Hát nem tudom,lehet én különlegesen szerencsés vagyok,de amióta megy ez a támogatási rendszer,még mindig megkaptam határidőn belül a pénzt./függetlenül attól,hogy ki volt kormányon/Volt amikor az első nap megkaptam,de olyan is volt amikor szinte az utolsó pillanatban.Amugy még a kezdetekkor a földszomszédommal megegyeztünk,hogy mindketten 0.2ha-al kevesebbre igénylünk.igy a túligénylést és hasonlókat eleve kilőttük.Nekem Akg és területalapú van,az adminisztrációt egy falugazdász srác csinálja,probléma soha nincs.
Válasz goda77 #19157. hozzászólásáraKoszonom a segítséget. Megtaláltam zöldítés volt. Most igényeltek először területalapú támogatást ezért nem vagyok túl jártas a dologban, a falugazdász pedig nem említette vagy csak nem emlékszem rá. A szamlainformacional azt láttam, hogy előre hozott kifizetés nem pedig, hogy előleg. Mi a különbség a 2 között? És rendben, hogy legfeljebb a teljes tamogatasi osszeg 70%-at fizethetik ki elolegkent de lehet akár kevesebb is? Előre is koszonom a segítséget.
Sziasztok! Nekem tavaly november 25-én volt a státuszváltásom, utána 30-án és december 5-én fizettek, sőt december 16-án még megnyomtak pénzzel, hogy semmi esetre se tudjak már költségezni... Megérzésem az, hogy ugyan azt írjuk most is, mint tavaly. Ha ilyen módon mennek a dolgok, akkor ezek a támogatások értelmét vesztik, mire megjön nem tudod költségezni, adózod, ha június közepén - ergo tavaszi csúcsmunkák után -jön csak az amúgy is szar árak kompenzálására elég, tehát pont nem arra költjük (innováció, piacra jutás, fejlesztés stb.),amire ez ki lenne találva.
Engem is érdekelne a Natura gyep 2000,és az ÖKO is 2015-óta nem kapok Öko-t miért nem ?Megkérdeztem "türelem "a válasz.Ha tud valaki valamit kérem segítsen.Köszi.
Válasz antoni.antonek #19176. hozzászólásáraKollégának elég rossz a memóriája... a szockok alatt a kiszámíthatóság volt a probléma: rendszeresen “viccelődtek” azzal hogy karácsony és újév között kifizettek a saps-ot aztán ment a kapkodás...
A legtöbb pénzt megkaptuk március előtt minden évben... nem úgy mint most... A gazdabarat támogatáspolitika figyel ránk, nem hagyja hogy elpocsekoljuk a pénzt őszi-teli időszakban... majd nyárra már fogjuk tudni hogy mire is kell azt költeni, honnan jön a legtöbb vagy legfenyegetőbb level...
Nekem is beesett a számlára valamilyen jogcím előlege.
Úgy el lettünk már ezzel az előlegkifizetéssel kényeztetve 2010 óta, hogy sokan elfelejtik előtte márciusban indultak a kifizetések. A szockók arra hivatkoztak, (Gráf) hogy június 30-ig kell kifizetni a támogatásokat. Most meg már akkor is beindul a dünnyögés egyeseknél, ha nincs benne az első kifizetési csomagban a neve...
Válasz miklos.norbert85 #19156. hozzászólásáraBetüvel nem irja, csak ugynevezett giró kódokkal, Be irod a keresőbe, hogy "giró kódok" Ott meg találod. A számládon levő kódot, beazonositod azzal amit megnyitottál.
Válasz bodi.robert512 #19148. hozzászólásáraHol lehet megnézni milyen jogcímen és mekkora összeg jár a területem után. A szamladra érkezett egy osszeg, de nem irja, hogy fig,zoldites,vagy saps
Nekem is megjelent a SAPS+Fiatal gazda összege, zöldítést már előbb kaptam, Édesanyámnak is megjelent a SAPS viszont ő még nem kapott zöldítést.
Esetleg van még rajtam kívül valaki akinek van THÉT igénylése és bele néztek? nekem minden nap megnézték az utóbbi 3-4 napban mert mindig változott a dátum, viszont tudjuk hogy azt februárnál előbb nem utalják mert a gazdálkodási naplót Január végéig kell leadni. Tavaly elmaradt, jött is a levonás... (előbbi éveken soha nem kellett leadni)
34939 hozzászólás
Válasz .Feco. #19179. hozzászólásáraRendszeresen nem, vagy kétszer szórakoztak előrehozott kifizetéssel.
Hát nem tudom,lehet én különlegesen szerencsés vagyok,de amióta megy ez a támogatási rendszer,még mindig megkaptam határidőn belül a pénzt./függetlenül attól,hogy ki volt kormányon/Volt amikor az első nap megkaptam,de olyan is volt amikor szinte az utolsó pillanatban.Amugy még a kezdetekkor a földszomszédommal megegyeztünk,hogy mindketten 0.2ha-al kevesebbre igénylünk.igy a túligénylést és hasonlókat eleve kilőttük.Nekem Akg és területalapú van,az adminisztrációt egy falugazdász srác csinálja,probléma soha nincs.
Nekem ma utalták a területalapút. Még a fiatal gazdánál van számított összegem eddig. (SzSzB)
Válasz miklos.norbert85 #19185. hozzászólásáraÁltalában 3x-ra fizetik ki rész-vég kifizetés...legalább is nálam így van volt mert még nem kaptam semmit
Válasz Girantus #19186. hozzászólásáraBiztos azért mert nálatok lett a legjobb átlaga a kukoricának!

