Ha valaki tud kukoricát az szóljon!Egyszerre 50tonna érdekelne.Még annyit hogy az árpát nagyon keresik a szlovákok mert kevés van belőle.GYSM-megyében érdekel árpa,búza,kukorica,napraforgó,repce. A repcére kb.árat tudok 440euro/t,napraforgó 410euro/t,kukorica 180euro/t,árpa 160euro/t ez telephelyi ár.Ha valaki tud hívjon.
Sebestyén Szabolcs :06308622935
Szombaton levágtuk az őszi árpát. Viktor nevű, fajtájú volt. 56q adott. A havernak más volt ő 65q vágott átlagban, bár gombaölőzte is. 4500+Áfa áron eladtuk. Meg is lepődtünk a termésmennyiségen, nem látszódott ilyen jónak, főleg, hogy az elmúlt 4 hete csak 2mm esett. Bár tegnap kaptunk 5mm esőt, ezzel belehúztunk. Ja Békés megyéről beszélek!
hú bmeg a kabaiak ilyen keveset mondtak!!!!! Itt van egy telephelyük a körzetünkben érdeklődtem búza ügyben náluk azt mondták vesznek minden minőséget (Kenyeret is) Tavaly is velük üzletetltünk, de az idán ha ennyire alámondanak akkor más után kell néznünk, azért lenne jó velük mert gyak. nincs fuvarköltségem a telep a földektől 1 km-es körön belül van. Bár nekik annyira árpa nem kell ám, főleg baromfi tápot csinálnak oda meg nem kell árpa mert a csirke is és a többiek is befosnak tőle. Lehet ez az oka az alacsony áraknak, nem tom...
Mi is levágtuk tegnap az árpát, 67q/ha!
Ha érdekel valakit van 600q eladó! Hajdú-Bihar!
egyébként itt 4300+áfát ajánlott egy takarmánykeverő...
(ennyiért nem kapja meg)
Ma amiket arattam azok a vetömagot vagy még azt sem adták vissza!!! Na ehez kellene kalkulálni az árakat is!!!! És sok terület aratatlanul ott fog maradni mert anyit nem ér hogy a kombájn bele harapjon..
4900-as árat mondtak most személyesen,nettoban(de szerintük ötezer fölé megy majd)...Ha az árpa most ennyi akkor a búzának többnek kell lennie olyan hatezer körül,most már biztoss ,mível ezek már tény számok...
Engem eddig még nem keresett meg felvásárló, hogy kellene az árpám ezidáig. Békés megye, 2 felvásárló is tett ajánlatot. 4500 Ft + komp/Áfa, ha nagyobb tételt viszek be többet is tudnak érte adni.
No-no árpa vetésterület, 30-50%-a a tavalyinak,mult heti tak árpa ajánlat kereskedőtöl 4800 nettó azóta csak felfelé mehetett,aki már most arat annak nem lesz fényes
1191 hozzászólás
Válasz #290. hozzászólásra
ha keresik fizessék meg,elég gyenge árad van árpára,itt többet(49-50000/t)adnak érte
Ha valaki tud kukoricát az szóljon!Egyszerre 50tonna érdekelne.Még annyit hogy az árpát nagyon keresik a szlovákok mert kevés van belőle.GYSM-megyében érdekel árpa,búza,kukorica,napraforgó,repce. A repcére kb.árat tudok 440euro/t,napraforgó 410euro/t,kukorica 180euro/t,árpa 160euro/t ez telephelyi ár.Ha valaki tud hívjon.
Sebestyén Szabolcs :06308622935
Válasz #275. hozzászólásra

Itt is vannak páran, akik glifozátozzák a gabonát hogy le bírják vágni. Na az se lesz rekord!
Szombaton levágtuk az őszi árpát. Viktor nevű, fajtájú volt. 56q adott. A havernak más volt ő 65q vágott átlagban, bár gombaölőzte is. 4500+Áfa áron eladtuk. Meg is lepődtünk a termésmennyiségen, nem látszódott ilyen jónak, főleg, hogy az elmúlt 4 hete csak 2mm esett. Bár tegnap kaptunk 5mm esőt, ezzel belehúztunk. Ja Békés megyéről beszélek!
Válasz #286. hozzászólásra
279 kiegészités,TAS fajtájú ősziárpa
A terméseredményekhez írjatok fajtát is, csak a tájékozódás miatt.
Válasz #282. hozzászólásra
Az Evonik működik még kabán???

