Válasz pepi37 #7831. hozzászólásáraSzia.Hol keressem az áramtalanítót?Megnézem azért,de nem gondolom,hogy az lenne a gond.Manuálisan akartam a kötözést indítani,Err-hibát jelzett,majd a traktor 3 pólusú biztosítékja is kiment,-csere után se kép-se hang,monitor nem reagál semmire.
Szép napot gazdatársak! Van 1 new holland BR6090-es CropCutteres hengeres bálázóm,a nyáron bálázás közben elszált az elektronikája.Ötleteket várnék a javításához(ki foglalkozhat ilyenekkel),vagy hol keressek hozzá új elektronikát?Bale Command Plus monitoros.
Válasz mtz1221 #7807. hozzászólásáraÉn az előző mchale 660-as bálázót 60600db bálánál adtam el,sehol nem volt hegesztve kivágva meg pláne nem,,ezt egy hozzá nem értó ember üzemelte.
Válasz envagyok2 #7808. hozzászólásáraÉn már vettem ennél roszabb John Deere bálázót, és évekig dolgoztam vele, igaz javítotam is nem keveset, de valahogy megoldottuk nagy kiesés nem volt sosem a munkából.
Ezen a gépen cserélni kell néhány láncot-fogaskereket, rendfelszedőrugó egyebek, hevederek még jók lehetnek, ha megnézi valaki kiderül.
Meg lehetne venni ezt a gépet, de mondjuk nem ennyiért.
Válasz envagyok2 #7808. hozzászólásáraMondom néked, érezték az utolsó bállát amit még megbír csinálni. Van ilyen ismerősöm aki úgy tud dolgozni gond nélkül a géppel autóval asszonnyal az utolsó pillanatig, hogy aki elviszi tőle, sokszor haza sem ér vele.
Válasz mtz1221 #7805. hozzászólásáraez már jóval túl van azon a pillanaton, amikor el kellett volna adni. mondjuk ezt ezeknek meg se kellett volna venni, és akkor nem baszták volna szét.
Válasz barazdabetyar. #7806. hozzászólásáraA négyzetekre gondolsz ? Van az másnál is. Tesznek recés alátétet a csavarfejre amit meglehet a gyárban húzni, de 1 év után már kell kulcs is mindkét felére. Az én 1000 éves renómon is vannak ilyen megoldások.
Válasz griz #7794. hozzászólásáraDe itt nincs is valódi rotor, csak egy tengely ami lökdösné az anyagot a hevederek felé, sztem nem eszi olyan jól az anyagot nincs ami megragadja.
Válasz barazdabetyar. #7786. hozzászólásáraÉn egy prospektusban ezeket a kialakításokat láttam lehet ez korábbi verzió , az szimoatikus hogy a csigákkal egy tengelyen van a henger a rotorral .
Válasz mtz1221 #7789. hozzászólásáraCsak az a kérdés mennyire forog a henger tőle. Ha a közepe állítható hogy a henger levágja róla a rátekeredett szárakat, akkor nem félnék tőle.
Válasz barazdabetyar. #7788. hozzászólásáraKombájn csigájából kiindulva, nem hinném hogy gond lenne vele. Nálam a gond a renaulton hogy nincs semmi, és a fogak akadnak törnek, ha olyan az anyag. Van itt egy hengeres vikon újszerű állapotban, de ezért nem merem megvenni mert nincs semmi bedobója. És nincs már erőm csak éjjelente bálázni.
Válasz barazdabetyar. #7786. hozzászólásáraMelyik tipusa ilyet még nem láttam , kicsit fura nem biztos hogy minden fajta takarmányt eszik szépen ezt csak kipróbálva merném megvenni , szerintem .
7984 hozzászólás
Válasz mtz1221 #7825. hozzászólásáraSzia.Elérhetőséget tudnál küldeni privátban valahogy?
Válasz Benkő Lajos #7832. hozzászólásáraA 3 pólusú konnektort kilámpáztad ? Használja mind a 2+ kivezetést a bálázó, van a konnektorban mindkét helyen + ?
