Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Fortschritt E-514 kombájn új
- T-25/A kistraktor új
- Kukorica várhatóan........! új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Meggy ár új
- Aratás új
- CLAAS kombájncsalád új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
Cikkajánló

Vizet a Mezőföldre és a Velencei-tóba – akarat kell csak a megoldáshoz?
Csizmadia György gazdálkodó javaslata szerint a dunaújvárosi, korábbi ipari...
Hirdetés

785 hozzászólás
Válasz mtz1221 #684. hozzászólásáraViszont engem megbolondítottál a botoddal.

Egyszerűen ősz óta nem tudok szabadulni tőle. Jár a fejem gyerek fiatal felnőtt időkről, ahol nagygazdák is 15 centi mélyen szántottak, össze is taposták a földeket csőtörézéskor 7.50es gumikkal, nekem is 13ban volt utoljára répám decemberben szedték ki, mégis 14ben 7 tonnás kukorica lett benne. Pedig karácsony körül alig bírtam felszántani, és még vetéskor is ökölnyi rögök voltak. Egyszerűen nem megy ki a fejemből, hogy belekerültem a mókuskerékbe , és nem jól csinálom.
Válasz termelo #683. hozzászólásáraÚgy látom itt több embernek a mindennapi dologhoz tartozik a sex, mind akinek nem. Akkor meg nem offolunk sehol sem.

Válasz mtz1221 #679. hozzászólásáraNálunk úgy mondják először nem urológushoz kell menni hanem másik nőhöz

Ha az nem segít csak utána menj orvoshoz
Válasz Gumóka #681. hozzászólására

Válasz mtz1221 #679. hozzászólásáraAz öregek meg aszonták', hogy " gyerek fiatalon tanulj meg lankadt f@sszal is b@szni, öregen már nekem is megy!"

Válasz Radocz #656. hozzászólására"Aki számít az most is itt van. '
Maga küldött olvasó szabadságra anno
Válasz Kémlelő #674. hozzászólásáraAkinek nem áll fel mindennap 2 percre

az mennyen orvoshoz, vagy irkáljon több nicknévről. 
Válasz Gumóka #677. hozzászólására

Válasz mtz1221 #676. hozzászólásáraEngem is minden nap megb@sz az ideg, a zegzuális élmény már megvan
Válasz Kémlelő #674. hozzászólására2.napi étkezés,
1.A reggeli ima,
3.A napi WC használat,
4. A napi sex.
Válasz mtz1221 #673. hozzászólásáraNem hiszem.
Pont azért, amit leírtál.
Válasz mtz1221 #673. hozzászólásáraa mindenkori emberi dolog a

napi étkezés,
A reggeli ima,
A napi WC használat,
És ha nem a topik címéről beszélgettek, hanem a napi szexről, azzal már szét is ba..tátok a topikot.
Van aki másképp látja, van aki meg nem.
Válasz mihaszna #670. hozzászólásáraLehet rám, de én tisztának érzem magam mert soha nem politikába megyünk át, hanem mindennapi emberi dolgokba.
Válasz mihaszna #670. hozzászólásáraSzerintem nincsen jelentősége, minden konkrétum csak olaj lenne a tűzre
Válasz mtz1221 #669. hozzászólásáraDinnyeföldön
Facebook Agroinform csoportban látni néha.
Válasz szanberg #662. hozzászólására"Az a baj egy-két kolléga ahol megjelenik, teljesen szét van csapva a téma."
Konkrétan kikre gondolsz?
"...de valahogy legyen már köthető ez esetben mondjuk a régi fórumosokhoz..."
Itt is érdekelne hogy kikre gondolsz?
És ki számít régi fórumosnak?
Misike hol lehet ?
Válasz $HMP$ #667. hozzászólásáraNa oszt csaj van e, vagy megmaradsz magnak!?
Kislány az ó boánál fehérebb az ó rgonánál....
Válasz termelo #661. hozzászólásáraEgy bizonyos kor felett már a 30 éves nő is "kislány"
Válasz termelo #663. hozzászólásáraElpoénkodtuk, csak van, aki nem értette...
Válasz Ohaza63 #660. hozzászólásáraHa közügy akkor engem hagyjatok ki , mondta Kolompár Rudi katonatársam 50 évvel ezelőtt, mert én attól elvagyok tiltva és ez nem vicc hanem visszaemlékezés!
Válasz szanberg #662. hozzászólásáraIgazad van, ebben én is tettestárs vagyok első nekifutásra csak kíváncsi lettem volna a régi projektjeidre de nem kellett volna megtámogatnom azt az irányt ami felé utána elsodródott...

