Vagy 30 hsz szól a telefonos témáról. Nem társaságok hirdetései, csak egyszerűen ez is érdekli az idejárókat, hisz a telefon is már munkaeszköz, s nem mindegy, mennyibe kóstál egy-egy havi telószámla. Szerintem.
Akit érdekel a mobilflotta! 15.-e után csoportosanalkudok flottakezelővel a belépésin! Addig létszámkellene! Ha mezőgazdasági nagyágyu integrátorok esetleg TÉSZEK ezt nemadják mint a szakszervezetek, Mirőlbeszélünk?!! Ha visszaolvastok akkor itt 15.-ét irtam agrárkamarásflottára! Ami van mondjuk elhiresült birósági végrehajtóknak! ficko43@gmail.com ide irhattok!
Nagyon szomorú amiket itt ezen a fórumon olvasok azt feltételezem ,hogy egy telefonos cég hírdetéseit olvasom ez méltatlan ez elmult hetek vitáihoz ha itt ilyen telefonos üzleti csalógatásokat lehet csak olvasni akkor vége ennek a fórumnak is vagy nyissatok telefonos topikot!!!!!!!!!!!!!!!!{
Sajnos én erről semmi közelebbit nem tudok. Csak technikai asszisztensként volt szerepem a képbeillesztésben.
Nagyon szeretnék én is belépni, ha lehet, így igen tetszetős az ajánlat.
Válasz #343. hozzászólásra
én évek óta a KÉK CSOPORT tagja vagyok 4db telefont használunk havi kb 20000ft fizetek. nekem nagyon bejött. úgy tudom már az ország nagy részén elérhető. Harta a központjuk. akit érdekel nézzen utána
Számlát tekapod, névreszólóan! Köyvelésilelgeg korrektet! Még alkudozok flottaszolgáltatóval,meg szolgáltatókkal! Viszont ha mint magánember nehéz! Láttam egyik város flottáját! 4,5 meg sarc kifele! 15.-én feldobom ide amit legjobbnaklátok! Mostjött!! Ha valaki sokatbeszél 8 meg sarcért van korlátlan mindenhova nappi 24 órában!
Ano azt mondták, hogy eddig 1 000 tg van.
Egymással ingyen beszél mindenki, és saját címre érkezik a számla, valamint másodperc alapon számláz.
A részleteket nem tudom, de van honlapjuk. Ha valakit érdekel megkerestetem a fiammal, és teszek egy linket.
Azért ez a Gazdakör kezdetekben nem volt ilyen mint amilyenné elfajult.
Igaz én akkor is csak pártoló tag voltam, és ez meg is maradtam.
Sajnos a többségi vélemény úgy alakult, mint egy részvénytársaságban.
Az ötlet az nem rossz, de kivitelezni szinte lehetetlen, mert a számla egy helyre fut be, s majd mindenki időben fog teljesíteni a flotta központ felé? Voltam nagy cégnél flottás ott működik,(levonják,ha túl beszéltél) de sok kis egyénnél szerintem nem, marad a "családis" flotta.
Nekem már van ilyen,vagyis hasonló.A flottán belől lévők ingyen beszélnek korlátlanul,flottán kívülre is nagyon kedvező.Van kb 1000 ft havidíj,az is lebeszélhető.
Engem is érdekelne, szerencsére kártyafüggetlen a telóm, és második simkártyát betehetnék az oldalába, igy megmaradhatna a régi számom is, amit ismernek az elmúlt időkből, így elérhető maradnék !
