Tavaly olyan flekkent kaptunk mint a cipőtalp de szerencsére egy jó ember aki kolbász meg szalámikat állított ki meg mentett az éhenhalástól!Na meg életemben nem ittam olyan rossz pálinkát mint amit egy hölgy kínált,kettőt is meg kóstoltam csak azért nem köptem ki mert úriember vagyok.
Nekem van még néhány (30-35 db) belépőm a kiállításra. Mivel dolgozni fogunk, ezért az egyedüli feltétel, hogy a II. kapunál tudom átadni, a nyitás előtt 5-10 perccel. Bővebb info a Quivogne Magyarország facebook oldalán: www.facebook.com/quivognehungary
Válasz Bárány #2489. hozzászólásáraKörnyezetvédelmi osztályba sorolást kell figyelni ami a forgalmiban V.9 pontban szerepel, 4 és az alatt nem lehet közlekedni. (Nem egyezik meg az az európai emissziós normával(euro4-5-6 stb.)
Válasz Gabika6330 Pr. #2474. hozzászólásáraMikor is sorsolják?nem kell sajnálni azt az 1500ft(ámbár ahány külföldi kiállításon voltam:Verona,Bologna,Hannover,ott ingyenesen lehetett belépni)többet leengedünk a torkunkon(nemcsak folyadékot)
4022 hozzászólás
Válasz szanberg #2520. hozzászólásáraMi is.
Válasz ICE #2519. hozzászólásáraIgen nyertem én is de délelőtt megvettem ami kellett így köszönöm de nem ér semmit.
holnap megy valaki?
Válasz pintérlaci #2518. hozzászólásáraMegvannak az AGROmashEXPO belépőjegyek nyertesei!
Sorsolás elmarad????

Sorsolás elmarad????

Válasz 4755 #2515. hozzászólásáraA Menzáról nem is beszélve, műcucc az egész

Válasz Bárány #2514. hozzászólásáraIlyenkor hol vannak az ellenőrző szervek?mi évek ota nem eszünk ott semmit,rablás ami ott van.
Válasz kovacs22 #2513. hozzászólásáraVolt ott "alkoholmentes" forralt bor is. (Vagy inkább bormentes forralt lé.)
Tavaly olyan flekkent kaptunk mint a cipőtalp de szerencsére egy jó ember aki kolbász meg szalámikat állított ki meg mentett az éhenhalástól!
Na meg életemben nem ittam olyan rossz pálinkát mint amit egy hölgy kínált,kettőt is meg kóstoltam csak azért nem köptem ki mert úriember vagyok.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2510. hozzászólásáraHe?
Már 4 éve nem voltunk most meg az autó nem mehet fel a fövárosba.Faca.

Válasz *** HM *** #2509. hozzászólásáraPersze...Te meg majd mész rendbontani
Epítési fotókat dobjatok
Válasz Drisa #2507. hozzászólásáraAkkor ott ne álljatok sorba ahol sok a pórnép.... ott kapkodmmm csak felibül süti a brazil...
Válasz *** HM *** #2505. hozzászólásáraA félig sült flekkentől, ha jól emlekszek a kinti sütödénél.
Válasz *** HM *** #2504. hozzászólásáraÁmen

Válasz Drisa #2487. hozzászólásáraKolbásztól rókáztak tavaly?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2500. hozzászólásáraNem biztos

Ha az anyjuk 35 lesz addigra ....akkor nem
Válasz *** HM *** #2502. hozzászólásáraNahhh.. a ...ös megszòlalt

Moderátor által módosítva: 2017-03-23 10:28:12
Válasz Mf-es? #2499. hozzászólásáraIlyen 1 ... időzítést noháttt....

Moderátor által módosítva: 2017-03-23 10:29:01
Válasz Mf-es? #2499. hozzászólására 1 asszonytól ?
Válasz Mf-es? #2499. hozzászólásáraGratulálok
azèrt 20 nál megáltok??
Válasz Claaastra #2498. hozzászólására25.-én papíron.Valószínű itthon expo-zom.
Válasz Mf-es? #2497. hozzászólásáramikor lesz 8?
Válasz Claaastra #2496. hozzászólására7,999.
Válasz Mf-es? #2495. hozzászólásáraGyerkőc???
Válasz Claaastra #2493. hozzászólásáraKit számolsz a családba?
Nekem van még néhány (30-35 db) belépőm a kiállításra. Mivel dolgozni fogunk, ezért az egyedüli feltétel, hogy a II. kapunál tudom átadni, a nyitás előtt 5-10 perccel. Bővebb info a Quivogne Magyarország facebook oldalán: www.facebook.com/quivognehungary
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2491. hozzászólásáraAkkor nagy placc kell mert nagy a család(9???)
Válasz Bárány #2489. hozzászólásáraKörnyezetvédelmi osztályba sorolást kell figyelni ami a forgalmiban V.9 pontban szerepel, 4 és az alatt nem lehet közlekedni. (Nem egyezik meg az az európai emissziós normával(euro4-5-6 stb.)
Válasz Mf-es? #2481. hozzászólásáraÁHHáá...Így már leesett..Akkor te voltál aki a gyepen piknikezett a családdal
Valami bogrács is volt ott

Válasz Bárány #2489. hozzászólásáraRáb...tunk Mtz-vel nem lehet felmenni
Valami szmogriadó is bezavarhat. (Amolyan pesti huncutság.)
Akkor csak a cép új verdákkal lehet megjelenni! (A NAV meg fotózni fog.)
Válasz Drisa #2487. hozzászólásáraAkkor úgy látszik nekem is vinni kell
Válasz Claaastra #2478. hozzászólásáraHa hányni akarsz , tavaly többen a kinti gyors sütőde mögött könnyítették magukon és nem sok sör miatt.
Válasz Claaastra #2484. hozzászólásáraBocsiiii öregszem
Válasz Claaastra #2484. hozzászólásáraElfogyott.Az új készülőben van.
Válasz Mf-es? #2481. hozzászólásáraJa aki ebböl is üzletet csinál,TM olajat hozhatnál
Válasz Mf-es? #2481. hozzászólásáraJa aki ebböl is üzletet csinál,TM olajat hozhatnál
Válasz Claaastra #2478. hozzászólásáraÉn vinni szoktam kolbászt,sonkát,csülköt szalonnát kopasztott kacsát,mindent.Ki kell használni az útiköltséget.
Válasz Gabika6330 Pr. #2474. hozzászólásáraÉn tavaly nyertem
Válasz Mf-es? #2477. hozzászólásáraOnlány megveszem aztán ágyő
Válasz Claaastra #2475. hozzászólásáraNem az 1500-al van baj,hanem a sorban állással,a pénztárnál.
Válasz Claaastra #2475. hozzászólásáraKinyomoztam 24.-én lessz a sorsolás,akkor még van esély

Válasz Gabika6330 Pr. #2474. hozzászólásáraMikor is sorsolják?nem kell sajnálni azt az 1500ft(ámbár ahány külföldi kiállításon voltam:Verona,Bologna,Hannover,ott ingyenesen lehetett belépni)többet leengedünk a torkunkon(nemcsak folyadékot)
Van közöttünk valaki,aki nyert 1 db ingyen jegyet is a hírlevélre feliratkozásból adódóan??Vagy ez csak parasztvakítás volt?

Válasz mucsijani #2472. hozzászólásáraTegnap eljött érte egy környékbeli kolléga. Szóval már tárgytalan.