Válasz endypapa_20120 #4644. hozzászólásáraAnnak/addig örülj, amíg le nem cserélik B-sre……lakosságinál felénk nézik/ellenőrzik.
Viszont igen sok gyártó elkezdett egy fázishoz is komoly technikát kínálni, mert nyugaton igen sok a 40A és egy fázis.
Válasz Maszek Zs #4653. hozzászólásáraNagyon felment mindennek az ára, nem csak a kompresszoroké.
Egy szgk fékhatásmérő és lengéscsillapító próbapad két éve netto 3,3 millió volt, most 7.
És egy 7,5-11 kW ABAC Genesis csavarkompresszor szállítási ideje 5-6 honap. De más nagyértékű olasz vagy német garázsberendezés ami nincs raktáron, 3-4 hónap.
Válasz .Richard. #4651. hozzászólására2 éve rakattam át a dobozt mert rossz helyen volt. Plusz akkor lett 3x16A most megint valami ceremónia?
Mint írtam az előbb a fiamat megvárom merre tovább azt majd lesz valami.
Válasz Makói 70-es #4649. hozzászólásáraÁÁÁÁÁÁ...... akkor te voltál az a területi képviselő akkoribancsak akkor 400 körül volt ez a típus. Kompresszort kell valamit nézni. De attól függ a fiam merre megy.
Válasz Gumóka #4648. hozzászólásárakb. Fél éve az oszloprol ujra lehuzva 3 szor 32 amper, uj dobozok ugye, meg esetleg H. tarifa. 400bol állitolag kijönne. Régi fali doboz meg maradna elosztónak.
Válasz Maszek Zs #4646. hozzászólásáraDugattyúsnál a szívót adják meg. Azt szorozni kell 0,8-cal.
Csavarkompresszornál a szállitott van a katalógusokban.
Sok Abac kompresszort eladtam.
Az Atlas-Copco cégcsoport része.
Az egyik legnagyobb gyártó.
Válasz ..,-:) #4637. hozzászólásáraHa bővít a meglévő óradobozba. Mostmár műanyag kell, falon kívülre és falon kívüli csövezéssel. A doboz maga 80 ropi.
Bár még én se jártam utána, de kéne a 32, csak nálunk a villanyóra a falban van, fafobozban, falban csövezve.
Válasz agrogal #4632. hozzászólásáraPapa jól irta.
Lomha megszakító kell.
Az amper növelés 3x25 vagy 3x32 amperre többe kerül.
De az áramszolgáltótnak nem akarózzik lecserélni lomhára. Nekik az nem üzlet.
Válasz Maszek Zs #4640. hozzászólásáraDecemberbe vettem Fiac 4 kw 200 liter tartály 570 liter fújás 320000 bruttó de már nem árulják Most néztem az árakat,úgy gondolom nem volt rossz vétel.
A defektjavító spray van valamelyik ami használható? Igazából most nincs kedvem megküzdeni az mtz hátsó kerékkel, majd ha lemegy a szezon akkor szét lenne szedve.
Üdvözletem!
A múltkor már volt szó róla de most nem találom.
Kompresszor kellene! Valami nagy(600-700L/perc) de 3x16A el is kéne,hogy bírja. Akkoriban írt ide egy területi képviselő. Ha újra tudna írni, vagy valakinek van jó ötlete szívesen fogadom!!
Sziasztok! Ákos vagyok, új ember a fórumon.
Tudtok -e segíteni abban, hogy Veszprémi Mezőgép által gyártott FV III-64/V terménydarálóhoz hol kapok kapcsolót?
(Elég lenne a bakelit forgatógomb is, mert csak az van eltörve.)
Köszönöm.
Válasz Gumóka #4621. hozzászólásáraboltba beregisztráltam, és 4 napon belül németországból itt van a cucc. mondjuk attól félek, hogy mostantól havonta fél napra nyakamra kaptam egy üzletkötőt...
Válasz Nyomasek Bobo #4616. hozzászólásáraA sima van. Ehhez van egy ferrex 2 hengeres 50l kompresszorom. A beépített nem tudom milyen lehet. Ez max. 4,5 baron mehet, de van levegőigénye, elég sokat megy mellé a kompresszor.
Épp tegnap-ma vágtam vele szét egy komplett 3 fejes eke vázát meg faeszterga vázat.
Most nálam is fogyott a düzni, meg a fúvóka is, hegesztéseket vágni, főleg sarokvarratot, kicsit macerás. Meg festett, így kicsit jobban fröcsköl. Táblalemezből kivágom a jövő hetet is.
Válasz Gumóka #4601. hozzászólásáraTudsz. Beregisztrálsz a neten, megrendeled és személyesen átveheted. Neten vagy az appban látod az aktuális helyi raktárkészletet.
Válasz Gumóka #4609. hozzászólásáraSzerintem kérdezd meg a közös ismerősünket. Ott van minden is!! De ha rajta keresztül veszed a württől még úgyis olcsóbb lehet. De ha ki nézel valamit a web shopbba próbáld meg személyes átvétellel Budaörsön a központba. 10ből 9szer megyek hétfőn azt elhozom.
