Válasz Diesel Tibor #8022. hozzászólásáranálunk is az egy 2hetes üsző szerintünk napszúrást kapott.nyomjuk neki 3méterről a ventilátort,szerintünk ez tartsa életbe szegénykét,annyi,hogy szopik,lefekszik,oszt helo...szóval brutális ez a meleg!!
Válasz Diesel Tibor #8022. hozzászólásáraüdvözöllek TIBIKE!azt hittem többen reagálnak majd rá!lehet,hogy sokan igy gondolták,2cs-vel a helyes,de lehet sokaknakan nem is tűnik fel,hogy hogy1csvel van írva.mondjuk az a lényeg,hogy megértsük 1mást!!szerintem!!!amúgyelég szomorú,hogy ilyen "kressz táblákat"kell kirakni...2napja voltam a hortobágyon,ráléptem mezitláb a homokra,kb 2másodpercig bírtam ki,mert leégette a forro homok a talpam.a legelők fullra kipusztulva.szegény tehenek-borgyuk meg csak szédelegnek...
Beztos amerikából van ez? Ausztráliából láttam filmet, ilyet. Ott mindent elpusztítanak a disznók, növényzetet, őshonos állatokat. Mérgezik, lövik, csapdázzák őket....nem ér semmit
Azért nálunk nézne egyet a vadőr, ha két láda lőszerrel és egy automatával végigkopterznéd a fél határt. Meg úgy a videót még el is küldeni az állatvédőknek.
De az csak egy részlet volt, több ezer hektáron meg semmi.
Nem a vadkár megoldással van a gond, hanem ez inkább mészárlás, mint vadászat. Azt a sok tetemet mind otthagyják, később majd be lesz dolgozva vagy mi?
A film elején lehet látni milyen vadkárt tud csinálni a disznó, és ez ottan csak a frissen kikelt vetés. Hol van még az egész éves vadkár, amit még csinálnának?
Ha már ekkora fene nagy kedvük van sikozni, miért nam fognak be valami dupla kerekes dögöt tolni ruddal a silozot meg pótot huzni,abbol is valami kisebbet nem ilyen böhöm nagy valamit.
Értetlenül állok az ilyenek előtt, hogy miért van erre pont így szükség?
Tényleg az miért van, hogy a kerekek mintája elég tiszta ebben a sárban is?
A pótkocsi elég jó. 1:54-nál látszik, hogy majdnem tele van és így a kardán rásegítéssel, kisebb kerekekkel jobban megy a sárba. Jaguár meg a saját súlyától elült.
Sose felejtem el, mikor Böle Pistát kihívta Jászapátin, az akkor még ellenzékben senyvedő Borbás és Pócs, hogy az apáti tsz a cukorrépa betakarításkor a prizmánál micsoda sártengert csinálnak. Igazi szép magyar hozzáállás.
Szerinted ezt látják az Eu bürokratái?? Mekkora lenne a felháborodás ha ezt mi csinálnánk, lehet szerződés szegési pert indítanának hazánk ellen ezért is mint minden másért!!
Pedig jó! igazi fanatizmus! A munka szeretete hajtja őket! Vagy ez már élvezet? Talán,ha silóval feltöltenék a csapát,ki tudnának jönni. Máris sokat érne a siló..
9084 hozzászólás
Válasz Diesel Tibor #8022. hozzászólásáranálunk is az egy 2hetes üsző szerintünk napszúrást kapott.nyomjuk neki 3méterről a ventilátort,szerintünk ez tartsa életbe szegénykét,annyi,hogy szopik,lefekszik,oszt helo...szóval brutális ez a meleg!!
Válasz Diesel Tibor #8022. hozzászólásáraüdvözöllek TIBIKE!azt hittem többen reagálnak majd rá!lehet,hogy sokan igy gondolták,2cs-vel a helyes,de lehet sokaknakan nem is tűnik fel,hogy hogy1csvel van írva.mondjuk az a lényeg,hogy megértsük 1mást!!szerintem!!!amúgyelég szomorú,hogy ilyen "kressz táblákat"kell kirakni...2napja voltam a hortobágyon,ráléptem mezitláb a homokra,kb 2másodpercig bírtam ki,mert leégette a forro homok a talpam.a legelők fullra kipusztulva.szegény tehenek-borgyuk meg csak szédelegnek...
Válasz fexco #8021. hozzászólásáranem ts-sel kellene
Válasz Pintér Zoltán #8020. hozzászólásáralegalább írták volna helyesen....(a végén 2cs-vel)
Ezt most láttam.:)
https://www.youtube.com/watch?v=Cgd_aIqLhh4
https://www.youtube.com/watch?v=0-AN7-oMLOU
Itt még lehet nem is láttak 100Le-s traktort.
Az első pótkocsinak nagyon profi a visszacsúszást gátló fékszerkezete!
Válasz #8004. hozzászólásra
Beztos amerikából van ez? Ausztráliából láttam filmet, ilyet. Ott mindent elpusztítanak a disznók, növényzetet, őshonos állatokat. Mérgezik, lövik, csapdázzák őket....nem ér semmit
Válasz #8010. hozzászólásra

Hupsz sokxor nyomtam rá.Van mélység betyáros!!!!!!!!!!!!
Nesze neked gépesített mezőgazdaság!!!https://www.youtube.com/watch?v=gsfIHiBB6xEhttps://www.youtube.com/watch?v=gsfIHiBB6xEhttps://www.youtube.com/watch?v=gsfIHiBB6xEhttps://www.youtube.com/watch?v=gsfIHiBB6xE
Válasz #8003. hozzászólásra

Na ez lemaradt SK Lacinak szólt a kérés !!

