Válasz termelo #5979. hozzászólásáraAkkoriban annyira gyerek voltam, hogy alig tudtam még az eszem. De talán egy kazin meg lehetett ez a szám is, mert rémlik.
Lazán kapcsolódik, de sajnos aktuális: Fenyő Miklóssal találkoztam egyszer, még 2000-ben. Igaz nem koncerten, de barátságos volt. Egyébként nem voltam rajongója.
Akkor Te sem az tojáshéjas fenekű "gyerők" vagy???
Deep Purple, Black Sabbath, Led Zeppelin, Nazareth és a többi, mind kedvencem.
De ez beleégett az agyamba, mert ezt nyomta Szabad Európa Rádió hetekig anno a Cseke László féle Teenager party-n.
Bob Dylan a '60-as évek ikonikus zeneszerzője volt.
De volt két szerzeménye, amelyek más előadásában sikeresebbek lettek.
Egyik: Knocking on haven's door- Guns N' Roses előadás.
A másik dal pedig ez:
Válasz Praetor #5958. hozzászólásáraNem tudom mert ezen még nem gondolkodtam.
Eleve régen látott videókat osztottam meg amik most csak úgy eszembe jutottak.
Amúgy meg van több mondás is az ilyenekre, pl. evés közben jön meg az étvágy stb.
Hogy messzire ne mennyünk, az étteremben is előtted hagyják az étlapot evés után.
Válasz korrektuzlet11 #5948. hozzászólásáraÉn most vagyok fiatal, jelenleg minden féle zenei irányzattal találkozik az ember szerinted mit kellene tennünk amikor 1-1 "divat" stílus 1-2 évtől többet nem bír ki mielőtt megszűnik...
Fiatal koromban megtalált a rockzene. Semmi közöm a lagzis, mulatós, gagyi, hulladékhoz.
Szerintem a legkeményebb magyar rock szám Presser szerzemény, és Vikidál előadása.
Válasz termelo #5941. hozzászólásáraNo jó, de ha elfogadja a meghívásod a disznóvágásra, akkor csak tudsz neki segíteni a közlekedésben. Csak türelem kell hozzá, mert a járókerettel némileg lassabb lehet.
Bár, a Road Rash-ben néha szokták lengetni a járókeretet az út közepén.
5991 hozzászólás
És ez is.
Eddig a fideszről szólt
Ezután a rencerváltókról.
"Mekkora métely mekkora hatalom...
Ez volt az egyetlen kis életed..."
https://vm.tiktok.com/ZNR4UULP4/
Amúgy nem vagyok Majka rajongó.
De ez akkoriban aktuális volt.
Már nem karácsony van de a mondandója mindég időszerű!
https://vm.tiktok.com/ZNR5mm67F/
Válasz termelo #5979. hozzászólásáraAkkoriban annyira gyerek voltam, hogy alig tudtam még az eszem. De talán egy kazin meg lehetett ez a szám is, mert rémlik.
Lazán kapcsolódik, de sajnos aktuális: Fenyő Miklóssal találkoztam egyszer, még 2000-ben. Igaz nem koncerten, de barátságos volt. Egyébként nem voltam rajongója.
Válasz Praetor #5974. hozzászólásáraEgyszer volt szerencsém találkozni a Jankai Bélával
Válasz termelo #5976. hozzászólására
Válasz korrektuzlet11 #5953. hozzászólására
Válasz cross #5971. hozzászólására
Válasz cross #5971. hozzászólásáraNa végre, jó zenék
Válasz korrektuzlet11 #5967. hozzászólásáraÜdv!

Akkor Te sem az tojáshéjas fenekű "gyerők" vagy???
Deep Purple, Black Sabbath, Led Zeppelin, Nazareth és a többi, mind kedvencem.
De ez beleégett az agyamba, mert ezt nyomta Szabad Európa Rádió hetekig anno a Cseke László féle Teenager party-n.
Bob Dylan a '60-as évek ikonikus zeneszerzője volt.
De volt két szerzeménye, amelyek más előadásában sikeresebbek lettek.
Egyik: Knocking on haven's door- Guns N' Roses előadás.
A másik dal pedig ez:
Válasz korrektuzlet11 #5963. hozzászólásáraEgyik nagy kedvencem a Zeppelin, de néha kell egy kis JAZZ...
Válasz termelo #5961. hozzászólására

Zeneileg én nem vagyok stílusfüggő, ami tetszik, meghallgatom
Válasz termelo #5961. hozzászólásáraKülönben meg más is népszerű a hazájából...
Válasz Gumóka #5959. hozzászólására

Van még egy kiváló duettje ráadásul én kitartok mellette, hogy ezek jó zenék is
Válasz Praetor #5958. hozzászólásáraNem tudom mert ezen még nem gondolkodtam.

Eleve régen látott videókat osztottam meg amik most csak úgy eszembe jutottak.
Amúgy meg van több mondás is az ilyenekre, pl. evés közben jön meg az étvágy stb.
Hogy messzire ne mennyünk, az étteremben is előtted hagyják az étlapot evés után.
Mégis mit kéne néznem? Ezek férfiasabbak:
https://www.youtube.com/watch?v=kg658NQyoiE
Válasz termelo #5956. hozzászólásáraHa már hoztad Shakirát.
Válasz termelo #5956. hozzászólásáraSzerintem nem a zene érdekel téged, csak ki vagy éhezve.
Ja nem, tudom, csak a suli hiányzik. 
Válasz termelo #5956. hozzászólásáraKülönben meg, hogy jön le a bőrről a fáradt olaj ha dörzsölve nem sikerül?
Válasz Gumóka #5955. hozzászólásáraSzerintem ilyen hidegbe valami forróbb dukál...
Válasz termelo #5952. hozzászólására'60-as végek végén a zenészek mesterei voltak a hangszerüknek.
Válasz termelo #5951. hozzászólásáraMeg ezt
Válasz termelo #5950. hozzászólásáraAz én korosztályom nagyjából ezt érti Rock zene alatt...
Válasz termelo #5949. hozzászólására
Válasz korrektuzlet11 #5948. hozzászólásáraÉn most vagyok fiatal, jelenleg minden féle zenei irányzattal találkozik az ember szerinted mit kellene tennünk amikor 1-1 "divat" stílus 1-2 évtől többet nem bír ki mielőtt megszűnik...
Fiatal koromban megtalált a rockzene. Semmi közöm a lagzis, mulatós, gagyi, hulladékhoz.
Szerintem a legkeményebb magyar rock szám Presser szerzemény, és Vikidál előadása.
Válasz termelo #5943. hozzászólásáraÍgy, azért bizonyos értelemben éhen maradnál.

Válasz termelo #5943. hozzászólásáraValahogy nála jobban ráállt a szemem a zenére
Válasz Praetor #5942. hozzászólásáraAhogy az ember idősödik inkább az lett a fontosabb mennyire otthonosan mozog egy nő a konyhában:
Válasz termelo #5941. hozzászólásáraNo jó, de ha elfogadja a meghívásod a disznóvágásra, akkor csak tudsz neki segíteni a közlekedésben. Csak türelem kell hozzá, mert a járókerettel némileg lassabb lehet.

Bár, a Road Rash-ben néha szokták lengetni a járókeretet az út közepén.