Válasz pepi37 #7831. hozzászólásáraSzia.Hol keressem az áramtalanítót?Megnézem azért,de nem gondolom,hogy az lenne a gond.Manuálisan akartam a kötözést indítani,Err-hibát jelzett,majd a traktor 3 pólusú biztosítékja is kiment,-csere után se kép-se hang,monitor nem reagál semmire.
Válasz Benkő Lajos #7823. hozzászólásáraA bálázón van egy áramtalanító gomb, véletlenöl nem azt nyomtad ki?
Válasz csabahegeszt #7769. hozzászólásáraSzia!

Bocs a késésért! Ma eszembejutott,mert ott kerestem 1 tárgyat!
Válasz barazdabetyar. #7828. hozzászólásáraKecskemét valkon ,Szolnok magtár kft
Krone bálázóhoz,ki forgalmaz alkatrészt?
Válasz Benkő Lajos #7823. hozzászólásáraTiszavasvári számítogép javítás és minden ami gépekben van monitorok.
Válasz barazdabetyar. #7824. hozzászólásáraIgen...
Válasz Benkő Lajos #7823. hozzászólásáraHa nem messze vagy Vajdaságtól, tudok egy jót. Ki megy helybe is.
Válasz zoli6886 #7810. hozzászólásáraRotoros?Szecskázós?
Szép napot gazdatársak! Van 1 new holland BR6090-es CropCutteres hengeres bálázóm,a nyáron bálázás közben elszált az elektronikája.Ötleteket várnék a javításához(ki foglalkozhat ilyenekkel),vagy hol keressek hozzá új elektronikát?Bale Command Plus monitoros.
Válasz Diesel Tibor #7820. hozzászólásáraIgaz, elnézést.
Válasz Diesel Tibor #7820. hozzászólásáraMcHale V6750 , most egy ilyen van
Válasz mtz1221 #7819. hozzászólására írtam 660-as
Válasz Diesel Tibor #7818. hozzászólásáraÉsz megáll. Melyik típusa volt ?
Válasz mtz1221 #7817. hozzászólásáraMegkeresett a második vevő akinél már 80000db -nál állt a számláló ,és még mindig eredeti szíjakkal.
Válasz Diesel Tibor #7816. hozzászólásáraaz igen, akkor tényleg a bálázók bálázója.
Válasz mtz1221 #7807. hozzászólásáraÉn az előző mchale 660-as bálázót 60600db bálánál adtam el,sehol nem volt hegesztve kivágva meg pláne nem,,ezt egy hozzá nem értó ember üzemelte.
Válasz barazdabetyar. #7806. hozzászólására a bálakamráára gondolsz,a hegesztésre?a leirásban van,hogy a gyár fejlesztése került bele,koptató.
Válasz Gumóka #7813. hozzászólásáraRöhöghetsz. Leléptették az asszonyát, erre fél évre rá rákos lett. Ő meg vett magának 15 évvel fiatalabbat.
Válasz mtz1221 #7809. hozzászólására

Válasz zoli6886 #7810. hozzászólására
Most járódott be. Átkened metabondal az összes qrva csapágyat, és még 20E-t megcsinál.
Válasz envagyok2 #7808. hozzászólásáraÉn már vettem ennél roszabb John Deere bálázót, és évekig dolgoztam vele, igaz javítotam is nem keveset, de valahogy megoldottuk nagy kiesés nem volt sosem a munkából.
Ezen a gépen cserélni kell néhány láncot-fogaskereket, rendfelszedőrugó egyebek, hevederek még jók lehetnek, ha megnézi valaki kiderül.
Meg lehetne venni ezt a gépet, de mondjuk nem ennyiért.
Meghoztam..

2018-as, 20e bálát csinált...
Majd elválik...
