Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak590 FtBenzin árak585 FtEUR394.79 FtUSD354.36 FtCHF418.76 FtGBP469.7 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz fannika0172 #10882. hozzászólásáraOlyat kérj számon másokon, amit magad is betartasz. Mert ha jól látom, te vagy az aki szakmai topikokba belepiszkít politikával.
Válasz fannika0172 #10880. hozzászólásáraCsak gyümölcsfáim vannak, igaz abból sok, és gázzal fűtök. Az otellóról viszont köztudott, hogy komoly pusztítást csinál az agysejtek között. Már ha vannak ilyenek.
Válasz csaktomi #10879. hozzászólására Nem is értem hogy is lehet ilyen mikor a fák sokkal értelmesebbek szerinted de én mégis az otellót választom a fát hagyom neked hogy tüzet csinálj mert a forralt bor is finom tud lenni ha a hozzád hasonló szolgák kínálják(sajnos eddig bírta)...innentől inkább a kocsmába ha lehet
Válasz Gandhy #10875. hozzászólására Na látod pár napja erről írtam én is hogy hiába volt itt is 80 mm eső 1 cm sem emeltek a tározó szintjén vajon miért ... már elfelejtették a tavalyi aszályt vagy nem is akarnak mást csak sivatagot ezek a mondva csinált szagemberek
Válasz Gandhy #10874. hozzászólására Ha volna egy cigány pecsenye után meg kóstolnám nem tagadom de felénk csak hazai meg otelló van ami nekem már elfogyott igaz 2020 volt de gondoltam hogy ettől még nem leszek covidos mint a száz ember által fogdosott ásványvíztől
Válasz apuci #10873. hozzászólásáraTőlem 3OO méterre. A Rába(5km), aminek a vizét fogni lehetne, 1-2 hete épp 1. fok volt, de inkább azon remeg a vízügy, hogy vonuljon le elöntés nélkül. Barmok ezek.
Válasz Gandhy #10868. hozzászólásáraNálunk sorra állítják föl a öntöző berendezéseket a nagyok van olyan aki 80db szivattyút vásárolt.
Ami ebben a szomorú hogy vízbázison vagyunk,a kicsik mint én is meg majd csodálkozunk hogy még a tavalyinál is nagyobb aszályok lesznek!
Ja azt elfelejtettem hogy nálunk kb 30km-re van folyóvíz!
Válasz apuci #10867. hozzászólására Na ne már ezek az előítéletek ...nos sokat tanultam a digoktól kertészet terén de ők szabadföldi kertészetük megközelíti a mi hajtatásban amit csinálunk attól még lehet kukorica meg durumbúza a többség területen
Válasz apuci #10867. hozzászólásáraElszorul a torkom(az itthoni helyzet tudatában), amikor azt látom, hogy még a félhektáros parcellák is be vannak csatornázva, ott pöfög a 4O éves traki és vízágyúval lövi a kukoricát aszályban.
Válasz Georgosz #10860. hozzászólásáraA cikk végén a 6000euro hogy jött ki, megint a túlművelt hír hajhász agrár újságírói tévedés vagy az olaszok más pályán játszanak???
"Az első felmérések szerint a terméskiesés értéke a tartományban hektáronként a szántóföldeken minimum 6.000, a gyümölcsösök esetében pedig 32.000 eurót tesz ki (nem beszélve a helyreállítási költségekről)."
Válasz fendt309 #10846. hozzászólására Valóban úgy van bízzunk benne hogy be is tartják de így sem illik az egyszámjegyű inflációs álomba szóval valami nem stimmel Varga miniszter úr számításaiban
Válasz CirokMan #10841. hozzászólására Biztos megéri learatni??? Vagy hagyni a pockoknak madaraknak kint ahol van mert ugye jilius01 üzemanyag ár emelés lesz vágás fuvar mind drágul .Mi lesz még itt????
Válasz Ohaza63 #10838. hozzászólásáraBúza Szeptemberre 239 EUR decemberre 245 EUR ( hagyjuk a szállítás meg egyéb -40 EUR) mert csomó kereskedő aki azt hazudja/dta hogy sok a szállítás külföldre hazai legközelebbi malmokba vitte ).
Repce 474-480 között van őszre !
Oda ne adjátok ezeknek a szemeteknek... a gabonának 7500-800 körül kellene lennie a repcének pedig mivel ott van boni fix áron simán 170+!
Teljesen hülyének néznek mindenkit! Lesz ez még több is! Hagyjuk az Ukrán mesét ott áru már nincsen stb...Kitartani senki ne legyen veszteséges! Elég a mocsok kizsákmányoló kapitalista giga konszernekből! NAK és Magosz úgy sem vég meg senkit, és a miniszter és a többi politikus úgy sem áll ki mellettünk csak marketingezik egész nap! Kitartás!
