Köszönöm a válaszod. Már hívtam a Balásházy-t Pallagon, de azt mondták, hogy teljesen tele van a vizsgaidőpont. De, ha tudsz valami jó kapcsolatot.....:)
Sziasztok! S.O.S.! Tudna segíteni Valaki, hogy Hajdú-Bihar megyében hol tudok még csatlakozni Aranykalászos gazda képzéshez. Ugyebár ez az egyik minimum követelmény. Kicsit későn kaptam észbe, és már mindenhol tele vannak a vizsg időpontok.
A segítséget előre is köszönöm!
szeretném a véleményeteket kikérni, hogy érdemes e szerintetek a termelésbe most belevágni 45hektáron átlag 30Ak jó földeken ha a géppark adott (egy mtz 82, eke, kombinátor, trágyaszóró, vegyszerező, kultivátor, tárcsa, pótkocsi, henger stb...) magtár, műhely adott. Tudom hogy sokmindennek függvénye ez de igy a pályázat kapcsán ha sikerülne ezt jövőre elnyerni akkor abból be tudnám indítani a vállalkozást csak ezek a változó terményárak elrettentik az embert kicsit és elgondolkodtatják hogy nem e megérné mindent eladni és földet venni a pénzen és annak a biztos bérleti díját várni minden évben? Szivesen várok minden véleményt!
Sziasztok segítség kellene vennék egy elhagyott sertéstelepet és birkákat tartanék ott ez a fiatal termelők pályázata érdekelne engem mennyit adanak ha adnak milyen törlesztőre stb? előre is köszi
Új EMVA támogatások - nem árt idejében felkészülni
A 29/2009 (III.25.) FVM rendelet szerint újra kiírásra kerülnek népszerű jogcímek 2009 második félévében, illetve 2010 elején az ÚMVP keretein belül.
A felkészülést nem árt időben megkezdeni. Megfelelő előkészületekkel idő, pénz és energia takarítható meg.
Az alábbiakban közöljük az egyes támogatási kérelmek beadási határidőit. Kérjük Önöket, amennyiben érdeklődnek valamely jogcím iránt, jelezzék azt szakterületi felelős kollégáinknak.
Fiatal mezőgazdasági termelők induló támogatása
2009. június 15 – július 15.
Öntözés, melioráció, területi vízgazdálkodás
2009. szeptember 1 – október 2.
III. tengely (mikrovállalkozás, turisztika, falufejlesztés, vidéki örökség megőrzése)
2009. október 1 -31.
Mezőgazdasági energiafelhasználás megújuló energiaforrásból történő előállítása
Válasz #548. hozzászólásra
Helló! Te megbízható forrásból tudod ezt az időpontot? Én olyasmit hallottam, hogy a második félévben írják majd ki, amikor a többi pályázati lehetőséget is. Végül is az lenne a fontos, hogy kiírják egyáltalán újra!
ÁÁÁÁÁ hallod itt felén látom egykét embert ahogy építkezik de a jövőjük nemsok van.Nekem is ujrapontozták asztmondták asztán elértem a kellő pontot csak megin jöttekm olyan hülyeséggel h nemírtam alámeg ijenek.Egy vagyon elautóztam miattuk ugyhogy felhagyok vele.Majd hátha idén meglessz.
Annyi lett a vége hogy semmi.Huzzák vonják meg kitalálnak minden hülyeséget hogy lerázzák az embert.Én már többet nemugrálok a tavalyi pályázatom miatt.Idén ujrapróbálkozok.
helo ha nem baj én egy olyat kérdeznék pályázat témában hogy bika vagy szarvasmarha támogatás ki mit tud rola mert ugy hallottam eben az évben megint lesz és hogy mi ennek a menete ? álllatlétszám stb mi kell ???
13488 hozzászólás
Tisztelt Paprika!
Köszönöm a válaszod. Már hívtam a Balásházy-t Pallagon, de azt mondták, hogy teljesen tele van a vizsgaidőpont. De, ha tudsz valami jó kapcsolatot.....:)
Köszi!
Válasz #586. hozzászólásra
debrecen-pallag okt 4.-én lesz a vizsga.25.ig jelentkezhetsz
Sziasztok! S.O.S.! Tudna segíteni Valaki, hogy Hajdú-Bihar megyében hol tudok még csatlakozni Aranykalászos gazda képzéshez. Ugyebár ez az egyik minimum követelmény. Kicsit későn kaptam észbe, és már mindenhol tele vannak a vizsg időpontok.
