Hali. Nemrég vettünk egy pótkocsit, még nem használtam majd kukorica hordásnál. Cak annyi hogy hazahuzattam, ráakasztottam a fendtre, rákötöttem a kétkörös légféket, világítást azt goo haza. Minden jól működött. Ma ráakasztottam a new hollandra amivel majd huzigálni akarom, de vmi gebasz van. Először is nem termeli a levegőt 5 bar-nál jobban, pedig 7,2-nél szokott lefújni. Szétkötöttem a féket, összekötöttem stb azt így nagynehezen feltermelte. Menetközbe fékezgettem vele, a fék fog mint a marha, azzal nincs gond. Csak sok idő mire visszaengednek a fékmunkahengerek. Szinte leblokkólja a traktort. Mi lehet a gond???
Értem, csak a legújabb pótok , trágyaszórók általábban rúgózottak ,sőt van mely légrúgós.A 40-50 km/ó sebesség végett van vagy nem tudom. könyebben borul terepen az biztos (rúgózott)tandemben jobban bírhatja.
Válasz #603. hozzászólásra
A tandem az a kamionok után rugózott , ha nem repesztel vele akkor minek a rugózott a trágyaszórónak a tengelyei is külön játszanak azt is jobb húzni ,mint az egytengelyest!
Válasz #596. hozzászólásra
Nagykőrösön van olcsó fuvaros! Kell a száma? Egy hónapja vettem onnan pótot nem dolgoznak drágán pláne ha van visz fuvar arról!
820-as nem légrugós,fen van bakon felújitás alatt áll,4uj fékdob betétek,szílentek, 1éves ponyva,friss műszaki,kicsi papír, 1,8-9 meg is nézhetjük így is, akár ma is.
boltoljunk, keress fel telefonon, remélem tisztában vagy árakkal, mert fél áron nem adom oda. Gyári NH bontatlan csomagolásában, nem IKR-s beszerző 125.000 + fáért tudja hozni.
Igazad lehet ha rövidek a táblák vagy keveset termelsz, akkor nem telik meg a tartály egy fordulóval. Akkor elég zsúfolt a vetésforgód, sok gabona van?
3409 hozzászólás
Válasz #607. hozzászólásra
Mert ha igen akkor lehet kevés a levegő 
De a másiknál rendesen visszaengedi??
Hali. Nemrég vettünk egy pótkocsit, még nem használtam majd kukorica hordásnál. Cak annyi hogy hazahuzattam, ráakasztottam a fendtre, rákötöttem a kétkörös légféket, világítást azt goo haza. Minden jól működött. Ma ráakasztottam a new hollandra amivel majd huzigálni akarom, de vmi gebasz van. Először is nem termeli a levegőt 5 bar-nál jobban, pedig 7,2-nél szokott lefújni. Szétkötöttem a féket, összekötöttem stb azt így nagynehezen feltermelte. Menetközbe fékezgettem vele, a fék fog mint a marha, azzal nincs gond. Csak sok idő mire visszaengednek a fékmunkahengerek. Szinte leblokkólja a traktort. Mi lehet a gond???
Válasz #605. hozzászólásra
A rugózott tandem az biztos, a légrugós aszfaltra való.
Válasz #604. hozzászólásra
Értem, csak a legújabb pótok , trágyaszórók általábban rúgózottak ,sőt van mely légrúgós.A 40-50 km/ó sebesség végett van vagy nem tudom. könyebben borul terepen az biztos (rúgózott)tandemben jobban bírhatja.
Válasz #603. hozzászólásra
A tandem az a kamionok után rugózott , ha nem repesztel vele akkor minek a rugózott a trágyaszórónak a tengelyei is külön játszanak azt is jobb húzni ,mint az egytengelyest!
egytengelyes v. tandem potkocsinál mikor előnyösebb ha rúgózott a tengely? véleményt köszönetel.
Válasz #601. hozzászólásra
Nincs papir...
Válasz #597. hozzászólásra
papirja van?
Válasz #598. hozzászólásra

