Mezőgazdasági gép és gépészet hírek

A hír megjelenési dátuma:
1 hét
1 hónap
3 hónap
1 év
Érdekelnek a legújabb traktorok, mezőgazdasági gépek és nagyhaszon gépjárművek? Gépészet rovatunkban megismerheted a legújabb fejlesztéseket, megoldásokat a mezőgazdasági géppiacon.
 • Tavaszi munkagép kavalkád az Invest Gépkereskedelmi Kft.-nél

  2014. március 19., szerda 14:36 Gépészet Hirdetés

  A nagyigmándi székhelyű Invest Gépkereskedelmi Kft. a 2000-es évek elején kezdte meg a Case IH traktorok és kombájnok forgalmazását. Az elmúlt években biztos piaci jelenlétet biztosító és továbbra is fő csapásirányt jelentő Case IH vezérmárka mellé olyan, a maguk nemében és kategóriájában piacvezető gépcsaládokat kezdett el a vállalat...

 • Olvasson bele az Axiál legújabb kiadványába! (Letölthető)

  2014. március 19., szerda 13:02 Gépészet Hirdetés

  Új gépek, gazdatippek, vadonatúj GPS megoldások, önjárók és erőgépek, vagyis az Axiál legújabb katalógusában egy helyen mindent megtalál, amire egy gazdának csak szüksége lehet! Lapozzon bele MOST!

 • DemoShow 2014

  2014. március 18., kedd 14:38 Gépészet Hirdetés

  A Güttler Kft a Fliegl Abda Kft-vel közös szántóföldi gépbemutatót szervez. A rendezvény négy különböző állomásán több mezőgazdasági gépkapcsolat mutatkozik be gyakorlatban.

 • AXIÁL-Fendt játék

  2014. március 18., kedd 11:16 Gépészet Hirdetés

  Az AXIÁL Kft. „AXIÁL-Fendt fotó- és videópályázat” címmel játékot hirdet. Készítsen képet vagy videót egy Fendt traktorról munka közben vagy nyugállásban, kapja lencsevégre a Fendt és/vagy AXIÁL logót vagy örökítse meg az AXIÁL és a Fendt márkát, traktorokat kreatív módon!

 • Axiál Kft. új telephelyet avatott! - Debrecen környékén minden a mezőgazdaságról szól! (+Videó!)

  2014. március 12., szerda 14:12 Gépészet Hirdetés

  Debrecenben is új telephellyel örvendeztette meg a környékbeli gazdálkodókat az Axiál Kft. A barnamezős beruházással épült értékesítési és szolgáltatási pont külön öröm a város lakóinak és az iparterületen dolgozó közel harminc főnek is.

 • A pneumatikus szemenkénti vetőgépek kiváló minősége: Gaspardo

  2014. március 12., szerda 13:26 Gépészet Hirdetés

  Az INTERAT ZRt. 1999 óta hivatalos importőre a GASPARDO-MASCHIO mezőgazdasági gépeknek. Büszkék vagyunk rá, hogy ennek a kiváló minőségű termékeket gyártó világcégnek már15 éve magyarországi képviselői lehetünk.

 • Speed Spraying – AMAZONE permetezéstechnika

  2014. március 11., kedd 11:34 Gépészet Hirdetés

  A német családi tulajdonban lévő Amazonen-Werke GmbH csúcstechnikát képviselő permetezőgépei Magyarországon is a legkeresettebb márkák közé tartoznak. Ez a kiváló anyagminőség, a funkcionalitás, a high-tech műszaki tartalom és a dizájn tökéletes összhangjának köszönhető.

 • Érdemes Brno-ba látogatni! 20 éve nyitotta meg kapuit az első TECHAGRO! (+Képek!)

  2014. március 09., 17:13 Gépészet

  2014. március 30. és április 3. között rendezik a Brnói Vásárvárosban, a Cseh Köztársaságban a TECHAGRO-t, a mezőgazdasági gépek és berendezések nemzetközi vásárát. Hogy miért érdemes kilátogatni? Fényképes összeállításunkban megmutatjuk!

 • Homogén növényállomány kialakítása mélyen gyökerező kapás kultúrákban – magágykészítés vetéssel egymenetben

  2014. március 06., csütörtök 14:02 Gépészet Hirdetés

  Tavaszi, mélyen gyökerező kapás kultúrákban - kukorica, napraforgó - a legfontosabb cél a homogén növényállomány létrehozása és fenntartása. Minden egyes agrotechnikai beavatkozásunknak ezt a célt kell szolgálnia.

 • „Debrecenbe kéne menni!” - Újabb telephelyet nyitott az AXIÁL Kft.

  2014. március 05., szerda 17:11 Gépészet Hirdetés

  A jól ismert gyermekdal első sora az AXIÁL Kft. partnerei számára ma már új jelentést hordoz. A Kelet-Magyarországon élő mezőgazdasági és építőipari vállalkozók figyelme mostanában méltán fordulhat Hajdú-Bihar megye székhelye felé. A cég ugyanis március 4-én nyitotta meg új szerviz és alkatrészbázisát a városban, mellyel a környéken élő...

