Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR403.88 FtUSD387.45 FtCHF426.08 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz nemethne83 #33577. hozzászólásáraJa, mi tehénre várjuk, + a földekre is még a többit. Kíváncsi leszek mikor lesz belőle valami. December elején kaptunk utoljára jövedelem támogatást. De visszaneztuk mi tavaly februárban kaptunk allatjoletit csak....
Válasz L.L. #33563. hozzászólásáraNincs olyan előírás amit ne csinálna alapesetben is egy normális állattenyésztő. Bizonylat kell minderől, tehát ennyi a feladat több mint 10 rugóért. Csináld ha mindent csinálsz külünben is amit itt lentebb bemásoltak.
Válasz L.L. #33563. hozzászólásáraKötelezettségvállalási időszak:
2025. január 01. napjától 2029. december 31. napjáig tartó időszak
A támogatás feltétele a kiskérődző állományok tartási, takarmányozási és higiéniai körülményeinek javítását célzó intézkedések teljesítése amelyek a következők:
1. Technológiába épített körömápolás;
2. Belső élősködő (endoparazita) fertőzöttség
ellenőrzése és az ellenük való szakszerű
védekezés;
3. Külső élősködők (ektoparaziták) elleni
védekezés, különös tekintettel a legyek,
szúnyogok, nyüvek elleni védekezésre;
4. Ásványi anyag kiegészítés alkalmazása.
A támogatási összeg hozzávetőlegesen 30 euró/juh/év.
A pályázati felhívásról az alábbi linken tájékozódhat bővebben: https://kap.gov.hu/tarsadalmasitas/kap-rd29-1-24-allatjoleti-tamogatas-kiskerodzo-agazatban-2438
Válasz monorinvest #33568. hozzászólásáraSzia! Nekem is 11.29. a dátum azóta semmi. Előleget nem kaptam, de még állatjóléti támogatást sem, pedig ahhoz semmi köze a föld támogatásoknak.
Üdv. Én tavalyi évben (2024) sem (2023) ban nem kaptam előleget. Az okát mai napig nem tudom. Viszont tavaly január 6. 90%-ban megkaptam, most viszont még semmi. Valakinek mozdult már valami a területalapúnál?
Válasz vizilola #33560. hozzászólásáraÜdv!
Kérhetnék egy kis segítséget kiskérödző állatjólétivel kapcsolatban?
Még sosem adtam be!
Állategység hány darab 1 állategység?
Illetve általánosságban mennyi ennek az összege 1 db ra számolva?
116 db anyajuhról lenne szó
Feltételek takarmányozás stb?
Köszönöm szépen!
Szép Jó estét kívánok!
Január 06.-án kaptam kifizetési határozatot tejágazat állatjóléti támogatással kapcsolatban. Meglepődtem mert írtátok majd márciusban lesz várható. Így jelzem felétek, hogy most hamarabb valami úton módon.
Kitartást kívánok mindenkinek!
Válasz erzsii408 #33553. hozzászólásáraDe már decembere elkészitettem beadtam elektronikusan. De most kérik küldjem be nekik 8 napon belül a véglegesített naplót. Helyszini ellenőrzés egy része már megtörtént, ellenőrizték a terület méreteket és az elvégzett agrotechnikai műveleteket, de engem csak most értesítettek erről. Későbbi helyszíni ellenőrzésekkel kapcsolatban még tájékoztatnak. Ezt írták!
Nekem most jött helyszini ellenőrzésről értesítő. 2024-es aöp-öt vizsgálják, 8 napon belül kérik a gazdálkodási naplót. Valószínű ezért nem kaptam még egy fillért sem
Sziasztok. Szankciókról tud valaki felvilágosítást adni? Intenzív gyümölcs és extenzív gyümölcs a földalapuval egyben. Van 26 ha gyümölcsös 24,5 intenzív 1,5 extenziv. Az intenzívből 3,7ha nem felelt meg a 1,5 extenzívből a 1,5 nem felelt meg. Sok fa kiszáradt a nyáron.
Válasz trikolor5 #33547. hozzászólásáraÉn is tudnék dolgozni még éjszaka is,de nem dolgozok,mint ahogy gondolom a feleséged se dolgozott az ünnepek alatt,mármint bármelyik hivatal részére.
Válasz erzsii408 #33542. hozzászólásáraNekem november 23 volt a státuszváltás,szerintem márciusba lesz valami. Tavaj is akkor jött,igaz előtte December 15,de az már elúszott sajna.
Válasz Timea9582 #33535. hozzászólásáraÉn megcsináltam magamnak a DÁP-ot. Egy alkalmazás a telefonra, 5 perc alatt kész lett, jó, lehet hogy eltartott 10-ig is a probaval együtt. Mivel elvileg az ügyfélkapu+ is csak 1 évig lesz.
