Normálisan má!
Amúgy nyugi, fel birja emelni a vetőgéped.
Ha szemed a pályán lenne, látnád hogy átlöktem a felszereltséget.
Láttam már jobbat is.......de hát ez van
Válasz #10066. hozzászólásra
Sokan dicérik! De van egy rabe-albatros a cégnél,az olyan szép szántást csinál,tavasszal öröm rajta menni! Volt egy rabe-taube-réselt,azon meg csak "buddogtunk".Lehet ezért nem tetszett.Meg gondolom nem minden talajon ugyanolyan a munkája.
No joccakát Urak!
aha
akkor lehet elvergelni a sok 2010es nyereséget van mire
minden ócskavas megér pár estés misét itt
lehet esténként misézni itt
nemköll menni misére legalább......máshova hehe
Válasz #10060. hozzászólásra
Köszönöm szépen,a 2850-es jdvel 4 év alatt kannáztam annyit(vetéskor 1-2,szántáskor 3-4 kellett bele naponta pluszba)hogy inkább kifizetném a nagytank felárárát.Fürödtem gázolajba eleget. Szélben kannázni:...............
ehhez nincs, naggyal megyünk. de ha egyszer ott tartunk, és beválna, akkor talán érdemes volna mögéakasztani valamit, mert mire egy fél hektáros földön visszatolom a nagyot, addig ezzel kétszer végeznék...
meglássuk, normális vegyszerező kéne, meg egy normális műtrágyaszóró, meg egy normális gép, ami ezeket elcipelné, akkor amikor kell, és oda ahová kell...
Bármikor eljöhetsz!
Várlak szeretettel a géppel meg azt csinálsz amit akarsz
Mi 3fejjel szántunk vele, 4,5méteres kombinátorral repűl mintha misem lenne utána, pótkocsit is húz, vegyszerez is, MChale bálázóval serget, Dalbo maxiroll hengerrel hengerel, Vogel nagy függesztett pneumatikus vetőgéppel vet, 4,2-es ásóboronázik meg ilyesmi...
Fronthidraulikára csinálni kell egy kisebb ládát amire elfér pár kanna gázolaj. Súly is lenne egyben és benzinkút is helyben
Lala én nem tudom, de azt láttam, hogy ermiferga tüzet okádott egész nap, de húzta és húzta, olllyan büszkén mint az atom, láttam benne az akaratot és bizony kurázsi is van.
Biztosan vannak jobb traktorok ebben a kategóriában is, de ez így a maga puritánságával, paramétereivel, lehetőségeivel egy nagyon zsír kis masína, én megdöbbentem azért, rendesen nagygépként lehet majdnem használni, természetesen a megfelelő eszközeivel
hát ezaz, ez méééééééééééér opció????
olyan, mintha opcióba kérnénk bele motort...
nem értem, ezt nem értem, ez suttyóság. el sem tudom képzelni, hogy mondjuk hogyan, beraknak egy kannát a kabinba egy slagdarabbal, vagy hová??
ha meg van gyári helye, akkor az Isten áldja meg, hát mér nem fér az rá alapból? igen nehéz lehet a fröccsöntő gépen átállítani, hogy még 10 deka műanyagot toljon be, és ne 125 literes bödön, hanem egy 200 literes essen le Kínába, ezt nem értem...
igen commonrail 112 lóerős szeker.
Bő egy éve jött, még csak ezer x üzemóra van benne.
Ha lenne jobb év kicsit több lé az összes mtz-t kicserélnénk ilyesmikre!
Egy 5435-ös meg egy 5480-as kellene a sok mtz helyett még az 5455 mellé.
és akkor a nagyferga csak lesne, mert sok lúd disznót győzne
azon ki is lehet
persze nyugaton nem olyan barom GONDOLOM ÉN!! a paraszt mint itt h. 12órában akarja szántani a szíjjas réti talajt ahol megeszi a 12x16 liter......
elég lehet neki a 6 is gondolom én hmmmmmmmmmm
és milyen igaza van
ezt eg még nem is mondtam, hogy az 5455-ös is nagyon rugalmas. Tök mindegy milyen fordúlaton mész vele, csak megy és dübörög duruzsol... Mi is 1850körül szántunk vele de lehet kisebb gázon is ha úgyvan.
A váltó pedig 1A-ban sem szakad szét, meg semmiben sem!
Nagytraktor bakker szinte csakis nehéz talajmukát végez!
szántás lazítás 4-5 max 6km/h körül főleg idén ekével...
tehát lassan, teljes terhelések mellett, első gumikban víz is van már, olyat fog mint az állat. A minap hogy szántottam a 10centis fagyott kéreg szakadt szét a gép alatt, előtte pedig csak elkapart a tetején, ennyit jelent a plusz 7-8 mázsa.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nyugodtan lehet űzni, nem porcelánok ezek bakker.
Ermike kötöttebb fődeken is kínoza 4 fejjel (krone mustang) az 5455-ét.