Felénk nagy a csend !!!T Egyenlőre semmi !!(tolna megye)

Válasz goda77 #19157. hozzászólásáraKoszonom a segítséget. Megtaláltam zöldítés volt. Most igényeltek először területalapú támogatást ezért nem vagyok túl jártas a dologban, a falugazdász pedig nem említette vagy csak nem emlékszem rá. A szamlainformacional azt láttam, hogy előre hozott kifizetés nem pedig, hogy előleg. Mi a különbség a 2 között? És rendben, hogy legfeljebb a teljes tamogatasi osszeg 70%-at fizethetik ki elolegkent de lehet akár kevesebb is? Előre is koszonom a segítséget.
Sziasztok! Nekem tavaly november 25-én volt a státuszváltásom, utána 30-án és december 5-én fizettek, sőt december 16-án még megnyomtak pénzzel, hogy semmi esetre se tudjak már költségezni... Megérzésem az, hogy ugyan azt írjuk most is, mint tavaly. Ha ilyen módon mennek a dolgok, akkor ezek a támogatások értelmét vesztik, mire megjön nem tudod költségezni, adózod, ha június közepén - ergo tavaszi csúcsmunkák után -jön csak az amúgy is szar árak kompenzálására elég, tehát pont nem arra költjük (innováció, piacra jutás, fejlesztés stb.),amire ez ki lenne találva.
Engem is érdekelne a Natura gyep 2000,és az ÖKO is 2015-óta nem kapok Öko-t miért nem ?Megkérdeztem "türelem "a válasz.Ha tud valaki valamit kérem segítsen.Köszi.

