Válasz mtz1221 #163. hozzászólásáraLehet ennek a gyártási költsége a 9710.
30 meg a gyárigazgató ferrarijába megy
Aztán kitudja lehet nem bomlik olyan hamar ha meghuzod a zsondirral mint egy lengyel vagy más szuper koppintás.
Válasz Gumóka #161. hozzászólásáraAz a gond ismét, hogy ez eke garant hogy ide ért 5000be, ezek meg 15000ért árulják. Ha lenne rá pénzem, megvettem volna, attól hogy kínai. "A vállalat vezetői kapacitásának javítása és a termékek minőségének biztosítása érdekében a vállalati csapat az elit vezetési módszert alkalmazza. A fő vezetői és műszaki csapatok szakértőkből és elitből állnak, akik évek óta foglalkoznak ezen a területen. Közülük a kutatás-fejlesztés, a gyártás és a minőségellenőrzés feladatait az iparág legfelsőbb szintjén dolgozó német szakértőkből álló csapat végzi, és a teljes folyamat német technológián és szabványokon alapul, hogy biztosítsa a termékek legjobb minőségét és teljesítményét."
Válasz mtz1221 #160. hozzászólásáraSzerintem licenszet vettek.
Lehet ez még jó is.
Volt itt unokatesómnál mandam gruber demózni, az is csavarra lemken volt, csak a színem mega neve más, talán 3 éve vette, nem panaszkodik rá.
Én mondtam már, kínát nem kell már leírni.
Válasz Gumóka #159. hozzászólásáraFene se tudja, minden qrva csavarban benne volt az emblémájuk. Mm-re lemken volt, még az adattáblán kilóra is. Szerintem covid előtt itt gyártatták az alkatrészt, akkor meg kivásárolta a részét, és össze rakta maga. Eszem megáll milyen pénzt kerestek itt rajtunk, kínában gyártott dolgokkal. Vissza fog itt a fagyi nyalni, mert legalább 10+ fajta új kínai traktor is volt. Gépekről meg ne is beszéljünk. https://www.qd-leken.com/copy_index_130536.html?chlang=&langid=2
Válasz mtz1221 #156. hozzászólásáraItt legalább kitették az árat.
Sk-ban semmire se teszik ki.
Nem tudom mit élveznek azon az eladók, hogy kérdezgessék az emberek az árakat.
Szerintem ki kellene tenni, az alap ár x-y tól indul, a kiállitott gép ára meg x ennyi.
Akkor legalább az menne érdeklődni aki jónak látja a gép ár érték arányát.
Válasz VMisi #153. hozzászólásáraSzeretek ide járni! Nekem nagyon tetszik, nagyon sok jó minőségű munkagép, gép, igazi vásári forgatag . Az állatok a járványügyi miatt nem voltak.
Válasz mtz1221 #145. hozzászólásáraArra gondoltam ott a hátsó bejáratnál, tavaly már nem csak a kiállítokat engedték parkolni, ha meg nem akkor 7gyis lesz aki vesz a telefonjáról, tavaly is úgy sikerült.. ha véletlenül kedden jössz akkor egy magas ősz egyént figyelj, közel a hetvenhez (de negyvennek érzem magam )meg egy suzukit..
Válasz mtz1221 #144. hozzászólásáraVagy a kis utcában nem balra fordulsz ahol szoktál parkolni, hanem jobbra és 500 méter körül balra is van egy nagy parkoló, ott lehet készpénzzel is.
Szeretném megosztani, hogy október 30. 2024 – november 2 2024-ben Bukarestben kerül megrendezésre az INDAGRA mezőgazdasági szakkiállítás.
Az esemény egyik jellemzője a baromfibemutató, amely platformot biztosít a baromfitenyésztés legújabb vívmányainak bemutatására. Részletek: https://globy.com/events-calendar/indagra-46c89e
Válasz mtz1221 #136. hozzászólásáraVoltak de nem volt olyan mintha mindenki nekem akarna jönni...nekem ez a vásár jön be a legjobban....jobban mint az itthoniak...a parkolásnál az új rendszer egy kicsit okozott fennakadást mert ahol vettük a parkoló jegyet tavaly már nem árulnak az e rendszer miatt...a mi telefonunkon még nem lehet az sms-t sem, de szerencsére egy középkorú szerb hölgy önként (persze szerbül ) felajánlotta a segítségét) látta a tanácstalan ságunkat.hogy megveszi mi meg rendeztük nekii dinárban ...
Válasz Czanik Sándor #133. hozzászólásáraSokan voltak, én is ma akartam de nem jött össze?. Hétfők szoktak a legjobbak lenni, tömeg nincs, és az eladóknak se fáj még ilyenkor a foga.
Válasz mtz1221 #132. hozzászólásáraKöszönjük!...Már itthon is vagyunk, egy igazi jó családi napunk volt...jót nézelődtünk...jót ettünk (pleskavica)..még sok mindent meg néztünk.... jövőre is tervbe véve!
Válasz mtz1221 #124. hozzászólásáraKárpátiát szoktál halgatni?
Főleg a régebbi zenéjüket szeretem!
A csengőhangom is az
"Csak egynap az élet fiúk"
Még a szőris feláll a karomon
Libabőrös vagyok tőle.
A koncertek meg leírhatatlanul jók!
Válasz mtz1221 #124. hozzászólásáraLátom szeriai angólai kissebség!!!
Újvidék Magyarországon van csak elvették tőlünk.
A mostani határt meg nemjóhelyre rajzolták!!!
Válasz Sk Laci #119. hozzászólásáraEzt a típust e, a trapéz vázasat ? Megkaptam az emailt,ha gép előtt leszek válaszolok. Szám nem jár, nem kell félni.
Válasz mtz1221 #118. hozzászólásáraNem egészen.
2+2 tag felcsukású.
Pénteken ki is fizettem az előlegbekérő számlát.
Csütörtökön nálam kellene lennie.
Remélem így lessz.
Válasz mtz1221 #115. hozzászólásáraMa a Helti mellett döntöttem.
Megegyeztünk, várom az előlegbekérő számlát.
Ha a megbeszéltek szerint lenne minden, jövőhét csütörtökön nálam kellene lennie a sorközmüvelőnek. Remélem nem lessz semilyen "bakesz".
A Heltit illetően, nyissad ki az oldalukat, és hívjál rá a mobilszámra.
Sokkal olcsóbb a Helti, mint amilyen árat beírtál.
Nagyon készséges és barátságos a tulaj.
Egy telefont megérne.
Válasz termelo #114. hozzászólásáraAz vagyok, de nem érdekes hazait kell vennem, ott ha szerencsés vagyok 30%-át vissza lehet pályázni. Én is csak a Laci miatt kérdeztem meg a heltit.
164 hozzászólás
Válasz mtz1221 #163. hozzászólásáraLehet ennek a gyártási költsége a 9710.

