Egy pasi ül a bárban, meglát egy izgatóan gyönyörű nőt. Megkérdezi a csapost, nem tudja-e véletlenül
ki az a hölgy a bár túloldalán, mire a csapos közli, hogy ő a város legjobb ribije. A pasit
földöntúli boldogság tölti el, hogy ez a gyönyörű nő az övé lehet! Odamegy hozzá, megkérdezi a tarifát.
− Száz dollár, ha csak kézzel csinálom.
A pasi sokallja, de a nő kivezeti a klub elé és rámutat egy piros Ferrarira.
− Ezt csak a „kézimunkámmal kerestem”.
Pasi belemegy, szobára mennek. A dolog után állítja, hogy még soha ilyen fantasztikus kézimunkában
nem volt része. Eltelik egy hét, a pasi megkérdezi mennyi lenne a tarifa, ha szájjal kérné.
− 500 dollár.
Látva a pasi megingását, a kaszinóra mutat.
− Ezt csak a számmal kerestem.
Pasi beadja a derekát, és nem bánja meg. A korábbinál sokkalta fantasztikusabb élményben volt része.
Egy hét sem telik el a pasi újból felkeresi őt, mennyi lenne a punci ára… Erre kivezeti a kaszinó teraszára, alattuk a város hever.
− Ugye nem azt akarod mondani, hogy tiéd a város? – mondja a pasi.
A nő nagyot sóhajt:
− Nem, de ha lenne puncim, az enyém lenne.
Válasz Zoli 63 #6833. hozzászólásáraMèg szerencse nem az aszfaltra festett számot vitte el. Biztos lett volna valahol. Mit flexelt volna az a mafla.! meg azèrt nagyobb is.
Válasz mtz1221 #6828. hozzászólásáraBalfékek, ha a feloldó ugyanolyan felületű táblát viszik, az nem balesetveszélyt okozó lenne, csak meghosszabbítják a lassúbb haladást, de valószínű a 60-as szám volt a lényeg, csak enyhíteni akarta a " fedő " sztorival .
Jancsi és Julcsi boldogan éltek, mígnem egy nap úgy alakult, hogy Jancsi szüleinek leégett a háza, így beköltöztek hozzájuk. Így teltek a napok, Jancsi reggelente munkába ment, Julcsi meg otthon vezette a háztartást, és próbált spórolni, megtakarítani, ahol tudott, hisz két szájjal többet kellett etetnie. Egyik nap, amikor együtt teáztak Julcsi, az após és az anyós, az anyós egyszer csak így szólt:
- Julcsi, Julcsi, szép ez a házikó, bár ki lenne szépen festve. A fiam mutatta, hogy van festéketek, csak kár, hogy nincs pénz ecsetre...
Rögvest felpattant Julcsi, levágta apósa szakállát, és csinált belőle egy csudajó vastag ecsetet, és nekiállt kifesteni a szobát. Mikor végzett, megint megszólalt az anyós:
- Julcsi, Julcsi, szép ez a házikó, kár, hogy nincsenek lefestve az ablakkeretek. De ha lenne pénz ecsetre...
Julcsi megint felpattant, levágta apósa bajszát, és csinált belőle egy szép vékony ecsetet, amivel sikerült lefestenie az ablakkereteket.
Lassan besötétedett, és Jancsi hazaért a munkából. Látja, hogy az öreg ott ül az kertkapu előtt.
- Apa, te meg miért üldögélsz idekint, már beesteledett! Még a végén megfázol...
- Jaj fiam, odabent az asszonyok omlettet akarnak sütni, és nem tudom, van-e elég tojásuk...
Válasz termelo #6822. hozzászólásáraakkor azért vagy ilyen bacatlan. Aki fiatal korában nem a dieselt szeretim az nemis tudja milyen az élet. Meg amúgy is a benzinesből is diesel lesz öregkorára, csak nem az a jófajta mint a képen.
Válasz mtz1221 #6813. hozzászólásáraVan olyan is!
De a való életben is vannak ilyenek.
A régi munkahelyemen voltmikor 50-60 puertorikói dolgozott idénymunkában.
Na ott lehetköztük szocializálódni!
Válasz rtamas1976 #6809. hozzászólásáraÉs ezt elhiszed ? Kaptak pár hónapnyi segély árát, hogy megjátszák. Észbontókat szerettem, ott látszott a szemükben a szőkéknek, hogy csak qrvának valók, gondolkodni nem.
6862 hozzászólás
Válasz máris szomszéd #6861. hozzászólásáraBelegondolva a mai világban ez igaz történet is lehet, akkor mar nem is olyan vicces.
Egy pasi ül a bárban, meglát egy izgatóan gyönyörű nőt. Megkérdezi a csapost, nem tudja-e véletlenül
ki az a hölgy a bár túloldalán, mire a csapos közli, hogy ő a város legjobb ribije. A pasit
földöntúli boldogság tölti el, hogy ez a gyönyörű nő az övé lehet! Odamegy hozzá, megkérdezi a tarifát.
− Száz dollár, ha csak kézzel csinálom.
A pasi sokallja, de a nő kivezeti a klub elé és rámutat egy piros Ferrarira.
− Ezt csak a „kézimunkámmal kerestem”.
Pasi belemegy, szobára mennek. A dolog után állítja, hogy még soha ilyen fantasztikus kézimunkában
nem volt része. Eltelik egy hét, a pasi megkérdezi mennyi lenne a tarifa, ha szájjal kérné.
− 500 dollár.
Látva a pasi megingását, a kaszinóra mutat.
− Ezt csak a számmal kerestem.
Pasi beadja a derekát, és nem bánja meg. A korábbinál sokkalta fantasztikusabb élményben volt része.
Egy hét sem telik el a pasi újból felkeresi őt, mennyi lenne a punci ára… Erre kivezeti a kaszinó teraszára, alattuk a város hever.
− Ugye nem azt akarod mondani, hogy tiéd a város? – mondja a pasi.
A nő nagyot sóhajt:
− Nem, de ha lenne puncim, az enyém lenne.
Válasz Praetor #6858. hozzászólására

