Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak589 FtBenzin árak584 FtEUR401.93 FtUSD366.03 FtCHF426.8 FtGBP479.62 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni Zetor 12045-tel kapcsolatban. A probléma az, hogy a kormányzott kerekek szitálnak 10 km/h sebesség felett (orrsúly és munkaeszköz nélkül). A gumik teljesen újak, maga a kormánymű és a futómű nem kopott, nem lötyög. Van valakinek valami ötlete, mi lehet a hiba és a megoldás?
Válasz erik18 #11190. hozzászólására3,2 nehéz tárcsám van. Kényelmesen viszi mikor a dombon tarcsazotton megy akkor pattog be kicsit a gép. Amúgy a 3,6 is vinné erőben szerintem, de én ezzel is meg vagyok elégedve.
Válasz lala #11210. hozzászólásáraezen nem szabad spórolni. én a hungarolube-tól is vettem már mol-t meg a helyi zetor kereskedéstől is.
https://mol.hu/hu/autozzon-velunk/kenoanyag-ajanlo
Válasz Agrárman #11204. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm. Megnézem először valami Nyíregyi cégnél, hátha van. Egy üvegért nem megyek ki, ha nem muszáj. A szlovák céget ismerem. Vásároltam már tőlük. Úgy néz ki van az axiálnál is. Bemegyek és megnézem jövő héten.
Válasz Kamionos #11197. hozzászólásáraSzia! Sátoraljaújhely határátkelő átmégy SK-ba kB 8 km re Szőllőske településen van egy bolt Polnotech a neve én itt vásárolok fele áron van az itthoni árakhoz képest. Konkrétan nekem ez az űveg 3000 Ft volt. Az igaz hogy azóta változtak az árak sajna mindenhol. A Crystal felújításán 1 milliót spóroltam az itthoni árakhoz viszonyítva. Az eladó ért is hozzá nem csak beszél a világba.
Válasz Balázs. #11198. hozzászólásáraKöszönöm. Van az axiálnál is, meg találtam több helyen is. Esetleg egy gyári cikkszám? 6045-ös gépkönyvem van csak.
Szép napot mindenkinek!
Kis segítségre lenne szükségem. Zetor 6245 ajtón lévő nyitható felső üveg gyári kódja kellene nekem. Természetesen ősszel törik be. Esetleg beszerzési forrás.
Köszönöm előre is.
Üdv mindenkinek! Zetor crystal 8045 gyári kormányát milyen könnyű álló helyzetben forgatni ? A miênk álló helyzetben nagyon nehéz, viszont guruló állapotban Kormányozható! Mi lehet a probléma ?
Pl mifelénk mtz80 2.5-2.8 mtz892 3-3.6, landini165 4.2
Igy én a 12045+turbó 4.2 összecsukható 560as lapokkal vettünk
Mikor keményebb első nekifutás birja lenyitva felvéve a kereket teljesen
Puhább másodolásba rá kell tartani a kerékkel
Vagy volt hogy nem nyitottam le és 2.5 be húztam jó mélly szép munkát csinált
Válasz sandoand #11187. hozzászólásáraSanszos ... igen ha sajat a gep en nem tennem bele a lengyel holmit , azert tudtam is h mar a doboz is mas mas , hiaba jicin midketto , van meglulonbozteto, kb 4-5eve 20 euro volt a kulombseg a ket fajta kozt.
Válasz sandoand #11181. hozzászólásáraEz a cseh dobozban lengyel cucc , de ha megvan meg kell nezni a henger kulsejen rajta szok lenni az a jel aminek a doboz kulsejen is rajta kellene lenni h cseh premium qvaliti ha nincs se a dobozon se a henger kulsejen akkor ez lengyel es nemsokat er
Válasz sandoand #11179. hozzászólásáraHa a csomagolason fel van tuntetve h premium qvaliti zold mezoben akkor beszerelheto, ha csak sima jicini dobozban van az semmiterő ,nem szabad beszerelni ,tapasztalat!
Kinek van Zetor Proxima HS 110 traktor? Mennyi üzemóra van benne? Milyen munkákat végez vele? Hogyan van megelégedve vele és volt már valamilyen meghibásodás?
Sziasztok!
Új vagyok itt, segítségetekre lenne szükségem!
