Tudtam hogy ez lesz,az ára nagyon jó,szinte ajándék.
Csak 306 km re van tőlünk ez a baj,mindig ez van hogy ami közel van az drága ami messze az olcsó.
Azért csinálnál róla pár képet a belsejéről is?
Meg a külsejéről is?
Nálunk itt van a drót a ház előtt kb 10m re van tőle a villanyóra szekrény és csak odáig 150e ret mondtak.
Most még hátrébb ahova kéne a darálóhoz az még egy jó 30 m hány leállást csináltak ennyiért?
sziasztok van egy komplett kész darálónk traki után ha érdekel valakit,igaz felújításra szorul mert évek óta nem volt használva,így dolgozik rajta a rozsda.
Van d-24 rostám meg késeim meg késtartóm.
Végül is jó ötlet egy d24 daráló és azt átalakítani traki hajtásúra.
Ciklon annyira talán nem kéne mert felemelném alá a zsák azt kész,de biztos hogy jó a ciklonos is.Végül is van egy
m-es terménykihordó csigám.
Azért szeretnék ilyet csinálni mert nincs nálunk 380 és nem is akarok beköttetni ilyet,bár 150 ből kijönne állítólag,de ezért az egy darálóért kár beköttetni.
Miből akarsz darálót csinálni?Van darálód meg ciklonod meg hajtóműved,csak nemtudod összeépíteni?Ha nincs szerintem jobban jársz ha veszel.Nézz meg valahol egy D-24-est.
Szevasztok!
Egy kis segítséget kérek. Aktív szenet keresek Debrecen környékén 1 kg-os kiszerelésben viszonylag olcsón. Hol nézem meg esetleg?(ha neten oldalt tudok mondani az is jó lenne)
Válaszokat előre is köszönöm
Ez elég jónak tűnik. Spirál cellásban ezt találtam a legnagyobbat. Qrva drága de ha van rá zsé akkor megéri. Haverom a forgalmazó cégnél dolgozik aztmondja nagyon nagy áramot lehet kivenni belőle. Ugyanilyen névleges kapacitású aksihoz hasonlítva amikor a hagyományosnak már 9,5 V-ra esik a feszültsége a terhelés hatására akkor ebben még 11 V van.
Én most Unixosakat vettem kedvezménnyel 155-öst ~35e-ért, teli kisker árban 44e körül vannak. Ha jól emlékszem az Eagle gyártja nekik.
Bärent használok párat amik már 4-5 évesek, akkoriban le voltak akciózva így olcsón vettem őket. Autókban ezek vannak most is, nekem beváltak.
Nekem zömében jászplasztikosok vannak-voltak. Sose volt velük gond. Most kettőt máshol vettem mert autóboltos haver olyat tudott olcsóbban. Az a baj hogy a jászplasztikos se olcsó.
Hát ez sem lesz olcsó amit néztem bannerből mert 180AH kerül 51800ft-ba áfásan.Keresgéltem én is de ezeket ajánlják teher autókba.Köszi a segítséget amúgy!
Autósboltos ismerős azt javasolta hogy olyat kell megvenni amira két év gari van. Mert ami két évet kibír az valószínűleg kibír 4-5 évet is. A Amire csak egy év garit adnak az valószínűleg azért van mert kétéves kora előtt bexarik. Másik szempont hogy súlyra venni kibaxott drága az ólom. Az akkumulátorhoz meg ugye ólom kell. Minél jobban spórolnak az ólommal belőle annál könyebb és annál xarabb.
Nevesebb gyártóknak van speckó traki akksi széria "rezgéscsillapított" cellákkal hogy bírja a rázkódást. De szerintem nem éri meg annyival drágább. Csak vásárláskor nme kell mondani hogy trakiba lesz mert akkor vagy rád akrják dumálni a rezgéscsillapítóst akár úgy is hogy nem karnak garit adni a simára mondván hogy nem rendeltetés szerű felhasználásra megy.
Ha jólemlékszem az optimának vannak a spirálcellás aksijai. Azok ngyon beváltak. Tudok olyat ami 8-9. évét húzza egy RS trakiba. igaz tíz éve negyven valahányezer ft volt.
hol akarod tartani hogy oldod meg a tartási körülményeket!!??? világitás stb ketrec?? fészkek??? 400tyuk az fél millió forint plusz takarmány nekik egy hétre az mondjuk semmi de azért naaa......
Sziasztok én viszont kérek segítséget 350-400 db tojó tyúk és 1 hetes takarmány megvételéhez munkahelyem meg szünt és östermelöivel tojást tudnék forgalmazni és családómal nem kerülnék az útcára.06 70 654 1558 havonta tudnám törleszteni. köszönöm
Nem érzem feleslegesnek.
Had tudja meg mindenki.
Persze nem nehéz rájönni hogy csaló.
De biztos vagyok benne hogy van olyan akit sikerült már át verníe.
Én nem dőltem be neki,hívott ma is töbször is,de ma feljelentettem,zaklatás meg csalás alapos gyanújával nyomoznak utána.
Nem szóltam neki,meg nem zavartam el mert félő hogy megszünteti a számát vagy eldobja odagya valakinek a kártyáját.
Így meg hogy él a száma,simán le bírják nyomozni még ha nem is az övé a szám.
Szóval ezért tettem be azokba a topikokba ahova bevaló.
13549 hozzászólás
Válasz #1547. hozzászólásra
Ja értem.
nekem a 32a elég lenne.
Neked mire kell annyi A?
Válasz #1545. hozzászólásra
Tudtam hogy ez lesz,az ára nagyon jó,szinte ajándék.
Csak 306 km re van tőlünk ez a baj,mindig ez van hogy ami közel van az drága ami messze az olcsó.
Azért csinálnál róla pár képet a belsejéről is?
Meg a külsejéről is?
Válasz #1546. hozzászólásra
nekem két méterre van az oszlóptól a lekötésem. az amper a sok, mert 32 A-ig ingyenes. nekem 64 A-t ki kellett fizetni az volt 288000
Válasz #1544. hozzászólásra
Nálunk itt van a drót a ház előtt kb 10m re van tőle a villanyóra szekrény és csak odáig 150e ret mondtak.
Most még hátrébb ahova kéne a darálóhoz az még egy jó 30 m hány leállást csináltak ennyiért?
Nagykáta.lehet vele elvileg de ha kell holnap lefényképezem.35-ért elvihető
Válasz #1541. hozzászólásra
beköttettem a telekre 3*32A-t 440000 volt
Válasz #1542. hozzászólásra
Merre felé található?
Csöves és szálas takarmányt lehet vele darálni?
Menyi az ára?
sziasztok van egy komplett kész darálónk traki után ha érdekel valakit,igaz felújításra szorul mert évek óta nem volt használva,így dolgozik rajta a rozsda.
Válasz #1540. hozzászólásra
Van d-24 rostám meg késeim meg késtartóm.
Végül is jó ötlet egy d24 daráló és azt átalakítani traki hajtásúra.
Ciklon annyira talán nem kéne mert felemelném alá a zsák azt kész,de biztos hogy jó a ciklonos is.Végül is van egy
m-es terménykihordó csigám.
Azért szeretnék ilyet csinálni mert nincs nálunk 380 és nem is akarok beköttetni ilyet,bár 150 ből kijönne állítólag,de ezért az egy darálóért kár beköttetni.
Miből akarsz darálót csinálni?Van darálód meg ciklonod meg hajtóműved,csak nemtudod összeépíteni?Ha nincs szerintem jobban jársz ha veszel.Nézz meg valahol egy D-24-est.
Válasz #1538. hozzászólásra

