Válasz ..MZ/X.. #1268. hozzászólásáraNekem német-juhász a kedvencem, nagyon tanítható.
A komondor miért jobb, mint egy kuvasz?
Vagy ott az igazi vadállat a rottweiler.
Válasz ..MZ/X.. #1268. hozzászólásáraHozzám jöhet nálunk nincs tyúk, mert vagy a róka, vagy a hajtókutyák kirendezik őket. Itt a macskászásért kapnak likvidálást
Válasz broll79 #1265. hozzászólásáraAz príma.
Mindig 2 van a tanyán, annó lemérgezték az egyiket, annak a helyére jött ez. Az öreglány 14 éves volt, rókát, férget kifektette de soha rá nem nézett más jószágra. Ősszel kimúlt, egyedül maradt emez. Most meg naponta felborít egy tyúkot. Intenzív kurzuson kapott mikor megláttam nála, aztán következőnek kapott a maradékkal. Annyi lett, hogy most már sutyiban csinálja. Sajnálom mert jó kutya, fog rendesen, teszi a dolgát. Tavasszal jön az új, attól félek az meg majd eltanúlja tőle. Ha így marad, új gazdája lesz...
Válasz ..MZ/X.. #1264. hozzászólásáraVagy
Elszeparálás.
Mivel ember ellen van tartva ez fontosabb szempont mint a megférés 1 fajjal az udvarban.
Pásztor agyonbaxta a selejtet régen ma is...
Válasz ..MZ/X.. #1264. hozzászólásáraSehogy
Nekem soha egy komondort se sikerült leszoktatni a rossz szokásokról. Se tyúkászatról, se tojás gyűjtő versenyről. Sőt még a felesleges ugatásról sem.
A 4 éves meg már elég idős és öntudatos ahhoz, hogy ne akarjon tanulni
Ugyan nem terelő, de kutya.
4 éves komondort hogy a bánatba lehetne leszoktatni a csirke fogdosásról. Mióta kihullott mellőle az öreg azóta elkezdte összeszedni a tyúkokat. Előtte soha nem volt ilyen gond velük. Elkapja, lerágja a fejét és otthagyja. Lassan nem marad levesbe való.
Tiszta vérű komondor kan kiskutyát keresnék (törzskönyv nem kell), tanyáról, elsősorban borsod megyéből, vagy a szomszédból.
Van egy pár darab juh a portán, nem lenne baj, ha nem engedné be a 2 lábú farkast ha nem vagyok otthon, és ő se vadászná le őket, ezért lenne jó, ha jószág mellől lenne.
Válasz csabika7 #1258. hozzászólásáraKecskeméten 4hónapos kopaszfülű szürke mudi eladó kan és szuka is van.kezdenek hajtani.apja kiváló hajtó.0630/5089434.10eft db
Terelő kutyára lenne szűkségem S.O.S.be ha valakinek van estleg akkor mennék is érte! Elsősorban fejér, bácskiskun, tolna, pest megye lenne jo! Sajnos ma 2 veszett oda fias tehenek miatt. Azt hittem hogy dühömben agyoncsapom a gulyásom, mivel ő addig ittasan feküdt a fa alatt!
Engem is érdekelne terelő kutya, főként olyan ami hajtott már marhát. Létavértesre kellene, ez debrecentől 25 km.-re eső település. Aki tud segíteni annak várom a hívását.
3 éves pulikutyánkat elajándékoznánk, ivartalanított szuka, kisnövésű. Sajnos minden nap kiszökik az udvarból, átugorja a kerítést, félünk hogy egyszer elütik vagy nem talál haza. Olyan helyen érezné jól magát ahol egész nap rohangálhat, pl. egy tanyán.
Gyerekekkel jól elvan, lásd a fotót.
Nincs valakinek jól terelő(nem hajtó)kutyája eladó? sinka vagy mudi jellegűek érdekelnének a Keleti végen. Tényleg csak jó és munkakészséges, betanított kutya érdekel. A messziről szemmel terelő és mindenfelé hajtókból volt már elég.
Válasz #1199. hozzászólásra
Ilyen Mudit szeretnék én is ha tudna valaki mert az enyémet érte valami és eltűnt.Marháim vannak és nem mindig fogadnak szót,a kutya meg beszéli a nyelvüket.
Redex! lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de érdekelne, hogy be lehet-e tanítani 3, ill. 6 éves pulit terelésre? vagy már reménytelen. sajna mikor hozzám kerültek a pulik, akkor éppen pesthez közel laktunk, és arrafelé nem volt lehetőségem birkát tartani, úgyhogy nem is foglalkoztam a terelési oktatással. nna ez változott azóta, hogy visszajöttem nógrád megyébe, most vannak birkáim, vannak a pulijaim (3 db) csak valahogy össze kellene kapcsolni a két állattábort. egy patak mellett van a birtokunk és egész nyáron lehetne legeltetni a partot csak így nem merek fejleszteni létszámot mert félek, hogy szanaszéjjel szaladnak, és kergethetem őket, jelenleg 10 körüli a létszámom, nekik éppen elég a közel 1 Ha terület. de szeretném emelni a létszámot...
más: nógrád megye déli részén nem tudsz valakit aki foglalkozik terelőkutya képzéssel? vagy Vác magassága is szóba jöhet.
üdv,
Ha van időd rá naponta, akkor Tosa Inu Egyébként, ha megoldható, hogy csak Te foglalkozz a kutyával, akkor egy vagy két Roti jó választás, azok ha csak téged ismernek, akkor mások csak két lábon járó steak szeletnek számítanak nekik.
Utána nézek ,itt a pusztában divat ez a márka ,de a jó kutyát nem igen adják oda,rosszat meg minek .Ember evő legyen vagy csak átlagos (lusta ,sokat egyen, büdös legyen ha megázik,) meg ilyesmi??
1466 hozzászólás
Válasz ..MZ/X.. #1268. hozzászólásáraNekem német-juhász a kedvencem, nagyon tanítható.
A komondor miért jobb, mint egy kuvasz?
Vagy ott az igazi vadállat a rottweiler.
Válasz ..MZ/X.. #1268. hozzászólásáraHozzám jöhet nálunk nincs tyúk, mert vagy a róka, vagy a hajtókutyák kirendezik őket. Itt a macskászásért kapnak likvidálást
Válasz broll79 #1265. hozzászólásáraAz príma.
Mindig 2 van a tanyán, annó lemérgezték az egyiket, annak a helyére jött ez. Az öreglány 14 éves volt, rókát, férget kifektette de soha rá nem nézett más jószágra. Ősszel kimúlt, egyedül maradt emez. Most meg naponta felborít egy tyúkot. Intenzív kurzuson kapott mikor megláttam nála, aztán következőnek kapott a maradékkal. Annyi lett, hogy most már sutyiban csinálja. Sajnálom mert jó kutya, fog rendesen, teszi a dolgát. Tavasszal jön az új, attól félek az meg majd eltanúlja tőle. Ha így marad, új gazdája lesz...
Válasz ..MZ/X.. #1264. hozzászólásáraVagy
Elszeparálás.
Mivel ember ellen van tartva ez fontosabb szempont mint a megférés 1 fajjal az udvarban.
Pásztor agyonbaxta a selejtet régen ma is...
Válasz ..MZ/X.. #1264. hozzászólásáraKöss a nyakába rendesen pár darabot x napra hadd hordja van akinél működött rá se nézett aztán...
Válasz ..MZ/X.. #1264. hozzászólásáraSehogy
Nekem soha egy komondort se sikerült leszoktatni a rossz szokásokról. Se tyúkászatról, se tojás gyűjtő versenyről. Sőt még a felesleges ugatásról sem.
A 4 éves meg már elég idős és öntudatos ahhoz, hogy ne akarjon tanulni
Ugyan nem terelő, de kutya.