Zetor szerelőt keresnék, talán itt olvastam régebben, hogy Szolnok környékén van valaki öreg szaki.
3011 es motort szeretnék összerakatni vele.
Előre is köszönöm, Péter
Válasz Filler #11172. hozzászólásáraNefêlj, bírni fogja, viszont én Lacival ellentétben kerülöm a szilikont, csak papírtomitest használok, gyári. Előtte kicsit megzsirzom, h megpuhuljon és kész. Nem szabad engedni e, ha mégis, akkor már valami ferde, vagy kopott.
Válasz Sk Laci #11171. hozzászólásáraEgész nap dolgoztam így hamar észre vettem. Kb 20 percig csepeghetett. Ha csapágyon van akkor az a csapágy akkor lehet kuka nálam eléggé mozog sajnos így is kínozzam még ?
Válasz Filler #11170. hozzászólásáraSokat ment olaj nélkül?
Ha nem:
-húzzad meg a csavarokat, nézzed meg a mágnest milyen és mennyi fémtörmelék van rajta, és ha nem veszélyes tegyél bele olajat, és mehet a munka tovább. Az a 6 ha nem nagy kihívás.
Munka után lehet elég lessz a tömítést kicserélni az agyon.
Használj szilikon tömítést, a papírt felejtsed el.
A kardány felől a bemenő tengely csapágyon van nem perselyen!
16245 első reduktor háznak a külső 12es csavarjai fellazultak és elkezdte kiengedni magából az olajat a papír tömítéseknèl. A kardán behajtásnál is van lógás gondolom a persely is kopott. Az lenne a kérdésem hogy 6ha tárcsázás lenne még. Olaj feltöltés után nyúzhatom vagy inkább kezdjük el szerelni?
Válasz csola87 #11167. hozzászólásáraRomàniaba , van egy oldal , ahol pàlyàzatos àrakal vannak felrakva , ezek àltalàban alap felszereltsègüek. Ott a Proxima 110 CL 51 ezer Euro. Viszont ha zsebből veszed szerintem , egy 10% ki lehet alkudni belőle.
Amugy en sokallom ezt az àrat , a Case IH farmall 95A , 42 ezer.
Nem tudja valaki, hogy a Zetor Proxima CL100 traktor milyen áron megy mostanság? E-mailben nemigen kaptam választ árajánlat megkeresésre, nem valószínű h Zetort veszek, de érdekelne mégis kb hol vannak most árban.
11464 hozzászólás
Válasz lajcsi87 #11213. hozzászólásáraVagy log a hìd a tengelyen , vagy a kormanymű kar a ricceken ami azan a tolorudat viszi +csapok .
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni Zetor 12045-tel kapcsolatban. A probléma az, hogy a kormányzott kerekek szitálnak 10 km/h sebesség felett (orrsúly és munkaeszköz nélkül). A gumik teljesen újak, maga a kormánymű és a futómű nem kopott, nem lötyög. Van valakinek valami ötlete, mi lehet a hiba és a megoldás?
Válasz erik18 #11190. hozzászólására3,2 nehéz tárcsám van. Kényelmesen viszi mikor a dombon tarcsazotton megy akkor pattog be kicsit a gép. Amúgy a 3,6 is vinné erőben szerintem, de én ezzel is meg vagyok elégedve.
Válasz lala #11210. hozzászólásáraezen nem szabad spórolni. én a hungarolube-tól is vettem már mol-t meg a helyi zetor kereskedéstől is.
https://mol.hu/hu/autozzon-velunk/kenoanyag-ajanlo
Proxima 90 váltó és hidraulika olajat keresek.Ki mit ajánl?esetleg olcsó kereskedő?
Üdv.mindenkit.Tud valaki ZETOR 9540-es traktorhoz értő szerelőt Csongrád megyében?
Válasz jozef24 #11206. hozzászólására
Zetor 7011 eshez hol érdemes venni hátso kup és tányérkereket kupkerék tengelyt csapágyakat rá és milyen gyártmányt érdemes?
Válasz lorant90 #11182. hozzászólásáraMilyen a cseh premium jele vagy az ags a dobozon.
