Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Massey Ferguson traktorok új
- Méhészet új
- Milyen pótkocsit vegyek? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
Cikkajánló

597 hozzászólás
Részvétem ! hiányozni fog!
http://www.youtube.com/watch?v=wWvXLECYhoY&feature=related
csatlakozom az elöttem szólókhoz, borzasztó ami történt így ismeretlenül is nagyon sajnálatos ami történt.részvétem minden érintett embertársunknak!!!!!

Válasz #442. hozzászólásra
Akor hozám hasonlóan...
Válasz #414. hozzászólásra
Én úgy tudom 33volt mint én....Egyszer mintha beszéltünk volna erről anno...
Válasz #440. hozzászólásra

Sziasztok
"az élet egy kicsit rővid,hogy egy ember mindent véghez vigyen amit eltervezett" nagyon sajnálom a kollégát
Őszinte részvétem a családnak
Üdv Zsolt
Temetés helyéről,időpontjáról esetleg nem tud valaki valamit?? Privben is jó! gylala@freemail.hu
Senkinek sincs képe róla?!Hát hogy lehet az!?Fórumtalálkozón vagy a Gépkiállitáson se volt?!
Válasz #436. hozzászólásra
Szerintem rosszul emlekszel....
O nem agyon, vagy (szerintem) soha nem tett fel kepet a gepeirol...
Válasz #434. hozzászólásra

Neki volt valamikor az avatara amin egy zöld CK volt a háttérben, és ő állt egy hölggyel?????? Vagy rosszul emlékszem?????
Tudjátok olvasva a beírásait, aki ilyet ír az rossz ember nem lehet, ovassátok el a kérdést és a rövid de mindent elmondó válaszát Cézárnak aki Frankenstein volt...
válasz #272 hozzászólásra ť | Június Cézár küldte be 2009-09-27 21:39:06-kor
Június Cézár
Válasz #267. hozzászólásra
- én holtig tanulok
válasz #267 hozzászólásra ť | Bizsike küldte be 2009-09-27 21:38:07-kor
Bizsike
- Van itt valaki aki tanul még?vagy mindenki jómunkásember?
Nyugodj Békében. Fent már biztosan a legújabb Jd-al nyomod az ipart, vagy ki tudja lehet egy új SZK 5 amit elsőként kipróbálnál, minden lehetséges már neked!
Válasz #433. hozzászólásra
Tulajdonkeppen mindegy hogy hivtak, nekunk forumozoknak ugyis FRANKENSTEIN marad.....
Válasz #424. hozzászólásra

Nekem mas neven kuldott mailt.....
Megdöbbenve olvasom a hírt!
Részvétem a családnak,barátjainak és mindenkinek aki közel állt hozzá!
Lehetett bármilyen beállítottságú fórumozó,AKKOR IS KÖZÉNK TARTOZOTT,és mostmár nem lesz....Sajnos ennyi az élet,egy pillanat és vége!!!
Elismerésem a szerkesztőknek a megemlékezésről!!!!!!
Én is beszélgetem Janival és megtudtam tőle hogy a városunkból vette az szk-5-ös !!!!
Ha valaki még ilyenfajta kombájnnal dolgozik az előttem a MAX tiszteletem azonnal kiérdemelte!!
Szerintem hajtós srác lehetett !!!! Sajnos lehet ez is lett az oka balesetének !!!
Részvétem a családnak, barátoknak, ismerősöknek !!!
Egyszerűen nem térek napirendre felette..........
Az külön elismerésem, hogy az agroinformra kattintva barátunk adatlapja ugrik elő........
Őszinte részvétem a családnak!!
Válasz #409. hozzászólásra
Elküldenéd privibe mi volt itt , és ki írta...
Én csak most olvastam... Feltűnt ez a fekete csík,rákatintok a címlapra, semmi.Vissza ide,és itt a hír.
Pár dolgot Ő másképp látott,de ezt már nem beszéljük meg sajnos.
Nyugodj békében Jani.
Sziasztok! Megdöbbenve olvasom, hogy mi történt. Valaki el tudná küldeni az ifiedzo@freemail.hu email címre, hogy pontosan mi történt?
Részvétem a családnak
Válasz #424. hozzászólásra
Jó estét Mindenkinek!
Most olvasom , hogy sajnálatos esemény történt.Személyesen nem ismertem ,itt a fórumon volt egézséges vitánk,de jól kijöttünk a végére belőle.
Őszinte Részvétem a Családnak és Barátoknak.
Üdv Mindenkinek

Megdöbbenve olvasom a közleményt.....
bár személyesen nem ismertem.......nagyon jó levelező viszonyban voltunk, személyében segítőkész embert ismertem meg.
Nyugodjék békében,legyen neki könnyű a föld.
Frankenstein nekem M. Jánosként mutatkozott be.
hello!

én sajnos nem régota ismertem de sajnálom nagyon öszinte részvétem a rokonainak és barátainak
Ja értem. Oké.
Válasz #420. hozzászólásra
Semmi lényegeset nem irtak benne a történtekről,"csak" annyit,h meghalt!
Meg döbbenve olvasom a hírt
én nem túl régen vagyok aktív fórumozó de váltottunk jó néhány hozzászólást egymás közt,személy szerint nem ismertem de még is megdöbbent h egy gazdatárs,fórumtárs,és olykor segítő barátunk meghalt.

