Köszi,Nektek is B.Ú.É.K.!Megvagyunk köszi,kint voltam!Veletek mizujs?Jól vagytok?Mit csináltok mostanság?Épp egy Crystalon töröm a fejem!Szerinted milyen gép a 16045?
Én is kiléptem.. ugy gondoltam még mindig joban járok ha dolgozok és azt ugy ahogy nekem tetszik.. mint azt hogy lehet hogy bevesznek .. és lehet hogy nem bukok meg és lehet hogy nem elenöriznek.. és lehet hogy majd kifizetnek!! tul sok a lehet!!!
Már voltam benne, tapasztaltam. Először az volt, hogy Áááá nem vészes, 170kg N hatóanyagot szórhatsz ki, 1-2 vegyszerrel nem permetezhetsz. Utána nem tudtam a 12%-os lejtőre kukoricát vetni, meg zöldtrágyát nem a karták a rece árvakelést elfogadni stb. Ezt még Öreganyám írta alá, mert 17 éves voltam 2002-ben mikor Édesapám meghalt és én nem vehettám át, a mama meg mindenből pénzt akart csinálni. Én meg úgy vagyok vele, hogy a saját földemen nekem ne dirigáljon senki!
Nekem a 3. idáig a kézenfekvő, mert azt mondták, hogy van hozzá ikerkerék, full felsúlyozva, Magnumot beszámítja, hitelt kellene felvennem, de a hitelbe van egy olyan biztosítás ami a rendellenességeket 90%-ban megtéríti, pl kifekszik a motor stb. ilyenekre gondolok.
9084 hozzászólás
Ide hogy kell berakni a videót? hogy egyből innen indítsa el.
Ki az erősebb?www.youtube.com/watch?v=3n2-mOzjGoY&feature=related
Válasz #3206. hozzászólásra

Igen faca.
Majdnem olyan fürge,mint 1 DT.
http://www.youtube.com/watch?v=t_Q--6oJsOU
szólj hozzá: Kombájnok,és sok más.
szólj hozzá: Valtra és sok más.
Válasz #3202. hozzászólásra
1880-as túl nagy nekem ennyi földhöz,meg jóval drágább is!
Válasz #3201. hozzászólásra
Na olyat ne vegyél, csak Fiattot vegyél.
Válasz #3200. hozzászólásra
Köszi,Nektek is B.Ú.É.K.!Megvagyunk köszi,kint voltam!Veletek mizujs?Jól vagytok?Mit csináltok mostanság?Épp egy Crystalon töröm a fejem!Szerinted milyen gép a 16045?
Válasz #3196. hozzászólásra
Köszönöm rég nem halottam felőled mizujs? Utólag is Boldog Új Évet Kívánok.
Válasz #3198. hozzászólásra
Szevasz Imi!Mi a helyzet veled?!El vagy veszve!!!
Válasz #3193. hozzászólásra
Jó bizony, de ezért a videóért már nyár óta könyörögtem most kaptam meg.
Válasz #3192. hozzászólásra

ez nagyon komoyl!!!!!
A rábások a traktorosok jedi lovagjai!!!
igaz Imi??
gratula a videóhoz!!
Válasz #3189. hozzászólásra
'96 utániaknál mindnél bontós az eleje, ha jól tudom...
Majdnem mindegy

Ahhoz képest, hogy mekkora hatalmas vas ez a Rába elég nagy a szlipje és még dobálja is !
igaz jó vissza nézni az év videó termését Imikém ?
várod már a tavaszt Te is ?
Ítt egy nagyon jó földet lazítózok.
Válasz #3183. hozzászólásra

Na ez FULL FULL.
Válasz #3189. hozzászólásra
má csak azért mert faternak is van 1,nekem +2
Válasz #3188. hozzászólásra

