Válasz #256. hozzászólásra
Neked pl mi lenne a bajod azzal,ha akár jólaci (akit nagyon becsülök) környékére költöznék?Konkurrencia?A normális emberekkel nem vagyok állat,csak a .............,de velük keményen.(amilyen az adjonisten,olyan a fogadjisten)
Sajnos vannak ilyen helyek,ahol ennyire nincs ára semminek.Ha nem titok,melyik környék ez.Hajdú megye déli részén is vannak ilyen jobb sorsot is megélt falvak,de szinte minden megyében van.
Én úgy vagyok vele,ha nálam okosabb embertől igyekszem tanulni,ha én tudok többet valamiről,akkor segítek,ha tudok.
Jólacihoz hasonlóan becsülöm még a Gézát,meg csíkiSzabit a gazdák közül.(ha valakit kifelejtettem ,bocs)Ja!Meg a Bundy.Ezek az emberek még sohasem szemétkedtek és,akinek tudtak tanáccsal szolgáltak.Nem úgy,mint a ..............:o).................(Fekete Pákó után szabadon)
Ha a Csemő felőli oldalon van, akkor az a terület kb 8-10 AK-s homok. Nem ér 1 millát 1 ha az biztos. Az a baj h. azon a részen sok holland van , akik nagyon felverték az árakat. Mondjuk nekik nem kell ekkora terület, max 1-2 ha. De akkor is kihat az árára.
Válasz #250. hozzászólásra
Tanya 27 millió,a 70 hektár 70 millió.A tanyás engedne.Csemő és Cegléd között valahol.Sötétben voltunk kint,de hoztam haza egy zacskóban földet.Így tudtam megnézni nappal,mert akkor ott még a színe se látszott jól a lámpafényben.
Válasz #248. hozzászólásra
Nem vettem semmit.A koleszban volt szállásunk.Cegléden néztem egy 70 hektáros földet,meg egy 27 hektáros tanyát.Utóbbinak egész jó földje van.
Az Auditkernél nagyon meglepődtem a 3,89 milliós MTZ-n,de Bozsik úr azt is mondta,hogy pl a 820.2 ára már 500-zal fel is ment.
Örülnék,ha írnál emilt.
Engem fincsi pacallal kináltak volna, de kiegyeztünk egy hideg felvágottas tálban, tudod nem merek zsirosat enni, mert nem birja a májam meg a hasnyálmirigyem.
Válasz #243. hozzászólásra
Ja!
Meg a múlt héten a 4 nap alatt én is lenyomtam a 2000 kilométert.Bár még mindig Tihanyban nézhetném,ahogy a kerek pontyokat fogják...
Szia!
Is is.
Te csak nem a meccsen voltál?:o)/Dunajskastredaban/Én amikor Győrben laktam átjártam gulyást enni olyan finom volt Szerdahelyen.
Szeva Guszti. Már egyszer kitárgyaltuk hogy te is borsodi vagy. Na ha veszel egy rábát akkor vegyél utána egy jó ásóboronát is. Én szívesen eladnám neked.:):):):)
3128 hozzászólás
Válasz #277. hozzászólásra
Én...
Pont most tőled!
Hello mindenkinek!
Hallott valaki közületek olyan RÁBÁrol amibe v8 Merci motort raktak?
Válasz #275. hozzászólásra
Ja fökép ha mész a gumishoz cserélni :-)))
Válasz #274. hozzászólásra
Miért is, a 8 kerék nem mindig előny!
Válasz #264. hozzászólásra
és ezért jó
http://www.youtube.com/watch?v=Z9shKFnFnmA&NR=1
Nézz meg naon jó játék :DDDD
jó az ergonómia nélkül
ja ugy van 20.8-34-es 8 darab
A virágot az ÉN (nem a németébe) öltözőmbe kérném.Meg a vastapsot is köszönöm,idehallatszik.:DDDDDD
Válasz #268. hozzászólásra
Elejéről hiányzik a F!!! :-)
Válasz #267. hozzászólásra
ujjujjuj :))
Válasz #266. hozzászólásra
Az ÓRIÁSI intelligenciám....:o)(amitől csak a pofám nagyobb:D)
Válasz #265. hozzászólásra
Az igen!ezt hogy találtad ki??
És a Schweinsteigert ismered?:o))
Vajon ő hány ló- akarom mondani sertéserős?:D
A Rába Steiger az olyan nagy-nagy sárga traktor és van olyan is amelyiknek nyolc kereke van! :))
Válasz #262. hozzászólásra
Azhá.
Nehogymá olyan legyen gennyláda aki kivan tárulkozva!
Kinek minden lapja kiterítve.
Úgy azért ne legyen az ember rohadék.
Válasz #261. hozzászólásra
Őis moderátór? eztt nemtudtam! De a véleményemet tartom.
Válasz #260. hozzászólásra
Vigyázz mert mindjárt kitöröl! :-)))))
Válasz #259. hozzászólásra
Mértt ő főnök? Hól főnök?
Válasz #258. hozzászólásra
Még jó h. a főnök nem néz le.
Válasz #257. hozzászólásra
Szerintem MTZ 552-is segítőkész a kezdőkkel,és nemnézle senkit,mindég szakmai óldarról közelít.