Aki ismeri a mobilflottás hozzászólásomat! Vanlehetőség mobilflottához csatlakozni! Még várom vagy várjuk az agrárkamarás mobilflottát! 15.-e után itt megosztok egy flottaajánlatot! Kb 2000 Ft előfizetés kártyánként! Flottánbelül ingyenes, kifele 12 forintos percdij másodpercalapon! Minnéltöbben csatlakozunk annálkevesebb a belépési egyszeridij! Hüségnyilatkozat nincs! Eddig ez a legjobb ajánlat a mobilcégektől,de várom a többitis! Akit érdekel itt megtalál! De mielőtt találgattok nekem ezen nincshasznom! Csak szétnéztem mi az amitlehettenni! Akkor akinek vanhozzákedve csináljunk agy hőstermelős mobilflottát!
Most akkor hogy is van ez? A mi kis 5000 pénzecskénkből ők jól élnek? Így én is szeretnék szuper demokráciában elsöprő egyhangúsággal választott tisztségviselő lenni. Nem is törnék nagy babérokra, elég lenne egy megyei vezetői hely. Miniszteri fizetés az agrárkamaránál
Válasz #329. hozzászólásra: most találtam a NAV honlapján az alábbi tájékoztatót:
http://nav.gov.hu/data/cms281403/6._fuzet___Ostermelok_2013.pdf
Ennek 14. oldalán található az alábbi:
"Az egységes területalapú (földalapú) támogatást és
minden olyan más támogatást, amely nem tekinthetőköltségek fedezetére vagy fejlesztési célból folyósított támogatásnak, a folyósítás évében kell a bevételek között
elszámolni."
E szerint a támogatás a bevételek közé számít, így kell utána tagdíjat fizetni! Ez (is) elég barátságtalan lépés!
Az árbevételbe elméletileg nem tartozik bele sem a támogatás, sem a gázolaj jövedéki, mert az árbevétel az a kiszámlázott termék/szolgáltatást, és őstermelő esetében a felvásárlási jegyes értékesítést jelenti. A többi nem árbevétel. Bár bármikor kiadhatnak olyan állásfoglalást, hogy mégis.
Őstermelőnél már miért ne lenne netto érték? Netto+kompenzáció, hisz' a kompenzációs felár minden szempontból úgy viselkedik, mint egy "kedvezményes ÁFA".
Válasz #323. hozzászólásra: a kamarai tagdíj alapja a nettó árbevétel, ami az őstermelőknél értelmezhetetlen. Esetükben...? Illetve megerősítendő kérdés: a nettó árbevétel tudtommal tartalmazza a támogatásokat is...??
1424 hozzászólás
Válasz #371. hozzászólásra
Vagy 30 hsz szól a telefonos témáról. Nem társaságok hirdetései, csak egyszerűen ez is érdekli az idejárókat, hisz a telefon is már munkaeszköz, s nem mindegy, mennyibe kóstál egy-egy havi telószámla. Szerintem.
Válasz #371. hozzászólásra
Falugaszdász22 nemtelefonoscégvagyok!!! Viszont miért nelehetne nekünkis flotta?
Akit érdekel a mobilflotta! 15.-e után csoportosanalkudok flottakezelővel a belépésin! Addig létszámkellene! Ha mezőgazdasági nagyágyu integrátorok esetleg TÉSZEK ezt nemadják mint a szakszervezetek, Mirőlbeszélünk?!! Ha visszaolvastok akkor itt 15.-ét irtam agrárkamarásflottára! Ami van mondjuk elhiresült birósági végrehajtóknak! ficko43@gmail.com ide irhattok!
Nagyon szomorú amiket itt ezen a fórumon olvasok azt feltételezem ,hogy egy telefonos cég hírdetéseit olvasom ez méltatlan ez elmult hetek vitáihoz ha itt ilyen telefonos üzleti csalógatásokat lehet csak olvasni akkor vége ennek a fórumnak is vagy nyissatok telefonos topikot!!!!!!!!!!!!!!!!{
Válasz #369. hozzászólásra