Natura2000-es gyepről tud-evalaki valamita a kifizetésről, és mennyi jár 1/he.?
0, SEMMI, ZÉRÓ MA IS....
Birom már amikor nem kaptok semmit akkor vergődtök mikor megjön a pénz akkor meg a nyálazás...hogyisvónaez???
Válasz antoni.antonek #19176. hozzászólásáraKollégának elég rossz a memóriája... a szockok alatt a kiszámíthatóság volt a probléma: rendszeresen “viccelődtek” azzal hogy karácsony és újév között kifizettek a saps-ot aztán ment a kapkodás...
A legtöbb pénzt megkaptuk március előtt minden évben... nem úgy mint most... A gazdabarat támogatáspolitika figyel ránk, nem hagyja hogy elpocsekoljuk a pénzt őszi-teli időszakban... majd nyárra már fogjuk tudni hogy mire is kell azt költeni, honnan jön a legtöbb vagy legfenyegetőbb level...
Ma reggel SAPS + zőldítés kb kétharmad összeg érkezett.
Korrekt mint minden évben eddig, talán a tavalyi kicsit elaprózott volt.
Ma reggel szintén SAPS.
Nekem is beesett a számlára valamilyen jogcím előlege.
Úgy el lettünk már ezzel az előlegkifizetéssel kényeztetve 2010 óta, hogy sokan elfelejtik előtte márciusban indultak a kifizetések. A szockók arra hivatkoztak, (Gráf) hogy június 30-ig kell kifizetni a támogatásokat. Most meg már akkor is beindul a dünnyögés egyeseknél, ha nincs benne az első kifizetési csomagban a neve...
Válasz gyorfy10 #19174. hozzászólásáranekem mind a kettő jött, saps, fiatal gazda előleg...
ennek a fiatal gazdának mennyi pontosan is az összege hektáronként?
Nálunk is megérkezett a SAPS! Fiatal gazda gondolom majd a napokban!
Csip-csip SAPS.
Válasz Gatti #19170. hozzászólásáraKéne már fizetni a földjáradékot.
Válasz .Feco. #19169. hozzászólásáraNem én keztem a tesom kint dolgozik onnan tudom.
DE NEM FOGOM HAGYNI MAGAM!
Válasz raba.steiger.320 #19160. hozzászólásáraremélem jövőhéten már mi is kapunk valamilyen számított összeget, mert 1,5 hét és itt van hó vége.
Ezt ebben a stílusban sürgősen fejezzetek abba!
Válasz antoni.antonek #19167. hozzászólásáraMiért is buzikám?
Válasz raba.steiger.320 #19160. hozzászólásáraSzédületes, amennyire reklámozod tájékozatlanságodat suttyókám
Válasz Pilátus #19165. hozzászólásáraApám osztrák barátja majd húsz éve brüsszeli maffiázik, szinte mindig kifejti mekkora rába*ás volt nekik az eu.
Válasz kovacsmihaly0905 #19164. hozzászólásáraAz biztos hogy az osztrákok jót röhögnek a magyar"kifizetéseken"...
Válasz Pilátus #19163. hozzászólásárameg melyik évét kapta meg....
Válasz raba.steiger.320 #19160. hozzászólásáraJó lenne azt is tudni hogy a haver mennyit is kap hozzánk képest...
Én nem idegeskedek a 2017-es miatt. Még lógnak a 2016-os zöldítéssel, szálas fehérjével is.
Válasz miklos.norbert85 #19156. hozzászólásáraBetüvel nem irja, csak ugynevezett giró kódokkal, Be irod a keresőbe, hogy "giró kódok" Ott meg találod. A számládon levő kódot, beazonositod azzal amit megnyitottál.
Válasz Gatti #19159. hozzászólásáraAz a baj hogy, nincs senki a hátünk mögöt osztrák haver Jan 3. megkapta az évit.
Válasz raba.steiger.320 #19158. hozzászólásáranekem még számított összeg sem jelent meg egyiknél sem. pedig van zöldítés, saps, fiatal gazda, szálas fehérje.
Kíváncsi leszek jövö héten kap e valaki kezd elfogyni a türelem.
Válasz miklos.norbert85 #19156. hozzászólásáraÜgyféltájékoztatási rendszer folyószámla adatok ill.fel vannak sorolva a beadott kérelmek
Válasz bodi.robert512 #19148. hozzászólásáraHol lehet megnézni milyen jogcímen és mekkora összeg jár a területem után. A szamladra érkezett egy osszeg, de nem irja, hogy fig,zoldites,vagy saps
Válasz goda77 #19153. hozzászólásáraSemmi nem változott sajnos... Már tiszta ideg vagyok miatta mindig mi kapjuk meg utoljára

Válasz Zoli 63 #19152. hozzászólásáraDe így sokkal dallamosabb lett a neve.

Válasz balazs1155 #19129. hozzászólásáraVáltozott valami?Úgy látom az anyajuhon kívül minden mozgolódik
Majd nézd meg utolsó nap fogjuk megkapni mint tavaly 
Válasz rilex #19151. hozzászólásáraLeánykori neve KAT .
Válasz Ken #19150. hozzászólásáraTermészeti hátránnyal érintett terület.
AKG-ban mai nappal státuszváltás. Összeg semmi. Bocsi, mi az a THÉT?
Nekem is megjelent a SAPS+Fiatal gazda összege, zöldítést már előbb kaptam, Édesanyámnak is megjelent a SAPS viszont ő még nem kapott zöldítést.
Esetleg van még rajtam kívül valaki akinek van THÉT igénylése és bele néztek? nekem minden nap megnézték az utóbbi 3-4 napban mert mindig változott a dátum, viszont tudjuk hogy azt februárnál előbb nem utalják mert a gazdálkodási naplót Január végéig kell leadni. Tavaly elmaradt, jött is a levonás... (előbbi éveken soha nem kellett leadni)
Nekem is megjelent szerdán a területalapú pénteken a fiatalgazda. Igy van számitott összeg. Igy bizakodok hogy utalni is fognak

Válasz Ken #19146. hozzászólásáraTudás feltárása,nyílvánosságra hozása szankciót von maga után."apró betűs rész"
Akg, őshonos valakinek? Tudtok valamit?
Nekem is szintúgy megjelent a fiatal gazdára a számított összeg, de valamikor az este folyamán, mert még késő délután nem volt csak SAPS.
Fiatal gazda szám megjelent... Akkor saps + fiatal gazda jövő héten utalják...
nekem még semmi , talán majd jövőhéten.
Válasz Ken #19139. hozzászólásáraFiatal gazda nekem sem...