Válasz #256. hozzászólásra
Neked pl mi lenne a bajod azzal,ha akár jólaci (akit nagyon becsülök) környékére költöznék?Konkurrencia?A normális emberekkel nem vagyok állat,csak a .............,de velük keményen.(amilyen az adjonisten,olyan a fogadjisten)
Sajnos vannak ilyen helyek,ahol ennyire nincs ára semminek.Ha nem titok,melyik környék ez.Hajdú megye déli részén is vannak ilyen jobb sorsot is megélt falvak,de szinte minden megyében van.
Én úgy vagyok vele,ha nálam okosabb embertől igyekszem tanulni,ha én tudok többet valamiről,akkor segítek,ha tudok.
Jólacihoz hasonlóan becsülöm még a Gézát,meg csíkiSzabit a gazdák közül.(ha valakit kifelejtettem ,bocs)Ja!Meg a Bundy.Ezek az emberek még sohasem szemétkedtek és,akinek tudtak tanáccsal szolgáltak.Nem úgy,mint a ..............:o).................(Fekete Pákó után szabadon)
Válasz #255. hozzászólásra
Vigyázz! Odaköltözik.
Válasz #251. hozzászólásra
nállunk a fél falut megvehetnéd 27 milláért.
Válasz #232. hozzászólásra
Hali!
Akkor neked a telephelyed nem a főút mellett a vasút túloldalán van?
Válasz #252. hozzászólásra
A 70 hektáros tényleg nem éri az árát,az homokos.Nem homok,homokos.
Válasz #251. hozzászólásra
Ha a Csemő felőli oldalon van, akkor az a terület kb 8-10 AK-s homok. Nem ér 1 millát 1 ha az biztos. Az a baj h. azon a részen sok holland van , akik nagyon felverték az árakat. Mondjuk nekik nem kell ekkora terület, max 1-2 ha. De akkor is kihat az árára.
Válasz #250. hozzászólásra
Tanya 27 millió,a 70 hektár 70 millió.A tanyás engedne.Csemő és Cegléd között valahol.Sötétben voltunk kint,de hoztam haza egy zacskóban földet.Így tudtam megnézni nappal,mert akkor ott még a színe se látszott jól a lámpafényben.
Válasz #249. hozzászólásra
Mennyi a tanya magyar pénzben? egyben van a terület? melyik részen?
Válasz #248. hozzászólásra
Nem vettem semmit.A koleszban volt szállásunk.Cegléden néztem egy 70 hektáros földet,meg egy 27 hektáros tanyát.Utóbbinak egész jó földje van.
Az Auditkernél nagyon meglepődtem a 3,89 milliós MTZ-n,de Bozsik úr azt is mondta,hogy pl a 820.2 ára már 500-zal fel is ment.
Örülnék,ha írnál emilt.
Válasz #246. hozzászólásra
na és mit vettél Kecskeméten?
Válasz #244. hozzászólásra
Engem fincsi pacallal kináltak volna, de kiegyeztünk egy hideg felvágottas tálban, tudod nem merek zsirosat enni, mert nem birja a májam meg a hasnyálmirigyem.
Ja!
Meg a múlt héten a 4 nap alatt én is lenyomtam a 2000 kilométert.Bár még mindig Tihanyban nézhetném,ahogy a kerek pontyokat fogják...
Válasz #240. hozzászólásra
Az biztos jó. A nehéztárcsám egy ilyennek az átalakított közepére van szerelve.
Szia!
Is is.
Te csak nem a meccsen voltál?:o)/Dunajskastredaban/Én amikor Győrben laktam átjártam gulyást enni olyan finom volt Szerdahelyen.
Válasz #242. hozzászólásra
Szia!
Hogy vagytok?
Válasz #241. hozzászólásra
Te Ladány-környéki vagy?
Válasz #199. hozzászólásra
jó napot te véletlenül nem bárándi vagy?
Válasz #237. hozzászólásra
Kéne a lóvé azért kínálom fűnek fának. Egyébként ez már egy jó kipróbált szerkezet nem zsákba macska.:):):)
Engem is érdekelnének a Rábás képek
husfutar@freemail.hu
Válasz #233. hozzászólásra
Kunszállási vagy ?
Válasz #236. hozzászólásra
Te Tomi! Lassan rosszabb vagy már mint Josey:))))))
Válasz #170. hozzászólásra
Szeva Guszti. Már egyszer kitárgyaltuk hogy te is borsodi vagy. Na ha veszel egy rábát akkor vegyél utána egy jó ásóboronát is. Én szívesen eladnám neked.:):):):)
de barátnőm nálunk. Nógrád megyében lakom. 150 km-re birom menni barátnőmhöz!
Készits videót bőven a Rábáról. Készíts kivülről-belülről. és rakd majd fel egy videómegosztó portálra.
én bács kiskunban
Válasz #229. hozzászólásra
Akkor ittvagy a szomszédba.De én most megyek mert holnap munkaaaaa!!
Válasz #228. hozzászólásra
én békés megye déli része.
Válasz #225. hozzászólásra
feltöltöd valamelyik videómegosztóba és utánna bemásolod itt a fórumtémák között van olyan,hogy videók.
Válasz #228. hozzászólásra
:D
Itt Csákberényen !