helló. 323-as zt-tet akarok venni.aki dolgozik ilyennel légyszi segítsen, mert még nem sokat mentem ilyen traktorral,és nem tudom, hogy mire kell nagyon figyelni,hogy ne válasszak be. a másik topikban senki nem válaszolt. köszi
Válasz #819. hozzászólásra
r3-as auditker kb8.5mila
igaz raktárónlévő gyártású
Egyébként éveken keresztül 2db mtz volt.
ami óta megvan a lambo nem járok az mtz boltba.igaz rendesen szervizeltetem.de a lényeg indul nem gondolkozik és végzi a munkáját a minőséget és a nyugalmat meg kell fizetni.
SZIA MONI
Pontosan 1 éve vásároltam egy Lamborghini R2-est.
Mtz-80-as kiváltására vásároltam.
30üó után januárban szántással kezdtem. egész évben
dolgoztam vele most 870üó van benne minden eszköz
mely az mtz-hez vettem alkalmas a munkára. amennyiben sikerül teszek-fel videót. Még egy két inf. 15ha gazdálkodom tulajdon képen kertészet a tevékenységem
Vélemény az mtz-zét kenterbe vágja.
Az UTB 445 szerintem is kitűnö választás kistrakonak. Nekem van egy 45-ös FIAT ugyan olyan mint az utb és nagyon meg vagyok vele elégedve minden könnyű munkát vele végzek,kaszálás, rendsodrás stb.A fogyasztása minimális egy mtz-hez viszonyitva.Ajánlom az összkerék meghajtásu változatát.Szántásra pedig mtz
Az írásod elolvasása után az UTB sima vagy terepes változatát mondanám hogy nézd körbe, alkatrész ellátás jó, a területre megfelelő, még a szántóhoz is a kertészetekben meg vannak vele elégedve. Sokat hirdetnek irreális áron, de van kevés üzemórás is megfelelő állapotban, s új is.
Itt általában profik vannak,és a majdnem 10 ha az nem ilyen kategória.Ha értelmes választ vársz,akkor közölj több adatot.Mennyi a nyugdíjatok,és mennyi az,amennyit havonta rendszeresen erre a drága hobbira tudtok belőle fordítani.Mit akarsz termelni?Mennyi ismereted van a mezőgazdaságról?Milyen erőben vagy? Stb.Mert ha ilyen dilettáns módon teszed fel a kérdést,ahogy ez első nekifutásra sikerült,akkor csak annyit lehet mondani,hogy ...... inkább nem írom le a véleményemet,mert még elvenném a kedved,habár úgysem hinnél nekem,de később úgy is rájönnél magadtól is.Szóval ha komolyan gondolod,hajrá,de ez a lendület ide kevés.Gázt neki,ha be akarsz kerülni a profi csapatba! Ez nem az amatőr műfaj!
Válasz #802. hozzászólásra
Vannak nálam szakavatottabbak is, de hagy hívjam fel a figyelmed, néhány, véleményem szerint igen fontos szempontra.
Vedd figyelembe, hogy a területednek melyik művelési ág alkotja a nagyobb részét, milyen munkagépeid vannak illetve milyeneket akarsz(célszerű, nem túl-és alulméretezettet) vásárolni, és nem utolsósorban a megtérülést. Nagyon sok megbízható típus van, szóval szerintem inkább ezeket a szempontokat vedd figyelembe és számolj. Nekem spec egy mtz 892.2-esem van hozzáillő munkagépekkel, 42 Ha szántó 80 Ha gyep, és tele vagyok fölös kapacitással. A gyepekhez sok a lóerő, a szántóknál néha jöhetne pár paci segítség, de elboldogulok. Neked is a gyümölcsösbe elég egy 30-50 paci, szántónál meg kompromisszumot kell kötni, (bár nem nagy a terület) pl egy ekefej, könyebb tárcsa stb stb. Egyszóval: Matek!
Sok-sok hónapja olvasom az interneten levelezéseiket, a sok építő jellegű ötleteiket, egymásnak nyújtott segítség adásaikat. Magam is vidéken születtem, de városban éltem, szellemi foglalkozásom volt. Ma nyugdíjasok vagyunk és újra faluban élünk. családi házban, kerttel, s nem nagy földterülettel rendelkezünk a családi házhoz tartozó kisgépparkkal.
Traktorban gondolkodunk. Nehéz eldönteni, hogy mit vegyünk a közel 10 Ha-os földhöz, amely részben gyümölcsös, szántó és nagyobb kert. Egy kisebb és egy nagyobb gépet lenne célszerű vásárolni?
Tetszenek az AGT 835-ök (szűk tengelyűek), a népszerű MTZ-k. Reklámokból halljuk és látjuk a kínai traktorokat. Sok-sok őszinte megnyilvánulást, véleményt kérnék.
Pl. Beváltak-e a kínai gépek? Mi a tapasztalat az AGT-ről, vagy ehhez hasonló kisgépekről, az MTZ-ről?
Az ezekhez a gépekhez kapcsolható adapterekről, az alkatrész ellátásról.
Minden véleményt szívesen fogadok, s csak ezek után döntve vásárolunk.
Ezúton kívánok a Kedves Gazdálkodó Társaimnak Békés Boldog Karácsonyt, Gazdálkodásban és Egészségben Egy Jobb Új Évet, Kedvezőbb Időjárást, Jó Kedvet, Sok-sok Derűs Napot és Kitartást.
Sziasztok
Bocs,hogy beleszólok.
Mielőtt telefonáltok érdemes megnézni a telefonszámot!
+3650... Ez a körzet nem éppen európai
És még az is lehet,hogy valami pénzlenyúlós a telefonszám,ha külföldre telozol az eléggé más tarifa mint idehaza országon belül.A tengeren túlra meg nem biztos,hogy nekünk való a telefonálgatás.Persze van akinek mindegy.
Csak óvatosan szerintem.
7089 hozzászólás
helló. 323-as zt-tet akarok venni.aki dolgozik ilyennel légyszi segítsen, mert még nem sokat mentem ilyen traktorral,és nem tudom, hogy mire kell nagyon figyelni,hogy ne válasszak be. a másik topikban senki nem válaszolt. köszi
Válasz #837. hozzászólásra
Apunak ódzik alóla a bocskora... ennyiért két új MTZ-t kap...
Válasz #836. hozzászólásra
Hát nem tudom, én valahogy nem adnék érte annyit.
Válasz #820. hozzászólásra
r2 auditkernél áfával 11 milla...
Válasz #825. hozzászólásra
Láttalak idén tavasszal a lamboval szántani a 4 főút új szakasza mentén, néztem is milyen fajin trakesz...
Amúgy rákoscsabai vónék...
Válasz #833. hozzászólásra
Csak köszönőviszonyban vagyunk,igen neki van.
Válasz #831. hozzászólásra
én csak hallásból ismerem de ennyi elég róla
hála Istenek jobb partnerem van Vecsésen
Válasz #831. hozzászólásra
Ő nem a Renault traktoros?
Válasz #830. hozzászólásra
Bizony de még Csendes Pistabácsit is /sajnos/.
Válasz #826. hozzászólásra

