Fórum
- Kukorica terményárak új
- Fortschritt E-514 kombájn új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Napraforgó-termesztés új
- Bodza ára új
- Búza termény felvásárlási árak új
Cikkajánló
_fill_540x300_0.jpg)
Az agrárminiszter szerint ez a megállapodás komoly veszélyt jelentene
Figyelmen kívül hagyja az uniós termelési normákat és súlyos veszélyt jelent az...
573 hozzászólás
Volt kint egy nyuszi cséplö privátban hirdetve,vételár+MwSt.Mondtam a havernak odakint csörgesse már meg,hogy adó nélkül el lehet-e hozni???Az volt a válasz,csak akkor ha van juniós adószámunk.Késöbb kiderült egy germán nepper volt...
Úgy hogy nem akarok áfát fizetni se meg visszaigényelni se így nincs akkora baj a navval..
Válasz #170. hozzászólásra
Szia!
Ezt,hogy érted,hogy "csak az áfa miatt"?
Külföldön keresnék jd 6920s traktort ha valaki tud segíthet!Ne legyen autopoweros meg front hidrolika és csak az áfa miatt.
Válasz #168. hozzászólásra
Forgalmi, adásvételi szerződés vagy számla (ezt hivatalosan le kell fordíttatni az OFFI-nél!) meghatalmazás ha nem a nevedre lett véve, ha nincs kivonva a forgalomból lehet hogy a rendszám is kell. Azt hiszem más nem kellet amikor vittem az enyémet.
Amikor veszed a gépet jól nézd meg, hogy rendben van e a gép adattáblája, mert ha nincs el is vehetik itthon a gépet.
Sziasztok kérdésem lenne ha valaki tudna segíteni megköszönném. Traktort hozok Németországból milyen papírok kel hogy letudja műszakíztani és hogy KPM-nél lehet csak?
Sziasztok! Ezeket én is megnéztem. Persze gyanús volt az alacsony ár! A google maps- on meg lehet nézni a címét! Végig tudod nézni az utcát, mintha ott járnál az utcán! Természetesen sok szép lakóház, telep sehol. Most már az internet segítségével mindenkit le lehet ellenőrizni, több módon is! Előre utalni, látatlanba még rokonnak se!
Aki blődli hirdetésekre e-mailt ír, ne lepődjön meg ha hetente értesítést kap majd, hogy megint nyert a dél-afrikai lottón.
Ennyi meg annyi dollár befizetése után juthat a nyereményéhez.
Válasz #162. hozzászólásra
Az átveréses topikba leírtam.Olvazsd el.
elég annyi hogy egy 1000 üzemorás claas traktorért kb 130 loerö körüli homlokrakodoval együtt kérnének 3 milllio ft ot ?????? amikor a homlokrakodo kerül annyiba rajta! de akinek van ideje meg energiája utánna nézhetne de elég gyanus a dolog!

hát épp az hogy csábító,levelezgess,aztán odalyukad ki ,hogy fizess vagy fuvarra vagy valamit,nem tudom hogy lehettek ilyen naívak,hogy ti harmad negyedáron tudnátok gépet venni
Szia Ropi!
Mivel tudod alátámasztani ,hogy kamu légyszíves :írj pár indokot ,mert nagyon csábító.
Válasz #160. hozzászólásra

Kamu, átbaxás
Sziasztok! Mi a véleményetek erről?
http://www.krplantsales.com/agriculture/tractors/
Köszi a jótanácsokat meg írom a fickónak,hogy csak akkor van üzlet ha aci-nesze ,kíváncsi leszek mit szól hozzá.
Hello. Azt akarom kérdezni, hogy ismeri-e valaki egy bizonyos B.Zoltánt Halásztelekről, az expresszen hirdeti magát. Vállalja kombájn behozatalát, és finanszíroz is. Valaki kötött-e üzletet vele?
Válasz #151. hozzászólásra
hello nehogy bedőlj a marhaságnak menj ki inkább nézz ki egy gépet van egy csomó kereskedés,bár inkább franciát ajánlom sokkal olcsóbb mint német aztán 2-3kilóért haza hozzák annyiért tudsz venni kamionon egy traki helyet.
Bakker nagy varázslók szerintem, és tuti hogy a családfája sem ária !!!
" Tengerjáró hajón melózik"

Ugyan már!! Te el tudod képzelni hogy a NÉMET aki a saját anyának se hisz csak úgy hozza viszi a trakit fél európán keresztül pacsiért??
Felejtős
Válasz #150. hozzászólásra
Szóval néztem egy trakit németbe kb 3 hónapja reális áron,most levitte az eladó 5500 euróval az árat ,de a telefonszám eltűnt a hirdetésről . Írtam neki emailt és azt válaszolta,hogy egy tengerjáró hajón kapott jó állást,így rábízta az eladást a USHIP-ra,ők főként logisztikával,fuvarszervezéssel foglalkoznak(már amennyire letudtam informálni őket).Azt mondja a tulaj,hogy mindent ők intéznek,és le is szállítják a címemre a vételárban ez is benne van.Az USHIP-nak meg adta az elérhetőségeimet és majd ők fognak keresni,ha nem vagyok elégedett a géppel akkor vissza viszik és vissza fizetik a vétel árat,ha igen akkor utalják a pénzt a tulajnak.Kicsit gyanús ez a túlzott bizalom, bár még nem kértek egy fillért sem,igaz nem is utalnék látatlanba semmit csak ha itt van a gép .
Válasz #149. hozzászólásra

