A tsz-t nosztalgiázóknak:III. Piroska ételhordása.
Iskolát nem nagyon végzett. A TSZCS-ben dolgozott ő is. Édesanyja gyalog-munkás. Piroska összekötő, vízhordó, ételszállító. Az az időszak volt, amikor minden munkahelynek meg kellett szerveznie a közösségi étkeztetést. Minden faluban fillérekért kaptak a tagok gulyás-leves ebédet. Néha hamis-gulyás volt. Még mindig sokkal jobb, mint a semmi.
Nyáron hordta a mezőre Piroska a friss vizet, télen a meleg teát. Délben pedig mindkét kezében, ételhordókban, az ebédet. A ruhája annyira változott, hogy nagyobb zsák-ruhában járt. A régit, amit én Harasztiban láttam, kinőtte. Hogy az új faluban is nevetgélték, sajnos igaz. A nagy karkivágásoknál, a nyaknál leskelődtek a fiúk, legények, fiatalemberek. Azt is megcsinálták, amikor két keze tele volt edényekkel, hogy húzkodták a ruhácskáját és nagyokat nevettek, megjegyzéseket tettek. Ekkor már szégyellős volt, húsz felé közeledő, eladó. A felnőttek sem nagyon védték meg. Amelyik brigádban az édesanyja is dolgozott, ott fegyelmezettek voltak a munkatársak.
Piroska panaszt tett a brigádvezetőnél. Nem is egyszer. Jani bá nem hallgat meg. Nem intézkedik. Pedig én egy nagy ajándékot adnék az összes dolgozónak. Na, majd máskor, Piroskám. Csak hord szépen az edényeket, mint eleddig. De én éppen erről akarok beszélni mindenkivel egyszerre. Jani bá annyira a pártomat fogta, hogy már a faluban nem nevetgélnek, nem emelgetik a ruhámat. Édesanyám már régebben mondta, hogy ha belőlem csúfot űznek, vágjam hozzájuk a korsót, az ebédet. Hadd törjön az edény, dűljön ki az étel. Én még sohasem tettem ilyet. Tudja Jani bá.
Mióta kérem már, hogy amikor együtt vannak, adjon alkalmat arra, hogy elmondjam az én ajándékomat. Ennek is eljött az ideje. Piroskám, most sokan vagyunk együtt. Mondjad el az ajándékodat. Mondja. Nagyon vártam eztet a napot. Holnaptól kezdve én is másképpen fogok viselkedni. Most már olyan jók hozzám. Nem csúfolnak. Megszerettek ebben az új faluban. Még befejezem, amit akarok. Megígérem, hogy ha többet nem csúfolnak, nem piszkálnak, akkor többet a teába és a levesbe nem pisálok bele. Megtartotta ígéretét.
- Gyerekei, és unokái küldik özvegy Kovács Imréné Marikának 92. születésnapjára az Aljas Kúszóbab "Térdelj le és szeress" c. számát, és továbbiakban is jó egészséget kívánnak neki...
Pistike sétál a nagyapjával a parkban.
Egyszercsak meglátnak két kutyát, amint szerelmeskednek.
- Mit csinálnak a kutyák? - kérdezi Pistike.
- Tudod, most csinálják a kiskutyát. - feleli a nagyapja.
Később mikor hazamennek, Pistike meglátja a szüleit, amint éppen
szerelmeskednek.
- Hát ti mit csináltok?
- Tudod, csinálunk egy kistestvért neked! - felelik a szülei.
- Nem lehetne inkább hátulról? - kérdezi Pistike. - Én sokkal jobban
szeretnék egy kiskutyát.
Amerikában az országúton gördül az iskolabusz. A gyerekek nagyon rosszak, a fehérek és a .....ek összeverekszenek.
A buszsofőr többszöri figyelmeztetés után megállítja a buszt, kiszállíttatja és felsorakoztatja a nebulókat. Leszidja őket:
"Nem szégyellitek magatokat? Amerikában mindenki egyenlő! Nincs különbség a fehérek és a feketék közt! Vegyétek most úgy, hogy mindenki kék. Nekünk békességben kell együtt élnünk. Most pedig beszállni a buszba! A világoskékek elől, a sötétkékek hátul!"
6894 hozzászólás
Józsi bácsi úgy kigazdálkodta magát, hogy év végén megengedte magának,
Hogy a traktor mellé, és a gázpalackos Wartburg helyébe egy szép nagy
Mercedest vásároljon. Elment AZ első útjába eső szalonba, és
kiválasztotta a neki legjobban tetsző Mercit. Mivel sokat hallott AZ
új kocsikról, megkérdezte, hogy ha már ilyen szép árat fizet érte,
mondaná el a szalonos, MI van benne. Semmi extra, mondta a szalonos,
és sorolta, miféle extra nincs benne. Hát AZ hogy lehet, csodálkozott
Józsi bácsi!
Úgy, hogy minden extráért külön kell fizetni, ha bele akarja rakatni.
Nagyot csavarintott Józsi bácsi a bajszán, merthogy bajszos volt, meg
így szokott bosszankodni. Nem volt mit tenni, külön kifizette AZ
összes extrát.
Teltek a hónapok, de Józsi bácsi bosszúsága tovább bimbódzott . Nem
Nyughatott a lelke a különös eljárás miatt, revánson tanakodott.
Már egy év is eltelt, amikor a sok tehene közül AZ egyikre furcsa
jelentkező akadt. Az illető nem volt kíváncsi a tehénre, nem akarta
megnézni, nem akarta megvizsgálni, hanem csak embert szalajtott érte,
Hogy rakja föl a teherautóra, aztán szállítsa a hétvégi házához,
Hangulatnak. De ízibe a számlát küldje el postán, majd megy AZ utalás.
Az elszalajtott ember még AZ árát sem kérdezte, úgy csukta föl a
teherautóra. De mielőtt beröffentette volna a motort, Józsi bácsi
megkérdezte:
- Árulja már el, hogy ki fia-borja ez a vevő?
- A Mercedes-nél dolgozik - mondta AZ ember, és átadott egy
névjegykártyát a számlához. -Valami fejes. - Aha - válaszolta Józsi
bácsi, és elbúcsúztak. Józsi bácsi beballagott a konyhába, elővette a
Legnagyobb számlatömbjét, és nekilátott.
Alapmodell: 1 db tehén: 1000 euró
Felár:
-színválaszték, tarka 50,- euró
-marhabőr huzat 100,- euró
-termo üzemű tejtartó 50,- euró
-4 db lefejtőszelep 12,5 euró/db
-2 db polírozott szaru lökhárító 17,5 euró/db
-trágyázó berendezés (bio) 60 euró
-téli, nyári paták 28 euró
-patánként üzemeltethető első és hátsó fék 70 euró
-kipörgésbiztos lábak 20 euró
-félautomata légycsapó 20 euró
-polifonikus dallamkürt "bú" hangzással 70 euró
-külön-külön lecsukható szemek 60 euró
-kérődzős típusú hajtóanyag hasznosítás 150 euró
-színre fújt behajtható fülek 20 euró
-a hátulján fűtött kesztyűtartó 30 euró
-100 liter vagy két hét teljes körű garancia 80 euró
Összes felár: 893 euró
A tehén teljes ára: 1.893,-euró
Aláírás: Ízirájder, öcsém!
Válasz #1399. hozzászólásra