Még őstermelő sem vagyok....
Válasz #368. hozzászólásra
Rilex beléphetsz! Számhordozás megoldható! de kaptam megint ajánlatot!
Válasz #367. hozzászólásra

Sajnos én erről semmi közelebbit nem tudok. Csak technikai asszisztensként volt szerepem a képbeillesztésben.
Nagyon szeretnék én is belépni, ha lehet, így igen tetszetős az ajánlat.
Válasz #366. hozzászólásra
erre én is beneveznék két (vagy négy) számmal.
Számhordozás megoldható?
Válasz #365. hozzászólásra

Igazán nincs mit!
Tetszetős ajánlat, úgy gondolom, érdemes belépni minél több embernek.
Jó éjt!
Válasz #363. hozzászólásra
Köszönöm! Ez az amibe mint hósterelók betudunklépni! viszont flottakezelőnél kell minél nagyobb létszám a kisseb belépésnél ami egyszerdij!
Válasz #357. hozzászólásra
Oké Zoli!
Válasz #360. hozzászólásra

Válasz #360. hozzászólásra

Oké, nézem.
Válasz #359. hozzászólásra
Jpg formátumút lehet ide.
De ha átküldöd esetleg mélben nekem, megpróbálom beilleszteni.
Válasz #358. hozzászólásra
átment emailedre amit felkeltőlteni!
Válasz #358. hozzászólásra
ok megköszönném!i az a formátu amit ide feltudoktölteni?
Válasz #356. hozzászólásra

Nem tudom, miért nem boldogulsz, de ha gondolod, szivesen segítek.
Válasz #356. hozzászólásra
Átküldöm neki ezt az újabb verziót is, ezt már ő is megtudja nyitni .
Válasz #354. hozzászólásra
akkor Sanyikolléga ha feltudja ide tölteni megköszönnémneki! mondjuk ez a nagy közös hősterelői flottánk!
nemsikerült feltölteni!
Válasz #352. hozzászólásra
Köszi, ezt simán nyitotta !
jpeg meg ide!
Válasz #351. hozzászólásra
pdf mostment!
Válasz #350. hozzászólásra
Adobe Reader-em van fent.
Válasz #345. hozzászólásra
Bocs pnm aformátum linuxozok! Kis idő és átrakom vinesre!
Válasz #345. hozzászólásra
Zoli pdf benküldtem! Társisd!
Válasz #346. hozzászólásra
Válasz #346. hozzászólásra
Válasz #344. hozzászólásra
Akkor én közzéteszek 1 csoportot! Piszokul nincskedvem regizni sehova!
Írtam levelet, nem tudtam megnyitni amit küldtél !
én évek óta a KÉK CSOPORT tagja vagyok 4db telefont használunk havi kb 20000ft fizetek. nekem nagyon bejött. úgy tudom már az ország nagy részén elérhető. Harta a központjuk. akit érdekel nézzen utána
Válasz #341. hozzászólásra
Radocz ugytudom Gazdakörösflotta fulonvan! Lezártflotta oda max kihalásosalaponlehetbekerülni!!! Akkor Gazdakörönbelülsevolt nagyon publikusflotta!!!
Válasz #339. hozzászólásra
Számlát tekapod, névreszólóan! Köyvelésilelgeg korrektet! Még alkudozok flottaszolgáltatóval,meg szolgáltatókkal! Viszont ha mint magánember nehéz! Láttam egyik város flottáját! 4,5 meg sarc kifele! 15.-én feldobom ide amit legjobbnaklátok! Mostjött!! Ha valaki sokatbeszél 8 meg sarcért van korlátlan mindenhova nappi 24 órában!
Én is flottánál vagyok.

Gazdakörös, de attól még lehet jó.
70/453-
Minden családtagom benne van.
A számlát ki-ki magának fizeti.
Ano azt mondták, hogy eddig 1 000 tg van.
Egymással ingyen beszél mindenki, és saját címre érkezik a számla, valamint másodperc alapon számláz.
A részleteket nem tudom, de van honlapjuk. Ha valakit érdekel megkerestetem a fiammal, és teszek egy linket.
Azért ez a Gazdakör kezdetekben nem volt ilyen mint amilyenné elfajult.
Igaz én akkor is csak pártoló tag voltam, és ez meg is maradtam.
Sajnos a többségi vélemény úgy alakult, mint egy részvénytársaságban.
Válasz #339. hozzászólásra
Az enyémnél úgy van,ha valaki nem fizet időbe,felszólítják,ha akkor se,kikapcsolják a számot.
Válasz #336. hozzászólásra
Az ötlet az nem rossz, de kivitelezni szinte lehetetlen, mert a számla egy helyre fut be, s majd mindenki időben fog teljesíteni a flotta központ felé? Voltam nagy cégnél flottás ott működik,(levonják,ha túl beszéltél) de sok kis egyénnél szerintem nem, marad a "családis" flotta.
Nekem már van ilyen,vagyis hasonló.A flottán belől lévők ingyen beszélnek korlátlanul,flottán kívülre is nagyon kedvező.Van kb 1000 ft havidíj,az is lebeszélhető.