Bakker 2A-val mentek, 4-el kb. Fogós volt a talaj is, fogtak a gumik. A traktor állt fel kétkerékre, a barázdás elsőkerék sosem volt lent a barázdafenéken, a híd egyenesen állt alatta amikor néztem szemből.
Nem vette zokon, kemény kis gépek ezek hiddel, nekem az ilyenek bizonyítanak. Egész nap és folyamatosan napokon keresztűl ekkora terhelés, minden maxmumon jár, gumik leeresztve jó fogósra, a főd meg nem omlott, csak egyben mardt kötött hantok voltak utána, pedig nem is a leg betyárabb tábla volt.
hát a 8 vasú lemkennel nem próbálkoznék, azzal még a 936-os is kínlódik, viszont láttam egy 4 vasú réselt vogelt, ha kéne, olyan kéne. könnyen húzta ember, jól forgatott, igaz a föld is jó volt, de jó volt az eke is. tetszett. packerral, azt ha minden jó, akkor igen jó lenne...
csak emlékezetből mondom, asszem éppen az 5480-as, ahol ez a max, ott nincs az összekapcsolós játék. hogy mér nincs, azt én sem értem, ha ugyan az a konstrukció, mint a kisebbek,akkor miért pont itt nincs? vagy ez is extra feláras?
mondjuk ezeken a 145 literes üatartályokon kiakadtam...
Most kell kaparni,mert ha ezután nem fagy szét akkor be kell szerezni egy 80 tonnás tankot ami esetleg elmegy rajt,vagy egy 11 méteres simítót, hogy legyen terület teljesítmény ha 3 mal húzom.
Válasz #10036. hozzászólásra
Nekünk a 150 lovas traktoronkon 96 literes van,és a pneumatikus vetőgépnél KELL!!!!!!!!!(hidromotoros hajtás,4 munkahenger a csoroszlyáknál,1 a nyomjelzőnél)
Előtte a 135 lovason 56 lityi volt,háááát melegben mire mindent fölemelt már meg is fordultunk.........
bonyolult 1 figura vagy
de még mindig nemtom mekkora meg milyen az eke meg a rövidtárcsa.....
merthát ez az alap
ha ezek előtt elvérzik a 5000esed akkor vajon mi megy az apróba ide meghirdetésre????
erre mondta azt Jóember, hogy megsasolja, hogy esetleg 2-es csoportba is nem lehetne-e valami okosságot elkövetni, hogy ott is legyen egy kis nafta. ebből indult el, hogy akkor szétszakad a gép, vagy sem, de én is ezt gondolom, hogy aközött, hogy 3A-ban mész 9-cel, 2D-ben meg 8-cal, nah ettől aztán nem szakadhat szét. azt meg meg kell jegyezni, hogy ha sikerülne ilyet varázsolni, akkor mondjuk 1A-ban nem kezded elhúzni a házat otthon, mert akkor hétszentség hogy valami elszakad...
én azt gondolom, hogy az sem baj, ha 3A-ban mész 7,9cel 1800-on, nem baj, ha ezek a CR motorok morognak egy kicsit, és nem 2200-on pörögnek, az is duma, hogy a Fendtek szeretik, ha 2200-on mennek. lószart szeretik, folyik bele az nafta, mint állat, duma, hogy takarékos. 1700-on ott igen, de 2200-on semmi sem az. szerintem. 3A, 7,5-lel, éppen ideális, se gyorsabb, se lassabb nem kéne szántásra, lazításra, ennyit guruljon 1750-en a világ végéig, és onnan még tudjak visszafordulni...
Válasz #10025. hozzászólásra
Én is azért gondoltam az 5480-at,mert olcsóbb mint a 6 ezres,és ló is akad benne,tehát talajmunkázni is lehet vele,és rendsorózni se nagy szégyen vele.
Univerzális gépnek tűnik.Csak az az ügyes 6470-es....Ez akkor lenne igazán érdekes,ha tudnánk mi az árkülömbözet.
nem számoltam csak hektárra fogyasztást, de az sem jellemző, a lényeg, hogy menjen és dolgozik is igen szépen.
Bálázóval tudok modani konkrétumot, 120 literes tankja van. 10hektáros tábláról 170pár darab bálát készítettem, jó vastag bitang rendeket sodortattam a bálázó alá.
100liter gázolaj sem ment el egészen, vonulással mindennel együtt.
Pedig egy nagy robosztus bálázó van utánna.
MCHale F550 fixkamrás, szecskázós, jó nehéz nagy vas. 140x125-ös bálát készít vagy fordítva
Nem fogyaszt kevesebbet mint egy mtz, de nehéz munkáknál már fordúl a kocka!!!
a különbözetet inkább másra kéne költeni, ha ingyen adják, akkor persze jöhet az is :)
nem csak mf-et néztem, ebbe a körbe a valtra ami még játszik, fendtet láttam eleget, ültem benne, nem kéne (annyiért meg pláne nem), jd, nemtom, sosem volt körülöttünk, nyuszi sose felejtem el, vadi kombájn éppen kiért a földre, és elolvadt valami panel, nahmondom báttyja, gyufát neki, más meg mivan?
:)
24488 hozzászólás
Válasz #10083. hozzászólásra