Kicsit bövebben ha lehet mi ez a USHIP?? valami rövidités netán??
Sziasztok! szeretnék németből traktort behozni. ismeri valaki az USHIP nevü céget,mennyire megbízhatók? Mindent intéznek a szállítást is. Volt már valakinek kapcsolata velük,vagy valami infót hallattatok róluk?
nekem ismerősöm most hozott egy jd-t Hollandiából 300ért hozták haza.
De franciába is jár ott iszonyatosan lelakják a gépeket,viszont olcsóbbak.
Válasz #139. hozzászólásra
Be lehet hozni és forgalomba lehet helyezni akármilyen évjáratú járművet, csak meg kell felelnie a 6/1990. es KöHéM rendeletben foglaltaknak.
Anglia is és Magyarország is az Európai Közösség teljes jogú tagja. S mint ilyen,a szabad árumozgásnak nem szabhatnak gátat.
Köszönöm a választ! Igen, túl szép, hogy igaz legyen!
Válasz #144. hozzászólásra
Ez is kamu írj neki hogy érdekel valami öt percen belül itt a válasz utána írd azt hogy megnéznéd személyesen soha többet nem fog válaszolni.
Sziasztok!
http://plant-sales.com/index.php?page=6&cid=1 Ez az oldal is kamu és nem szabad bedőlni akkor nekik? Fullos gépek nagyon olcsón. köszi a válaszokat
Válasz #142. hozzászólásra
itt egy hasonló traki ez 4,5 misi átszámolvahttp://www.fastline.com/v100/2000-John-Deere-4700-DEER-COUNTRY-EQUIPMENT-CORYDON-IN-equipment-detail-89be8853-13d0-4d6c-ac2f-fc55f0c5b294.aspx
Válasz #141. hozzászólásra

ez egy kamu cég
nem a 4400 EUR benne van minden 6 hónap garancia meg a traktor meg a házhozszállítás! Csak most nemtum hogy kamu e a cég vagy nem mert nagyon nem annak tűnik nemtum meg esetleg valaki tud valami érdemlegest mondani erről a John deere 4700 traktorról?
Ezért kértem a tanácsotokat mit lehet tenni vagy esetleg tudtuk e ilyesmi áron valami jó kis traktort!
Válasz #136. hozzászólásra

nem tudom miért gondoljátok hogy angliában szaré-hugyé vannak traktorok

és már kérték is a fuvarköltséget
Üdv.
Szeretnék hozni Angliából trakit. Milyen papírok kellenek a magyar honosításhoz ?
-Kétnyelvű adásvételi
-Kinti eredeti forgalmi ( exportra kivont ) nem végleges.
Ha magánszemélytől veszem kell számla ?
És mi ez (Certificate Conformation) "COC" ? Ezt is írják hogy kell..
Östermelö vagyok nem Áfa- körös.
Köszi.

Voltak vannak és lesznek ilyen cégek és emberek akik ezzel foglalkoznak De valahogy a becsületeség és a korektség vagy hiányzik vagy rég ki veszet belölük .. Le bonyolítják neked az tuti!!Csak közben a kis pénzed ki csurog a zsebedböl!!!

4400EURÓ?? Anyiért kis hijján már föld körüli utazásra is elviszik a traktorodat becsületes helyen..
Olvasd vissza az előző hozzászólásokat, és akkor már nem is biztos, hogy akarod ezt a traktort, mert egy nagy átverés.
Érdeklődnék hogy Külföldről hozatnék be traktort
erről lenne szó
http://www.europe-trade-machinery.com/product.php?id=144
beszéltem velük és azt mondták hogy 4400 EUR házhoz szállítják
mennyire megbízhatók ezek a cégek! és mennyibe kerülne ez nekem teljesen névre írva magyar rendszámosan!
Köszönöm szépen!
Esetleg tud e valaki olyat aki ezt teljesen elintézi nekem és mennyiért?
Válasz #134. hozzászólásra
Jó lenne,ilyen árban traktort venni:)
Válasz #131. hozzászólásra

He-he-he most nézem 10 millás traki kb. 2,5 milláért.....

Miért gázos ez az oldal ?

Nem !!! Akkor most lehet rá varázsolni magyar papírt vagy nem ? Vagy csak kiskapukon keresztül ?
Válasz #123. hozzászólásra Ugye nem innen akarod behozni a traktort?
Europe Machionery Trade
Persze a munka védelmi vizsgálatról se feledkezetek meg!!! Vagyis meg kell vizsgáltatni azt hogy a világ minden pontján használatos JOHN DEERE - traktor kicsiny hazánkban megfelelö e vagy sem..

Válasz #125. hozzászólásra
A TIER szabványnak elvileg nem kell megfelelnie... De másba beleköthetnek persze...
Sohasem értettem, hogy miért jó nekik a jobb kormány meg az olajfék... értem, hogy ha sok mindenkinek van egyfajta, akkor az már túl átlagos... De mégis mi értelme?
Válasz #126. hozzászólásra

Hát igen náluk a légfék az nincs, csak olaj még a pótokon is!!
Válasz #123. hozzászólásra

Na és olajal fogsz majd fékezni?? Vagy netán sehogy???
Válasz #124. hozzászólásra

Ugyan már hol élsz te...
Válasz #123. hozzászólásra
Szerintem, ha az unió bármely országában van műszakija, akkor itthon sem tagadhatják meg a forgalomba helyezést, bármennyi idős legyen a gép...