Te nagyon ösmered azt a három falut?????
Válasz #827. hozzászólásra

Ez a kép nálunk is készülhetett volna, van a határban 1 facsoport ami így néz ki, ott is készülhetett volna!!
Válasz #827. hozzászólásra
Burgonya meg káposzta nem is lehetsz más.
Válasz #826. hozzászólásra
jól ismered a tájat!
Válasz #825. hozzászólásra
Gondoltam hogy Ócsai vagy Némedis vagy Vecsési vagy.
Válasz #824. hozzászólásra
pestmegye
Válasz #823. hozzászólásra
Merre laksz?
Válasz #822. hozzászólásra
135kg pici emberke vagyok elférek egyedül
igaz soványabb emberkéknek is egy személyes.
Válasz #821. hozzászólásra
A fülke nem kicsi?
Megnéztem, szép egyenes barázda, látom sok mindenre használjátok.
http://www.youtube.com/watch?v=AdQfd9HdMTw
http://www.youtube.com/watch?v=kkYxQZQZhNQ
http://www.youtube.com/watch?v=k8wBTXUwLUg
http://www.youtube.com/watch?v=gj_Y372AucM
Akit érdekel nézze meg!!!
r3-as auditker kb8.5mila
igaz raktárónlévő gyártású
Egyébként éveken keresztül 2db mtz volt.
ami óta megvan a lambo nem járok az mtz boltba.igaz rendesen szervizeltetem.de a lényeg indul nem gondolkozik és végzi a munkáját a minőséget és a nyugalmat meg kell fizetni.
Válasz #818. hozzászólásra