pályán a szemem felszereltség lesasolva
még az emelőerőt keresem
(erre irtam, hogy ezt a gyorsaságot)
Válasz #10085. hozzászólásra

Amúgy Austro-s nem Katás
Válasz #10085. hozzászólásra

Itt-ott látszik is.
Válasz #10074. hozzászólásra
hol van ez a banner?
Válasz #10080. hozzászólásra

Ezt a gyorsaságot
Válasz #10078. hozzászólásra

Normálisan má!
Amúgy nyugi, fel birja emelni a vetőgéped.
Ha szemed a pályán lenne, látnád hogy átlöktem a felszereltséget.
Láttam már jobbat is.......de hát ez van
Válasz #10079. hozzászólásra

Válasz #10080. hozzászólásra

)
(Mire beírtam megjelent.........
Úgy szeretnék "kötözködni" Pistánkal de nincs itt......
Válasz #10078. hozzászólásra

Méh ??? 3 mtz felemeli ?????
Válasz #10077. hozzászólásra

3 mtz áráért nem birja felemelni a vetőgépet?
Válasz #10076. hozzászólásra
Szerintem ütős.
A maximádhoz karcsú ott marad a bogi.
jó gép ez he
Válasz #10074. hozzászólásra
1+2 év, egyenlő részletek, no kamat meg egyebek.
van itt o egy banner , 3x14.5OO juróért 5445 ös ferga