Elnézést
Az a baj egy-két kolléga ahol megjelenik, teljesen szét van csapva a téma. Persze ez egy kötetlen topic, menjenek a régi sztorik, de valahogy legyen már köthető ez esetben mondjuk a régi fórumosokhoz.
Válasz Ohaza63 #660. hozzászólásáraAzért álljunk már meg egy szóra senki nem beszélt kislányokról csak te
Válasz mihaszna #658. hozzászólásáraTudod kedves Barátom Én egy hiperkonzervatív, régi vágású ember vagyok.
Nem is tudtam, hogy az Agroinform fórumja a Darkneten fut, ahol felnőtt emberek pedofil módjára, 14-15 éves lányok kényeztetése vágynak, meg szimpatikus nekik az ilyen szolgáltatás.
Persze magánügy , hogy ki mit csinál magával, mindaddig, amíg úgy nem jár, mint az 1980 as években egy szegedi férj, aki bement egy presszóba meginni egy kávét.
A pultos megkérdezte mennyi cukorral , Ő rávágta, hogy 6 db - bal. Ez volt a jelszó.
Megkapta a kávéját és mellé egy bőrkötésű mappát, amiben hölgyek fényképei voltak lenge ruhában, köztük a feleségéé is árakkal és a szolgáltatás mikéntjével.
Az egész város felbolydult és volt jó nagy botrány.
Na akkor ez magánügy szerinted, vagy már közügy????
Válasz mihaszna #658. hozzászólásáraAz a baj hogy elpojénkodtuk de neki van igaza.

Nem lenne szabad hagyni azt hogy erkölcsi nulla legyen a gyerekekből és miután felnőnek akkor nem lenne a kocsmárosnak listája a ribikről.
Én csak poénkodtam azzal hogy ez így jó de nem, szerintem gáz
Válasz Ohaza63 #649. hozzászólására"Vagy a szomszéd faluban lévő kocsmáros, akinek fényképes listája volt a alkalmi kapcsolatra hajlandó asszonykákról, lányokról, kismamákról, akiket kilehetett bérelni 1-2 pásztorórára, anyagi ellenszolgáltatás fejében. Unatkoztak és kerestek egy kis pénzt, míg a férjük dolgozott."
Szerintem ez mindenkinek a magánügye
Válasz máris szomszéd #654. hozzászólásáraHát igen.
Azt gondolom,ennyit már megengedhetek magamnak
Válasz mtz1221 #655. hozzászólásáraNem bírtam végig nézni.

Kinek sikerült?
Igaz anno a Debreceni Egyetem Informatika szakán vizsgáztam Mesterséges Intelligencia tantárgyból.
Ezt azóta tudjuk, hogy így lesz.
Itt a fórumon is van sok neve nincs hozzászólás.
Pl. Te is az vagy számomra.
Beszéld meg Mr. Poke úrral!
Aki számít az most is itt van.
Aki nem számít az eltűnt a süllyesztőben.
Ezt nézzétek meg milyen jó helyen is vagyunk itt !
Válasz szanberg #621. hozzászólásáraAkkor csak haladtál előre. Csak ,mert régebben magadnak vágtad ha jól emlékszem.
Válasz Ohaza63 #649. hozzászólásáraMost már tudom ....
Békés Csaba a férj...
Vad Kata meg az asszony....
Válasz .Richard. #651. hozzászólására
jut eszembe. Nem csak a szèp ès a pompa fèny,csillogás az álom. Sissy hercegnő èlete ha csak a fele igaz, min csodálkoztok? Règen mèg guminőt sem árultak, persze,hogy akkor is kèszültek gyerekek,meg gcis pólók. 
Válasz Ohaza63 #649. hozzászólásáraNem egy rossz vidèk az.
Válasz Ohaza63 #649. hozzászólásáraÁllat
Válasz $HMP$ #648. hozzászólásáraMellesleg ez nem itt volt, hanem a szomszéd városban Békéscsabán.
De azért gondoljatok bele, elmegy a kicsi aranyos kislányotok egy tini buliba és belőve, részegen kidobják az házatok elé egy kocsiból.
Ez sajnos nem vicces, hanem nagyon szomorú. Ilyen mocskossá vált a világ.
Vagy a szomszéd faluban lévő kocsmáros, akinek fényképes listája volt a alkalmi kapcsolatra hajlandó asszonykákról, lányokról, kismamákról, akiket kilehetett bérelni 1-2 pásztorórára, anyagi ellenszolgáltatás fejében. Unatkoztak és kerestek egy kis pénzt, míg a férjük dolgozott.
Miféle világ az ilyen???? Szodoma és Gomora!
Válasz Gumóka #647. hozzászólásáraOboaháza békésmegye
Olvassatok mán a szőrök között....
Válasz termelo #646. hozzászólásáraAz a baj a 14-15 éves lányokkal, hogy vagy vársz 4 évet, vagy kapsz 4 évet!