Itt van egy telephelyük a körzetünkben érdeklődtem búza ügyben náluk azt mondták vesznek minden minőséget (Kenyeret is) Tavaly is velük üzletetltünk, de az idán ha ennyire alámondanak akkor más után kell néznünk, azért lenne jó velük mert gyak. nincs fuvarköltségem a telep a földektől 1 km-es körön belül van. Bár nekik annyira árpa nem kell ám, főleg baromfi tápot csinálnak oda meg nem kell árpa

mert a csirke is és a többiek is befosnak tőle. Lehet ez az oka az alacsony áraknak, nem tom...
hú bmeg a kabaiak ilyen keveset mondtak!!!!!
106-osal vágtátok?
Válasz #281. hozzászólásra
Kaba..
Válasz #280. hozzászólásra
Nagyhegyes mi??
Mi is levágtuk tegnap az árpát, 67q/ha!
Ha érdekel valakit van 600q eladó! Hajdú-Bihar!
egyébként itt 4300+áfát ajánlott egy takarmánykeverő...
(ennyiért nem kapja meg)
levágtam énis nekem 50q lett az átlag 5ha-on.ha érdekel valakit jelentkezhet itt .címet vagy telefonszámot és utána beszélünk.kb 22t eladó.
Válasz #275. hozzászólásra

Itt is most álltak bele a kombájnok a legelejébe. Nálatok valami ár esetleg? Mégis csak közelebb vagytok mint Claastra.
Itt 1 nagyobb Kft-től kombájntól 5500 ft-ért viszik a románok ,kamionos tételről van szó!
sziasztok nekem is van egy kis árpám háznál eladom szerintetek mennyit kérhetek 5000 erre gondoltam

Ma amiket arattam azok a vetömagot vagy még azt sem adták vissza!!! Na ehez kellene kalkulálni az árakat is!!!! És sok terület aratatlanul ott fog maradni mert anyit nem ér hogy a kombájn bele harapjon..

Válasz #273. hozzászólásra
Szabó Sándor Hajdúböszörmény...telephelye asszem Hadházon vagy Tégláson van.
Válasz #272. hozzászólásra
Martenss
Hol és kinél ennyi az ár HB-ban?
Hajdú - Bihar: Héten itt is elkezdődött, 60q-s átlagokról hallani. Ár: 5050 Ft bruttóba felvásárlónál!
itt 42-őt kináltak
Válasz #269. hozzászólásra
melyik részről?
4900-as árat mondtak most személyesen,nettoban(de szerintük ötezer fölé megy majd)...Ha az árpa most ennyi akkor a búzának többnek kell lennie olyan hatezer körül,most már biztoss ,mível ezek már tény számok...
Válasz #267. hozzászólásra

Jaaaah értem. Oké, akkor most repes a szívem, hátha itt is így gondolják a felvásárlók majd
Ne lepődj meg, épp profilt váltok
Válasz #266. hozzászólásra

mi mindig nettórol beszélünk
Válasz #263. hozzászólásra

Nettó vagy Bruttó?
Jah és ez az itt Zala megye Nagykanizsa környéke!
Árakat nem tudok,de itt tegnap álltak neki az őszi árpának,annyit láttam,2kombájn vágja.
friss ár 50000/t
Győr megyében vágott már valaki árpát??? Én mindenkitől azt hallottam hogy a jövő héten kezdik el.
Ja békés megye.
Agro-Green 4500ft+áfa vagy kompfelár,fizetés készpénz!
Válasz #254. hozzászólásra
az enyém is jó már, de csak holnap állunk bele. Amit hallottam, az 70 fölötti átlag. De a mieink rosszabbak lesznek.
Válasz #257. hozzászólásra

Melyik cégek ezek?
Engem eddig még nem keresett meg felvásárló, hogy kellene az árpám ezidáig. Békés megye, 2 felvásárló is tett ajánlatot. 4500 Ft + komp/Áfa, ha nagyobb tételt viszek be többet is tudnak érte adni.
Válasz #255. hozzászólásra

No-no árpa vetésterület, 30-50%-a a tavalyinak,mult heti tak árpa ajánlat kereskedőtöl 4800 nettó azóta csak felfelé mehetett,aki már most arat annak nem lesz fényes
Válasz #251. hozzászólásra
Vagy bevásárolja magát a Glencore és a Cargill , aztán meg nem kell a kutyának se és lemegy szépen az ára...
Válasz #253. hozzászólásra

Nálad ?
Hogy adja ?
megkezdődött az aratás, 9-12-es vízzel.
Válasz #251. hozzászólásra

Válasz #249. hozzászólásra
Ne aggodjatok,tegyétek tárolóba 2-3 hétig,lemegy az aratás veszekedni fognak érte biztos hogy legalább 5-össel kezdődik nettóba
Néhány hete kaptam ajánlatot búzára. Euro minőséget kell produlálni, 5300 nettó. Valszeg be vannak szxxxa ha már most kapálóznak. Ami nekünk jó!
Moderálta: (575) 2011-06-16 07:54:27
Válasz #245. hozzászólásra

Még nem merünk
4200 Cargill
4100 Trigó, de ez csak a 23-ik embertől hallottam.
És nettó ha jól tévedek.
Válasz #247. hozzászólásra
Ha megfelel a fehérje a sörárpának,
Válasz #246. hozzászólásra

nettó?
Válasz #245. hozzászólásra
5700
Írjatok árakat árpára!

Az én őszi sörárpámat a héten lehet aratni!
Válasz #242. hozzászólásra
És mennyi az annyi?(ár)
tavaszi és őszi árpát vásárolunk korrekt feltételekkel.(előre fizetés)Várom minden kedves termelő jelentkezését