Amikor mindenki bombázza egymást, de senki nem hív meg:

Válasz mtz1221 #6856. hozzászólásáraÉn inkább ilyen extrával felszerelt verdát akarok.

https://scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/505611370_725007886671531_2546825943213542056_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296_tt6&_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=aa7b47&_nc_eui2=AeGLB8f8Vmwb-IyQVcDzCFTSk076DCug0xuTTvoMK6DTG5GKkRMLZUTAJWXmVh8JMx6MzsC2H2Gof5EOqT8zgOCL&_nc_ohc=IjKAPUmw-isQ7kNvwHe9nw5&_nc_oc=Adly_BzoDixfRLFC3FGDK7pSz6sfO67MPXWPYJ6itPwr37WuPwonTgwjTmDSS_b-Xo8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&_nc_gid=y-tewKLpZAmRlhbt6KrU4g&oh=00_AfOhXPpLfv4NvL7t2Vn-bbbICLq8vcraRFxoFzW0tARBlQ&oe=685670F2
Válasz termelo #6854. hozzászólásáraÍgy legyen.
Válasz mtz1221 #6852. hozzászólására
Válasz termelo #6851. hozzászólásáraKomolyan, hogy rendesen kifolyjon a vére.
Válasz mtz1221 #6849. hozzászólásáraEz komoly, most komolyan?
Válasz mtz1221 #6847. hozzászólásáraMintha elöttem a disznőölès pörzsölèsröl írták volna.
akkor tèvedtem. Azt tèny lég ne probáld ki.
Válasz termelo #6846. hozzászólásáraAki tudja elvágja a torkát, és egy döféssel onnan még szíven is szúrja.
Válasz termelo #6841. hozzászólásáraÉs te melyiket alkalmazod ?
Válasz .Richard. #6844. hozzászólásáraAzt hittem előbb fejbe vág az asszony, aztán meg elrendezi. Mármint hogy ezt akarod nekem is ajánlani.
Válasz .Richard. #6844. hozzászólásáraBszki én még szivenszúrász disznónál nem halottam de mindig tanul vmit az ember
Válasz mtz1221 #6843. hozzászólásáraAttól függ ki csinálja, a sógornőd kezébe a helyedben nem adnám
Válasz mtz1221 #6843. hozzászólásáraMèg egy disznó sem panaszkodott,fontos a sorrend,hogy elötte szivenszurd.
Válasz termelo #6842. hozzászólásáraEz kell. Golyókon is végig tolható, maradandó károsodás nélkül ?
Válasz termelo #6841. hozzászólásáraOneBlade
Válasz mtz1221 #6840. hozzászólásáraMi először forrázzuk de van aki csak megkapatja lánggal
Intim helyen, ki milyen szőr eltávolítási teknikát használ ?
https://vm.tiktok.com/ZNdATACME/
Ez ütős!!!!
Kati nénje jól megmondta!!!!
https://www.tiktok.com/@agnes7900/video/7514731984493579542?_r=1&_t=ZN-8xBXrEw0D5C
Válasz Zoli 63 #6833. hozzászólásáraMèg szerencse nem az aszfaltra festett számot vitte el. Biztos lett volna valahol. Mit flexelt volna az a mafla.!
meg azèrt nagyobb is.
Válasz mtz1221 #6835. hozzászólásáraAzt már nem akartam írni, nehogy felbujtásnak vegyék, tipp adó lennék a következőknek .
Válasz Zoli 63 #6833. hozzászólásáraArról nem beszélve, lehet ott kamera sem lett volna.
Válasz medikus #6830. hozzászólásáraHogy van marha aki 3milláért megvesz, egy kis tevét.
Válasz mtz1221 #6828. hozzászólásáraBalfékek, ha a feloldó ugyanolyan felületű táblát viszik, az nem balesetveszélyt okozó lenne, csak meghosszabbítják a lassúbb haladást, de valószínű a 60-as szám volt a lényeg, csak enyhíteni akarta a " fedő " sztorival .
Válasz medikus #6830. hozzászólásáraPont az a lényeg hogy semmi

