Fórum
- Milyen körbálázót? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Műtrágya árak új
- Traktorvásárlás új
- Kukorica terményárak új
- Landini traktorok új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Hagyományos, paraszti ismeretek. új
- Agroinform Fórum Találkozó 2026.01.31. Bugac új
- Búza termény felvásárlási árak új
Cikkajánló

Kimondták a szakértők: így lehet túlélni az aszályos éveket +VIDEÓ
Az alkalmazkodás kora - klímaváltozás Agroinform online konferencia összefoglaló...
Hirdetés
_fill_540x300_0.jpg)
1555 hozzászólás
Válasz barazdabetyar. #1551. hozzászólásáraTulspekulalod ezt is onnet a macska se jo
Válasz Sk Laci #1549. hozzászólására"A rakodógép Szlovákiában, Rózsahegyen (Ružomberok) bármely munkanapon megtekinthető.
Minden szükséges dokumentum rendelkezésre áll a magyar forgalmi engedély (műszaki okmány) kiállításához "
Válasz barazdabetyar. #1551. hozzászólásáraha jó lenne, akkor azt mondaná, hogy jó a gép, gyere el nézd meg. ha csak azt mondja, hogy gyere nézud meg, akkor az azt jelenti, hogy szar, ha megtalálod a hibát, akkor alkudoztok, vagy lesz üzlet, vagy nem, ha nem találod meg, akkor megveszed, de ő nem baszott át, nem mondta, hogy a gép jó, ő csak azt mondta nézd meg.
Válasz barazdabetyar. #1551. hozzászólásáraNem jelent semmit. Lehet haver a 2 kereskedő, és több mindent hirdetnek mindkét országban. Ennyiért el kell menni megnézni.
Válasz Sk Laci #1549. hozzászólásáraIgen,írtam is neki.Azt írta vissza,jó lenne,ha megnézném a gépet.Ha csaló lenne,utalást kérne.
Válasz barazdabetyar. #1547. hozzászólására
https://stroje.bazos.sk/inzerat/184190249/manitou-mt-732-na-predaj.php
Válasz barazdabetyar. #1547. hozzászólásáraUgyan ezekkel a képekkel láttam ezt a rakodót egy szlovák hirdetési oldalon, de helyileg fent észak Szlovákiában, Árvai régió.
Válasz barazdabetyar. #1547. hozzászólására- Kép(-ek) magukról beszélnek……..
- Üzemóra átbaszás(szerintem)
Valós hirdetés lehet?
Dieci vélemény?Kik gyártják?Alkatrészt ki forgalmaz hozzá?
Válasz jani00678 #1543. hozzászólásáraNem teleszkópos, de hongyuan zl16b kombi gép.
Egyszerű,nyugatihoz nem hasonlítható vagy mérhető.
Nem véletlen, hogy harmad vagy negyed annyiba kerül mint egy új profi nyugati.
Ha így nézzük lehet oké,de legtöbbször az a baj, hogy ugyanazt várják tőle mint egy új jcb/manitou/kramer től.... csodák nincsenek.
Olcsó sárga biliacélból gyártott csapok,perselyek amik kis zsírzáshiány után azonnal 5x úgy kopnak ki mint egy drágább vason.
Nagyon oda kell figyelni,törődni vele szeretgetni és akkor talán jó lehet, de semmiképp nem nagyüzemi felhasználásra.
Hongyuannak kecskeméten van alkatrész ellátottsága kosdi trade, van minden, filléresek az alap alkatrészek.
Ami nekünk kvára bosszantó volt az a gépen az egyedi gumizás méret...
Sehol a világon nincs erre a felnire más gumi csak a kosdinál kapható gyári kínai acélszál mentes gagyi fos gumi ami egy kis tüskétől vagy üvegtől azonnal defektes.....
100 pénz az új külső, brutálisan kopik és tényleg gyenge..
Még az atránál se találtak rá, átfelnizést javasolták.....
Mtz vel siman belemehetsz ilyen fa jövésekbe, még üveges részen is átmész akár voltyre akár taurus gumival... ezzel a géppel a 3. ilyen defekt után húztam a nyakam bontások során, hogy nehogy üveg legyen...
Motorja sima egyszerű adagolós szívó, váltója 2 fokozat. nagyon kellene egy 3. mert kb 16kmh a vége. vicc
500 óra körül van benne, kompromisszumos gép,de elbontott és felpakolt sok vályogházat.
