyanazt elvárni egy másik kutyától.
Válasz rtamas1976 #1438. hozzászólásáraIgriciben lehet lesz tacskó.
Az enyémeknek az az anyuk biztos fog fialni.
Megkérdezem ha gondolod
Válasz Sk Laci #1426. hozzászólásáraAz is van 2db

Mindent is kikaparnak.
Kaptam öket kispénzért.
Egyébként én is keresek kiskutyát a szüleimnek.
Tökéletes lenne valamilyen keverék.
Egy kics vagy közepestestűre gondoltam.
Borsodmegyében nemtud valaki?
Válasz Sk Laci #1436. hozzászólásáraÜdv Laci!

Én is megértem a szüleidet , ezért nem lesz nekem több.
Válasz rtamas1976 #1427. hozzászólásáraSzüleim ragaszkodnak a német juhászhoz, mert az volt az a fajkutya, ami megélt több mint 11 évet.
Érzelmi kötődés.
Viszont a "seb" még túl friss a kutya távozásától. Megértem a szüleimet is.
Válasz trikolor5 #1432. hozzászólásáraEz a német juhász hasinlít az enyémhez ami volt. Ha ilyen kölyökkutyát talánák, akkor talán.
Válasz trikolor5 #1432. hozzászólásáraTavasszal fogok keresni németjuhász szuka kölyköt.

Kisebb testű kutyát akartam, de a gyerekeim ragaszkodnak a németjuhászhoz.
Az előző kettő is az volt. Mindkettő rajzos, egyenes hátú.
Egy törzskönyves kölyök ma már 200-250 Ft.
Ő volt az első