Válasz Agrárman #11204. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm. Megnézem először valami Nyíregyi cégnél, hátha van. Egy üvegért nem megyek ki, ha nem muszáj. A szlovák céget ismerem. Vásároltam már tőlük. Úgy néz ki van az axiálnál is. Bemegyek és megnézem jövő héten.
Válasz Agrárman #11203. hozzászólásáraBocs csak Szabolcsot írt, nem tudom honnan szedtem Nyíregyházát.
Válasz Lipi #11202. hozzászólásáraÍgy van üveg csak személyesen, de Nyíregyházáról nem a világ vége.
Válasz Agrárman #11200. hozzászólásáraPont én is őket akartam ajánlani! Én is oda járok. Annyi, hogy üveget talán nem postáznak.
Válasz Agrárman #11200. hozzászólásáraPrivátban tudok adni kontaktot.
Válasz Kamionos #11197. hozzászólásáraSzia! Sátoraljaújhely határátkelő átmégy SK-ba kB 8 km re Szőllőske településen van egy bolt Polnotech a neve én itt vásárolok fele áron van az itthoni árakhoz képest. Konkrétan nekem ez az űveg 3000 Ft volt. Az igaz hogy azóta változtak az árak sajna mindenhol. A Crystal felújításán 1 milliót spóroltam az itthoni árakhoz viszonyítva. Az eladó ért is hozzá nem csak beszél a világba.
Válasz Balázs. #11198. hozzászólásáraKöszönöm. Van az axiálnál is, meg találtam több helyen is. Esetleg egy gyári cikkszám? 6045-ös gépkönyvem van csak.
Válasz Kamionos #11197. hozzászólásáraZetor Vas kft
Válasz Lipi #11196. hozzászólásáraSzabolcsban.
Válasz Kamionos #11195. hozzászólásáraBeszerzési forrás?! Attól függ merre laksz az országban.
Szép napot mindenkinek!
Kis segítségre lenne szükségem. Zetor 6245 ajtón lévő nyitható felső üveg gyári kódja kellene nekem. Természetesen ősszel törik be. Esetleg beszerzési forrás.
Köszönöm előre is.
Válasz rudi88 #11193. hozzászólásáraSzivatty, de alapbol sem nagy siger az a rasegito , erdemes otbitosra alakitani
Üdv mindenkinek! Zetor crystal 8045 gyári kormányát milyen könnyű álló helyzetben forgatni ? A miênk álló helyzetben nagyon nehéz, viszont guruló állapotban Kormányozható! Mi lehet a probléma ?
Válasz erik18 #11190. hozzászólásáraNézd meg kinek mi van kb milyen kategóriához a környéken és ha rendban a gép akkor kb tudni fogja amit kell
Pl mifelénk mtz80 2.5-2.8 mtz892 3-3.6, landini165 4.2
Igy én a 12045+turbó 4.2 összecsukható 560as lapokkal vettünk
Mikor keményebb első nekifutás birja lenyitva felvéve a kereket teljesen
Puhább másodolásba rá kell tartani a kerékkel
Vagy volt hogy nem nyitottam le és 2.5 be húztam jó mélly szép munkát csinált
Válasz erik18 #11190. hozzászólására3m.
Üdv. A 160as zetor mekkora tárcsaval bír dolgozni? Észak Borsod dombos kötött talajon?
Válasz lorant90 #11188. hozzászólásáraAkkor inkább veszek gyárit, Köszönöm a segítséget.
Válasz sandoand #11187. hozzászólásáraSanszos ... igen ha sajat a gep en nem tennem bele a lengyel holmit , azert tudtam is h mar a doboz is mas mas , hiaba jicin midketto , van meglulonbozteto, kb 4-5eve 20 euro volt a kulombseg a ket fajta kozt.
Válasz lorant90 #11186. hozzászólásáraA hengerhüvely is lengyel lehet akkor?
Válasz sandoand #11185. hozzászólásáraLengyle cucc tuti , a jel a dugo tetejen
dugatyun csak ez az egy jel van írás nincs
Válasz lorant90 #11182. hozzászólására
Válasz sandoand #11181. hozzászólásáraEz a cseh dobozban lengyel cucc , de ha megvan meg kell nezni a henger kulsejen rajta szok lenni az a jel aminek a doboz kulsejen is rajta kellene lenni h cseh premium qvaliti ha nincs se a dobozon se a henger kulsejen akkor ez lengyel es nemsokat er
ijen
Válasz sandoand #11179. hozzászólásáraHa a csomagolason fel van tuntetve h premium qvaliti zold mezoben akkor beszerelheto, ha csak sima jicini dobozban van az semmiterő ,nem szabad beszerelni ,tapasztalat!