12387 hozzászólás
Csak így tovább!
Januárban volt utoljára ezen az értéken
Hetes grafikon:
Bocs az Offért…
Válasz csaktomi #10883. hozzászólására
Válasz csaktomi #10883. hozzászólására
Válasz fannika0172 #10882. hozzászólásáraOlyat kérj számon másokon, amit magad is betartasz. Mert ha jól látom, te vagy az aki szakmai topikokba belepiszkít politikával.
Válasz csaktomi #10881. hozzászólására
Válasz fannika0172 #10880. hozzászólásáraCsak gyümölcsfáim vannak, igaz abból sok, és gázzal fűtök. Az otellóról viszont köztudott, hogy komoly pusztítást csinál az agysejtek között. Már ha vannak ilyenek.
Válasz csaktomi #10879. hozzászólására Nem is értem hogy is lehet ilyen mikor a fák sokkal értelmesebbek szerinted de én mégis az otellót választom a fát hagyom neked hogy tüzet csinálj mert a forralt bor is finom tud lenni ha a hozzád hasonló szolgák kínálják(sajnos eddig bírta)...innentől inkább a kocsmába ha lehet
Válasz fannika0172 #10876. hozzászólásáraAz otello hatása meg is látszik a kommentjeid színvonalán.
Mindkettőt az első karóra kéne felkötni, vagy inkább 8-ba vágni őket, hogy több helyre jusson belőlük.http://www.agroservis.rs/files/19.06.%20CENE%20ZITARICA_1.jpg
Válasz Gandhy #10875. hozzászólására Na látod pár napja erről írtam én is hogy hiába volt itt is 80 mm eső 1 cm sem emeltek a tározó szintjén vajon miért ... már elfelejtették a tavalyi aszályt vagy nem is akarnak mást csak sivatagot ezek a mondva csinált szagemberek
Válasz Gandhy #10874. hozzászólására Ha volna egy cigány pecsenye után meg kóstolnám nem tagadom de felénk csak hazai meg otelló van ami nekem már elfogyott igaz 2020 volt de gondoltam hogy ettől még nem leszek covidos mint a száz ember által fogdosott ásványvíztől
Válasz apuci #10873. hozzászólásáraTőlem 3OO méterre. A Rába(5km), aminek a vizét fogni lehetne, 1-2 hete épp 1. fok volt, de inkább azon remeg a vízügy, hogy vonuljon le elöntés nélkül. Barmok ezek.
Válasz fannika0172 #10872. hozzászólásáraHagyd el a portát, irány a nagyvilág, ahelyett, hogy az ürmösbort nyakalod itt.
Válasz Gandhy #10868. hozzászólásáraNálunk sorra állítják föl a öntöző berendezéseket a nagyok van olyan aki 80db szivattyút vásárolt.
Ami ebben a szomorú hogy vízbázison vagyunk,a kicsik mint én is meg majd csodálkozunk hogy még a tavalyinál is nagyobb aszályok lesznek!
Ja azt elfelejtettem hogy nálunk kb 30km-re van folyóvíz!
Válasz Gandhy #10870. hozzászólására Na de te nagyon értelmes dolgokat írtál inkább aludj mit kötekedsz itt még a végül nem fogod magad kipihenni
Válasz apuci #10867. hozzászólására Na ne már ezek az előítéletek ...nos sokat tanultam a digoktól kertészet terén de ők szabadföldi kertészetük megközelíti a mi hajtatásban amit csinálunk attól még lehet kukorica meg durumbúza a többség területen
Válasz fannika0172 #10869. hozzászólásáraMert írod a baromságaidat, ahelyett, hogy megnéznéd mi van a sövényen túl.
Válasz Gandhy #10866. hozzászólására Nem is szeretnék miért kérded??
Válasz apuci #10867. hozzászólásáraElszorul a torkom(az itthoni helyzet tudatában), amikor azt látom, hogy még a félhektáros parcellák is be vannak csatornázva, ott pöfög a 4O éves traki és vízágyúval lövi a kukoricát aszályban.
Válasz Gandhy #10866. hozzászólásáraValószínű le van ragadva tirpákiába!
Válasz fannika0172 #10865. hozzászólásáraKoma, jártál te már Itáliában?
Válasz Isssti #10864. hozzászólására de ha új burgonyát nem híresek a digók a gabona termesztésről szántóföldibe meg sok minden beletartozik
Válasz fannika0172 #10863. hozzászólásáraÁtszámoltam, 10tonna feletti extra durumnak kellene lennie hektáronként hogy közelítse a 2MFt-ot...