OK!!!!
Tudomásul vettem...nincs több gyurmafütyi.
A tsz-t nosztalgiázóknak:III. Piroska ételhordása.
Iskolát nem nagyon végzett. A TSZCS-ben dolgozott ő is. Édesanyja gyalog-munkás. Piroska összekötő, vízhordó, ételszállító. Az az időszak volt, amikor minden munkahelynek meg kellett szerveznie a közösségi étkeztetést. Minden faluban fillérekért kaptak a tagok gulyás-leves ebédet. Néha hamis-gulyás volt. Még mindig sokkal jobb, mint a semmi.
Nyáron hordta a mezőre Piroska a friss vizet, télen a meleg teát. Délben pedig mindkét kezében, ételhordókban, az ebédet. A ruhája annyira változott, hogy nagyobb zsák-ruhában járt. A régit, amit én Harasztiban láttam, kinőtte. Hogy az új faluban is nevetgélték, sajnos igaz. A nagy karkivágásoknál, a nyaknál leskelődtek a fiúk, legények, fiatalemberek. Azt is megcsinálták, amikor két keze tele volt edényekkel, hogy húzkodták a ruhácskáját és nagyokat nevettek, megjegyzéseket tettek. Ekkor már szégyellős volt, húsz felé közeledő, eladó. A felnőttek sem nagyon védték meg. Amelyik brigádban az édesanyja is dolgozott, ott fegyelmezettek voltak a munkatársak.
Piroska panaszt tett a brigádvezetőnél. Nem is egyszer. Jani bá nem hallgat meg. Nem intézkedik. Pedig én egy nagy ajándékot adnék az összes dolgozónak. Na, majd máskor, Piroskám. Csak hord szépen az edényeket, mint eleddig. De én éppen erről akarok beszélni mindenkivel egyszerre. Jani bá annyira a pártomat fogta, hogy már a faluban nem nevetgélnek, nem emelgetik a ruhámat. Édesanyám már régebben mondta, hogy ha belőlem csúfot űznek, vágjam hozzájuk a korsót, az ebédet. Hadd törjön az edény, dűljön ki az étel. Én még sohasem tettem ilyet. Tudja Jani bá.
Mióta kérem már, hogy amikor együtt vannak, adjon alkalmat arra, hogy elmondjam az én ajándékomat. Ennek is eljött az ideje. Piroskám, most sokan vagyunk együtt. Mondjad el az ajándékodat. Mondja. Nagyon vártam eztet a napot. Holnaptól kezdve én is másképpen fogok viselkedni. Most már olyan jók hozzám. Nem csúfolnak. Megszerettek ebben az új faluban. Még befejezem, amit akarok. Megígérem, hogy ha többet nem csúfolnak, nem piszkálnak, akkor többet a teába és a levesbe nem pisálok bele. Megtartotta ígéretét.
es sem rossz . http://www.youtube.com/watch?v=KSb-vDWppAw&NR=1&feature=fvwp
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-10-04 10:34:09
Ki hogy énekel...EZAZ
2010-10-04 10:34:41
2010-10-04 10:35:00
Válasz #1392. hozzászólásra
próbátam már...
Válasz #1384. hozzászólásra
szólj hozzá: Így ébreszd az anyóst
Válasz #1391. hozzászólásra
Tedd be a képhez, meg a videóhoz is hátha.
Válasz #1390. hozzászólásra
Amatőőőőr...Mindegy...
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jani/Asztal/THM_0008114913.gif
Válasz #1388. hozzászólásra