Nézz be légyszíves a 3011 fórumra köszi!
Válasz #8002. hozzászólásra

Azért nálunk nézne egyet a vadőr, ha két láda lőszerrel és egy automatával végigkopterznéd a fél határt. Meg úgy a videót még el is küldeni az állatvédőknek.
De az csak egy részlet volt, több ezer hektáron meg semmi.
Nem a vadkár megoldással van a gond, hanem ez inkább mészárlás, mint vadászat. Azt a sok tetemet mind otthagyják, később majd be lesz dolgozva vagy mi?
Válasz #7996. hozzászólásra
A film elején lehet látni milyen vadkárt tud csinálni a disznó, és ez ottan csak a frissen kikelt vetés. Hol van még az egész éves vadkár, amit még csinálnának?

Én adnék fegyvert a vadaknak is had lőjenek vissza ezekre a barmokra! Élvezik ha mindent levadászhatnak!
Válasz #8000. hozzászólásra

Talajkímélő mezőgazdaság!!
A sár még ezt is megfogja.
Válasz #7998. hozzászólásra
Horvath Farms 2013
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xIna_S8Y0L8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Így oldják meg a vadkárt...
Amerikaiaknál mi értelme van halomra lőni ezeket a vadakat?
Válasz #7993. hozzászólásra

Ez mind szép,de vajon itt megállnák-e szó nélkül a szagot?
A gép hatósugarában tartózkodni tilos és kölönbensem zuhanyzó!
Válasz #7990. hozzászólásra

Ha már ekkora fene nagy kedvük van sikozni, miért nam fognak be valami dupla kerekes dögöt tolni ruddal a silozot meg pótot huzni,abbol is valami kisebbet nem ilyen böhöm nagy valamit.
Értetlenül állok az ilyenek előtt, hogy miért van erre pont így szükség?
Válasz #7990. hozzászólásra
Szerintem azért, mert jóval a termőréteg alatt dolgozik a kerék ezért is látszik,hogy a talaj más "színű".
Válasz #7980. hozzászólásra
2. rész
Tényleg az miért van, hogy a kerekek mintája elég tiszta ebben a sárban is?
A pótkocsi elég jó. 1:54-nál látszik, hogy majdnem tele van és így a kardán rásegítéssel, kisebb kerekekkel jobban megy a sárba. Jaguár meg a saját súlyától elült.
Jó a sorvezetője.
Válasz #7986. hozzászólásra

Sose felejtem el, mikor Böle Pistát kihívta Jászapátin, az akkor még ellenzékben senyvedő Borbás és Pócs, hogy az apáti tsz a cukorrépa betakarításkor a prizmánál micsoda sártengert csinálnak. Igazi szép magyar hozzáállás.
Válasz #7985. hozzászólásra

Szerintem ezt a földet mi hazánkban csak "fos homoknak" mondanánk!!
Válasz #7983. hozzászólásra

Szerinted ezt látják az Eu bürokratái?? Mekkora lenne a felháborodás ha ezt mi csinálnánk, lehet szerződés szegési pert indítanának hazánk ellen ezért is mint minden másért!!
Pár év múlva pedig hozzá lehet jutni potom pénzért, mint megkímélt gép...
Egyébként érdekes egy talaj, a körmök milyen tiszták maradtak, mind a traktoron, mind a pótkocsin!
Silózni támadt kedvem hehe.
Minden meghívást szívesen elfogadok ahol mások méreg drága gépet lehet így hülyére kínozni :D
Balga Belgák!
igazi fanatizmus! A munka szeretete hajtja őket! Vagy ez már élvezet? Talán,ha silóval feltöltenék a csapát,ki tudnának jönni. Máris sokat érne a siló..
Pedig jó!

Nem tudom mennyit ér 1 tonna siló de ennyit biztos nem
Talajközpontú emberek meg se nézzék ezt a videót!

Válasz #7977. hozzászólásra Veszélyes

Válasz #7977. hozzászólásra

Ez a faszi nagyon eredeti!!!
Válasz #7973. hozzászólásra
nem szeretnék nagyon bele vau-vauzni, de itt a "poén" mint az irónia jelzése volt.
Szörnyű élmény lehet egy ilyet átélni, bármennyire is szeretne az ember segíteni. Feldolgozni meg még nehezebb...
Sajnos a kommunikáció ezen formája során a hanglejtés és a testbeszéd hiánya miatt félre érthetővé válik 1-2 gondolat.
Válasz #7973. hozzászólásra

csak a smiley jeleidet nem nagyon értem