Dobtakaró lemezeket milyen sorrendben kellene felrakni eltérő súlyok vannak rajta. Az egyiken szerepel az ,,ende" felirat valószínű az kerül hegesztett anyára. A tobbin eltérő kiegyenlítő súlyok vannak. Valakinek ötlete? Pár fotót csatolom.
sziasztok . olyan problémám van az 514-esnél hogy a fülkébe a dodvariátor állító kart nem bírom elforgatni , ezáltal variálni se tudok . egész eddig könnyen ment , igaz nemrég szét lett szedve az a tárcsa amin az a menetes agy van , de könnyen ment rajta . mi lehet a probléma ?
Válasz ...:::Pisti:::... #10246. hozzászólásáraSzia! Medikus burkoltan arra célzott, hogy vegyél egy újat. Van amikor még érdemes javítani. Akkor ha az elválasztó sínek amire a betétlemez van hegesztve még nincsenek elrohadva. Én kijavítottam egyszer és még 4 szezont kihúzott. Ki kell flexelni a lyukas elvékonyodott részt majd letisztítani a helyét és a betétlemez darabot CO hegesztővel pontszerűen ráhegeszteni a sínre, a csatlakozásnál végigvarrni. Betétlemezt és új asztalt én Bócsán vettem. Egész tűrhető, lengyel gyártású azt hiszem.
Szép jó estét
Rázoasztalt kivettük ma
Valahogy lehet javitani a lyukakat, vagy komplett csere, esetleg betétcsere. Azt hogy kell beletenni? Hegesztve, forrasztva?
Hol érdemes venni?
Bontottat találni még jót?
Köszönöm előre is
Válasz medikus #10242. hozzászólásáraA tel száma:06 30 2949984 Szinte csak Német piacra gyártanak alkatrészeket. Ha nincs neki raktáron szerintem érdemes kivárni feltéve ha nem sürgős.
Válasz medikus #10229. hozzászólásáraLiszkai Elek Nyíregyháza nekem ő csinálta már vagy 4 éve nagyon korrekt srác.Egyébként szokott lenni neki 1-2 db raktáron.A minőség kiváló méretpontos tengelyt kaptam 15000ft-ért.
Válasz Janbá #10235. hozzászólásáraÉn is vettem újat azt is!Szintén dolgoztam rajta!Elöl a tartó csavarokat fentebb kellett emelni!Nem feküdt össze a rázóasztallal!
Válasz medikus #10233. hozzászólásáraHa vélekszel tavaly kinlodtam a utána gyártott rostaszekrényel most sikerült egy bontott jóálapotút szereznem és ránézésre megvan a hiba az után gyártott foson!! Nem Úgy áll a zsalusrosta helye ahogy kellene.
Válasz Janbá #10231. hozzászólásáraNem az a baj,hogy nincs,hanem az,hogy ami a boltban van,mind selejt! A tengelyre ráesik az agy! Annak csapágy méretűnek kell lenni,Szorosan illeszkedni kell a tengelyen,és az éknek is passzolnia kell!Nem elég hogy felmegy az agy! Ha mozog,szétszedi az ékpályákat 1 év alatt,és ez a verzió most 80 ezer forint!2 éve vettem tengelyt!már tavaly lötyögött az egész!A nagylehúzóval kellene lehúzni,ha jó lenne ott minden!Ezért keresem a gyártóját,hogy eredeti méretűt gyártson nekem!
Elegem van a selejt alkatrészből,ami drága,és nekem kell megcsinálni is,ha használni akarom!
Válasz medikus #10226. hozzászólásáraKöszi és hány mm-es hézag van az alátét és a műanyag csapágy(ház) között? Gondolom valamekkora hézagnak maradni kell. Sajnos nem az eredeti állapot volt korábban.
13914 hozzászólás
Üdv!

Egy használt, de jó állapotú Taurus első gumi mi pénz manapság?