Teszi azt amit a nyugati, nyilván lassabban, kényelmetlenül, egyszerűen.
Kb szerintem ilyen az összes hasonló olcsó kínai gép
Válasz jani00678 #1543. hozzászólásáraszervizt találsz-e? meg alkatrészt? vagy ha bedöglik az üléskapcsoló, akkor 60 nap, mire a következő temus konténerben ideér?
Sziasztok!

Kínai teleszkópos rakodóval esetleg valakinek van bármilyen tapasztalata?
Sherpa esetleg Hongyuan?
Éves szinten 100-200 üzemórára van-e létjogosultsága… vagy inkább nézzen az ember hasonló árfekvésű használt nyugatit?
A óriási ötlet néhány ismerőstől jött, akik ezeknek a márkáknak a homlokrakóit használják és megvannak velük elégedve.
Viszont a teleszkópos rakodógépekről sehol nem találok semmilyen felhasználói tapasztalatot?
Válasz t.romsics #1541. hozzászólására10 millióért alap lenne a zárható fülke.
Válasz barazdabetyar. #1539. hozzászólásárahttps://www.facebook.com/share/17WGxXntwE/?mibextid=wwXIfr
Ez csak úgy szembejött. Mondjuk, álom lehet vele ganajt pakolni…
THALER milyen?Német gyártmány?
Válasz mtz1221 #1538. hozzászólásáraCsak kitológémest veszek.
Válasz barazdabetyar. #1533. hozzászólásáraKICSI NEKED ?
Válasz hashtag #1534. hozzászólásáraszerintem régi kéek, ami itt van azok húzzák vele a pótkocsit, igaz nem figyeltem hogy a hátsó öntvényben van e nekik húzó, vagy ők maszekolták rá. 1 qrva nagy baja van, hogy csak 28-30 körül van a végsebessége.
Válasz szanberg #1535. hozzászólásáraKb. 5000 óra van a miénkben, váltó másik van benne (raklapon megvan a sajátja is, de még nem foglalkoztunk vele, elvileg nincs nagy gondja, csak gyorsan kellett az előző gazdájának a gép, így szerzett egy bontottat tizenezer üzemórával). Nem mozog olyan finoman mint pl. a JCB vagy a Scorpion. Első hídra kellett többet költeni, egy-két elektromos apróság, első fülketartó gumibakok szoktak kitörni alóla, korából adódóan egy munkahengert kellett karmantyúzni meg vagy két csövet cserélni. Motorra csak minimális, injektor gumihüvelyek, üzemanyagcsövek. Trágyát nem rakunk vele, erejét kicsit keveslem, több funkciót egyszerre használva nem olyan fürge, szerintem nem kifejezetten mezőgazdaságra lett ez tervezve. Ja becsületesen zsírozva is láthatóan-hallhatóan kopnak a csapszegek, nem tudom ez máshol milyen. Én anno JCB-t szerettem volna, azt nem találtunk értelmes állapotút, így lett ez, bánni egyáltalán nem bánom, sőt. Alkatrész és szerviz van hozzá, több lehetőség is.
Cat TH407 valakinek? Arról tapasztalatok?
Válasz mtz1221 #1519. hozzászólásáraMinél tovább nézem, annál jobban tetszik ez a 930-as, és elhiszem hogy hasznos egy gazdaságban. Rengeteg adapter van hozzá, amivel akár magasabb kocsit is meg lehet rakni, bigbaget leszedni, stb. Én legfeljebb annyit hiányolok egy teleszkóposhoz képest, hogy annak utána tudod akasztani a pótkocsit, ki tudsz vinni vetőmagot műtrágyát vele, persze ami nincs vizsgáztatva azzal is csak feketén.. Meg azért emelésben a 2 tonna nem a világ, de jelentősen jobb mint egy traktoros homlokrakodós verzió, és egy bigbag adapterrel távolabbra kitartott 1 tonnás bigbaggel is stabil marad biztosan.
https://macaomachinery.com/hu/mezogazdasagi-rakodogep-Macao-XT-250--a21072209174403113300.html
Válasz barazdabetyar. #1529. hozzászólásáraAzokat is nézegetem már évek óta.