hát ha a saját gépeden lévő fálj-t linkeled be, akkor mi is csak téged látunk!
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jani/Asztal/THM_0008114913.gif
Mintha magamat látnám..
Válasz #1383. hozzászólásra

az előző számot kérőnek küldeném:
FLM Megtalállak még című számát
Variációk egy témára:
Önök Kérték 2072:
- Gyerekei, és unokái küldik özvegy Kovács Imréné Marikának 92. születésnapjára az Aljas Kúszóbab "Térdelj le és szeress" c. számát, és továbbiakban is jó egészséget kívánnak neki...
Kívánságműsor 2, durva!:
Jó estét kívánok! Anyósomnak küldeném, aki bennégett a pajtában a Romantic-tól "a szeretem a bőröd illatát"...
Kívánságműsor :

-Szeretném kérni Neoton Familiától a 220 felett című slágert, küldeném minden devizahitelesnek és annak akik szereti.......
Pistike sétál a nagyapjával a parkban.
Egyszercsak meglátnak két kutyát, amint szerelmeskednek.
- Mit csinálnak a kutyák? - kérdezi Pistike.
- Tudod, most csinálják a kiskutyát. - feleli a nagyapja.
Később mikor hazamennek, Pistike meglátja a szüleit, amint éppen
szerelmeskednek.
- Hát ti mit csináltok?
- Tudod, csinálunk egy kistestvért neked! - felelik a szülei.
- Nem lehetne inkább hátulról? - kérdezi Pistike. - Én sokkal jobban
szeretnék egy kiskutyát.
Új világcsúcs 5 méteren!!!!!
A csodálatos gyógyulás:
Ahogy a dolgok törnek,szakadnak
http://videa.hu/videok/sport/koran-orult-a-kapus-benezte-foci-tizenegyes-WkYpLbUcrORJvHG0

Amerikában az országúton gördül az iskolabusz. A gyerekek nagyon rosszak, a fehérek és a .....ek összeverekszenek.
A buszsofőr többszöri figyelmeztetés után megállítja a buszt, kiszállíttatja és felsorakoztatja a nebulókat. Leszidja őket:
"Nem szégyellitek magatokat? Amerikában mindenki egyenlő! Nincs különbség a fehérek és a feketék közt! Vegyétek most úgy, hogy mindenki kék. Nekünk békességben kell együtt élnünk. Most pedig beszállni a buszba! A világoskékek elől, a sötétkékek hátul!"
Moderálta: (3932) 2013-11-19 08:52:44
Válasz #1370. hozzászólásra

Szerintem itt volt fisi-fosi gatyadobás...........
Válasz #1370. hozzászólásra

Aztaqrva!!!! -és mind ezt 100ezrekért...
Luxushajó fedélzeti kameráinak felvétele némi hullámzásról...
Válasz #1368. hozzászólásra
:-))) Aki csuzlizott valaha, tudja, hogy tul nagy lovedeket visszahoz...
Nagyon sajnálom szegényt, meg minden, mert aranyos, de akkor is marha nagyot röhögtem!
http://www.youtube.com/watch?v=MvL1FhPiJc0 na ezt nézzétek :)
Válasz #1365. hozzászólásra
Nem ez a srác zuhant le nem rég ?????
Válasz #1363. hozzászólásra

nem véletlenül van ebben a topic-ban...
félkomoly, amúgy. reklámplakátuk:
Válasz #1362. hozzászólásra

Ez komoly???
Válasz #1361. hozzászólásra
ez lemaradt:
Én Úgy szeretnék rá szavazni!
Ehhez a szlogenhez mit szóltok?
miért nem kap a gepárd jogosítványt??
Mert sosem áll meg a zebránál!!!
jaja amúgy ez a gáz!!!
Válasz #1356. hozzászólásra
és ez igy van...
Mi a különbség a cirkusz és a parlament között??

A cirkuszba okos emberek hülyéskednek,a parlamentbe meg hülye emberek okoskodnak
http://www.morningshow.hu/index.php

Polgár Peti - Hófehérke Győzi Boys stílusban
ezt keressétek nagyon állat :) hihi