Válasz ..,-:) #4611. hozzászólásáraEz igaz, de vannak jó cuccaik. Használtan vettem egy 125-ös sarokcsiszolót, az, mióta megvan, csak megy, pedig ki tudja mit kapott előttem. Van mellette egy újjonnan vett makita, azzal már több gondom akadt, meg nem is szeretem annyira, hangosabb.
6060 hozzászólás
Válasz mtz1221 #4658. hozzászólásáraTökös legény van, de nem villanyszerelő
Válasz Gumóka #4648. hozzászólásáraSzolgáltató függő.Itt nem kértek semmi pluszt,bővítésre.
Válasz Maszek Zs #4654. hozzászólásáraFelénk maszekba raknak be 32 amperost amire 16 van írva. Felétek nincs ilyen tökösebb villanyszerelő ???
Válasz endypapa_20120 #4644. hozzászólásáraAnnak/addig örülj, amíg le nem cserélik B-sre……lakosságinál felénk nézik/ellenőrzik.
Viszont igen sok gyártó elkezdett egy fázishoz is komoly technikát kínálni, mert nyugaton igen sok a 40A és egy fázis.
Válasz Maszek Zs #4653. hozzászólásáraNagyon felment mindennek az ára, nem csak a kompresszoroké.
Egy szgk fékhatásmérő és lengéscsillapító próbapad két éve netto 3,3 millió volt, most 7.
És egy 7,5-11 kW ABAC Genesis csavarkompresszor szállítási ideje 5-6 honap. De más nagyértékű olasz vagy német garázsberendezés ami nincs raktáron, 3-4 hónap.
Válasz Maszek Zs #4654. hozzászólásáraIsmerős rakatott most napelemet, ahhoz kellett 380 is neki, ott külső csövezés és új műanyag doboz kellett.
Válasz .Richard. #4651. hozzászólására2 éve rakattam át a dobozt mert rossz helyen volt. Plusz akkor lett 3x16A most megint valami ceremónia?
Mint írtam az előbb a fiamat megvárom merre tovább azt majd lesz valami.
Válasz Makói 70-es #4649. hozzászólásáraÁÁÁÁÁÁ...... akkor te voltál az a területi képviselő akkoriban
csak akkor 400 körül volt ez a típus. Kompresszort kell valamit nézni. De attól függ a fiam merre megy.
Válasz .Richard. #4651. hozzászólásáraAnyagárak ismeretében az most 600...

Kb.
Én meg még tavaly agyaltam rajta, a rosseb' gondolta, hogy ilyen rontást kapunk
Válasz Gumóka #4648. hozzászólásárakb. Fél éve az oszloprol ujra lehuzva 3 szor 32 amper, uj dobozok ugye, meg esetleg H. tarifa. 400bol állitolag kijönne. Régi fali doboz meg maradna elosztónak.
Válasz Maszek Zs #4646. hozzászólásárade.
Válasz Maszek Zs #4646. hozzászólásáraDugattyúsnál a szívót adják meg. Azt szorozni kell 0,8-cal.
Csavarkompresszornál a szállitott van a katalógusokban.
Sok Abac kompresszort eladtam.
Az Atlas-Copco cégcsoport része.
Az egyik legnagyobb gyártó.
Válasz ..,-:) #4637. hozzászólásáraHa bővít a meglévő óradobozba. Mostmár műanyag kell, falon kívülre és falon kívüli csövezéssel. A doboz maga 80 ropi.
Bár még én se jártam utána, de kéne a 32, csak nálunk a villanyóra a falban van, fafobozban, falban csövezve.
Válasz endypapa_20120 #4644. hozzászólásáraNeked ilyen van?
Válasz .Richard. #4643. hozzászólásáraAz nem csak szívó teljesítmény?
Válasz agrogal #4632. hozzászólásáraPapa jól irta.
Lomha megszakító kell.
Az amper növelés 3x25 vagy 3x32 amperre többe kerül.
De az áramszolgáltótnak nem akarózzik lecserélni lomhára. Nekik az nem üzlet.
Válasz agrogal #4632. hozzászólásáraNálam c-s autómatával nem veri le.
Válasz Maszek Zs #4636. hozzászólásáraGeco 3 hengeres kompresszor mit tudhat? 700L.
Válasz Maszek Zs #4640. hozzászólásáraDecemberbe vettem Fiac 4 kw 200 liter tartály 570 liter fújás 320000 bruttó de már nem árulják Most néztem az árakat,úgy gondolom nem volt rossz vétel.
Válasz agrogal #4639. hozzászólásáraAnnyiért elég sokat le homokszórnak!

Válasz ..,-:) #4637. hozzászólásáraAttól még nem lesz olcsóbb a kompresszor!
Válasz ..,-:) #4637. hozzászólásáraKérdés,hogy meg éri e neki a bővités + aranyáras kompreszor kb 1 milka
Válasz mtz1221 #4631. hozzászólásáraMár a múltkor is mondtad!