Miért, mi pénz most egy 100 lovas Lambo?
Válasz #817. hozzászólásra
az mtz
Válasz #816. hozzászólásra

Az UTB meg a Lambó egy árban van??????
Válasz #815. hozzászólásra
mért ne hasonlítsuk össze? az ára már ott van!!!
Válasz #814. hozzászólásra
Ne haragudj de ne hasonlítsd össze az MTZ-t egy drága, új nyugati traktorral.
Válasz #800. hozzászólásra
SZIA MONI
Pontosan 1 éve vásároltam egy Lamborghini R2-est.
Mtz-80-as kiváltására vásároltam.
30üó után januárban szántással kezdtem. egész évben
dolgoztam vele most 870üó van benne minden eszköz
mely az mtz-hez vettem alkalmas a munkára. amennyiben sikerül teszek-fel videót. Még egy két inf. 15ha gazdálkodom tulajdon képen kertészet a tevékenységem
Vélemény az mtz-zét kenterbe vágja.
Szerintem nézz körbe a zetorok között is .
Igazából tényleg jó lenne tudni mekkora gépet szeretnél milyen eszközökhöz milyen talajon akarsz gazdálkodni .
mtz
Az UTB 445 szerintem is kitűnö választás kistrakonak. Nekem van egy 45-ös FIAT ugyan olyan mint az utb és nagyon meg vagyok vele elégedve minden könnyű munkát vele végzek,kaszálás, rendsodrás stb.A fogyasztása minimális egy mtz-hez viszonyitva.Ajánlom az összkerék meghajtásu változatát.Szántásra pedig
Sokat hirdetnek irreális áron, de van kevés üzemórás is megfelelő állapotban, s új is.
Az írásod elolvasása után az UTB sima vagy terepes változatát mondanám hogy nézd körbe, alkatrész ellátás jó, a területre megfelelő, még a szántóhoz is a kertészetekben meg vannak vele elégedve.
Válasz #805. hozzászólásra

Sokan vagyunk itt nyugdíj, s főállás mellett amatőrök.

Mintha a NAV-tól lennél olyan kérdéseket teszel fel.
A kinait jobb ha elfelejti

Véleményem szerint egy 82-es MTZ nagyon elég olcsó a karbantartása. A japán kistraktorok nagyon jók csak egy kicsit drágábbak sok sikert
Japán nem 10 hektárba való, kínai meg felejtős.
Milyen gyümölcs, stb?
Válasz #804. hozzászólásra