Válasz termelo #1524. hozzászólásáraÖrülök neki , hogy sikerült valamit kierőszakolni. Küldtek mintát spanyolba, állítólag van egy módosult, megy egy teljesen új, még neve sincs rassz, úgyhogy jól állunk. A kérdéses sztori nálam nem termett olyan rosszul, legalábbis az évhez viszonyítva.
Válasz termelo #1521. hozzászólásáraEz is egy irány, átgondolandó. Többen csinálják így felénk.
Válasz t.romsics #1518. hozzászólásáraWeidemann erre jó.
Válasz mtz1221 #1526. hozzászólására40ccm hidromotor van 4 méterig de az 5 méteresre már kellett. 80 ccm.
Azt nem tudom megmondani a MTZ mekkorát bír de a 100-as JD-n 2–2.5 ig kell állítani az átfolyást 10 es skálán, illetve a Tszbe a Rapidod is ugyanilyen csigás 50-es MTZ rakta.
Szerintem ez egy nagy előrelépés volt a gazdaságomba. Olyannyira hogy 10 évig nem is kellett homlokrakodó.
Most is inkább építőipari dolgokra kell
Válasz mtz1221 #1526. hozzászólásáraÖsszesen 1 csigás pótkocsi van de itt nagyobb körben hülyeségnek tartjuk a műtrágya kijuttatást a vetéssel egybe mert lelassítja.
200 hektárt le lehet szórni 1 nap, nincs miért összehozni a 2 munkát 1 be…
Válasz termelo #1523. hozzászólásáraHátrabillentesz, pótkocsi hátulján van a csiga, 2 pótkocsid van csigával 1 a műtrágyának 1 a magnak ? Hidromotorhajtja a csigát ?
Válasz termelo #1522. hozzászólásáraMi meg régen reggel telecsáváztuk a hw-t, estére kivetettük az ih-val úgy, hogy ketten vödröztük.
5 perc alatt az is megvolt, csak én akkor se voltam magas ember, a végén már szar volt, mikor bele kellett hajolni.
Válasz t.romsics #1518. hozzászólásáraA tavaszi közös témánkra adnak elvileg 4-et
Válasz termelo #1522. hozzászólásáraCsigás megoldásnál szoktunk egyedül is vetni. Aláállok és meghúzódik 1 kart a másiknak meg van 2-3 órája hogy elintézze a dolgát
Válasz termelo #1521. hozzászólásáraMeg a ti módszereteknél plusz 1 gépkezelő vagy leakasztgatni stb. kínlódás-kínlódás gondoljátok át
Válasz t.romsics #1518. hozzászólásáraÉn nem értem mit kínlódnak az emberek a határba rakodógéppel, az nem oda való. Én felrakok 150q vetőmagot-műtrágyát a pótkocsira és rozsdamentes acél csiga pár perc alatt megtölti a gépeket. A gépkezelő meg nem lesz poros. Kb 600 volt a bogyiszlilói csiga de nem ez számít hanem az hogy soha többet nem kell kínlódni
Van már ilyen is. Ezek úgy terjeszkednek, hogy az már abnormális.
https://utovarivaci.rs/loader/84
Válasz t.romsics #1518. hozzászólásáraÉn a kínai teleszkóposra mondtam, itt az eladó nem ajánlja őket senkinek mezőgazdasági munkákra. Attól függetlenül amit te beraktál legdrágábbat, lehet az bírja.
EZT és EZT2 ajánlja nálunk, és rengeteg el is van belőlük adva. Elektromos írányváltóval és josztikkal, 1000x jobb mint a traktoros. Meg mindenki a kínai ellen van, de első 500 órájában mind megmutassa a szerelési és gyártási hibákat garancia alatt, utána meg dolgozik mint egy fa ék gond nélkül.
Tehát azt mondjátok, hogy az általam kinézett teleszkópos rakodó nem annyira való állattenyésztésbe pl. ganajt pakolászására, túrására. Egy öszvér rakodóra lenne szükségem, ami nem nagy és széles, erős, komfortos, és a mezőgazdasági vonalon is megállja a helyét. (Egyre nagyobb vetőgépeim vannak, centikre meg kell közelíteni, hogy a vetőmagot és a műtrágyát belerakjam. Homlokrakodós Mtz végzi ezt, azzal korrigálni rakodás közben már lehetetlen). A kis állattartásomban meg dolgozna egy évben 200 üzemórát maximum.
