Digitroll van rajta,vagy a magyar gyártmány?Egy jelző sem jó?Mit csinál vet a gép és sípol folyamatosan az összes?Nekem is néha van vele baj de max egy sornál általában kábelsérülés,de mindig javítható házilag.
Lehet hogy hülye kérdésem lesz de tud valaki tanácsot adni hogy hogy van beállítva jól a vákum meg a maglesodró? Meg hogy lehet ezeken állítani pl a vákumon mert azon még egyszer nem állítottunk de lehet nem ártana
Ha jól emlékszem, a kuki 14, a forgó 13 lyukas volt.Annyi a lényeg, h. annyival legyen kevesebb lyuku a forgó tárcsa,h. ugyanazzal az áttétellel lehessen vele vetni,mint a kukival.Így átálláskor csak a tárcsát kell cserélni.A gyári forgó tárcsa 2,5 mm-es furatu.
És házilag lett megcsinálva minden? Én tolóhengeres adagolót szeretném megcsinálni. Ha a borsót is tudja vetni az IH vetőgép akkor csak kimegy azon a műtrágya... Mekkora tartályokat sikerült csinálni? Mi az a súly amit még érdemes cipeltetni? Mennyi műtrágyát érdemes 1 hektárra nyomni vetéskor?
én tavalyelőtt csináltam sorközművelőre most csinálom vetőgépre egyszerű szerkezet pontos és szerintem jó! az spc műtrágya adagolója,hogy jön ide? ennek csigamenetes kijuttató egysége van
Az IH adagolóhengere szerintem túl apró fogazású ehhez és valószínűleg darálná a műtrágyát,vegyél spc adagolókereket pár száz forint és az tuti jó.Az lényegesen nagyobb fogazású,de van amikor az is egy picit darálja,de jól használható.
SPC vetőgépre szeretnék tenni egy műtrágyaszórót. Házilag elkészítve. Adagolónak jó lenne az IH6200-as tolóhengerje? Minden sorhoz 1-1 elég lenne? Mennyi műtrágyát érdemes tenni vetéskor?
Szívesen, majd ha szórod jelezz vissza hogy nálad hogy alakult a mennyiség.Bár nem biztos hogy ezt betudod állítani a 23as fogszám végett de nem is lényeges megközelítőleg mellette is lehet.Táblázat szerint a 9-es sorszám alatt felel meg a beállítás 12-es fogúnak 24 lenne a duplája, 23 helyett az lehet hogy még jobb lenne gyorsítana még rajta.Nekem ilyen volt hozzá így vettem a gépet.
Itt nem kukoricáról van szó hanem 50centis sortávolságú cukorrépáról és az 5 soros HOLMERT még szerintem felétek sem találták fel de látom ez MAGAS neked
HÁT TE NEM TUDOD MI FÁN TEREM A MEZŐGAZDASÁG LÁTTÁL TE MÁR 5 SOROS CUKORRÉPAKOMBÁJNT VAGY SZERINTED AZT UTÁNNA HOGY SZEDJÜK FOGALMAD SINCS A DOLOGRÓL VAGY CSAK ELGURULT A GYÓGYSZERED!!!!
3607 hozzászólás
Digitroll van rajta,vagy a magyar gyártmány?Egy jelző sem jó?Mit csinál vet a gép és sípol folyamatosan az összes?Nekem is néha van vele baj de max egy sornál általában kábelsérülés,de mindig javítható házilag.
Digis vetés ellenörzö jeladó rajza???????
Válasz #504. hozzászólásra
Ott vannak,hol lehetnének?
Válasz #503. hozzászólásra
Az a fajta aminél a szenzorok a csoroszlyában vannak?
Válasz #502. hozzászólásra
Az érzékelö nem jelzi,csere lesz a vége.
Válasz #501. hozzászólásra
Azért kérdezem hogy beállítottad sortáv,tőtáv...stb
Válasz #500. hozzászólásra

Vet csak nem jelzi
Válasz #499. hozzászólásra
Be állítottad rendesen?
Üdv.
SPC utólagos Digis elektronika,egy sor kuka.
Vet rendesen,de úgy csinál mint ha nem vetne.
Járt már igy valaki?
Válasz #494. hozzászólásra

Az a 15 tárcsa az maszek ugye, mert nekem gyári az 13 van.
Válasz #495. hozzászólásra
487 es hozzászólásban megtalálod a választ
Lehet hogy hülye kérdésem lesz de tud valaki tanácsot adni hogy hogy van beállítva jól a vákum meg a maglesodró? Meg hogy lehet ezeken állítani pl a vákumon mert azon még egyszer nem állítottunk de lehet nem ártana
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, SPC vetőgép kis fogaskerék 11 a nagy 30-as 15-ös tárcsával mennyi naprát vet hektáronként? Köszi!
Válasz #487. hozzászólásra
Köszönöm szépen a segítséget.
Válasz #491. hozzászólásra
A szelet vedd vissza teljesen,és nagyon lényeges a maglesodró beállítása,mert ezekből a mai könnyű magokból képes 3-at is odaszívni egyszerre.
Válasz #490. hozzászólásra
kőszőnőm
Válasz #488. hozzászólásra
Ha jól emlékszem, a kuki 14, a forgó 13 lyukas volt.Annyi a lényeg, h. annyival legyen kevesebb lyuku a forgó tárcsa,h. ugyanazzal az áttétellel lehessen vele vetni,mint a kukival.Így átálláskor csak a tárcsát kell cserélni.A gyári forgó tárcsa 2,5 mm-es furatu.
Válasz #488. hozzászólásra
Most nyomhatom megint.
Mire benyomtam,elszállt az internet.
Válasz #487. hozzászólásra
joestét. segitséget kérnék spc vetőgéppel napraforgo vetéshez milyen tárcsát szereljek be ?juk átmérő ?és hánylyukas legyen?
Válasz #486. hozzászólásra
katt.
Ha valaki tudna feltenni egy beállítási táblázatot azt előre megköszönném, mivel nincs ilyenem.
Válasz #479. hozzászólásra