 • Ingyenes T kategóriás jogosítvány a Zetor-Vas Kft-nél

  2014. március 04., kedd 17:56 Gépészet Hirdetés

  Kiemelkedően nagy az érdeklődés a Zetor-Vas Kft. által indított T kategóriás képzések iránt, mert egyre többen szembesülnek azzal, hogy a B kategóriás jogosítványban szereplő „T” jelzés, csak arra jogosítja fel a tulajdonosát, hogy piros rendszámos traktorral egy nehéz, valamint fekete rendszámos traktorral egy könnyű...

 • Megjelent az Axiál márciusi Alkatrész Akció kiadványa!

  2014. március 04., kedd 09:28 Gépészet Hirdetés

  Az Axiál márciusi Alkatrész Akció kiadványa ezúttal is számos kedvező ajánlattal jelentkezik a kertészeti termékek, ásóborona és kombinátor alkatrészek terén, de ez még messze nem minden! A teljes kínálat megtekintéséért érdemes a cikkünkben lévő katalógusra kattintani!

 • Kilenc traktorból álló Steyr flottát adott át az Agroker Pannónia Kft. (+Videó!)

  2014. március 01., szombat 12:40 Gépészet Hirdetés

  Kilenc Steyr 4085 –ös traktorból álló flottát adott át Nagykanizsán az Agroker Pannónia Kft. Az új géppark tulajdonosa a Gyümölcskert Zrt. lett – a mutatós gépek pedig az ország legnagyobb körtésében, 400 hektáron álltak munkába.

 • ROTÁCIÓ EXPO 2014!

  2014. február 28., péntek 13:49 Gépészet Hirdetés

  Szeretettel meghívjuk Önt a 2014. március 07-08-án tartandó ROTÁCIÓ EXPO 2014 kiállításra.

 • FF40SLK homlokrakodó

  2014. február 25., kedd 14:19 Gépészet Hirdetés

  Az FF40SLK homlokrakodó a 30-50 LE kategóriájú erőgépek kedvelt eszköze. Ezekre a traktorokra szerelve igen széleskörűen használható, 750 kg-os teherbírásával és 2,4 m emelési magasságával jobb, mint más gyártók hasonló rakodói. Kitűnően használható kis gazdaságokban, gyümölcsösökben, fóliasátrakban, de a kommunális programban sem...

 • A LEMKEN továbbra is a növekedés útján

  2014. február 25., kedd 13:24 Gépészet Hirdetés

  A LEMKEN, a professzionális szántóföldi növénytermesztés specialistája a 2013-as évet is kitűnő eredménnyel zárta, az azt megelőző kétévi folyamatos növekedést követően. 363 millió EUR forgalommal a LEMKEN Csoport 6% növekedést produkált az előző évhez képest, ha pedig leszámítjuk a LEMKEN és franciaországi Stoll szétválásából származó...

 • Talajművelés a Väderstad eszközeivel - kultivátorok és vetőgépek egyenesen Svédországból (+Videó)

  2014. február 25., kedd 12:38 Gépészet Hirdetés

  A Väderstad svéd mezőgépgyártó vállalat jelenleg tizenhat termékcsalád, közel száz típusát kínálja a magyarországi gazdálkodók számára. Videónkban bemutatjuk, hogy melyek a legkorszerűbb talajművelő és vetőgépek a skandináv gyártó palettájáról.

 • Claas AXION 850 - a 2014-es Agrágéshow Nemzetközi Termékfejlesztési Nagydíjasa (+VIDEO)

  2014. február 20., csütörtök 12:26 Gépészet Hirdetés

  A Claas AXION 850-es erőgép a 2014-es Agrárgépshow egyik különlegessége volt, ami a 2013-as hannoveri Agritechnica kiállításon az év traktora lett. Az Axiál Kft. pavilonjában kiállított Claas Axion 850 univerzális traktor a 2014-es Agrágéshow-n Nemzetközi Termékfejlesztési NAGYDÍJ-ban részesült.

 • Agrifac Condor - a Nemzetközi Prémium Okleveles önjáró permetező

  2014. február 20., csütörtök 12:05 Gépészet Hirdetés

  A holland Agrifac 80-as évek közepétől folyamatosan fejlesztett önjáró permetezői mára a precíziós gazdaságok leghatékonyabb és legkörnyezettudatosabb munkagépei. Takarékosak, praktikusak, és minden elvárásnak maximálisan megfelelnek. Az Axiál pavilonjában kiállított típus a 2014-es Agrárgépshow Nemzetközi PREMIUM Oklevelese lett.