4 éves komondort hogy a bánatba lehetne leszoktatni a csirke fogdosásról. Mióta kihullott mellőle az öreg azóta elkezdte összeszedni a tyúkokat. Előtte soha nem volt ilyen gond velük. Elkapja, lerágja a fejét és otthagyja. Lassan nem marad levesbe való.
Érdekelne gyakorlott marha terelő kutya.
Válasz UE-28 #1261. hozzászólásáraTermészetesen nem terelni kell, hanem őrizni-védeni de más topicot nem találtam!
Üdv!
Tiszta vérű komondor kan kiskutyát keresnék (törzskönyv nem kell), tanyáról, elsősorban borsod megyéből, vagy a szomszédból.
Van egy pár darab juh a portán, nem lenne baj, ha nem engedné be a 2 lábú farkast ha nem vagyok otthon, és ő se vadászná le őket, ezért lenne jó, ha jószág mellől lenne.
Van 2 db puli is :-)
Ha esetleg valaki szeretne középázsiai juhászkutyát.
Válasz csabika7 #1258. hozzászólásáraKecskeméten 4hónapos kopaszfülű szürke mudi eladó kan és szuka is van.kezdenek hajtani.apja kiváló hajtó.0630/5089434.10eft db
Sziasztok
Terelő kutyát keresek juhok mellé
Sziasztok
Terelő kutyát keresek juhok mellé
Terelő kutyára lenne szűkségem S.O.S.be ha valakinek van estleg akkor mennék is érte! Elsősorban fejér, bácskiskun, tolna, pest megye lenne jo! Sajnos ma 2 veszett oda fias tehenek miatt. Azt hittem hogy dühömben agyoncsapom a gulyásom, mivel ő addig ittasan feküdt a fa alatt!
Chitto elsö munkanapja.