Ennek utána járok mostmár.
Válasz Maszek Zs #4636. hozzászólásáraElég olcsón lehet bővíteni az ampert.
Válasz agrogal #4632. hozzászólásáraÉs tényleg 5,5-es. Azt nem biztos,hogy bírná. Azt mondta a villanyszerelő,hogy induláskor le verné a megszekítót.
Válasz .Richard. #4633. hozzászólásáraAz már brutál lehet
A defektjavító spray van valamelyik ami használható?
Igazából most nincs kedvem megküzdeni az mtz hátsó kerékkel
, majd ha lemegy a szezon akkor szét lenne szedve
.
Válasz mtz1221 #4630. hozzászólásáraRuszkik lada motorbol faragnak.
Válasz später77 #4628. hozzászólására5,5 KW motor van rajta.Ekkorát a 3x16A NEM TUDOM HOGY INDIT
Válasz mtz1221 #4630. hozzászólására
Válasz Maszek Zs #4627. hozzászólásáraszánd rá az időd és csinálj egyett busz/kamion klíma kompresszorból.
Válasz später77 #4628. hozzászólásáraKöszönöm!
Ezt kerestem!
Válasz Maszek Zs #4627. hozzászólásáraAbac? B6000-et 3x16 elindítja, teljesítménye ott van 600-700 körül.
Üdvözletem!
A múltkor már volt szó róla de most nem találom.
Kompresszor kellene! Valami nagy(600-700L/perc) de 3x16A el is kéne,hogy bírja. Akkoriban írt ide egy területi képviselő. Ha újra tudna írni, vagy valakinek van jó ötlete szívesen fogadom!!
Sziasztok! Ákos vagyok, új ember a fórumon.
Tudtok -e segíteni abban, hogy Veszprémi Mezőgép által gyártott FV III-64/V terménydarálóhoz hol kapok kapcsolót?
(Elég lenne a bakelit forgatógomb is, mert csak az van eltörve.)
Köszönöm.
Válasz Gumóka #4624. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz endypapa_20120 #4623. hozzászólásáraMindegyik jó, csak ahhoz kell fúvókát is venni. A hosszabbhoz a hosszabb való.
Válasz Gumóka #4620. hozzászólására
Ehhez a parkside géphez melyik elektróda való? 28,5, vagy a 38,5 méretű?
Válasz Gumóka #4621. hozzászólásáraboltba beregisztráltam, és 4 napon belül németországból itt van a cucc. mondjuk attól félek, hogy mostantól havonta fél napra nyakamra kaptam egy üzletkötőt...
Válasz ..MZ/X.. #4614. hozzászólásáraKöszönöm, csak a honlap azt írja, hogy értékesítés csak viszonteladók részére, azért kérdeztem.
Válasz Nyomasek Bobo #4616. hozzászólásáraA sima van. Ehhez van egy ferrex 2 hengeres 50l kompresszorom. A beépített nem tudom milyen lehet. Ez max. 4,5 baron mehet, de van levegőigénye, elég sokat megy mellé a kompresszor.
Épp tegnap-ma vágtam vele szét egy komplett 3 fejes eke vázát meg faeszterga vázat.
Most nálam is fogyott a düzni, meg a fúvóka is, hegesztéseket vágni, főleg sarokvarratot, kicsit macerás. Meg festett, így kicsit jobban fröcsköl. Táblalemezből kivágom a jövő hetet is.
Endypapa:Pisztolytartozék
Két méret van, arra figyelj.
Válasz Nyomasek Bobo #4618. hozzászólásáraArról beszélek.
Válasz endypapa_20120 #4617. hozzászólásáraA beépített kompresszorosra gondolok... ezt most lattam először.
Válasz Nyomasek Bobo #4616. hozzászólásáraNekünk az van. Nagyon tetszik. Viszont a "düzni" vagy mi a szösz, hamar elég.
Helló.
Parkside beépített kompresszoros plazmavágót próbálta valaki???
Május 31.-től a BETA 6%-ot emel az árain.
Válasz Gumóka #4601. hozzászólásáraTudsz. Beregisztrálsz a neten, megrendeled és személyesen átveheted. Neten vagy az appban látod az aktuális helyi raktárkészletet.
Válasz Gumóka #4609. hozzászólásáraSzerintem kérdezd meg a közös ismerősünket. Ott van minden is!! De ha rajta keresztül veszed a württől még úgyis olcsóbb lehet. De ha ki nézel valamit a web shopbba próbáld meg személyes átvétellel Budaörsön a központba. 10ből 9szer megyek hétfőn azt elhozom.
Válasz ..,-:) #4611. hozzászólásáraEz igaz, de vannak jó cuccaik. Használtan vettem egy 125-ös sarokcsiszolót, az, mióta megvan, csak megy, pedig ki tudja mit kapott előttem. Van mellette egy újjonnan vett makita, azzal már több gondom akadt, meg nem is szeretem annyira, hangosabb.
Válasz Gumóka #4608. hozzászólásáraSemmi sem olcsóbb de itt(is) egy csomó minden túlárazott…..