Mármint ez a lebontásos akció.
Mittomén biztos a 2vel ezelőtti...
Vagy mind???????
Válasz #3187. hozzászólásra

melyik évjáratról?
Válasz #3186. hozzászólásra
Egész évben nálunk a Passatról ment az ódázás h. az milyen Q. ...............
le kell bontani az egész elejét a szíjcseréhez
ok 1 bogáron,de próbálja meg a passatomon,
Nem semmi. Nem először csinálta. De hogy jutott eszébe?:)
Nem semmi . Rossz nézni pedig én is hasonlót csináltam a szecskázó kapcsolásnál meg az űrítő kapcsolásánal .
szólj hozzá: Így kell ékszíjat cserélni...
Hol vagy Imi?
Semmi téli vidiooooo????
Válasz #3180. hozzászólásra
Nálam a szecskázós 514-es viszi a pálmát, 2perc15másodperckor.
elég jó sok elakadás van benne csak az a baj h képek:(
Gépgyilkos idióták
Válasz #3175. hozzászólásra
Egyszer sárbogárdon egy fickó egyszere 3 is vit ki erdélybe.. még a régi amerikai kivitelböl.. Ott még sokat számit az árelönye a gépnek!!
Válasz #3174. hozzászólásra

Persze ezel mi is igy voltunk.. valahogy ki is birtuk.. de köszönöm föleg ezt a szigorúbb és elönörzésekel teli verziót!!
Válasz #3173. hozzászólásra
Én is kiléptem.. ugy gondoltam még mindig joban járok ha dolgozok és azt ugy ahogy nekem tetszik.. mint azt hogy lehet hogy bevesznek .. és lehet hogy nem bukok meg és lehet hogy nem elenöriznek.. és lehet hogy majd kifizetnek!! tul sok a lehet!!!
Most mennem kell, majd déluán jövök, addig adjátok el a Magnumomat.
Válasz #3172. hozzászólásra
Már voltam benne, tapasztaltam. Először az volt, hogy Áááá nem vészes, 170kg N hatóanyagot szórhatsz ki, 1-2 vegyszerrel nem permetezhetsz. Utána nem tudtam a 12%-os lejtőre kukoricát vetni, meg zöldtrágyát nem a karták a rece árvakelést elfogadni stb. Ezt még Öreganyám írta alá, mert 17 éves voltam 2002-ben mikor Édesapám meghalt és én nem vehettám át, a mama meg mindenből pénzt akart csinálni. Én meg úgy vagyok vele, hogy a saját földemen nekem ne dirigáljon senki!
Válasz #3172. hozzászólásra
Igy van idáig valahogy megoldottuk,alig vártam ,hogy lejárjon,de most mindent keményen ellenőrizni fognak
Válasz #3155. hozzászólásra

Ezel én is igy vagyok.. Szerintem ha az AKg-t pontrol pontra be kelene tartani akor sok ember képéröl le mene a mosoly!!
Válasz #3167. hozzászólásra
akkor az,és mi az ára?
Válasz #3168. hozzászólásra
Alaphangon 6milliót kér rá én 5re gondoltam.
Válasz #3166. hozzászólásra
Nem a szépsége a lényeg, de amúgy télleg nem egy szépség, szebb a NH TG-től.
Válasz #3167. hozzászólásra
mennyiért szabadulna meg B. ettöl a géptöl ????
Nekem a 3. idáig a kézenfekvő, mert azt mondták, hogy van hozzá ikerkerék, full felsúlyozva, Magnumot beszámítja, hitelt kellene felvennem, de a hitelbe van egy olyan biztosítás ami a rendellenességeket 90%-ban megtéríti, pl kifekszik a motor stb. ilyenekre gondolok.
A 20asok csak sztem. ocsmányak?
Válasz #3163. hozzászólásra

kint a jobb 10-eseket annnyiért árulják mint a 20-asokat
én is lebeszélnélek a 20-asrol, de az én véleményemre nem kell adni, mert nekem 10-esem van,
Válasz #3163. hozzászólásra
a középsőre ,ikerkerék stb 15miska
Erre gondolsz?
Vagy erre
Esetleg erre
Válasz #3161. hozzászólásra
http://www.agrarkereso.hu/hirdet/megmutat.php?hird=15950&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=
Válasz #3159. hozzászólásra
Huntraconál, Ballánál?