Válasz envagyok2 #7808. hozzászólásáraMondom néked, érezték az utolsó bállát amit még megbír csinálni. Van ilyen ismerősöm aki úgy tud dolgozni gond nélkül a géppel autóval asszonnyal az utolsó pillanatig, hogy aki elviszi tőle, sokszor haza sem ér vele.
Válasz mtz1221 #7805. hozzászólásáraez már jóval túl van azon a pillanaton, amikor el kellett volna adni. mondjuk ezt ezeknek meg se kellett volna venni, és akkor nem baszták volna szét.
Válasz barazdabetyar. #7806. hozzászólásáraA négyzetekre gondolsz ? Van az másnál is. Tesznek recés alátétet a csavarfejre amit meglehet a gyárban húzni, de 1 év után már kell kulcs is mindkét felére. Az én 1000 éves renómon is vannak ilyen megoldások.
Válasz mtz1221 #7805. hozzászólásáraKi van vágva az oldala.Az miért?Egyesek szerint,híres világmárka.
Válasz barazdabetyar. #7804. hozzászólásáraBálázót amit tudták mikor kell eladni ?
Ki mit lát a képeken,meg a videón?
Válasz barazdabetyar. #7800. hozzászólásáraMilyen a heveder rajta??? Azt fájdalmas cserélni rajta anyagilag!

Válasz mtz1221 #7801. hozzászólására2008-as,de 2015-be lett beüzemelve.
Válasz barazdabetyar. #7800. hozzászólásáraJó lesz az.
Rendfelszedő az újabb, nincs már kényszerpálya benne ?
Válasz mtz1221 #7799. hozzászólására6 millió
Válasz barazdabetyar. #7798. hozzászólásáraÁra ?
Válasz mtz1221 #7797. hozzászólására
Ez lesz.
Válasz barazdabetyar. #7796. hozzászólásáraMire vársz vele ?
Válasz mtz1221 #7791. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/szalastakarmany-betakaritas-gepei/kuhn-vb2160-korbalazo/h_7466131?ref=d8444338
Válasz griz #7794. hozzászólásáraDe itt nincs is valódi rotor, csak egy tengely ami lökdösné az anyagot a hevederek felé, sztem nem eszi olyan jól az anyagot nincs ami megragadja.
Válasz barazdabetyar. #7786. hozzászólásáraÉn egy prospektusban ezeket a kialakításokat láttam lehet ez korábbi verzió , az szimoatikus hogy a csigákkal egy tengelyen van a henger a rotorral .
Üdv!
Gallignani zenit bálázóval (vagy klónjával) van valakinek tapasztalata?
Válasz mtz1221 #7791. hozzászólására10 ezer eur,
Válasz mtz1221 #7790. hozzászólásáraNa most jól felbasztad a vizemet.
30 másodperc egy szalma bála neki. Mi pénz egy ilyen ?
https://youtu.be/qZYn6hYu1-0
Válasz mtz1221 #7789. hozzászólásáraCsak az a kérdés mennyire forog a henger tőle. Ha a közepe állítható hogy a henger levágja róla a rátekeredett szárakat, akkor nem félnék tőle.
Válasz barazdabetyar. #7788. hozzászólásáraKombájn csigájából kiindulva, nem hinném hogy gond lenne vele. Nálam a gond a renaulton hogy nincs semmi, és a fogak akadnak törnek, ha olyan az anyag. Van itt egy hengeres vikon újszerű állapotban, de ezért nem merem megvenni mert nincs semmi bedobója. És nincs már erőm csak éjjelente bálázni.
Válasz griz #7787. hozzászólásáraKuhn VB2160 Kipróbálni egy év lenne,mire minden anyagba végigpróbálod.
Válasz barazdabetyar. #7786. hozzászólásáraMelyik tipusa ilyet még nem láttam , kicsit fura nem biztos hogy minden fajta takarmányt eszik szépen ezt csak kipróbálva merném megvenni , szerintem .
Válasz mtz1221 #7785. hozzászólásáraKuhn
Válasz barazdabetyar. #7784. hozzászólásáraMin van ilyen rendfelszedő ?