Köszönöm a képeket. Nagyon praktikus az adagoló része.
Hát igen muszály mert meg venni nem mindenki tudja egyébbként tökéletes gép.
Válasz #481. hozzászólásra
saját gyártmány
Ki gyártotta ügyes
Válasz #476. hozzászólásra

képek
szoval.....http://www.auto-poljostroj.hr/podaci_prikljucaka/kultivatori.htm
Válasz #476. hozzászólásra

rendben
Válasz #475. hozzászólásra

A töltő kapákra is kíváncsi leszek.
Válasz #474. hozzászólásra

holnap teszek fel ksmk általam csinált töltőkapával
Válasz #473. hozzászólásra
Képet tudnál feltenni róla látni? Milyen sorközművelőd van?
Válasz #472. hozzászólásra
minden házi tartályokba 2q műtrágya megy darabonként én vetésnél 2-3q adok sorközművelésnél 1q-t
Válasz #470. hozzászólásra
És házilag lett megcsinálva minden? Én tolóhengeres adagolót szeretném megcsinálni. Ha a borsót is tudja vetni az IH vetőgép akkor csak kimegy azon a műtrágya... Mekkora tartályokat sikerült csinálni? Mi az a súly amit még érdemes cipeltetni? Mennyi műtrágyát érdemes 1 hektárra nyomni vetéskor?
Válasz #466. hozzászólásra
tudok...régi és uj fajtát is(1500-3500 euróig mennek kb állapottól függően,na meg persze sorok számától)
Válasz #469. hozzászólásra
én tavalyelőtt csináltam sorközművelőre most csinálom vetőgépre egyszerű szerkezet pontos és szerintem jó! az spc műtrágya adagolója,hogy jön ide? ennek csigamenetes kijuttató egysége van
Válasz #468. hozzászólásra
Hasonlót szeretnék csinálni. Ehhez jó lenne a gyári spc adagoló? Képet lehet róla találni a neten?
Az IH adagolóhengere szerintem túl apró fogazású ehhez és valószínűleg darálná a műtrágyát,vegyél spc adagolókereket pár száz forint és az tuti jó.Az lényegesen nagyobb fogazású,de van amikor az is egy picit darálja,de jól használható.
Sziasztok

SPC vetőgépre szeretnék tenni egy műtrágyaszórót. Házilag elkészítve. Adagolónak jó lenne az IH6200-as tolóhengerje? Minden sorhoz 1-1 elég lenne? Mennyi műtrágyát érdemes tenni vetéskor?
Wiktor!
Tudsz nodet vetőgépet eladót? Egyébként Bajától lakom 20km-re é-ra!Sokat jártam Vajdaságban!
Válasz #464. hozzászólásra
Üdv . Oké , mindenképp írok majd hogy mi lesz a tapasztalat. Mégegyszer köszi.
Válasz #456. hozzászólásra
Szívesen, majd ha szórod jelezz vissza hogy nálad hogy alakult a mennyiség.Bár nem biztos hogy ezt betudod állítani a 23as fogszám végett de nem is lényeges megközelítőleg mellette is lehet.Táblázat szerint a 9-es sorszám alatt felel meg a beállítás 12-es fogúnak 24 lenne a duplája, 23 helyett az lehet hogy még jobb lenne gyorsítana még rajta.Nekem ilyen volt hozzá így vettem a gépet.
Válasz #462. hozzászólásra

Amiből a kockacukrot csinálják de te csak biztos a pötyit ismered
Válasz #461. hozzászólásra
mijaza cukorrépa?
Válasz #459. hozzászólásra
Itt nem kukoricáról van szó hanem 50centis sortávolságú cukorrépáról és az 5 soros HOLMERT még szerintem felétek sem találták fel de látom ez MAGAS neked
Válasz #459. hozzászólásra
vagy épp árulom a JD952-est 3 felszereléssel...kukorica adapter 3 soros.....
Válasz #458. hozzászólásra

és láttál é mán falon pókot?(5soros kukorica adaptert pl)
Válasz #457. hozzászólásra

HÁT TE NEM TUDOD MI FÁN TEREM A MEZŐGAZDASÁG LÁTTÁL TE MÁR 5 SOROS CUKORRÉPAKOMBÁJNT VAGY SZERINTED AZT UTÁNNA HOGY SZEDJÜK FOGALMAD SINCS A DOLOGRÓL VAGY CSAK ELGURULT A GYÓGYSZERED!!!!