Részvétem a család tagoknak,barátoknak.
Azt a bizonyos e-mailt én is szeretném valakitől meg kapni ha lehet....köszi...
az e-mail címem: lacus550@hotmail.com
Janival volt egy közös ismerősünk délelőtt kérdeztem nem-e tudja mi történt,ő azt mondta annyit tud,hogy hegesztett a zt alatt valamit az anyukája sokallta,hogy meddig van kint kiment megnézni, és megvolt halva állitólag áramütés érte.
Nyugodj békében!
Szép gesztus a szerkesztőktől, hogy az oldal főcímén is jelzik. Hogy tudhatom meg, hogy mi történt?
Válasz #409. hozzászólásra
Már megtörtént, lehetett pozitívan és kevésbé pozitívan is nézni. Moderátorunk most így döntött.
Válasz #414. hozzászólásra
Jó fiatal volt!Képed megvan már róla?
Válasz #413. hozzászólásra
35 körül.
Válasz #412. hozzászólásra

Hány éves volt amúgy?!
Válasz #410. hozzászólásra
Szerintem megírják,csak még nincs tudva.
Válasz #410. hozzászólásra
Július Cézart se tudtam,h ő volt!!!
Mert baleset volt vagy betegség?!
Részvétem a családnak!
Az nekem is furcsa volt, hogy JaniX, Julius Cézár és Frankenstein egy személy, mert JaniX -nek nem emlékszem a kötekedéseire.
Azt, hogy mi történt vele szerintem le lehet írni ide, legalább tanuljunk belőle.
Válasz #405. hozzászólásra
szerintem ezt indokolatlan volt kimoderálni, semmi olyan dolog nem volt benne...
Válasz #347. hozzászólásra
Sziasztok!Részvétem a családnak,s a hozzátartozóknak!
Azt nemis tudtam,h Janix és Frankenstein úgyan az a személy volt!Janix-ként segitett,jó tanácsokat irt,de frankenstein-ként meg kötekedett!
Mégegyszer részvétem!
Válasz #405. hozzászólásra

Most olvasom a szomorú hírt hogy egy kolléga már nem fog fórumozni. Részvétem a családnak! Tudható-e valami az esetről?????

Ezentúl sajnos fent kötekszik már csak szegény csintalan nagy gyermekünk Franken.
Keményen megviselt a hír engem is,pedig a viszonyunk nem volt rózsás,hogy miért,az okát most már soha nem tudom meg

Majd megírják, mindenki szeretné tudni, hogy ért véget itt a sorstársunk munkája.

Vasárnap délben még írt jókedvűen az aratási körképbe, valószínűleg utána történhetett a baleset vagy nem is tudom mi.
Sokat gondolkodtam még elalvás előtt. Mennyit boxoltunk itt a szavakkal, néha komolyan néha nem, de éppen ezáltal volt egyéniség itt és állt kapcsolatban minden aktív fórumemberrel, most pedig már sosem lesz aki kitölti ezt az űrt ami itt maradt vasárnap óta és fog is már mindörökké...
hihetetlen felfoghatatlan és nem is érti az ember miért...
mennyien küldjük egymást időnként a fenébe, aztán pedig mindent megtennénk,hogy csinálódna vissza...ha lehetne
második fórumtalálkozón gyújtunk egy gyertyát Neki
Válasz #347. hozzászólásra
Részvétem a hozzátartozóinak!
Válasz #398. hozzászólásra
Elküldenétek nekem is szerencsétlennel mi történt !
(jozsef.fekete@raba.hu)
Isten nyugosztalja, nyugodj békében....
Válasz #398. hozzászólásra
Köszönöm neked előre is
A gyertya szépen lángol,
Nem fújja már a bántó szél.
A viasztest elolvadt,
Valahol új életre kél.
A Föld már elengedte,
Az égen egy csillag ragyog.
Szelíden kérik Őt,
S Ő játszik egy égi dallamot.
Eggyé forrt kéz a húrral,
És már egy új ütembe kezd.
Lassúbb és csöndesen szól,
Úgy üzeni: megérkezett.
Ref.: (2x)
Lelkünkből szól ez a dal.
Örökre velünk maradsz,
Őrizzük mosolyodat.
Vihar, kiált kegyetlen,
Elválaszt zord idők keze.
Az ész hazug; ne engedd,
Ne, hogy a reményt elvegye!
A Föld már elengedte,
Az égen egy csillag ragyog.
Szelíden kérik Őt
S Ő játszik egy égi dallamot.
Minden üvöltve lázad,
Hol van az elrabolt hitünk?
A lelked halhatatlan,
De a fájdalom elönt.
Ref.:(4x)
Lelkünkből szól ez a dal.
Örökre velünk maradsz,
"EDDA"
Őrizzük mosolyodat.Lelkünkből
Válasz #397. hozzászólásra
Ha megtalálom,mert annyi képem,meg videóm van,tele a gép,mentem cd-re.Szegény készült hozzám,de sajna nem jutott el.