Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak622 FtBenzin árak607 FtEUR410.34 FtUSD386.4 FtCHF438.4 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3248. hozzászólásra
no meg 80ha parikát meg paradicsomot.......
szerintem paprikából talán 20év alatt megvan neki a 80ha paradicsomot meg szerintem a Tescoban látott de termelni tuti nem termel........
mi van kis csávó eltűntél mint petőfi a ködben!!!
alakul már a tárolód? Jövőre babbal szeretnék megpróbálni foglalkozni, tapasztalat?
A krumpli várakozásomon felüli 30- 40 Q/ ha körül alakult!!!!
Kukorica vetésekor sor mellé raktam 3q pétit a tenyészidő alatt volt kb 120mm eső,kukorica kb 10q/ha termett.A kérdésem az volna hogy ezzel a műtrágya hatóanyaggal számolhatok-e a következő évben?Napraforgó és kukorica menne a helyére.Kukorica aratás óta esett kb 100mm eső.
Több tipusú műtrágya rendelhető! Román 34-es, karbamid, 27-es, 3x15, 8-24-24,8-20-30 stb. Fizetés megegyezés szerint.
Árakról és szállításról érd:06-30-903-58-97
Nem akarok itt riogatni senkit. Összesen 40%-os kár ért a rendszer szerint(volt valamennyi mohar és dinnye is) Na, erre 980 ezerFt a megállapított összeg. A falugazdász szerint kb 10%-át fizetik majd. A teljes összeggel sem kellene földhöz verni a seggem örömömben, de ha a 10% lesz a valós az nagyon durva.
Igazán nagy titkok egyébként sincsenek.. A vásárolt menyiség a fizetés módja a szállítási távolság az esetleges távolság és az egyes cégekkel ki alakúlt régi vagy új kapcsolat ami befolyásolja az árakat! Tudok olyan céget ahol 300-400 forint is adódik vásárló és vásárló árai között ugyan arra a péti sóra!!
nekem a pétis üzletkötő 7400-at mondott tegnap a pétisóra és a karbamidra 11000-et. big-bag, kamion tétel, házhoz szállítva és netto ár. nem kötöttünk üzletet
13769 hozzászólás
Válasz #3266. hozzászólásra
Gondolom a megfelelő nitrogénnel még kiegészítve simán jó...
Válasz #3265. hozzászólásra
Sos eladó 4 kamion komplex műtrágya pénteki szállítással!! 06309035897
Válasz #3266. hozzászólásra
Mivel nem klorid tartalmú , így szerintem mindenre...
PL a Napra klórérzékeny és asszem a szőlő is...
Állítólag nagyon vízoldékony is.
Válasz #3265. hozzászólásra
ez mire lenne jó,kuki,knapra vetőgéppel
8-20-20 +mikro e.
100% szulfátos kálival 140ezer , 5 mázsás BB.
Ma halottam ...
tarnówi Lengyel anyag.
Válasz #3247. hozzászólásra
Szerintem ha elég cuccost veszel tőlük , akkor be lehet...
Hozzánk egyszer csak jött a Genezis képviselő és megkérdezte hogy akarunk e...
Akartunk...
Idén tavasszal már így ment a Napraforgó és most a helyén a búza is így van.
Válasz #3262. hozzászólásra
Tavaly is eljátszotta ugyan ezt sajna (lehet hogy véletlenek egybeesése de akkor is) csak tavaly megvettük tőle idnén viszont nem
Válasz #3260. hozzászólásra
olyan nincs, hogy korrekt "dealer"benne van a nevében a "korrektsége"
Válasz #3259. hozzászólásra
Ezaz, ma elmentünk műtrágyáért mire odaértünk 600 ft-ot emelkedett az ára mázsánként Keresni kell valami korrektebb dealert
Válasz #3258. hozzászólásra
ezek szerint kicsi a világ és nagy égés lett belőle
no meg 80ha parikát meg paradicsomot.......
szerintem paprikából talán 20év alatt megvan neki a 80ha paradicsomot meg szerintem a Tescoban látott de termelni tuti nem termel........
Válasz #3256. hozzászólásra
másikat,nagyobbat......
Válasz #3253. hozzászólásra
mi történt újat vettél!????
Válasz #3252. hozzászólásra
Más is úgy kezdte egyébként!!
Az nem sok.Mennyiért adtad el?
van eladó krumplikombájnom
Válasz #3251. hozzászólásra
mi van kis csávó eltűntél mint petőfi a ködben!!!
alakul már a tárolód? Jövőre babbal szeretnék megpróbálni foglalkozni, tapasztalat?
A krumpli várakozásomon felüli 30- 40 Q/ ha körül alakult!!!!
Válasz #3250. hozzászólásra
nem szokásom a nagyotmondás
Te talán úgy jutottál be?