Biztos annak is megvan a modja, ha nem magad intézed a dolgokat. Meghatalmazást csinálni. Másik topikban beszélték már, a gazdálkodási naplóban, meg asszem van ügyfélkapus topik is.
33786 hozzászólás
Válasz Balu86 #33585. hozzászólásáraAz AKG-t?Mert az nekünk sincs még kifizetve a 2023-as.
Válasz p.szandika092 #33584. hozzászólásáraHeves megyében sokunknak még a 23-as ellenőrzést sem tudták befejezni....
Sziasztok! Valakinek van valami információja AKG várható márciusban?
Válasz Gazdász93 #33580. hozzászólásáraNekem 2024.07.15 státuszváltás azóta semmi nem kaptam előleget.
Válasz Gazdász93 #33580. hozzászólásáraNekem májusban egy összegben!
2023 aop fellebbezésről ami 2024ben volt, van valakinek vmi infó????

Fiatal gazda jövedelemkiegészítő támogatást tavaly mikor utalták?
Válasz Timea9582 #33574. hozzászólásáraÜgyfélkapura jött a határozat.
Válasz nemethne83 #33577. hozzászólásáraJa, mi tehénre várjuk, + a földekre is még a többit. Kíváncsi leszek mikor lesz belőle valami. December elején kaptunk utoljára jövedelem támogatást. De visszaneztuk mi tavaly februárban kaptunk allatjoletit csak....
Válasz Timea9582 #33575. hozzászólásáraMéhállatjóléti támogatást a szerencsések már decemberben megkapták. Én nem sajnos
Válasz L.L. #33563. hozzászólásáraNincs olyan előírás amit ne csinálna alapesetben is egy normális állattenyésztő. Bizonylat kell minderől, tehát ennyi a feladat több mint 10 rugóért. Csináld ha mindent csinálsz külünben is amit itt lentebb bemásoltak.
Válasz nemethne83 #33570. hozzászólásáraÁllatjóléti szerintem senki nem kapott még, legalább is akiket kérdeztünk senki.
Válasz fattyú #33572. hozzászólásáraBocsi, de ez emailbe jött vagy valahol utána lehet nézni? Mert mi is várjuk de semmi. Köszönöm
Válasz L.L. #33563. hozzászólásáraKötelezettségvállalási időszak:
2025. január 01. napjától 2029. december 31. napjáig tartó időszak
A támogatás feltétele a kiskérődző állományok tartási, takarmányozási és higiéniai körülményeinek javítását célzó intézkedések teljesítése amelyek a következők:
1. Technológiába épített körömápolás;
2. Belső élősködő (endoparazita) fertőzöttség
ellenőrzése és az ellenük való szakszerű
védekezés;
3. Külső élősködők (ektoparaziták) elleni
védekezés, különös tekintettel a legyek,
szúnyogok, nyüvek elleni védekezésre;
4. Ásványi anyag kiegészítés alkalmazása.
A támogatási összeg hozzávetőlegesen 30 euró/juh/év.
A pályázati felhívásról az alábbi linken tájékozódhat bővebben: https://kap.gov.hu/tarsadalmasitas/kap-rd29-1-24-allatjoleti-tamogatas-kiskerodzo-agazatban-2438
Ma este BISS részfizetési határozat jött. Hármat várunk és egy érkezett.
Válasz csabahegeszt #33567. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Válasz monorinvest #33568. hozzászólásáraSzia! Nekem is 11.29. a dátum azóta semmi. Előleget nem kaptam, de még állatjóléti támogatást sem, pedig ahhoz semmi köze a föld támogatásoknak.
Válasz monorinvest #33568. hozzászólásáraIgen, nekem is ez az utolsó dátum.
Válasz erik18 #33566. hozzászólásáraSzia! Nálam ugyan ez és még eléggé sok idmerősömnél is! 11.29 óta nem változott a státusza!
Válasz L.L. #33565. hozzászólásáraHát kb 30 euró/db
De ezért ellenőrizni fognak rendszeresen.
Üdv. Én tavalyi évben (2024) sem (2023) ban nem kaptam előleget. Az okát mai napig nem tudom. Viszont tavaly január 6. 90%-ban megkaptam, most viszont még semmi. Valakinek mozdult már valami a területalapúnál?
Válasz csabahegeszt #33564. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Válasz L.L. #33563. hozzászólásáraJuhból 7 db 1 állat egység.
Válasz vizilola #33560. hozzászólásáraÜdv!
Kérhetnék egy kis segítséget kiskérödző állatjólétivel kapcsolatban?
Még sosem adtam be!
Állategység hány darab 1 állategység?
Illetve általánosságban mennyi ennek az összege 1 db ra számolva?
116 db anyajuhról lenne szó
Feltételek takarmányozás stb?
Köszönöm szépen!
Szép Jó estét kívánok!