Válasz Isssti #10862. hozzászólására Nem vagyok matek zseni de ha a termés átlagot megszorzod a tavalyi árral simán kijöhetett neki
Válasz Georgosz #10860. hozzászólásáraA cikk végén a 6000euro hogy jött ki, megint a túlművelt hír hajhász agrár újságírói tévedés vagy az olaszok más pályán játszanak???
"Az első felmérések szerint a terméskiesés értéke a tartományban hektáronként a szántóföldeken minimum 6.000, a gyümölcsösök esetében pedig 32.000 eurót tesz ki (nem beszélve a helyreállítási költségekről)."
Válasz Georgosz #10860. hozzászólásáraBocsánat, nem Luigi, Francesco Lollobrigida...
Valaki Minisztériumi, netán Kamarai-CopaCogeca szinten beszélt már Luigi-val? Sehol senki... Ülj le fiam, egyes...
Válasz MrPoke #10858. hozzászólásáraYes
Válasz Roys #10857. hozzászólásáraKite de aug szállítással.
Válasz pate #10856. hozzászólásáraHol ennyi az ára itt felénk 40 az árpa a búza 54-56-57
Árpa 48, búza 60-61
Válasz fendt309 #10846. hozzászólására Valóban úgy van bízzunk benne hogy be is tartják de így sem illik az egyszámjegyű inflációs álomba szóval valami nem stimmel Varga miniszter úr számításaiban
Válasz fekete.jozsef #10840. hozzászólásáraFelénk Somogyban úgy ment, ha nem adod oda, akkor le sem boríthatod...:/ és le sem aratjuk...ott rohad meg a földeden...
Válasz Diesel Tibor #10852. hozzászólásáraKöszi de nem ez volt a lényeg.
Válasz Koczka József #10848. hozzászólásáraEz úgy szól,hogy .... nincs olyan kár .hogy valakinek ne használna.
Válasz Ohaza63 #10838. hozzászólásáraAz ilyen fel vásárlót nem kell vinni!
Válasz Koczka József #10848. hozzászólásáraRemélem kapnak egy kis ukrán gabonát, tele a raktár.
Válasz Koczka József #10848. hozzászólásáraSzépen elkezdett ballagni felfelé a tőzsdén is.
Bízzunk benne hátha segít valamit rajtunk. Mert igaz a mondás "valaki kára más haszna '
https://mezohir.hu/2023/06/17/agrar-katasztrofalis-a-spanyol-gabonatermes-mezogazdasag/
Válasz fendt309 #10846. hozzászólásáraValóban.
Akkor passz.
Válasz Tom250 #10845. hozzászólásáraEbben hol van a július 1.?
Mert én azt látom, hogy 2024-től...
Válasz fendt309 #10844. hozzászólásáraPl innen: Megemeli a kormány a benzin és a gázolaj adóját
Válasz fannika0172 #10842. hozzászólásáraAzt honnan lehet tudni, hogy emelkedni fog az üzemanyag ára?
Mint ha a világpiaci ár emelkedésnek indult volna.
Talán..
Válasz CirokMan #10841. hozzászólására Biztos megéri learatni??? Vagy hagyni a pockoknak madaraknak kint ahol van mert ugye jilius01 üzemanyag ár emelés lesz vágás fuvar mind drágul .Mi lesz még itt????
Válasz fekete.jozsef #10840. hozzászólásáraIgy van, ki kell tartani meg egy kicsit, es jobb arak lesznek!
Válasz Ohaza63 #10838. hozzászólásáraBúza Szeptemberre 239 EUR decemberre 245 EUR ( hagyjuk a szállítás meg egyéb -40 EUR) mert csomó kereskedő aki azt hazudja/dta hogy sok a szállítás külföldre hazai legközelebbi malmokba vitte ).
Repce 474-480 között van őszre !
Oda ne adjátok ezeknek a szemeteknek... a gabonának 7500-800 körül kellene lennie a repcének pedig mivel ott van boni fix áron simán 170+!
Teljesen hülyének néznek mindenkit! Lesz ez még több is! Hagyjuk az Ukrán mesét ott áru már nincsen stb...Kitartani senki ne legyen veszteséges! Elég a mocsok kizsákmányoló kapitalista giga konszernekből! NAK és Magosz úgy sem vég meg senkit, és a miniszter és a többi politikus úgy sem áll ki mellettünk csak marketingezik egész nap! Kitartás!
Válasz Ohaza63 #10838. hozzászólásáraBúzáért már elég korrekt árat adnak.
Dél-Békés 2023.06.16 felvásárlási árak:
Árpa: 4.100 Ft/q + komp
Búza tak: 5.800 Ft
Kukorica: 5.600 Ft
Repce: 13.400 Ft
Napraforgó LO: 11.500 Ft