, mert ha rákattintok valami értékesitő elérhetősége jelenik meg
mit lehet erröl tudni
Én a helyedben meg is venném koma!!!
BacsóSzan ! Itt a megoldás !
Válasz #9989. hozzászólásra
elmentek mélek....
Válasz #10066. hozzászólásra
Sokan dicérik! De van egy rabe-albatros a cégnél,az olyan szép szántást csinál,tavasszal öröm rajta menni! Volt egy rabe-taube-réselt,azon meg csak "buddogtunk".Lehet ezért nem tetszett.Meg gondolom nem minden talajon ugyanolyan a munkája.
No joccakát Urak!
Válasz #10068. hozzászólásra
igaz, menjünk aludni!
Válasz #10062. hozzászólásra
aha
akkor lehet elvergelni a sok 2010es nyereséget van mire
minden ócskavas megér pár estés misét itt
lehet esténként misézni itt
nemköll menni misére legalább......máshova hehe
Válasz #10061. hozzászólásra
bálázni nem megyek, azt most mondom :):)
Válasz #10064. hozzászólásra
én meg soha nem vennék mást...
Válasz #10063. hozzászólásra

az szííívás
csak sose szembe szélbe
erre rájöttél?
Válasz #10054. hozzászólásra
1 szezont szántottam réselttel,hááát,nem estem tőle hasra.........
Válasz #10060. hozzászólásra

...............
Köszönöm szépen,a 2850-es jdvel 4 év alatt kannáztam annyit(vetéskor 1-2,szántáskor 3-4 kellett bele naponta pluszba)hogy inkább kifizetném a nagytank felárárát.Fürödtem gázolajba eleget. Szélben kannázni:
Válasz #10054. hozzászólásra
ehhez nincs, naggyal megyünk. de ha egyszer ott tartunk, és beválna, akkor talán érdemes volna mögéakasztani valamit, mert mire egy fél hektáros földön visszatolom a nagyot, addig ezzel kétszer végeznék...
meglássuk, normális vegyszerező kéne, meg egy normális műtrágyaszóró, meg egy normális gép, ami ezeket elcipelné, akkor amikor kell, és oda ahová kell...
Válasz #10059. hozzászólásra

Bármikor eljöhetsz!
Várlak szeretettel a géppel meg azt csinálsz amit akarsz
Mi 3fejjel szántunk vele, 4,5méteres kombinátorral repűl mintha misem lenne utána, pótkocsit is húz, vegyszerez is, MChale bálázóval serget, Dalbo maxiroll hengerrel hengerel, Vogel nagy függesztett pneumatikus vetőgéppel vet, 4,2-es ásóboronázik meg ilyesmi...
Válasz #10056. hozzászólásra

Fronthidraulikára csinálni kell egy kisebb ládát amire elfér pár kanna gázolaj. Súly is lenne egyben és benzinkút is helyben
Lala én nem tudom, de azt láttam, hogy ermiferga tüzet okádott egész nap, de húzta és húzta, olllyan büszkén mint az atom, láttam benne az akaratot és bizony kurázsi is van.
Biztosan vannak jobb traktorok ebben a kategóriában is, de ez így a maga puritánságával, paramétereivel, lehetőségeivel egy nagyon zsír kis masína, én megdöbbentem azért, rendesen nagygépként lehet majdnem használni, természetesen a megfelelő eszközeivel
Válasz #10055. hozzászólásra
akkor én megyek előbb arrafelé megnézni...
Válasz #10056. hozzászólásra

Válasz #10051. hozzászólásra

Az a krone mustang eke pedig olyan ehéz húzású,mintha a fához kötnéd ki a traktort! volt hozzá szerencsém!
Válasz #10052. hozzászólásra
hát ezaz, ez méééééééééééér opció????
olyan, mintha opcióba kérnénk bele motort...
nem értem, ezt nem értem, ez suttyóság. el sem tudom képzelni, hogy mondjuk hogyan, beraknak egy kannát a kabinba egy slagdarabbal, vagy hová??
ha meg van gyári helye, akkor az Isten áldja meg, hát mér nem fér az rá alapból? igen nehéz lehet a fröccsöntő gépen átállítani, hogy még 10 deka műanyagot toljon be, és ne 125 literes bödön, hanem egy 200 literes essen le Kínába, ezt nem értem...
Válasz #10047. hozzászólásra