Január 06.-án kaptam kifizetési határozatot tejágazat állatjóléti támogatással kapcsolatban. Meglepődtem mert írtátok majd márciusban lesz várható. Így jelzem felétek, hogy most hamarabb valami úton módon.
Kitartást kívánok mindenkinek!
Válasz vizilola #33560. hozzászólásáraNekem is.
Megjött délután a kiskérödzö!
Válasz sapijuhasz #33558. hozzászólásáraCsak a határozat jött meg tegnap szerintem holnap utalják.
Kiskérődzőre utaltak már valakinek?
Válasz atixon #33556. hozzászólásáraNekem kölcsönös megfeleltetes volt és eddig egy fillért se
Válasz erzsii408 #33555. hozzászólásáraÉs nálad mit ellenőriztek?
Azóta kaptál támogatást?
Válasz atixon #33554. hozzászólásáraÉrtem
Koszi az infót, nekem augusztusban volt ellenőrzés arról meg semmi hír nincs
De hátha megindult ez is.
Válasz erzsii408 #33553. hozzászólásáraDe már decembere elkészitettem beadtam elektronikusan. De most kérik küldjem be nekik 8 napon belül a véglegesített naplót. Helyszini ellenőrzés egy része már megtörtént, ellenőrizték a terület méreteket és az elvégzett agrotechnikai műveleteket, de engem csak most értesítettek erről. Későbbi helyszíni ellenőrzésekkel kapcsolatban még tájékoztatnak. Ezt írták!
Válasz atixon #33552. hozzászólásáraMikor történt az ellenőrzés ?
Gazdnaplót elektronikusan nem vezeted?
Nekem most jött helyszini ellenőrzésről értesítő. 2024-es aöp-öt vizsgálják, 8 napon belül kérik a gazdálkodási naplót. Valószínű ezért nem kaptam még egy fillért sem
Éjszaka kiskérődző határozat!
Változott esetleg valakinek az Őshonos dátum?!
Sziasztok. Szankciókról tud valaki felvilágosítást adni? Intenzív gyümölcs és extenzív gyümölcs a földalapuval egyben. Van 26 ha gyümölcsös 24,5 intenzív 1,5 extenziv. Az intenzívből 3,7ha nem felelt meg a 1,5 extenzívből a 1,5 nem felelt meg. Sok fa kiszáradt a nyáron.
Válasz trikolor5 #33547. hozzászólásáraÉn is tudnék dolgozni még éjszaka is,de nem dolgozok,mint ahogy gondolom a feleséged se dolgozott az ünnepek alatt,mármint bármelyik hivatal részére.
Válasz erzsii408 #33542. hozzászólásáraNekem november 23 volt a státuszváltás,szerintem márciusba lesz valami. Tavaj is akkor jött,igaz előtte December 15,de az már elúszott sajna.
Válasz Igazi Földönfutó #33541. hozzászólásáraHome Office. Feleségem is bármikor betud lépni a rendszerbe, akár vasárnap, szabadság alatt is. Csak egy laptop kell hozzá.
Válasz Igazi Földönfutó #33541. hozzászólásáraHát pedig a múlt héten volt mozgolódás. Valakire lehet rázárták az irodát ünnepek előtt.
Válasz barnatanya2019 #33543. hozzászólására
Válasz Igazi Földönfutó #33541. hozzászólásáraEzt olvastad? Ez év január 2.-ikán kapta!
#33538 Hogel 2025-01-04 16:29:40
Érdekes jelenség: 01.02 vel 2024 es kiskérődző jóváhagyott lett, összeg is van.
Válasz vizilola #33540. hozzászólásáraItt is :) lencsét ettem, bejött :)
Anya juh támogatás valakinek mozdult, nekem november 22 óta semmit
Válasz sapijuhasz #33539. hozzászólásáraSzerinted dec. 20 óta melyi hivatal dolgozott?
Munkakezdés holnap reggel 9 órától.
Válasz Hogel #33538. hozzászólásáraNálunk is jóváhagyott, összeg is van!!
Az őshonos is jöhetne...
Válasz Hogel #33538. hozzászólásáraKarácsony előtt nékem azt mondták, hogy a kiskérődző pénz úton van. Eddig még nem ért ide.
Érdekes jelenség: 01.02 vel 2024 es kiskérődző jóváhagyott lett, összeg is van.
Válasz Timea9582 #33535. hozzászólásáraÉn megcsináltam magamnak a DÁP-ot. Egy alkalmazás a telefonra, 5 perc alatt kész lett, jó, lehet hogy eltartott 10-ig is a probaval együtt. Mivel elvileg az ügyfélkapu+ is csak 1 évig lesz.
Biztos annak is megvan a modja, ha nem magad intézed a dolgokat. Meghatalmazást csinálni. Másik topikban beszélték már, a gazdálkodási naplóban, meg asszem van ügyfélkapus topik is.