Csak kreténkedtem MTZ-vel, remélem ő értette
Na, hogy szakmába vágó poén is legyen

Válasz termelo #6829. hozzászólásáraEbben a hirdetésben mi a poén?
Válasz mtz1221 #6828. hozzászólásáraArra kérlek a köz érdekében próbálj meg inkább a jövőben hasznos információkat megosztani

például ilyent :
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/allat/egyeb-allat/kanca-teve-csiko-elado/h_7506721?ref=371f072e
https://nlc.hu/eletmod/20230901/60-as-tablat-loptak-a-disznotorra-bananhejon-csuszott-el-a-tokeletes-buncselekmeny/
Jancsi és Julcsi boldogan éltek, mígnem egy nap úgy alakult, hogy Jancsi szüleinek leégett a háza, így beköltöztek hozzájuk. Így teltek a napok, Jancsi reggelente munkába ment, Julcsi meg otthon vezette a háztartást, és próbált spórolni, megtakarítani, ahol tudott, hisz két szájjal többet kellett etetnie. Egyik nap, amikor együtt teáztak Julcsi, az após és az anyós, az anyós egyszer csak így szólt:
- Julcsi, Julcsi, szép ez a házikó, bár ki lenne szépen festve. A fiam mutatta, hogy van festéketek, csak kár, hogy nincs pénz ecsetre...
Rögvest felpattant Julcsi, levágta apósa szakállát, és csinált belőle egy csudajó vastag ecsetet, és nekiállt kifesteni a szobát. Mikor végzett, megint megszólalt az anyós:
- Julcsi, Julcsi, szép ez a házikó, kár, hogy nincsenek lefestve az ablakkeretek. De ha lenne pénz ecsetre...
Julcsi megint felpattant, levágta apósa bajszát, és csinált belőle egy szép vékony ecsetet, amivel sikerült lefestenie az ablakkereteket.
Lassan besötétedett, és Jancsi hazaért a munkából. Látja, hogy az öreg ott ül az kertkapu előtt.
- Apa, te meg miért üldögélsz idekint, már beesteledett! Még a végén megfázol...
- Jaj fiam, odabent az asszonyok omlettet akarnak sütni, és nem tudom, van-e elég tojásuk...
Válasz mtz1221 #6824. hozzászólásáraLehet, hogy a benzines nem húz annyira de ugyanoda el jutsz vele a végén.

Esetleg egy kicsit lassabban
Meg kevesebbet eszik
Válasz termelo #6822. hozzászólásáraakkor azért vagy ilyen bacatlan.
Aki fiatal korában nem a dieselt szeretim az nemis tudja milyen az élet.
Meg amúgy is a benzinesből is diesel lesz öregkorára, csak nem az a jófajta mint a képen. 
Most már jöhetne valami poén is!
Válasz mtz1221 #6819. hozzászólásáraNekem alapból benzines van

Nem kell csere
Válasz mtz1221 #6819. hozzászólásáraMegértelek
Válasz mtz1221 #6819. hozzászólásáraMond az asszonynak!

Válasz Balázs. #6818. hozzászólásáraFiatal koromban a dieselt szerettem, de most már nagyon cserélném benzinesre öregkoromra.
.
Válasz .Richard. #6815. hozzászólásáraÉs tényleg azok! Ez nemvicc!
Válasz rtamas1976 #6814. hozzászólásáraNa akkor most már sok mindent megértettem.

Válasz rtamas1976 #6809. hozzászólásáraBeltenyèszet. Azèrt vannak feltűnő arcvonásaik.
Válasz mtz1221 #6813. hozzászólásáraVan olyan is!

De a való életben is vannak ilyenek.
A régi munkahelyemen voltmikor 50-60 puertorikói dolgozott idénymunkában.
Na ott lehetköztük szocializálódni!
Válasz rtamas1976 #6809. hozzászólásáraÉs ezt elhiszed ? Kaptak pár hónapnyi segély árát, hogy megjátszák. Észbontókat szerettem, ott látszott a szemükben a szőkéknek, hogy csak qrvának valók, gondolkodni nem.