 • Topcon - a megbízható navigációs munkatárs (+VIDEO)

  2014. február 20., csütörtök 10:58 Gépészet Hirdetés

  A TOPCON berendezések különös megbízhatósággal segítik a mezőgazdasági munkát. Az Axiál Kft. a Topcon termékek mezőgazdasági célú felhasználásának kizárólagos magyarországi forgalmazója a legújabb fejlesztést a 2014-es Agrárgépshow-n is mutatta be a közönségnek.

 • Díjazták a Fendt 900 Vario S4 traktort (+VIDEO)

  2014. február 19., szerda 13:29 Gépészet Hirdetés

  Magyarországon először az Agrárgépshow-n volt látható a VarioGrip keréknyomást szabályozó rendszerrel felszerelt Fendt 900 Vario S4 traktor, amit az Axiál pavilonjában igen sűrűn kerestek fel az érdeklődők. A hannoveri Agritechnica után először itt bemutatott erőgépet Nemzetközi PREMIUM Oklevéllel díjazták.

 • Sulky X40 ECONOV függesztett műtrágyaszóró Nemzetközi Termékfejlesztési Különdíjas (+VIDEO)

  2014. február 19., szerda 12:55 Gépészet Hirdetés

  Az AXIÁL Kft. által forgalmazott Sulky X40 ECONOV függesztett műtrágyaszóró a 2014-es Agrárgépshow-n Nemzetközi Termékfejlesztési KÜLÖNDÍJ-ban részesült. A „szórás bajnoka”-ként is emlegetett mezőgazdasági eszköz a műtrágyaszórást szabályozó elektronikai felszereléséért részesült az elismerésben.

 • Biztosak a minőségben: Lely Welger bálázók 1+1 év garanciával a Szakadáth-Gépkertől

  2014. február 19., szerda 12:28 Gépészet Hirdetés

  Biztosak a minőségben: a Szakadáth- Gépker Kft. a Lely szálastakarmány betakarító termékekre -így a Welger bálázókra is- 1+1év garanciát vállal.

 • A költségcsökkentés új lehetősége: front magágykészítés

  2014. február 19., szerda 12:17 Gépészet Hirdetés

  A gazdálkodók ma már nagyon odafigyelnek a mezőgazdasági termelés folyamán keletkező költségeikre, illetve szeretnének minden aktuális munkát időben elvégezni. Milyen új lehetőségek vannak? Nyugat-Európában már régi hagyománya van a fronthidraulikus függesztőre szerelt munkagépek alkalmazásának. Nézzük meg, hogy milyen előnyökkel jár...

 • Axiál 5-let Show: CLAAS, Fendt, Landini, Manitou újdonságok és Topcon (+VIDEO)

  2014. február 19., szerda 12:16 Gépészet Hirdetés

  Az Axiál Kft. a 2014-es Agrárgépshow legnagyobb kiállítójaként 5-Let Show címet viselő, naponta többször jelentkező programjában 5 általa képviselt gyártó legfrissebb fejlesztését ismertette meg a látogatókkal. Idén a CLAAS, a Fendt, a Landini valamint a Manitou legújabb innovációit illetve a Topcon mezőgazdasági precíziós eszközt...

 • Walter Mauser a különleges vezetőfülkék osztrák gyártója

  2014. február 18., kedd 10:23 Gépészet Hirdetés

  Az ausztriai Breitenauban működő gyár 52 év óta gyártja különleges vezetőfülkéit elegáns külsővel és többféle gazdagságú belsővel. Az utóbbi években évente 15.000 db fülkét állítanak elő, amelyeknek 90%-át külföldi felhasználóknak szállítanak.

 • Kevesebb magajáró szecskázó talált gazdára tavaly Németországban

  2014. február 18., kedd 10:10 Gépészet Hirdetés

  Az előző évekhez képest jelentősen visszaesett a magajáró szecskázógépek eladása Németországban 2012-ben. Az előző évhez képest 150 darabbal az azt megelőző évhez (2011-hez) képest pedig mintegy 170 darabbal csökkent az eladott szecskázók száma.

 • Green Pro kistraktorcsalád a Lamborghinitől

  2014. február 18., kedd 09:53 Gépészet Hirdetés

  A kommunális és farmon belüli szérű- és telepi munkákra kifejlesztett hattagú kistraktorcsalád közös jellemzője a járószerkezetük hidrosztatikus meghajtása.

 • A német mezőgazdaság számokban

  2014. február 18., kedd 09:50 Gépészet Hirdetés

  Drasztikusan csökkent a mezőgazdasági vállalkozások száma Németországban. Jelenleg már alig több mint 295 ezer üzemet regisztráltak.

 • Új kommunáltraktor széria Steyrtől

  2014. február 18., kedd 09:46 Gépészet Hirdetés

  A Steyr új fejlesztésű kommunális traktorcsaládja három – Steyr 4110 Profi CVT, Steyr 4120 Profi CVT és Steyr 4130 Profi CVT – tagból áll, névleges motorteljesítményük 110 és 130 LE között változik.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

[bezárás x]