30 meg a gyárigazgató ferrarijába megy
Aztán kitudja lehet nem bomlik olyan hamar ha meghuzod a zsondirral mint egy lengyel vagy más szuper koppintás.
Válasz mtz1221 #162. hozzászólásáraVolt ilyen is.

Válasz Gumóka #161. hozzászólásáraAz a gond ismét, hogy ez eke garant hogy ide ért 5000be, ezek meg 15000ért árulják. Ha lenne rá pénzem, megvettem volna, attól hogy kínai.
"A vállalat vezetői kapacitásának javítása és a termékek minőségének biztosítása érdekében a vállalati csapat az elit vezetési módszert alkalmazza. A fő vezetői és műszaki csapatok szakértőkből és elitből állnak, akik évek óta foglalkoznak ezen a területen. Közülük a kutatás-fejlesztés, a gyártás és a minőségellenőrzés feladatait az iparág legfelsőbb szintjén dolgozó német szakértőkből álló csapat végzi, és a teljes folyamat német technológián és szabványokon alapul, hogy biztosítsa a termékek legjobb minőségét és teljesítményét."
Válasz mtz1221 #160. hozzászólásáraSzerintem licenszet vettek.
Lehet ez még jó is.
Volt itt unokatesómnál mandam gruber demózni, az is csavarra lemken volt, csak a színem mega neve más, talán 3 éve vette, nem panaszkodik rá.
Én mondtam már, kínát nem kell már leírni.
Válasz Gumóka #159. hozzászólásáraFene se tudja, minden qrva csavarban benne volt az emblémájuk. Mm-re lemken volt, még az adattáblán kilóra is. Szerintem covid előtt itt gyártatták az alkatrészt, akkor meg kivásárolta a részét, és össze rakta maga. Eszem megáll milyen pénzt kerestek itt rajtunk, kínában gyártott dolgokkal. Vissza fog itt a fagyi nyalni, mert legalább 10+ fajta új kínai traktor is volt. Gépekről meg ne is beszéljünk.
https://www.qd-leken.com/copy_index_130536.html?chlang=&langid=2
Válasz mtz1221 #156. hozzászólásáraAkkor ez most olyan mint a piacos adidas?
Válasz Sk Laci #157. hozzászólásáraNézd meg jobban, mi ez. Úgy nyomultak, hogy azt hittem nem Újvidéken vagyok.
Válasz mtz1221 #156. hozzászólásáraItt legalább kitették az árat.
Sk-ban semmire se teszik ki.
Nem tudom mit élveznek azon az eladók, hogy kérdezgessék az emberek az árakat.
Szerintem ki kellene tenni, az alap ár x-y tól indul, a kiállitott gép ára meg x ennyi.
Akkor legalább az menne érdeklődni aki jónak látja a gép ár érték arányát.
Na ezt basszhassuk.