06704595840
Nagykőrösön van olcsó fuvaros! Kell a száma? Egy hónapja vettem onnan pótot nem dolgoznak drágán pláne ha van visz fuvar arról!
Válasz #597. hozzászólásra
Köszi!
az nekem kissé messze van a fuvar is annyiba lenne, mint a pót :)
Jászladány...
Honnan lehet elhozni?
IFA HK5 pótkocsi elvihetö 80Ft/kg
Válasz #592. hozzászólásra
e-mail ment
Válasz #592. hozzászólásra
Nekem jó.
Válasz #591. hozzászólásra
Most lemegyek úgy jó?
Válasz #590. hozzászólásra
Nem eladásra készül, de ha van rá vevő kiszállnak belőle.
Válasz #589. hozzászólásra
820-as nem légrugós,fen van bakon felújitás alatt áll,4uj fékdob betétek,szílentek, 1éves ponyva,friss műszaki,kicsi papír, 1,8-9 meg is nézhetjük így is, akár ma is.
Válasz #588. hozzászólásra
Helló.
ja.Állapot ár,méret stb .
Válasz #587. hozzászólásra
Üdv!
Kérdezzem meg van-e?
Válasz #560. hozzászólásra
Előbb találnom kell egy 3 tengelyest.
Válasz #584. hozzászólásra
Csak ugye ez eddig egy "aranylánc"

Vagy talán mégis?
Válasz #584. hozzászólásra
30/4759182
Válasz #579. hozzászólásra

Nagyon rosszul,mert alig tudok összekaparni egy "láncra valót"
Válasz #582. hozzászólásra
holnap délután már hívhatsz, vagy hétfőn bármikor.
Válasz #581. hozzászólásra
"Nekem nyolc"(van?)
boltoljunk, keress fel telefonon, remélem tisztában vagy árakkal, mert fél áron nem adom oda. Gyári NH bontatlan csomagolásában, nem IKR-s beszerző 125.000 + fáért tudja hozni.
Válasz #578. hozzászólásra
Boltolunk?
Válasz #576. hozzászólásra
hogy terem 2 évente a szotya?
Válasz #577. hozzászólásra
komplett a lánc
Válasz #575. hozzászólásra

És "gumifüled" is van?
Válasz #573. hozzászólásra
Kellene ennél jobb?
Válasz #574. hozzászólásra
meg
Drisa megvan még a " nyuszis láncod"?
Válasz #572. hozzászólásra
akkor nálad is szotya-búza vetésforgó van?
Válasz #571. hozzászólásra

Volt
Válasz #570. hozzászólásra
Igazad lehet ha rövidek a táblák vagy keveset termelsz, akkor nem telik meg a tartály egy fordulóval. Akkor elég zsúfolt a vetésforgód, sok gabona van?
Válasz #569. hozzászólásra
és azóta milyen érdekes csak "pénzt termelek"

Nem termelek kukoricát
Válasz #568. hozzászólásra
de mi van ha 600-700 méteres tábla akkor a kombájn rohangál ki a kukoricával? Az azért vicc a köbön... szerintem
Válasz #567. hozzászólásra

Vannak aki már be sem jönnek, mennek, a végén várják...
Válasz #565. hozzászólásra
rossz a kérdés, mi húzza rá a földútra a földről...
Van mi,több is
Válasz #564. hozzászólásra

Rossz időben mi húzza le a föld útról?
Én is most cserélem 22 tonnásokra a HW-ket
Válasz #561. hozzászólásra
Van az egytengelyes valamikor a Hódgép gyártotta.
Válasz #561. hozzászólásra
A hamszter.
Melyik pótkocsinak van a legalacsonyabban a platója?
Olyan, ami nagyjából elterjedt és 3tonnát bír is!
Válasz #558. hozzászólásra
az egyikre vevő lennék