Köszönöm a linket
Válasz #1536. hozzászólásra
http://bi-bor.hu/termekek/egyeb-borkezelo-anyagok/granucol-ge-iz-illathibak-eltavolitas/
#1. hozzászólás, dárk küldte be 2012-01-07 07:27:08-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
dárk
Üdv.
Szeretnék csinálni egy traktor hajtású termény darálót.
Tudna valaki segíteni képekkel vagy rajzokkal?
Szevasztok!
Egy kis segítséget kérek. Aktív szenet keresek Debrecen környékén 1 kg-os kiszerelésben viszonylag olcsón. Hol nézem meg esetleg?(ha neten oldalt tudok mondani az is jó lenne)
Válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok Kcr-5010 vagy kcr-8000 födarabokat keresek ha valaki tud ilyenről kérem jelezzen!köszi
Válasz #1530. hozzászólásra

Engem érdekel egy helyettem Ön járó vető.
Ha gép, még jobb, mert nem fárad el!
Mi annak a topiknak a neve, amiben a traktorok átalakításáról volt szó víz szétbontásos HHO technológiára? Vagy valami hasonló.
Ez elég jónak tűnik. Spirál cellásban ezt találtam a legnagyobbat. Qrva drága de ha van rá zsé akkor megéri. Haverom a forgalmazó cégnél dolgozik aztmondja nagyon nagy áramot lehet kivenni belőle. Ugyanilyen névleges kapacitású aksihoz hasonlítva amikor a hagyományosnak már 9,5 V-ra esik a feszültsége a terhelés hatására akkor ebben még 11 V van.
Válasz #1530. hozzászólásra

Össze van már rakva? Mi is annak a pontos tipusa? Jah és mi az ára?
Az adatlapomon van egy e-mail cím oda is küldhetnél több infót
Válasz #1529. hozzászólásra
az önjáró vetőgépem nem érdekel?
Hello,

Valaki nem tud valamerre valamilyen márkásabb (Fendt, Steyr, Porsche) veterán eladó traktort? Olcsón?
Az mtz-ben ISTA akksi van elmult 5 éves, árulnak ilyet valahol?
Válasz #1511. hozzászólásra
Szia,adok egy linket,nézelődjél.
http://forex.hu/webshop.html?page=shop.browse&category_id=1
Én most Unixosakat vettem kedvezménnyel 155-öst ~35e-ért, teli kisker árban 44e körül vannak. Ha jól emlékszem az Eagle gyártja nekik.
Bärent használok párat amik már 4-5 évesek, akkoriban le voltak akciózva így olcsón vettem őket. Autókban ezek vannak most is, nekem beváltak.
Válasz #1522. hozzászólásra
Nekem zömében jászplasztikosok vannak-voltak. Sose volt velük gond. Most kettőt máshol vettem mert autóboltos haver olyat tudott olcsóbban. Az a baj hogy a jászplasztikos se olcsó.
Válasz #1523. hozzászólásra

