Tisztelt uraim. Ha a gépetekben kényelmetlen az ülés akkor keresetek bizalommal több féle ülésem van amelyek teljesen felújított állapotban vannak az új ár töredékéért. Isri, grammer.
Válasz *** HM *** #761. hozzászólásáraAmelyikbe nem lehet állítani a csillapítást az mind sz@r.Abban a legolcsóbb lengéscsillapító van,és nagyon hamar lesz egy centis holtjátéka,és ott nem csillapít.Úgyhogy érdemesebb a drágábbikat venni.
Üdv. Grammer ülés folyton leereszt fél óránként. Át néztem a csöveket 2 cső mindkét felénél enged a csatlakozásoknál mit csináljak vele szedjen ki közcsavarokkal együtt és rakjak rá másik csövet. Sziloval próbáltam már ragasztani de kifujta a levegő ?
Válasz medikus #754. hozzászólásáraIgen elolvastam, hogy volt róla szó, de ott sem lett konkrétan leírva, hogy amelyiknél lehet, ott hogy lehet.
Mert a használatia írja hogy elvileg lehet külön állítani. Majd mindjárt keresek egy netes képet, vagy holnap lefényképezem, és megmutatom, hogy mire gondolok.
Válasz Tanonc #753. hozzászólásáraEzért nem mindegy,ki ül az ülésében!!!Vékony alacsony ember,vagy kövér és magas!A vékony hogy kilásson rápumpál,de akkor meg kemény lesz alatta!A kövér(súlyos,nagytestű) szépen mondva,az ha rápumpál akkor az sem jár jobban!Volt erről már szó!
Grammer Maximo Comfortnál, hogy lehet állítani külön a súlyt, és a magasságot?
1 kar van rajta.
Valamit ír a könyve, hogy elvileg lehetne, de azt nem értem :)
Válasz Sz_Pisti #748. hozzászólásáraNekünk van sears ülés. Olcsóbb volt régen mint grammer. 10 éves de nincs vele gond.
Viszont grammer ülés valahol ereszt, hogy lehet kideríteni hol enged?
Válasz Sz_Pisti #748. hozzászólásáraGyakorlatilag bármelyik...csak konzol kérdése. Egy normális ülés 200-250-től indul. Az alatt gyakorlatilag maradhat a gyári ülés...csak rakj alá egy focilabdát !
Válasz medikus #740. hozzászólásáraTévúton vagyok!Nem jó a légkürt kompresszor,mert nem tartja meg a nyomást,nincs benne valószínű visszacsapó szelep.Akkor kell hozzá még egy mágnesszelep.
Válasz medikus #733. hozzászólásáraegy szénkefe tartó kéne ,mert a motor már meg van tekercselve mert leégett de a kefetartó egy kicsit eldeformálódott ezért keresek ilyen üllést
1081 hozzászólás
Válasz kis Zombi #780. hozzászólásáraMilyen típusú ülés?
Válasz Drisa #779. hozzászólásáraSzappanhab ?
Még nem volt ilyen problémám, de én ezzel próbálkoznék.
Ki hogyan keresi meg hogy hol enged a levegős ülés?
Válasz VMisi #777. hozzászólásáraMegnézhető hirdetéseim közt.
Válasz franky05 #776. hozzászólásáraMit takar pontosabban a felújítás?
Tisztelt uraim. Ha a gépetekben kényelmetlen az ülés akkor keresetek bizalommal több féle ülésem van amelyek teljesen felújított állapotban vannak az új ár töredékéért. Isri, grammer.
Sziasztok!
Ti munka után leengeditek a légrugós ülést (amelyik nem enged vissza magátol) vagy rajtahagyjátok a levegőnyomást mégha egy hónapot is áll?
Válasz Sanyee #772. hozzászólásáraKöszönöm
Gopart légrugód ülésről hallottatok valamit?
2/3-a a Grammernek árba. A szerkezete ugyanakkor kissebb/keskenyebb, mint a Grammeré.
Válasz Mtz-s gyerek #771. hozzászólásárahttps://m.youtube.com/watch?v=5O1S1qi86ns
Válasz Hús Futár #765. hozzászólásáraA légrugobol hogyan tudom kiszedni? Mert nem bilincses megoldással van csinálva.
Válasz lac* #769. hozzászólásárahozzátenném,ha egy lengéscsillapítónak holtjátéka van az kuka
Válasz VMisi #768. hozzászólásáraaz,hogy az állítható lengéscsillapító sokkal jobb mint a sima,jóval tovább is bírja
Válasz lac* #767. hozzászólásáraMi az összefüggés a állítható csillapítás és a holtjáték között?
Válasz *** HM *** #761. hozzászólásáraAmelyikbe nem lehet állítani a csillapítást az mind sz@r.Abban a legolcsóbb lengéscsillapító van,és nagyon hamar lesz egy centis holtjátéka,és ott nem csillapít.Úgyhogy érdemesebb a drágábbikat venni.
Válasz medikus #764. hozzászólásáraa marha!
Válasz Mtz-s gyerek #760. hozzászólásáraSzeva , szerintem simán cseréld kia csövet .
Válasz Mtz-s gyerek #760. hozzászólásáraTegyél alá tuskót!
Válasz bandigh #762. hozzászólásáraIdő szarásig jóidővan
Válasz *** HM *** #761. hozzászólásáraA héten csak végzel már vele remélem
Míg kint ekézek mehet a grammer téma is....