Válasz mtz1221 #1516. hozzászólásáraAz a baj, hogy nagyon sokan közületek nem ültetek még traktorba így nincs összehasonlítási alap.
Nehogy azt hidd hogy a John Deere, a Fendt vagy bármelyik márka ér önmagában valamit. A típusok a lényegek. A magyar flotta döntő többsége természetesen az enyémet is beleértve messze van attól ahol a technika tart vagy 10 éve. Szándékosan visszafogott, visszabutított szarokat adnak hogy később ha rájöttél lecseréld
Ha egyszer szagot fogsz karfás R esbe más lesz a mérce. Persze más gyártóknak is megvannak a prémium gépai de én azok közül csak a Fendt-et próbáltam ami még komfortban a kis JD ket veri
Válasz termelo #1515. hozzászólásáraEz így van.
De ami rakodót/traktort legyártanak maguknak, hogy etessék a népet, azoknak itt is meg kell hogy állják a helyüket. Nagyon sok yto és lovol traktor van felénk mtzét utálóknál, és megállják a helyüket minőségben üzemórára számolva. Kényelemre igaz rakás szar. Viszont pár napja ültem 160as changfa-ba, hát nagyon szar volt utána visszamenni az mtzébe. Ja és bosch commonrail rendszerrel van, de van rajta egy 3állású kapcsoló, könnyű közepes és nehéz munkára. Te láttál már ilyent traktoron ?
Válasz mtz1221 #1514. hozzászólásáraAz Esabot nem tudom de a Würth az nem gyártó cég.
Kiír egy globális tendert, hogy kell neki 10-100 akárhány ezer db valami és aki a legolcsóbban legyártja a Würth logóval az nyer.
A sikerük abban rejlik, hogy megkövetelik a gyártatás során a minőséget amit rendszeresen ellenőriznek is
Válasz termelo #1509. hozzászólásáraDe olyan is van hogy ppl az esab vagy a würth hegesztő belseje egyezik a hugongéval, csak 40%al többe kerül.
Válasz tuto1 #1512. hozzászólásáraElnézést nincs összehasonlítási alapom a minikotróra csak a rakodóból indultam ki. Everun; Wolf
Válasz termelo #1511. hozzászólásáraPróbáld ki és lehet más lesz a véleményed. Én már jópár napot ültem benne...
Válasz tuto1 #1510. hozzászólásáraSzerintem ez olyan mint az autó. Funkcionálisa elmész vele A-ból B-be
Aki horgászni jár annak mindegy aki meg egész nap benne ül annak nem.
Válasz Gumóka #1504. hozzászólására
Shantui 2.8 T
Az a tuskó kb. mint egy ibc tartály. Hihetetlen, mit tud. Negyed óra alatt kiszedtem.
Válasz barazdabetyar. #1508. hozzászólásáraA kínai gépgyártás világszínvonalú.
Az egyik kereskedő barátom többször volt kint, felmerültek a minőségi kérdések.
Elmondták igaz másmilyen gépről volt szó de ha megengeditek átkonvertálom.
Tudnának Manitou minőséget gyártani 40 millió helyett 30 ért de azt Európában nem vennék meg
Azokat a gépeket hozzák be amiket megvesznek az meg az olcsó.
Ezért nem lehet őket összehasonlítani.
Csak érdekesség kép nézd meg a használt kínai árát is az is árulkodó jel
Válasz Gumóka #1507. hozzászólásáraKínaiak sokat fejlődtek.Volt egy gépbe gyári amerikai csapágy tönkre ment.Drága lett volna,tettek bele olcsóbb,minőségit.Pont annyit bírt,mint a gyári csapágy.Tettek bele még olcsóbbat.Az is annyit bírt.Aztán bele tették a kínai csapágyat.Pont annyit bírt,mint az eredeti amerikai.
Válasz mtz1221 #1505. hozzászólásáraÉn mondom, hogy a kínait ma már nem kell leírni, abból csinálom a kurv@ rtk-t
A volt főnököm is vett át annó sany lánctalpas kotrót, azon kívül, hogy az elektronikája betegeskedett, (ablaktörlő, lámpák, rádió, ilyesmi) ment az.
Cummins motor volt benne kawasaki szivattyúval!
Válasz mtz1221 #1505. hozzászólásáraVan ilyen is ha valaki mint én nem látta még. Most vett egyik ismerős, pont kínai rakodóra.
https://www.bbrakodo.hu/magaskanal.html