igen commonrail 112 lóerős szeker.
Bő egy éve jött, még csak ezer x üzemóra van benne.
Ha lenne jobb év kicsit több lé az összes mtz-t kicserélnénk ilyesmikre!
Egy 5435-ös meg egy 5480-as kellene a sok mtz helyett még az 5455 mellé.
és akkor a nagyferga csak lesne, mert sok lúd disznót győzne
Válasz #10050. hozzászólásra

ja jóvan aszittem van szerszám
réselttel vigyázni mert nem 1 figura metélné össze kapásból ha letennéd neki az udvarra
Válasz #10049. hozzászólásra

a paraszt mint itt h. 12órában akarja szántani a szíjjas réti talajt ahol megeszi a 12x16 liter......

azon ki is lehet
persze nyugaton nem olyan barom GONDOLOM ÉN!!
elég lehet neki a 6 is gondolom én hmmmmmmmmmm
és milyen igaza van
Válasz #10049. hozzászólásra
Én is csak emlékezetből mondom,asszem opcióban lehet kérni 200-ast.Nekem ez az egy opció tuti benne lenne!
Válasz #10043. hozzászólásra
ezt eg még nem is mondtam, hogy az 5455-ös is nagyon rugalmas. Tök mindegy milyen fordúlaton mész vele, csak megy és dübörög duruzsol... Mi is 1850körül szántunk vele de lehet kisebb gázon is ha úgyvan.
A váltó pedig 1A-ban sem szakad szét, meg semmiben sem!
Nagytraktor bakker szinte csakis nehéz talajmukát végez!
szántás lazítás 4-5 max 6km/h körül főleg idén ekével...
tehát lassan, teljes terhelések mellett, első gumikban víz is van már, olyat fog mint az állat. A minap hogy szántottam a 10centis fagyott kéreg szakadt szét a gép alatt, előtte pedig csak elkapart a tetején, ennyit jelent a plusz 7-8 mázsa.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nyugodtan lehet űzni, nem porcelánok ezek bakker.
Ermike kötöttebb fődeken is kínoza 4 fejjel (krone mustang) az 5455-ét.
Bakker 2A-val mentek, 4-el kb. Fogós volt a talaj is, fogtak a gumik. A traktor állt fel kétkerékre, a barázdás elsőkerék sosem volt lent a barázdafenéken, a híd egyenesen állt alatta amikor néztem szemből.
Nem vette zokon, kemény kis gépek ezek hiddel, nekem az ilyenek bizonyítanak. Egész nap és folyamatosan napokon keresztűl ekkora terhelés, minden maxmumon jár, gumik leeresztve jó fogósra, a főd meg nem omlott, csak egyben mardt kötött hantok voltak utána, pedig nem is a leg betyárabb tábla volt.
Válasz #10044. hozzászólásra
hát a 8 vasú lemkennel nem próbálkoznék, azzal még a 936-os is kínlódik, viszont láttam egy 4 vasú réselt vogelt, ha kéne, olyan kéne. könnyen húzta ember, jól forgatott, igaz a föld is jó volt, de jó volt az eke is. tetszett. packerral, azt ha minden jó, akkor igen jó lenne...
Válasz #10045. hozzászólásra
csak emlékezetből mondom, asszem éppen az 5480-as, ahol ez a max, ott nincs az összekapcsolós játék. hogy mér nincs, azt én sem értem, ha ugyan az a konstrukció, mint a kisebbek,akkor miért pont itt nincs? vagy ez is extra feláras?
mondjuk ezeken a 145 literes üatartályokon kiakadtam...
Válasz #10043. hozzászólásra

A jd se szereti 1900 fölött... (és sokkal csendesebb......)
Válasz #10041. hozzászólásra
hát ez nem tűnik soknak...
és neked ha jól emlékszem a CR motoros 5455-ös van, ugye, nem a TD? a 112 lovas.
Válasz #10033. hozzászólásra