Melyik modellek a szarok?
Tessék csak hátrafordulni oszt leolvasni tipusát fendtekbe jdkbe .... Oszt benyögni mibajod vele mise....
Üdv. Grammer ülés folyton leereszt fél óránként. Át néztem a csöveket 2 cső mindkét felénél enged a csatlakozásoknál mit csináljak vele szedjen ki közcsavarokkal együtt és rakjak rá másik csövet. Sziloval próbáltam már ragasztani de kifujta a levegő
?
Válasz Zsolesz100 #752. hozzászólásáraNem lehet, csak együtt. Viszont azt automatán is tudja.
Válasz Zsolesz100 #756. hozzászólásáraKapaszkodj bele az ülő részébe mindkét oldalán és kezd el emelni felfelé.A mechanikus így működik,hátha ez is.
Válasz Zsolesz100 #756. hozzászólásárahttps://www.grammer.com/fileadmin/user_upload/ressourcen/images/produkte/Bedienungsanleitungen/BD_EA_Landmaschinen/BA_MaxCom_1210564.pdf
9.oldalon írja
Válasz medikus #754. hozzászólásáraIgen elolvastam, hogy volt róla szó, de ott sem lett konkrétan leírva, hogy amelyiknél lehet, ott hogy lehet.
Mert a használatia írja hogy elvileg lehet külön állítani. Majd mindjárt keresek egy netes képet, vagy holnap lefényképezem, és megmutatom, hogy mire gondolok.
Válasz Zsolesz100 #752. hozzászólásáraGondolom ismered hogy van amelyiknél(mechanikusnál) emelni kell az üléslapot.
Válasz Tanonc #753. hozzászólásáraEzért nem mindegy,ki ül az ülésében!!!Vékony alacsony ember,vagy kövér és magas!A vékony hogy kilásson rápumpál,de akkor meg kemény lesz alatta!A kövér(súlyos,nagytestű) szépen mondva,az ha rápumpál akkor az sem jár jobban!Volt erről már szó!

Válasz Zsolesz100 #752. hozzászólásáraAhogy pumpálod a levegőt akkor emelkedik és keményedik is közbe, szóval nem lehet.
Üdv!
Grammer Maximo Comfortnál, hogy lehet állítani külön a súlyt, és a magasságot?
1 kar van rajta.
Valamit ír a könyve, hogy elvileg lehetne, de azt nem értem :)
Válasz Drisa #750. hozzászólásáraSzappanos víz spriccelőbe!
Válasz Sz_Pisti #748. hozzászólásáraNekünk van sears ülés. Olcsóbb volt régen mint grammer. 10 éves de nincs vele gond.
Viszont grammer ülés valahol ereszt, hogy lehet kideríteni hol enged?
Válasz Sz_Pisti #748. hozzászólásáraGyakorlatilag bármelyik...csak konzol kérdése. Egy normális ülés 200-250-től indul. Az alatt gyakorlatilag maradhat a gyári ülés...csak rakj alá egy focilabdát !
Sziasztok,
valaki tudna segíteni, hogy milyen légrugós ülést érdemes venni MTZ-be?
Mely légrugós ülések szerelhetők be MTZ-be a legegyszerűbben?
Válasz bobo77 #746. hozzászólásáraKramp!
Válasz Bárány #741. hozzászólásáraHa még aktuális akkor a LÁNG nal
szerintem egy kicsit márkásabb 12v-os kiskompresszorral(kerékfujató) lehet helyettesíteni a grammer kompresszorát
Válasz vasvarikriszta #743. hozzászólásáraSosem találsz. A villany motorokat eldobják a Grammer hazájában.
Szia! Ilyen szénkefe tartót keresek Grammer üléshez.

Válasz medikus #740. hozzászólásáraTévúton vagyok!Nem jó a légkürt kompresszor,mert nem tartja meg a nyomást,nincs benne valószínű visszacsapó szelep.Akkor kell hozzá még egy mágnesszelep.
Grammer karfát hol érdemes venni? Utángyártott is jó.
Válasz medikus #739. hozzászólására
Válasz vasvarikriszta #738. hozzászólásáraKeresőbe írd be.Kínai légkürt!Első helye beadja!
Válasz medikus #737. hozzászólásáramegtudnád írni melyik fajtában van ilyen?
Válasz vasvarikriszta #736. hozzászólásáraÉrtelek,de egy Kínai légkürt,ha rákeresel 5000ft.A szettben van külön a kompresszor.Az neked elég volna,és új!
Válasz medikus #735. hozzászólásáranem nekem a szénkefe tartó kéne de majd rakok fel képet köszönöm segítséged
Válasz vasvarikriszta #734. hozzászólásáraLégkürt motor is olyan!Akkor csak motor kellene?
Válasz medikus #733. hozzászólásáraegy szénkefe tartó kéne ,mert a motor már meg van tekercselve mert leégett de a kefetartó egy kicsit eldeformálódott ezért keresek ilyen üllést
Válasz vasvarikriszta #732. hozzászólásáraAmit eldobnak abból mit szeretnél használni?Még a vas is kopik!Szaros gatyaülepből túrós zacskót!

alkatrésznek való grammer ülést keresnék