Tud-e valaki friss árat mondani 34 % -os 50 kg-os mütrágyára?
Válasz #3247. hozzászólásra
azt kell kamuzni ,hogy 500 ha felett gazdálkodsz
tudja-e valaki,hogyan lehet bekerülni a GENEZIS 500-ak klubjába???
Válasz #3234. hozzászólásra
Szia! 3x15, 8-24-24, 8-20-30 meg a csak PK-t tartalmazók.
Egyébként talajfüggő is.
Válasz #3241. hozzászólásra
Ez a ki adott nitrogén a kukoricád szárának a lebomlásához elég.. De a jövö évedet ne alapozd erre mert kellemetlen meglepetés érhet!!!
Felejtsd el azt a nitrogént.
a tenyészidő vége óta volt annyi csapadék, hogy eltűnt már régen, ha nem is az egész, akkor 99%-a.
Ez egy jó kérdés... a válasz engem is érdekel. Hátha valaki okosabb és megosztja velünk.
Ez egy jó kérdés... a válasz engem is érdekel. Hátha valaki okosabb és megosztja velünk.
Kukorica vetésekor sor mellé raktam 3q pétit a tenyészidő alatt volt kb 120mm eső,kukorica kb 10q/ha termett.A kérdésem az volna hogy ezzel a műtrágya hatóanyaggal számolhatok-e a következő évben?Napraforgó és kukorica menne a helyére.Kukorica aratás óta esett kb 100mm eső.
Sziasztok!
Megjelent egy gyöngyörű Galaxis Falinaptár a Fertiliától. Ha az Agroinformon megjelent cikkre hivatkoztok, akkor elküldenek Nektek ingyenesen:
Itt a cikk
Felénk a yara nitrogénje megy...illetve a magyar gazdának magyar pétisó...:P eddig 74000+fa a magyar...talán kicsit lejjebb megy...
Válasz #3236. hozzászólásra
Igen, ismerem. Elég jó minőségűek és kedvező az ára.
További info: 06309035897
Válasz #3235. hozzászólásra
vizben óldodó. melyik termékcsaládnál van
Valaki ismeri a Litván műtrágyákat minőségre,szórhatóságra gondolok és nem utolsó sorban meg van bennük a hatóanyag tartalom ami rá van írva.
Válasz #3234. hozzászólásra
Most nagyon népszerü a 8-24-24
sziasztok milyen komplex mütrágyákat használtok tavasszal napraforgóra
Válasz #3139. hozzászólásra
el tudnád küldeni a tel számát az értékesitőnek?
dasa 26 N+S
Válasz #3223. hozzászólásra
Több tipusú műtrágya rendelhető! Román 34-es, karbamid, 27-es, 3x15, 8-24-24,8-20-30 stb. Fizetés megegyezés szerint.
Árakról és szállításról érd:06-30-903-58-97
27-es 71-72, 34-es 80-82, karbamid106.
06309035897
Válasz #3229. hozzászólásra
Sokra én se számolok,de remélem nem lesz igaza a falugazdásznak.
Válasz #3221. hozzászólásra
Nem akarok itt riogatni senkit. Összesen 40%-os kár ért a rendszer szerint(volt valamennyi mohar és dinnye is) Na, erre 980 ezerFt a megállapított összeg. A falugazdász szerint kb 10%-át fizetik majd. A teljes összeggel sem kellene földhöz verni a seggem örömömben, de ha a 10% lesz a valós az nagyon durva.
Válasz #3225. hozzászólásra
mit gondolsz miért nem volt üzlet
Igazán nagy titkok egyébként sincsenek.. A vásárolt menyiség a fizetés módja a szállítási távolság az esetleges távolság és az egyes cégekkel ki alakúlt régi vagy új kapcsolat ami befolyásolja az árakat! Tudok olyan céget ahol 300-400 forint is adódik vásárló és vásárló árai között ugyan arra a péti sóra!!
72 házhoz kaminyonnal
Ettöl még én is tudok mondani neked jobb árakat csak hivj fel!!
Válasz #3218. hozzászólásra
ezt idén hallottam elöször, hogy a NY-K- be jobb volt a termés
Válasz #3222. hozzászólásra
nekem a pétis üzletkötő 7400-at mondott tegnap a pétisóra és a karbamidra 11000-et. big-bag, kamion tétel, házhoz szállítva és netto ár. nem kötöttünk üzletet
Itt sok jó dolog elhangzik,de akonkrét mutrágya árról eggyszo sem.
Válasz #3217. hozzászólásra
Mennyit számoltak 34 ha-ra?%-os kiesésed?
Válasz #3217. hozzászólásra
És honnan tudja,mennyit fizetnek?Szerintem még nincs összesítés.