Engem is érdekelne, szerencsére kártyafüggetlen a telóm, és második simkártyát betehetnék az oldalába, igy megmaradhatna a régi számom is, amit ismernek az elmúlt időkből, így elérhető maradnék !
Aki ismeri a mobilflottás hozzászólásomat! Vanlehetőség mobilflottához csatlakozni! Még várom vagy várjuk az agrárkamarás mobilflottát! 15.-e után itt megosztok egy flottaajánlatot! Kb 2000 Ft előfizetés kártyánként! Flottánbelül ingyenes, kifele 12 forintos percdij másodpercalapon! Minnéltöbben csatlakozunk annálkevesebb a belépési egyszeridij! Hüségnyilatkozat nincs! Eddig ez a legjobb ajánlat a mobilcégektől,de várom a többitis! Akit érdekel itt megtalál! De mielőtt találgattok nekem ezen nincshasznom! Csak szétnéztem mi az amitlehettenni! Akkor akinek vanhozzákedve csináljunk agy hőstermelős mobilflottát!
Válasz #334. hozzászólásra
Az enyémből biztos nem.Aki meg fizetett,az tudta,hogy erre megy.Magyarországon törvényszerű.
Most akkor hogy is van ez? A mi kis 5000 pénzecskénkből ők jól élnek? Így én is szeretnék szuper demokráciában elsöprő egyhangúsággal választott tisztségviselő lenni. Nem is törnék nagy babérokra, elég lenne egy megyei vezetői hely.

Miniszteri fizetés az agrárkamaránál
Most M1-en a kamara elnöke beszél-ígér !
Válasz #329. hozzászólásra: most találtam a NAV honlapján az alábbi tájékoztatót:
http://nav.gov.hu/data/cms281403/6._fuzet___Ostermelok_2013.pdf
Ennek 14. oldalán található az alábbi:
"Az egységes területalapú (földalapú) támogatást és
minden olyan más támogatást, amely nem tekinthetőköltségek fedezetére vagy fejlesztési célból folyósított támogatásnak, a folyósítás évében kell a bevételek között
elszámolni."
E szerint a támogatás a bevételek közé számít, így kell utána tagdíjat fizetni! Ez (is) elég barátságtalan lépés!
Válasz #330. hozzászólásra

Ha regisztráltak, akkor fizetni kell.
Ha nem regisztráltak, akkor is taggá válnak és a jelenlegi törvény szerint szintén fizetni kell.
Na ezt nem hagyjuk, hogy plusz adót mérjen ránk a Kormányunk.
Azon a véleményen vagyok, hogy minden tag tartsa el a szervezetet, amibe belépett.
Válasz #329. hozzászólásra

Baromfis haverjaim 100-150millás árbevétel mellet keresnek is meg nem is velük mi lessz
Válasz #325. hozzászólásra
Az árbevételbe elméletileg nem tartozik bele sem a támogatás, sem a gázolaj jövedéki, mert az árbevétel az a kiszámlázott termék/szolgáltatást, és őstermelő esetében a felvásárlási jegyes értékesítést jelenti. A többi nem árbevétel. Bár bármikor kiadhatnak olyan állásfoglalást, hogy mégis.
Őstermelőnél már miért ne lenne netto érték? Netto+kompenzáció, hisz' a kompenzációs felár minden szempontból úgy viselkedik, mint egy "kedvezményes ÁFA".
Válasz #326. hozzászólásra
Hát ez az!
Válasz #324. hozzászólásra

Sajnos jól látod!! Csak a kaméleonok, meg a napraforgóg, azok élnek tul mindent!!
Válasz #324. hozzászólásra

De így se maradhat
Válasz #323. hozzászólásra: a kamarai tagdíj alapja a nettó árbevétel, ami az őstermelőknél értelmezhetetlen. Esetükben...? Illetve megerősítendő kérdés: a nettó árbevétel tudtommal tartalmazza a támogatásokat is...??