Csináld folyamatos 3 műszak mellett, aztán már nem is lesz fölös kapacitásod

Itt általában profik vannak,és a majdnem 10 ha az nem ilyen kategória.Ha értelmes választ vársz,akkor közölj több adatot.Mennyi a nyugdíjatok,és mennyi az,amennyit havonta rendszeresen erre a drága hobbira tudtok belőle fordítani.Mit akarsz termelni?Mennyi ismereted van a mezőgazdaságról?Milyen erőben vagy? Stb.Mert ha ilyen dilettáns módon teszed fel a kérdést,ahogy ez első nekifutásra sikerült,akkor csak annyit lehet mondani,hogy ...... inkább nem írom le a véleményemet,mert még elvenném a kedved,habár úgysem hinnél nekem,de később úgy is rájönnél magadtól is.Szóval ha komolyan gondolod,hajrá,de ez a lendület ide kevés.Gázt neki,ha be akarsz kerülni a profi csapatba! Ez nem az amatőr műfaj!
Vannak nálam szakavatottabbak is, de hagy hívjam fel a figyelmed, néhány, véleményem szerint igen fontos szempontra.
Vedd figyelembe, hogy a területednek melyik művelési ág alkotja a nagyobb részét, milyen munkagépeid vannak illetve milyeneket akarsz(célszerű, nem túl-és alulméretezettet) vásárolni, és nem utolsósorban a megtérülést. Nagyon sok megbízható típus van, szóval szerintem inkább ezeket a szempontokat vedd figyelembe és számolj. Nekem spec egy mtz 892.2-esem van hozzáillő munkagépekkel, 42 Ha szántó 80 Ha gyep, és tele vagyok fölös kapacitással. A gyepekhez sok a lóerő, a szántóknál néha jöhetne pár paci segítség, de elboldogulok. Neked is a gyümölcsösbe elég egy 30-50 paci, szántónál meg kompromisszumot kell kötni, (bár nem nagy a terület) pl egy ekefej, könyebb tárcsa stb stb. Egyszóval: Matek!
Szia!
Nem tudom, hogy milyen tarktort érdemes venni. De nézz fel a "Japán kistraktorok" topikra, szerintem nagyon sok hasznos infót találasz ott is.
Kellems Karácsonyt és termésben bővelkedő Új Esztendőt kívánok neked és minden fórumozónak.
Kedves Géptulajdonosok és Gazdálkodók!
Sok-sok hónapja olvasom az interneten levelezéseiket, a sok építő jellegű ötleteiket, egymásnak nyújtott segítség adásaikat. Magam is vidéken születtem, de városban éltem, szellemi foglalkozásom volt. Ma nyugdíjasok vagyunk és újra faluban élünk. családi házban, kerttel, s nem nagy földterülettel rendelkezünk a családi házhoz tartozó kisgépparkkal.
Traktorban gondolkodunk. Nehéz eldönteni, hogy mit vegyünk a közel 10 Ha-os földhöz, amely részben gyümölcsös, szántó és nagyobb kert. Egy kisebb és egy nagyobb gépet lenne célszerű vásárolni?
Tetszenek az AGT 835-ök (szűk tengelyűek), a népszerű MTZ-k. Reklámokból halljuk és látjuk a kínai traktorokat. Sok-sok őszinte megnyilvánulást, véleményt kérnék.
Pl. Beváltak-e a kínai gépek? Mi a tapasztalat az AGT-ről, vagy ehhez hasonló kisgépekről, az MTZ-ről?
Az ezekhez a gépekhez kapcsolható adapterekről, az alkatrész ellátásról.
Minden véleményt szívesen fogadok, s csak ezek után döntve vásárolunk.
Ezúton kívánok a Kedves Gazdálkodó Társaimnak Békés Boldog Karácsonyt, Gazdálkodásban és Egészségben Egy Jobb Új Évet, Kedvezőbb Időjárást, Jó Kedvet, Sok-sok Derűs Napot és Kitartást.
Válasz #800. hozzászólásra

Itt tudsz olvasni a Lamborghiniről igaz nem konkrétan az amit te írtál de hátha picit segít
LamboRGhini
Ismeri, használja valaki a LAMBORGHINI R2.86 DT-t?
Milyen tapasztalataitok vannak róla?
Válasz #798. hozzászólásra

ÉRdekes!
Tudsz egy időgépet?....csak mert 1 éves az árlista...
Válasz #796. hozzászólásra

Hasonlítsd már össze az árakat a szolár-ker kft áraival....
De a belarus hungária kft áraival is megteheted...
Válasz #796. hozzászólásra
Aki még idén új Mtz-t akar venni a legjobb áron itt még van készleten is!
http://www.kiskorpadgepker.hu/
Egy hasonló számot hívtam multkor (+3650)és romániából beszélt egy fickó magyarul.Az is trakit árult.
Válasz #793. hozzászólásra
+36 az Magyaro. hivószáma ,max az utána lévő szám kamu szerintem
Sziasztok
Bocs,hogy beleszólok.
Mielőtt telefonáltok érdemes megnézni a telefonszámot!
+3650... Ez a körzet nem éppen európai
És még az is lehet,hogy valami pénzlenyúlós a telefonszám,ha külföldre telozol az eléggé más tarifa mint idehaza országon belül.A tengeren túlra meg nem biztos,hogy nekünk való a telefonálgatás.Persze van akinek mindegy.
Csak óvatosan szerintem.
Hát ez tényleg elég kamu lehet, ennyiért mtz-t veszel. Ez a traktor szerintem simán 5 millió fölött lenne!
Válasz #790. hozzászólásra

Nem hívtam mert engem nem érdekel ,csak azért tettem fel mert még a múltkor nem volt telo szám most meg már az is van.
Válasz #789. hozzászólásra
Hívtad telefonszámot? Kamu!