Válasz #1253. hozzászólásra
Ha komolyan érdekel komoly kutya - ausztrál marhapásztor - akkor a 70/977-9470 számon el tudsz érni.
Engem is érdekelne terelő kutya, főként olyan ami hajtott már marhát. Létavértesre kellene, ez debrecentől 25 km.-re eső település. Aki tud segíteni annak várom a hívását.
Válasz #1246. hozzászólásra
Érdekel .emailbe képet telszámot kérek
3 éves pulikutyánkat elajándékoznánk, ivartalanított szuka, kisnövésű. Sajnos minden nap kiszökik az udvarból, átugorja a kerítést, félünk hogy egyszer elütik vagy nem talál haza. Olyan helyen érezné jól magát ahol egész nap rohangálhat, pl. egy tanyán.
Gyerekekkel jól elvan, lásd a fotót.
Ma érkezett hozzánk egy Sinka, 8 hetes kíváncsi leszek rá!
Válasz #1248. hozzászólásra
Engem lehet érdekel. Képet tudsz tölteni???
Ha érdekel mudi terelő kutya keleten van a bátyámnak aki mudi tenyésztő!Szólj adok elérhetőséget!
helló indenkinek keresnék birka melé terelő kutyát
Border collie X Cattle dog keverék kutyák eladók. Kiváloan alkalmasak marhatenyészetbe, Szüleik dolgoznak mindennap marhák mellett.
Válasz #1242. hozzászólásra
na mi történt ???
Válasz #1242. hozzászólásra
Mit értesz terelő és hajtó kutya alatt?
Nincs valakinek jól terelő(nem hajtó)kutyája eladó? sinka vagy mudi jellegűek érdekelnének a Keleti végen. Tényleg csak jó és munkakészséges, betanított kutya érdekel. A messziről szemmel terelő és mindenfelé hajtókból volt már elég.
Válasz #1240. hozzászólásra

Hogy-é adja ,mi a neme??
Sziasztok!
Tudok egy eladó border collie kiskutyát tenyésztőtöl.
Törzskönyves, terelős ösztöne van. Versenyekre visznek.
Nem reménytelen. Nincs későn elkezdeni.
Tudtál vele beszélni telefonon???
Válasz #1199. hozzászólásra
Ilyen Mudit szeretnék én is ha tudna valaki mert az enyémet érte valami és eltűnt.Marháim vannak és nem mindig fogadnak szót,a kutya meg beszéli a nyelvüket.
Köszönöm, próbálom hívni. a pulis kérdésre tudsz valamit mondani? elkéstem a képzéssel, vagy még nem reménytelen? köszi - z
Válasz #1234. hozzászólásra
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/527362_4808778980125_1339707328_n.jpg
Válasz #1233. hozzászólásra
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/2089_4808792060452_32024166_n.jpg
Válasz #1232. hozzászólásra
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/545369_4808791460437_615986718_n.jpg
Válasz #1231. hozzászólásra
én csak border colliekkal foglalkozok.
Válasz #1230. hozzászólásra
Szia!
Skobrák Ferenc barátom elérhetősége :
(20) 334 4691 hivatkozz rám.. segíteni fog. ő igy ismer Tamás a borderes :)
Redex! lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de érdekelne, hogy be lehet-e tanítani 3, ill. 6 éves pulit terelésre? vagy már reménytelen. sajna mikor hozzám kerültek a pulik, akkor éppen pesthez közel laktunk, és arrafelé nem volt lehetőségem birkát tartani, úgyhogy nem is foglalkoztam a terelési oktatással. nna ez változott azóta, hogy visszajöttem nógrád megyébe, most vannak birkáim, vannak a pulijaim (3 db) csak valahogy össze kellene kapcsolni a két állattábort. egy patak mellett van a birtokunk és egész nyáron lehetne legeltetni a partot csak így nem merek fejleszteni létszámot mert félek, hogy szanaszéjjel szaladnak, és kergethetem őket, jelenleg 10 körüli a létszámom, nekik éppen elég a közel 1 Ha terület. de szeretném emelni a létszámot...
más: nógrád megye déli részén nem tudsz valakit aki foglalkozik terelőkutya képzéssel? vagy Vác magassága is szóba jöhet.
üdv,
Moszkvai őrkutyát nézd meg, nem fogsz csalódni benne.
Válasz #1226. hozzászólásra

Elírtam bika=bírka.
Ez a marha tartás átka.
Válasz #1224. hozzászólásra
Egyébként, ha megoldható, hogy csak Te foglalkozz a kutyával, akkor egy vagy két Roti jó választás, azok ha csak téged ismernek, akkor mások csak két lábon járó steak szeletnek számítanak nekik. 
Ha van időd rá naponta, akkor Tosa Inu

Megnézem mit tehetek,itt is divat a lopás csak itt a bika a menő cikk .

szomszédnak telephelykirámolása volt a multhéten 600lityó meg szerszámok stb
Válasz #1223. hozzászólásra

ne legyen válogatos,szeresse az embereket, (főleg a barnákat)
Válasz #1222. hozzászólásra
,itt a pusztában divat ez a márka ,de a jó kutyát nem igen adják oda,rosszat meg minek .Ember evő legyen vagy csak átlagos (lusta ,sokat egyen, büdös legyen ha megázik,) meg ilyesmi??
Utána nézek
Válasz #1219. hozzászólásra
olyanra gondoltam,ko val kezdődik és dor-ral végződik
Válasz #1219. hozzászólásra
az is legyen.
Kihagytad az uniós játékot,