Na de akkor mi a különbség? Csak van valami oka hogy kétféle van nem?
Válasz #1522. hozzászólásra
A periont is a varta gyártja.
A jász plasztik meg a jászakku az ugyanaz lehet? Meg mi a véleményetek még a Vartáról meg a Perionról?
Székesfehérvár és Lajoskomárom mért kérded
Hát ez sem lesz olcsó amit néztem bannerből mert 180AH kerül 51800ft-ba áfásan.Keresgéltem én is de ezeket ajánlják teher autókba.Köszi a segítséget amúgy!
Válasz #1518. hozzászólásra
Igen!
mf ezt tőlem kérded
Válasz #1516. hozzászólásra
Merre laksz?
Még nem letójt tyúkokat vennék .
Szia Pici van akkora épületem + a nagy udvar szabad tartásban tartanám .
én jász akut használok,jó ár ,két év garancia,van vagy 25 akum de évi 3-4 csere van, van ami 7 éve gond nélkül birja 155-ös 22-25e között mozog
Mi bannert használunk és nincs gond vele. 2 év garival biztosabb mint más

Szia!
Autósboltos ismerős azt javasolta hogy olyat kell megvenni amira két év gari van. Mert ami két évet kibír az valószínűleg kibír 4-5 évet is. A Amire csak egy év garit adnak az valószínűleg azért van mert kétéves kora előtt bexarik. Másik szempont hogy súlyra venni kibaxott drága az ólom. Az akkumulátorhoz meg ugye ólom kell. Minél jobban spórolnak az ólommal belőle annál könyebb és annál xarabb.
Nevesebb gyártóknak van speckó traki akksi széria "rezgéscsillapított" cellákkal hogy bírja a rázkódást. De szerintem nem éri meg annyival drágább. Csak vásárláskor nme kell mondani hogy trakiba lesz mert akkor vagy rád akrják dumálni a rezgéscsillapítóst akár úgy is hogy nem karnak garit adni a simára mondván hogy nem rendeltetés szerű felhasználásra megy.
Ha jólemlékszem az optimának vannak a spirálcellás aksijai. Azok ngyon beváltak. Tudok olyat ami 8-9. évét húzza egy RS trakiba. igaz tíz éve negyven valahányezer ft volt.
Ezek a Banner féle akkumulátorok jók lehetnek? egy ilyen bika van a címkéjén
Ki milyen márkájú akkumulátort használ traktorba
Válasz #1508. hozzászólásra
ráadásul a 18 hetes jércék még egy honapig nem igen tojogatnak!!!
Válasz #1506. hozzászólásra
hol akarod tartani hogy oldod meg a tartási körülményeket!!??? világitás stb ketrec?? fészkek??? 400tyuk az fél millió forint plusz takarmány nekik egy hétre az mondjuk semmi de azért naaa......
Válasz #1505. hozzászólásra
kattints a nevemre
Sziasztok én viszont kérek segítséget 350-400 db tojó tyúk és 1 hetes takarmány megvételéhez munkahelyem meg szünt és östermelöivel tojást tudnék forgalmazni és családómal nem kerülnék az útcára.06 70 654 1558 havonta tudnám törleszteni. köszönöm
Válasz #1504. hozzászólásra
Írj helyet, hogy hol van.
Válasz #1503. hozzászólásra
400 komplett daru
Válasz #1502. hozzászólásra

Helló. Légyszíves írj valami elérhetőséget. köszi.
Válasz #1478. hozzászólásra
8200 pálfinger lenne olcsón,ha érdekel
Válasz #1500. hozzászólásra
Nem érzem feleslegesnek.
Had tudja meg mindenki.
Persze nem nehéz rájönni hogy csaló.
De biztos vagyok benne hogy van olyan akit sikerült már át verníe.
Én nem dőltem be neki,hívott ma is töbször is,de ma feljelentettem,zaklatás meg csalás alapos gyanújával nyomoznak utána.
Nem szóltam neki,meg nem zavartam el mert félő hogy megszünteti a számát vagy eldobja odagya valakinek a kártyáját.
Így meg hogy él a száma,simán le bírják nyomozni még ha nem is az övé a szám.
Szóval ezért tettem be azokba a topikokba ahova bevaló.
Válasz #1499. hozzászólásra

Ez eddig szép és jó. Szerintem normál embernek az elejétől kezdve nyilvánvaló volt, hogy átverés a dolog. Aki előre elutalja a pénzt annak úgy kell.
Viszont neked miért kellett ezzel 3-4 topicot telesz@rnod feleslegesen?