Válasz ifj. Szálku István #10260. hozzászólására
Válasz ifj. Szálku István #10261. hozzászólására

Dobtakaró lemezeket milyen sorrendben kellene felrakni eltérő súlyok vannak rajta. Az egyiken szerepel az ,,ende" felirat valószínű az kerül hegesztett anyára. A tobbin eltérő kiegyenlítő súlyok vannak. Valakinek ötlete? Pár fotót csatolom.
Válasz lovasnorbi #10257. hozzászólásáraÁlló helyzetben nem tekerhető!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz lovasnorbi #10257. hozzászólásáraRozsdás a lánc,vagy laza,és felkap foghegyre!
sziasztok . olyan problémám van az 514-esnél hogy a fülkébe a dodvariátor állító kart nem bírom elforgatni , ezáltal variálni se tudok . egész eddig könnyen ment , igaz nemrég szét lett szedve az a tárcsa amin az a menetes agy van , de könnyen ment rajta . mi lehet a probléma ?
Köszönöm
A reggelt már meg várom.
Facebookon írtam nekik.
Válasz ...:::Pisti:::... #10254. hozzászólásáraHívd fel a Pistát Bócsán! Megmondja!Akár most! 0630-3830-287.
Üdv. Betét bócsán mennyibe kerül nem tudja valaki? 11bruttóba találtam Abtroll-nál.
Válasz medikus #10252. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz ...:::Pisti:::... #10251. hozzászólásáraRézzel forrasztasd meg!Nagyon vékony a lemez!Mire lepucolod,kilyukad!
Válasz Nabu #10249. hozzászólásáraSzia. Köszönöm
Vettem én a lapot.
Nincs vészesen szétrohadva,
Nem szeretnék tákolni sem nagyon
Válasz Nabu #10249. hozzászólásáraLehet gyártani is!
Válasz ...:::Pisti:::... #10246. hozzászólásáraSzia! Medikus burkoltan arra célzott, hogy vegyél egy újat. Van amikor még érdemes javítani. Akkor ha az elválasztó sínek amire a betétlemez van hegesztve még nincsenek elrohadva. Én kijavítottam egyszer és még 4 szezont kihúzott. Ki kell flexelni a lyukas elvékonyodott részt majd letisztítani a helyét és a betétlemez darabot CO hegesztővel pontszerűen ráhegeszteni a sínre, a csatlakozásnál végigvarrni. Betétlemezt és új asztalt én Bócsán vettem. Egész tűrhető, lengyel gyártású azt hiszem.
Válasz medikus #10247. hozzászólásáraTavasz van nagyon

Válasz ...:::Pisti:::... #10246. hozzászólásáraNe 1 évben gondolkozz!
Szép jó estét
Rázoasztalt kivettük ma
Valahogy lehet javitani a lyukakat, vagy komplett csere, esetleg betétcsere. Azt hogy kell beletenni? Hegesztve, forrasztva?
Hol érdemes venni?
Bontottat találni még jót?
Köszönöm előre is
Válasz masina #10244. hozzászólásáraMindenütt ugyan azt kapod!Az használható!
Sziasztok,
fontolgatom a kettős csigaház cserét. A Bócsán kapható utángyártottal van tapasztalat valakinek? Elfogadható vagy inkább lakatoljam ki a régit.
Válasz medikus #10242. hozzászólásáraA tel száma:06 30 2949984 Szinte csak Német piacra gyártanak alkatrészeket. Ha nincs neki raktáron szerintem érdemes kivárni feltéve ha nem sürgős.
Válasz Éberhardt #10241. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz medikus #10229. hozzászólásáraLiszkai Elek Nyíregyháza nekem ő csinálta már vagy 4 éve nagyon korrekt srác.Egyébként szokott lenni neki 1-2 db raktáron.A minőség kiváló méretpontos tengelyt kaptam 15000ft-ért.
Válasz Janbá #10235. hozzászólásáraNem az volt annak a baja!Mondtam is!Akkor a hegyekben hogy aratnának vele?
Válasz medikus #10228. hozzászólásáraRendben, köszönöm a segítséget.