Most kell kaparni,mert ha ezután nem fagy szét akkor be kell szerezni egy 80 tonnás tankot ami esetleg elmegy rajt,vagy egy 11 méteres simítót, hogy legyen terület teljesítmény ha 3 mal húzom.
Nekünk a 150 lovas traktoronkon 96 literes van,és a pneumatikus vetőgépnél KELL!!!!!!!!!(hidromotoros hajtás,4 munkahenger a csoroszlyáknál,1 a nyomjelzőnél)
Előtte a 135 lovason 56 lityi volt,háááát melegben mire mindent fölemelt már meg is fordultunk.........
Válasz #10040. hozzászólásra

bonyolult 1 figura vagy
de még mindig nemtom mekkora meg milyen az eke meg a rövidtárcsa.....
merthát ez az alap
ha ezek előtt elvérzik a 5000esed akkor vajon mi megy az apróba ide meghirdetésre????
erre mondta azt Jóember, hogy megsasolja, hogy esetleg 2-es csoportba is nem lehetne-e valami okosságot elkövetni, hogy ott is legyen egy kis nafta. ebből indult el, hogy akkor szétszakad a gép, vagy sem, de én is ezt gondolom, hogy aközött, hogy 3A-ban mész 9-cel, 2D-ben meg 8-cal, nah ettől aztán nem szakadhat szét. azt meg meg kell jegyezni, hogy ha sikerülne ilyet varázsolni, akkor mondjuk 1A-ban nem kezded elhúzni a házat otthon, mert akkor hétszentség hogy valami elszakad...
én azt gondolom, hogy az sem baj, ha 3A-ban mész 7,9cel 1800-on, nem baj, ha ezek a CR motorok morognak egy kicsit, és nem 2200-on pörögnek, az is duma, hogy a Fendtek szeretik, ha 2200-on mennek. lószart szeretik, folyik bele az nafta, mint állat, duma, hogy takarékos. 1700-on ott igen, de 2200-on semmi sem az. szerintem. 3A, 7,5-lel, éppen ideális, se gyorsabb, se lassabb nem kéne szántásra, lazításra, ennyit guruljon 1750-en a világ végéig, és onnan még tudjak visszafordulni...
Válasz #10025. hozzászólásra
Én is azért gondoltam az 5480-at,mert olcsóbb mint a 6 ezres,és ló is akad benne,tehát talajmunkázni is lehet vele,és rendsorózni se nagy szégyen vele.
Univerzális gépnek tűnik.Csak az az ügyes 6470-es....Ez akkor lenne igazán érdekes,ha tudnánk mi az árkülömbözet.
Válasz #10030. hozzászólásra

nem számoltam csak hektárra fogyasztást, de az sem jellemző, a lényeg, hogy menjen és dolgozik is igen szépen.
Bálázóval tudok modani konkrétumot, 120 literes tankja van. 10hektáros tábláról 170pár darab bálát készítettem, jó vastag bitang rendeket sodortattam a bálázó alá.
100liter gázolaj sem ment el egészen, vonulással mindennel együtt.
Pedig egy nagy robosztus bálázó van utánna.
MCHale F550 fixkamrás, szecskázós, jó nehéz nagy vas. 140x125-ös bálát készít vagy fordítva
Nem fogyaszt kevesebbet mint egy mtz, de nehéz munkáknál már fordúl a kocka!!!
Válasz #10037. hozzászólásra
kirúgnál az ágyamból, ha 20 mázsa lenne, de akkor is, ha csak 2... :):)
(sztem nem egyről beszélünk)
Válasz #10031. hozzászólásra
a különbözetet inkább másra kéne költeni, ha ingyen adják, akkor persze jöhet az is :)
nem csak mf-et néztem, ebbe a körbe a valtra ami még játszik, fendtet láttam eleget, ültem benne, nem kéne (annyiért meg pláne nem), jd, nemtom, sosem volt körülöttünk, nyuszi sose felejtem el, vadi kombájn éppen kiért a földre, és elolvadt valami panel, nahmondom báttyja, gyufát neki, más meg mivan?
:)