A segítséget előre is köszönöm!
Válasz #583. hozzászólásra
Elvileg igen.
Válasz #583. hozzászólásra
Olvastam valahol én is,hogy újra lesz,de sajnos én már kinőttem belőle.((
Szerbusztok fórumozók.
Mit gondoltok az ideji kiírásról? Állítólag szeptember 1től ujra indul.
Válasz #580. hozzászólásra
Ha amit leírtál megvan,érdemes,csak nemszabad a pályázatban túlvállalni magad.3000ft-os terményárakkal számolj.Ha nyersz,vegyél a pénzen földet.
Válasz #579. hozzászólásra
18-40
sziasztok!
szeretném a véleményeteket kikérni, hogy érdemes e szerintetek a termelésbe most belevágni 45hektáron átlag 30Ak jó földeken ha a géppark adott (egy mtz 82, eke, kombinátor, trágyaszóró, vegyszerező, kultivátor, tárcsa, pótkocsi, henger stb...) magtár, műhely adott. Tudom hogy sokmindennek függvénye ez de igy a pályázat kapcsán ha sikerülne ezt jövőre elnyerni akkor abból be tudnám indítani a vállalkozást csak ezek a változó terményárak elrettentik az embert kicsit és elgondolkodtatják hogy nem e megérné mindent eladni és földet venni a pénzen és annak a biztos bérleti díját várni minden évben? Szivesen várok minden véleményt!
Válasz #578. hozzászólásra
Én úgy tudodm, hogy 18-40 éves koríg,
Nem 20-40 íg, vagy mégis ??
Kis infó a pályázat részleteiről.
http://www.fvm.hu/doc/upload/200509/fiatal_gazdak.pdf
Válasz #575. hozzászólásra
Mit visznek ezek öcsém?
Azt amire gondolok vagy nem azt????
Sziasztok segítség kellene vennék egy elhagyott sertéstelepet és birkákat tartanék ott ez a fiatal termelők pályázata érdekelne engem mennyit adanak ha adnak milyen törlesztőre stb? előre is köszi
Én úgy hallottam, hogy kb. 300 pályázat nyerhet max. ha mindenki a 10 milliót szeretné megnyerni.
Válasz #573. hozzászólásra
Ajjaj !
Válasz #572. hozzászólásra
Mint a tavalyi . Állítólag a .....os 4 pontot leveszik 1-re. Rengeteg pályázót várnak, kevés rá a lóvé. Max 7-milliárd a tavalyi 15-tel szemben.
Moderálta: (3932) 2013-10-30 16:03:49
Válasz #571. hozzászólásra
Követelmények ?
Válasz #569. hozzászólásra
Augusztusban lesz csak
Válasz #569. hozzászólásra
Talán a jövő héten már lesz erre is egy kis időm és körbe járom személyesen a témát az illetékeseknél,oszt majd beszámolok.
Jóestét fórumozók.
Tud már valaki valamit a fiatal agrárvállakozók induló támogatásáról?
Válasz #567. hozzászólásra
Mint például ???????????
Válasz #566. hozzászólásra
cSAK BIZONYOS JOGCÍMEKRE VEHETŐ IGÉNYBE!!!!!!!!!!!
Válasz #565. hozzászólásra
Ez engem is nagyon-nagyon érdekelne !!!!
+ Akinek van igazolása a plusz 10%-os fiatal gazda támogatásról, az már tudta valamire használni ??????????????
és a bikatámogatást nem tudja senki ??? bocs hogy ide irtam
Válasz #563. hozzászólásra
A fiatal gazdálkodók számára nyújtott támogatás iránti kérelmet június 15. - július 15. között lehet benyújtani.
Jónapot emberek.
Tudni már valamit a fiatal agrárvállKOZÓK INDULÓ TÁMOGATÁSÁRÓ.lESSZ IDÉN IJEN PÁLYÁZAT? TUD VALAKI VALAMIT?
Válasz #561. hozzászólásra
Gratulálok hozzá
Ma jött meg a nyertes pályázat,76 pontal.
Válasz #559. hozzászólásra
Euro-Öko farm honlapjáról,de csak regisztrált felhasználó fér hozzá.
Válasz #557. hozzászólásra
Üdv,
Honnan van ez az infó?
Hali a nyert összegből termőföldet lehet-e venni, és adózásnál költségként el lehet e számolni.