Válasz mtz1221 #152. hozzászólásáraAkkor majd jövőre. Az idő járás is a kedvünkben járt.
Válasz VMisi #153. hozzászólásáraSzeretek ide járni! Nekem nagyon tetszik, nagyon sok jó minőségű munkagép, gép, igazi vásári forgatag . Az állatok a járványügyi miatt nem voltak.
Válasz Czanik Sanyi #151. hozzászólásáraMilyen? Hogy tetszik?
Válasz Czanik Sanyi #151. hozzászólásáraSokan vannak, nem jutottam ma oda közbe jött valami papírmunka.
Válasz mtz1221 #149. hozzászólásáraÚgy legyen, nem vagyok , nem leszünk semmi jónak az elrontója..
Válasz Czanik Sanyi #148. hozzászólásáraDe meg is állhatok hazafelé egy sörre.
Válasz mtz1221 #147. hozzászólásáraRendben....meg találsz a Facebookon is..
Válasz Czanik Sanyi #146. hozzászólásáraAkkor rád írok itt, szerintem van bent ingyen wifi.
Válasz mtz1221 #145. hozzászólásáraArra gondoltam ott a hátsó bejáratnál, tavaly már nem csak a kiállítokat engedték parkolni, ha meg nem akkor 7gyis lesz aki vesz a telefonjáról, tavaly is úgy sikerült.. ha véletlenül kedden jössz akkor egy magas ősz egyént figyelj, közel a hetvenhez (de negyvennek érzem magam )meg egy suzukit..
Válasz mtz1221 #144. hozzászólásáraVagy a kis utcában nem balra fordulsz ahol szoktál parkolni, hanem jobbra és 500 méter körül balra is van egy nagy parkoló, ott lehet készpénzzel is.
Válasz Czanik Sanyi #143. hozzászólásáraAdsz egy 5 euróst a parkoló őrnek, vagy akár kinek a regtábládra mutatva, és majd befizeti az ő telefonjáról.
Válasz mtz1221 #141. hozzászólásáraKedden megyünk, a parkolás az olyan mint tavaly csak telefonról lehet ?
Válasz mtz1221 #141. hozzászólásáraDe te itt gond nélkül megérteted magad szlovák nyelven.
Válasz Sk Laci #140. hozzászólásáraHa minden igaz szerdán.
Válasz mtz1221 #139. hozzászólásáraTe mikor mész?
https://www.sajam.net/sr/kalendar-2025/prolece-2025/medjunarodni-poljoprivredni-sajam-2025-god Mtzék meg ugyanebben ez időben hazafelé.
https://www.facebook.com/reel/1015396824108704
Szeretném megosztani, hogy október 30. 2024 – november 2 2024-ben Bukarestben kerül megrendezésre az INDAGRA mezőgazdasági szakkiállítás.
Az esemény egyik jellemzője a baromfibemutató, amely platformot biztosít a baromfitenyésztés legújabb vívmányainak bemutatására. Részletek: https://globy.com/events-calendar/indagra-46c89e
Válasz mtz1221 #136. hozzászólásáraVoltak de nem volt olyan mintha mindenki nekem akarna jönni...nekem ez a vásár jön be a legjobban....jobban mint az itthoniak...a parkolásnál az új rendszer egy kicsit okozott fennakadást mert ahol vettük a parkoló jegyet tavaly már nem árulnak az e rendszer miatt...a mi telefonunkon még nem lehet az sms-t sem, de szerencsére egy középkorú szerb hölgy önként (persze szerbül ) felajánlotta a segítségét) látta a tanácstalan ságunkat.hogy megveszi mi meg rendeztük nekii dinárban ...
Válasz Czanik Sándor #133. hozzászólásáraSokan voltak, én is ma akartam de nem jött össze?. Hétfők szoktak a legjobbak lenni, tömeg nincs, és az eladóknak se fáj még ilyenkor a foga.
Válasz Gumóka #134. hozzászólásáraAzon még nem voltam ...de ami késik az nem múlik...????
Válasz Czanik Sándor #133. hozzászólásáraVagy június 9.-én Oromhegyesen meglátogatjátok a traktoros napot.