Mondjuk nálam a szomszéd érdeklődik, hol is van ez
Válasz Ohaza63 #645. hozzászólásáraöhm, haverom kérdi merre van az a disco?

Válasz mtz1221 #644. hozzászólásáraMajd jól kifog röhögni a fiad. Lehet hogy túl van már mindenen és Ő fog téged elvinni valahová!!
Voltak fiatal alkalmazottaim, hát amiket meséltek, ehhez nem kell madamhoz menni, mert a mai 14-15 éves lányok olyan lepedőakrobata szexvirtuózok, hogy azt mi ezzel a felnőtt ésszel el sem tudjuk képzelni.
Discos ismerősöm mesélte, tini diszkóban oboa verseny . 4-5 lány 1 óra alatt hány fiút tud kielégíteni szájjal.
Persze a kis hülyék 20 éves korukra kiégnek, mint a rongy és csodálkoznak, hogy a kutyának nem kellenek.
Válasz Ohaza63 #643. hozzászólásáraPont ettől félek én is, csak nincs lenin sapkám hozzá.
Válasz mtz1221 #641. hozzászólásáraKedves Barátom!
Csak nehogy Te is úgy járj ezzel az akcióval, mint a főnököm 1980 ban.
Kiszálló műszerész voltam a GELKA ban, voltam 20 éves és a főnököm elküldött egy új hanglemez boltba, ami akkor nyitott.
Mondta, hogy rakjam össze a hangstúdiót, amivel kipróbálhatták az emberek/vásárlók a kazettákat és bakelit lemezeket.
Elmentem és egy feltűnően csinos 30 körüli hölgy volt az eladó, mély dekoltázsú blúzban, mini szoknyában.
Megjegyezte a hölgy mikor pakoltam össze a cuccot, " Ha minden jó lesz és kész vagy , akkor hátra megyünk és jól megdughatsz" .
Persze köpni, nyelni nem tudtam az ajánlattól, de óvatosan elutasítottam, miután már menyasszonyom volt.
Visszamentem a céghez, főnök egyből rákérdezett: "Na megdugtad?"
Mondom neki, kihagytam a lehetőséget.
Erre fogta a Lenin sapkáját, felcsapta a fejére megjegyezte: "Minden szart nekem kell megcsinálni" és elment a fizetségért.
Válasz mtz1221 #641. hozzászólásáraHát te hj vagy. Elmentek pl. kocsmázni aztán pár óra múlva viszed magaddal. Ne félj nem mondja el az anyjának
Válasz termelo #640. hozzászólására15-ik szülinapjára be lesz fizetve. Csak attól félek, akkora nem is akar majd menni.
Válasz mtz1221 #634. hozzászólásáraNem emlékszem már hogy mondják:

...dame...
hoz vitted már?
Válasz szanberg #638. hozzászólásáraAz a helyzet, hogy megint helyzet van.
Legtöbbször szar a helyzet néhanapján jó is a helyzet.
Máma ippen hóhelyzet van.
Helyzetjelentések szerint sokan beragadtak az aktuális helyzetükbe.
Válasz $HMP$ #636. hozzászólásáraTe meg akkor nyomjad mán a heccet!
Mondj valamit, rég beszéltünk koma!
Válasz mtz1221 #635. hozzászólásáraHát igen...
Válasz gergő07 #620. hozzászólására