Új EMVA támogatások - nem árt idejében felkészülni
A 29/2009 (III.25.) FVM rendelet szerint újra kiírásra kerülnek népszerű jogcímek 2009 második félévében, illetve 2010 elején az ÚMVP keretein belül.
A felkészülést nem árt időben megkezdeni. Megfelelő előkészületekkel idő, pénz és energia takarítható meg.
Az alábbiakban közöljük az egyes támogatási kérelmek beadási határidőit. Kérjük Önöket, amennyiben érdeklődnek valamely jogcím iránt, jelezzék azt szakterületi felelős kollégáinknak.
Fiatal mezőgazdasági termelők induló támogatása
2009. június 15 – július 15.
Öntözés, melioráció, területi vízgazdálkodás
2009. szeptember 1 – október 2.
III. tengely (mikrovállalkozás, turisztika, falufejlesztés, vidéki örökség megőrzése)
2009. október 1 -31.
Mezőgazdasági energiafelhasználás megújuló energiaforrásból történő előállítása
2010. április 1 – 30.
Kertészet korszerűsítése
2010. március 1 – 30.
Kertészeti gépek, berendezések beszerzése
2010. március 1 – 30.
Erdészeti célra használt géppark fejlesztése
2010. március 1 – 30.
Növénytermesztés létesítményeinek korszerűsítése
2010. március 1 – 30.
Ültetvénykorszerűsítés
2010. március 1 – 30.
Helló! Te megbízható forrásból tudod ezt az időpontot? Én olyasmit hallottam, hogy a második félévben írják majd ki, amikor a többi pályázati lehetőséget is. Végül is az lenne a fontos, hogy kiírják egyáltalán újra!
Válasz #554. hozzászólásra
Én ettol csak ideges leszek ha adni akarnak akkor adják ha nem akkor hagyjuk egymást...l
Válasz #553. hozzászólásra
Énnekem,ha nemadják meg befejeztem.Ami nemmegy,nem eröltetjük.
ÁÁÁÁÁ hallod itt felén látom egykét embert ahogy építkezik de a jövőjük nemsok van.Nekem is ujrapontozták asztmondták asztán elértem a kellő pontot csak megin jöttekm olyan hülyeséggel h nemírtam alámeg ijenek.Egy vagyon elautóztam miattuk ugyhogy felhagyok vele.Majd hátha idén meglessz.
Válasz #550. hozzászólásra
Annyi lett a vége hogy semmi.Huzzák vonják meg kitalálnak minden hülyeséget hogy lerázzák az embert.Én már többet nemugrálok a tavalyi pályázatom miatt.Idén ujrapróbálkozok.
Én is pályáztam,megfellebbeztük és újrapontozás alatt van.Kíváncsi vagyok,hogy a pénzügyi tervet hányan teljesítik.Szerintem senki.
Válasz #547. hozzászólásra
Talán,de az áprilisi dátumot,már eltolták júniusra,ugyhogy kétes.Te nem fellebbezted meg?Mi az eredmény?
helo ha nem baj én egy olyat kérdeznék pályázat témában hogy bika vagy szarvasmarha támogatás ki mit tud rola mert ugy hallottam eben az évben megint lesz és hogy mi ennek a menete ? álllatlétszám stb mi kell ???
Sziasztok!
Én is megpályáztam tavaly.
Az idén áprilisban nyitják meg május közepén zárják!
Ha valakinek bármi kérdése van és ha tudok segítek!
Hello fórumozó barátok.
Szerintetek idén is lehet majd pályázni a Fiatal agrárvállakozó induló támogatására?
Válasz #545. hozzászólásra
az asszony,meg az ismeretségi köbe is van egy pár.
Válasz #544. hozzászólásra
( még szerencse, h. ott a mama igaz ? :-)))))) )
Válasz #543. hozzászólásra
Egy jó könyvelő,meg szerencse kérdése.Ha nincs meg,akkor mindet visszafizeted.
Válasz #541. hozzászólásra
Mifelénk eröl lebeszéltek mert visszamenöleg is igazolni kellene egy csomo árbevételtegy före de ez nálunk is szétvan irogatva.
Válasz #541. hozzászólásra
Elírtam a számot. Igen úgy van ahogy mondod
Válasz #540. hozzászólásra
nem igaz,FŐTEVÉKENYSÉGKÉNT ez biztos
Válasz #538. hozzászólásra
Igaz az 532 hozzászólás
Válasz #537. hozzászólásra
Megteszi szerintem