Gázolaj árak 623 Ft Benzin árak 616 Ft EUR 390.47 Ft USD 358.68 Ft CHF 403.71 Ft GBP 463.39 Ft

Fórum

Becenév: Erdész B. Peti
Csatlakozott: 2010-03-25 14:50:11
Utolsó belépés: 2014-11-21 18:14:37
Fórum hozzászólás: 15

Fórumhozzászólásai

Köszönöm a válaszokat, rajta vagyok az ügyön! smile smile Tényleg ilyen a gép, ahogy írtam, ha az udvaromban lesz, dobok fel képet. Szurkoljatok, hogy meglegyen az üzlet! Köszi még egyszer. Erdész B.

Tiszteltem Mindenkinek, egy kis segítség kellene nekem traki vásárlás kapcsán. Van nálunk helyben egy T 25 ös, légfékkel, alsó húzóval, külön pótkocsi vonóval, 4 új gumival és van még 1 bagodi 3 tonnás billenős pótkocsi is. A traki 80 as évjáratú, 2300 órával,olajfolyás mentes, jó állapotú esztétikailag is, garázsban tartott, pöcre indul. A pót is rendben van, minkét gépen 4 év műszaki van. A gazdát ismerem, csak a kocsit húzta vele, méhészkedett régebben, vigyázott mindenre. A kérdés az lenne , hogy egyben ez a szerelvény megér 1.2 misit? Meg szabad venni ennyi évesen ( de jó állapotban + pár tartalék gumi, alkatrész) ? Mindenki véleményét szívesen vesszem, várom a válaszokat.

Üdv!
Az érdekelne engem, hogy gyümölcsös permetezése bérmunkában milyen árban mozog mostanság, ill. ki, milyen sebességben halad permetezéskor és hogy a fordulókban nem esik le a nyomás a permetezőben?
Köszi a segítséget előre is!

Előzmény: #3236 hozzászólásaKöszi szépen!
Isteni ez az egyszerű eljárás...smile whistling

Előzmény: #3234 hozzászólásaHát ettől tartok... pici terület, de pont közöttünk van, ezért venném meg.
Köszi Mindenkinek, lehet, hogy még kérdezek. Miért kellett ennyire megkavarni a dolgokat...smile hammer

Előzmény: #3232 hozzászólásaTehát, elkészül a szerződés, azt kifüggesztik, lejar az idő és azután lép életbe?

Előzmény: #3230 hozzászólásaKöszi az infót! Akkor nekem lehet elővásárlási jogom, mivel szomszéd. Kinek lehet még elővásárlási joga, ami űbereli az enyém, a másik szomszéd az édesapám területe.

Előzmény: #3228 hozzászólásaLenne még egy amatőr kérdésem, hogy is megy ennek a menete pontosan?
Számít valamit, hogy szomszédos terület v sem?

Tiszteletem!
Azután érdeklődnék, hogy az új törvény mennyiben tér el a régitől zártkert vásárlása esetén. Szomszédos terület, kb. 2200 m2-ről lenne szó. Hallottam
olyat is, hogy 1 ha alatt nem változott semmi lényeges. Igaz ez?
Előre is köszi a segítséget!

Előzmény: #17 hozzászólásaKipróbáltam többféle vadrisztó szert, zacskósat és granulátumot (vadásztársaság adta) semmit sem ért. A szomszédom folyadékos riasztót vett a szűret előtt a szőlőbe, 4 q termést ettek le másnap reggelre az őzek! smile hammer

Előzmény: #6 hozzászólásaEddig egy darab őz jutott át, inkább nekimentek, főleg az első évben. Nyúlat egyszer láttam, de használok törzsvédő műanyaghálót. eddig bevált, remélem ezután is jo lesz. Persze van más és jobb kerités, akkor ez volt a legolcsobb.

Előzmény: #1 hozzászólásaÉn is körbejártam ezt a témát 4 évvel ezelőtt, egy 500 m x 70 m-es területtel. Az eredmény kótaji betonoszlop lett 3.5 méterenként, 160-as vadhálóval.Árban ez volt a nyerő, de a faoszlop jobb(3 x árért).Főleg őzek ellen kell a védelem de akad pár szarvas is erre fele. Eleinte törtek pár oszlopot a vadak, mellétettem egy másikat és kész is volt a javítás, most már nem bántják, megszokták. Gyümölcsöst védek vele.

Helló Mindenkinek!
Lecserélném a T4K-ról a gumikat mert elkoptak.Csak a gyári méretű gumi jöhet szóba vagy a gyári felnire lehet valamivel szélesebbet feltenni? Ha igen akkor milyet és hol lehet beszerezni? Egyébként a gép jól szuperál csak a gumik miatt egyre többet csuszkál. Ha valaki cserélt már igy akkor légyszi írjon. Köszönet érte.

Előzmény: #32 hozzászólásaKiprobáltam forditva is, vmivel jobb volt de lassú menetnél belemerűl a homokos talajba. gondolom keskeny a gumi ezért kicsi a talajra fekvő felűlete, ezért gondoltam a dupla kerékre v egy szélesebbre.

Helló Mindenkinek! Van egy Rába 15 öm és laza homokban, szántásban elkapar, akár mind a 4 kerékkel is. Lehet rá felteni szélesebb kereket v dupla kereket? Köszi a segítséget!

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Hirdetés
Már lemondott a nagy termésről, aztán jött a meglepetés
Aszály ide vagy oda, az oroszok sorban égetik fel az ukrán gabonamezőket
Oldalazó talajmaró eladó
Oldalazó talajmaró eladó

2.000.000 Ft

Eladó egy darab magyartarka bika borjú
Eladó egy darab magyartarka bika borjú

200.000 Ft

Eladó 1 db holstein üszőborjú
Eladó 1 db holstein üszőborjú

130.000 Ft

SPC vetőgép 6 soros
SPC vetőgép 6 soros

400.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]