Nagy buli
Válasz mtz1221 #132. hozzászólásáraKöszönjük!...Már itthon is vagyunk, egy igazi jó családi napunk volt...jót nézelődtünk...jót ettünk (pleskavica)..még sok mindent meg néztünk.... jövőre is tervbe véve!
Válasz Czanik Sándor #131. hozzászólására
https://www.google.com/maps/place/Branka+Baji%C4%87a+9n,+Novi+Sad+21000/@45.2548875,19.8184414,15.8z/data=!4m6!3m5!1s0x475b104b95724807:0x338e392a6ba0167f!8m2!3d45.2560269!4d19.8193493!16s%2Fg%2F11h2n1yld1?hl=hu&entry=ttu
Válasz mtz1221 #130. hozzászólásáraMeg van...itt lejjebb megtalálható..????
Válasz Czanik Sándor #129. hozzászólásáraLehet ha megvan még, ha nincs szóljon megkeresem később.
Válasz mtz1221 #124. hozzászólásáraHolnap megpróbálom újra a tavalyi parkolási linkedet hasznosítani.????
Válasz Gumóka #127. hozzászólásáraVan olyan partner akiutánn hetekig elnemmúló lessz az emlék!

Hát az nem lehet a legjobb!
Válasz mtz1221 #124. hozzászólásáraOlyan partnert, aki este úgy megfényezi, hogy reggelig kitartson, hogy jól indítsa a napot, na olyan a jó partner
Válasz mtz1221 #124. hozzászólásáraKárpátiát szoktál halgatni?
Főleg a régebbi zenéjüket szeretem!
A csengőhangom is az
"Csak egynap az élet fiúk"
Még a szőris feláll a karomon
Libabőrös vagyok tőle.
A koncertek meg leírhatatlanul jók!
Válasz mtz1221 #124. hozzászólásáraLátom szeriai angólai kissebség!!!

Újvidék Magyarországon van csak elvették tőlünk.
A mostani határt meg nemjóhelyre rajzolták!!!
Válasz rtamas76 #122. hozzászólásáraPartnert neked is értened kéne. Pár éve ti voltatok a partner országok.
Válasz rtamas76 #122. hozzászólásáraNyomjátok a cukornádat is?

Így könnyű gazdálkodni!
Válasz mtz1221 #121. hozzászólásáraMosmár legalább látom hogynézki egy tipikus

szerb paraszt!
https://sajam.net/sr/kalendar-2024/2024/91-medjunarodni-poljoprivredni-sajam
Válasz Sk Laci #119. hozzászólásáraEzt a típust e, a trapéz vázasat ? Megkaptam az emailt,ha gép előtt leszek válaszolok. Szám nem jár, nem kell félni.
Válasz mtz1221 #118. hozzászólásáraNem egészen.
2+2 tag felcsukású.
Pénteken ki is fizettem az előlegbekérő számlát.
Csütörtökön nálam kellene lennie.
Remélem így lessz.
Válasz Sk Laci #116. hozzászólására"EZT" vetted ???
Válasz Sk Laci #116. hozzászólásáraNekem csak hazai játszik, de privátban írd már meg az árát, kiváncsi vagyok a mi kereskedőnk mennyit képes rátenni.
Válasz mtz1221 #115. hozzászólásáraMa a Helti mellett döntöttem.
Megegyeztünk, várom az előlegbekérő számlát.
Ha a megbeszéltek szerint lenne minden, jövőhét csütörtökön nálam kellene lennie a sorközmüvelőnek. Remélem nem lessz semilyen "bakesz".
A Heltit illetően, nyissad ki az oldalukat, és hívjál rá a mobilszámra.
Sokkal olcsóbb a Helti, mint amilyen árat beírtál.
Nagyon készséges és barátságos a tulaj.
Egy telefont megérne.
Válasz termelo #114. hozzászólásáraAz vagyok, de nem érdekes hazait kell vennem, ott ha szerencsés vagyok 30%-át vissza lehet pályázni. Én is csak a Laci miatt kérdeztem meg a heltit.