Válasz Janbá #10235. hozzászólásáraÉn is vettem újat azt is!Szintén dolgoztam rajta!Elöl a tartó csavarokat fentebb kellett emelni!Nem feküdt össze a rázóasztallal!
Válasz Janbá #10234. hozzászólásáraÍgy van így van
egy jó esztergályos megcsinálja. Ha kell viszed hozzá az anyagot.
Válasz medikus #10233. hozzászólásáraHa vélekszel tavaly kinlodtam a utána gyártott rostaszekrényel most sikerült egy bontott jóálapotút szereznem és ránézésre megvan a hiba az után gyártott foson!! Nem Úgy áll a zsalusrosta helye ahogy kellene.
Válasz medikus #10232. hozzászólásáraNekem egy öreg esztergályos csinálta meg 2éve azóta bírja.
Válasz horesz01 #10230. hozzászólásáraEz mind be van terítve selejt alkatrésszel!Tudok pár példát!
Válasz Janbá #10231. hozzászólásáraNem az a baj,hogy nincs,hanem az,hogy ami a boltban van,mind selejt! A tengelyre ráesik az agy! Annak csapágy méretűnek kell lenni,Szorosan illeszkedni kell a tengelyen,és az éknek is passzolnia kell!Nem elég hogy felmegy az agy! Ha mozog,szétszedi az ékpályákat 1 év alatt,és ez a verzió most 80 ezer forint!2 éve vettem tengelyt!már tavaly lötyögött az egész!A nagylehúzóval kellene lehúzni,ha jó lenne ott minden!Ezért keresem a gyártóját,hogy eredeti méretűt gyártson nekem!
Elegem van a selejt alkatrészből,ami drága,és nekem kell megcsinálni is,ha használni akarom!
Válasz medikus #10229. hozzászólásáraBócsán is van minden alkatrész.
Válasz medikus #10229. hozzászólásáraSoltvadkert Kiskun agro?
Baja Agromotiv?
Komárom Kombelt?
Nagytraktor Kecskemét?
Valahol biztos van :)
Aki tudja hogy hol,vagy ki gyárt variátor tengelyt ne tartsa magában! Kellene egy új,aggyal együtt!
Válasz masina #10227. hozzászólásáraA csapágyház állítható!Azzal állíthatsz hézagot!
Válasz medikus #10226. hozzászólásáraKöszi és hány mm-es hézag van az alátét és a műanyag csapágy(ház) között? Gondolom valamekkora hézagnak maradni kell. Sajnos nem az eredeti állapot volt korábban.
Válasz masina #10224. hozzászólásáraNagy alátét + egy stift!
Válasz lovasnorbi #10212. hozzászólásáraGyomírtózd a széltippant!
Válasz lovasnorbi #10223. hozzászólásáraSziasztok, valaki tudna nekem egy képet készíteni a az ürítőcsiga végén lévő rögzítésről. Előre is köszönöm.
Válasz medikus #10221. hozzászólásáraránézek , nem tudom így fejből hogy az meg van e benne .
Válasz lovasnorbi #10218. hozzászólásáraJó volt. Nyilván nem egy forgódob, de tette a dolgát.
Válasz lovasnorbi #10220. hozzászólásáraNem közvetve szemből szív levegőt a ventilátor!Meg kell kerülnie a lemezt a légáramlatnak!
Válasz medikus #10219. hozzászólásáraazt nem tudom , nem néztem . az mi célt szolgál benne ?
Válasz lovasnorbi #10212. hozzászólásáraLehet nincs benne a terelő lemez!"Belül a maszkban!"
Válasz Tomi81 #10217 hozzászólásá
hatásos volt valamennyire ?
Válasz lovasnorbi #10215. hozzászólásáraNekünk ki volt vezetve a felső szíjtárcsa tengelye, azon két gumilapát (bálázónak a hevederéből)
Válasz lovasnorbi #10215. hozzászólásáraVan egyszerűbb is,de nem olyan tökéletes!