Üdv! Érdeklődnék ,hogy Zetor 12245 ős típushoz való hüvely garnitúra (ags jicin) jó minőségű lehet/ijenem van raktáron. ?
Kinek van Zetor Proxima HS 110 traktor? Mennyi üzemóra van benne? Milyen munkákat végez vele? Hogyan van megelégedve vele és volt már valamilyen meghibásodás?
Válasz konteneres691214 #11176. hozzászólására3011 Zetor motorja nem komplikált. Bármelyik autószerelő összerakja, aki jártas motorok szerelésében.
Sziasztok!
Új vagyok itt, segítségetekre lenne szükségem!
Zetor szerelőt keresnék, talán itt olvastam régebben, hogy Szolnok környékén van valaki öreg szaki.
3011 es motort szeretnék összerakatni vele.
Előre is köszönöm, Péter
Válasz Sk Laci #11171. hozzászólásáraMeghúzás után, nem ártana a "kerék" csapágyra is ránézni!
Válasz Filler #11172. hozzászólásáraTe látod mennyire mozog a tengely. Látatlanba megmondani bírja e vagy nem, azt nem lehet.
Válasz Filler #11172. hozzászólásáraNefêlj, bírni fogja, viszont én Lacival ellentétben kerülöm a szilikont, csak papírtomitest használok, gyári. Előtte kicsit megzsirzom, h megpuhuljon és kész. Nem szabad engedni e, ha mégis, akkor már valami ferde, vagy kopott.
Válasz Sk Laci #11171. hozzászólásáraEgész nap dolgoztam így hamar észre vettem. Kb 20 percig csepeghetett. Ha csapágyon van akkor az a csapágy akkor lehet kuka nálam eléggé mozog sajnos így is kínozzam még ?
Válasz Filler #11170. hozzászólásáraSokat ment olaj nélkül?
Ha nem:
-húzzad meg a csavarokat, nézzed meg a mágnest milyen és mennyi fémtörmelék van rajta, és ha nem veszélyes tegyél bele olajat, és mehet a munka tovább. Az a 6 ha nem nagy kihívás.
Munka után lehet elég lessz a tömítést kicserélni az agyon.
Használj szilikon tömítést, a papírt felejtsed el.
A kardány felől a bemenő tengely csapágyon van nem perselyen!
Üdv.
16245 első reduktor háznak a külső 12es csavarjai fellazultak és elkezdte kiengedni magából az olajat a papír tömítéseknèl. A kardán behajtásnál is van lógás gondolom a persely is kopott. Az lenne a kérdésem hogy 6ha tárcsázás lenne még. Olaj feltöltés után nyúzhatom vagy inkább kezdjük el szerelni?
Válasz csola87 #11167. hozzászólásáraRomàniaba , van egy oldal , ahol pàlyàzatos àrakal vannak felrakva , ezek àltalàban alap felszereltsègüek. Ott a Proxima 110 CL 51 ezer Euro. Viszont ha zsebből veszed szerintem , egy 10% ki lehet alkudni belőle.
Amugy en sokallom ezt az àrat , a Case IH farmall 95A , 42 ezer.
Volna egy kérdésem zetor váltot és diferenciál házat ki lehet-e mosni dizel űzemanyagal?
Nem tudja valaki, hogy a Zetor Proxima CL100 traktor milyen áron megy mostanság? E-mailben nemigen kaptam választ árajánlat megkeresésre, nem valószínű h Zetort veszek, de érdekelne mégis kb hol vannak most árban.
Válasz Agrárman #11165. hozzászólásáraEzen a képen a tartály oldalán levö kivezetésre megy a szívo ág alulrol a tartály közepére a vissza dobo vezeték.
Válasz jozef24 #11161. hozzászólásáraSzia! A tartály alsó pontján középen van a szivócsonk így csak a szűrőn keresztül tudja szívni az olajat.