Válasz pali ares 07 #20676. hozzászólásáraMenyire jellemző nem tudom. Mi tavaj cseréltűnk Inyektort a 8530 as ban, megnéztűk csere lett, nagynyomású szivattyú is lett javítva.Hozzáteszem nem emiatt lett bontva, de átnéztűk. Viszont EGR-t lekötöttük borzasztó károkat okozott.
Nem újonnan vettük az is tény. Mi adalékolunk a gázolajat.
Válasz madle #20671. hozzászólásáraHa van antenna a traktoron,addig kotorássz,míg meg nem találod a rádió kötegét. Ha megvan,akkor a csatlakozóból elmenő fekete (test) vezetéket húzd meg erősen, valószínű ki fog jönni,mert nincs bekötve,csak a kárpittal odaszorítva. 2 5M be tettem rádiót,mindkettőben így volt.
Uraim john deere 8020-as széria után érdeklödök!mik a gyengék stb stb illetve hogy érdemes-e 15 ezer ora fölöttit nézni belölük? köszi elöre is a válaszokat
Kaptam egy JVC rádiót a trakimhoz a KITE-től, de szerintem ebben a gépben nincs egy rohadt hangfal sem
A burkolatot ha leveszem két oldalt, milyen hangfalak mennének bele? Vagy intéztessem inkább a KITE-vél, nehogy garancia baj legyen, ha mókolgatom?
Egy kis köteg kábel van amit rá tudok dugni, az a táp. De még antenna toldat sincs.
Válasz .Szabi. #20662. hozzászólásáraMa sikerült beszélnem a tulajal. A traktorban 24 000 óra van, jelenleg is dolgoznak vele. 20 000 óránál volt felujítva a motor, jelenlegi gond, a sebváltón késve kapcsol a sebeség 4-5 másodpercel az átkapcsolás után.
A magas óraszám elriaszt.....
Válasz .Szabi. #20662. hozzászólásáraMellettem lévő cégnél is gyűrű törés volt, tavaly generálozták, ha még sikerül földhöz jutnom akkor szeretnék egy ilyet vezérgépnek.
Válasz Sk Laci #20650. hozzászólásáraNálam bevált, 15 e órával vettem, lassan 18e van benne, motort kellett felújítani,(nagy volt a kartergáz, gyűrű volt eltörve) erő megvolt benne akkor is, minden más bontatlan. Gyári alkatrészt sok helyen árulnak hozzá, az utolsó csavarig mindent.
Válasz apuci #20655. hozzászólásáraCsak láttam egy hirdetést, megpróbáltam felhívni, de nem veszi a hirdető, hogy közelebi infót kapjak.
Nekem is jobban tetszenek a nagy motorok.
JD 8300 menyi lovas?
Sebváltó menyi ezer hektárt bír ki rajtuk nagyobb gondok nélkül, vagy jobban mondva menyi üzemóra után kíván felujítást?
Van ezekre a traktorokra eredeti alkatrész, ami valamit kibír, vagy csak utánagyártot gyengéb minőségben?
Válasz d.tom94 #20631. hozzászólásáraNekem 120 es 170es van.
Jo gepek amugy, kicsibe 900 ora korul van keveset eszik, fordulekony furge gep, kenyelmes fulke es hidrugozas.
Nagyba 2600 van, volt egy ket kissebb hibaja de ez is jo, talajon jol fog. Ami kellett bele 3 evesen akku, kipufogosor tomites, iranyvalto szemzor, ventillator dioda.
Ezen csak hideugo van, masikbol atulve nagyon hianyzik a fulkerugo, nagy kerekek beremegtetik az egesz fulket stb. Rajta vagyok hogy megveszem a szettet ala.
Válasz Sk Laci #20341. hozzászólásáraÜdv. Látom vannak M-es sorozatú jd-sek itt. Gondolkodunk egy vételen. 155m vagy 170 175m lesz valószínű. Akiknek van ilyen szépségük megvagytok vele elégedve gondok voltak vele? Adblure ?
Válasz Hogel #20626. hozzászólásáraNincs. Magadban számolj el. A szívótorokban van még egy sönt ellenállás, végül is ez izzik azt is le lehet tesztelt egy akksiról, hogy jó-e.
25276 hozzászólás
Válasz JD Lipi #20677. hozzászólásáraGondolom a hajtás meg a váltó az rendben van massziv gépek ezek ugy tudom a 20-as ba nincsen még egr!
Válasz pali ares 07 #20676. hozzászólásáraMenyire jellemző nem tudom. Mi tavaj cseréltűnk Inyektort a 8530 as ban, megnéztűk csere lett, nagynyomású szivattyú is lett javítva.Hozzáteszem nem emiatt lett bontva, de átnéztűk. Viszont EGR-t lekötöttük borzasztó károkat okozott.
Nem újonnan vettük az is tény. Mi adalékolunk a gázolajat.
Válasz JD Lipi #20674. hozzászólásáraMennyire van tapasztalatod ezekkel a traktorokkal?injektor hibákat olvasgatok az mennyire rendszeres rajta?
Válasz madle #20671. hozzászólásáraHa van antenna a traktoron,addig kotorássz,míg meg nem találod a rádió kötegét. Ha megvan,akkor a csatlakozóból elmenő fekete (test) vezetéket húzd meg erősen, valószínű ki fog jönni,mert nincs bekötve,csak a kárpittal odaszorítva. 2 5M be tettem rádiót,mindkettőben így volt.
Válasz pali ares 07 #20673. hozzászólásáraSzerintem ez kezelő gazda fűgő. Ha ezek rendben voltak nyugodtan!
Uraim john deere 8020-as széria után érdeklödök!mik a gyengék stb stb illetve hogy érdemes-e 15 ezer ora fölöttit nézni belölük?
köszi elöre is a válaszokat
M-es autotrack ready traktoron van sebesség jel csatlakozó?JD kuk vetőgéppel akarom össze hozni.
Válasz Wilde #20670. hozzászólásáraJó hát persze :D
5100M-es a traktor egyébként.
Válasz madle #20668. hozzászólásáratalán nem megy tönkre a váltó vagy a motor 2db hangszórótol
Válasz madle #20668. hozzászólásáraMilyen traki?
Nem mindegyiknel alap a hangcucc.
Üdv!

Kaptam egy JVC rádiót a trakimhoz a KITE-től, de szerintem ebben a gépben nincs egy rohadt hangfal sem
A burkolatot ha leveszem két oldalt, milyen hangfalak mennének bele? Vagy intéztessem inkább a KITE-vél, nehogy garancia baj legyen, ha mókolgatom?
Egy kis köteg kábel van amit rá tudok dugni, az a táp. De még antenna toldat sincs.
Válasz GREVEN #20657. hozzászólásáraA kinézetről lemondtam. Majd lesem a hirdetéseket. /Nem sürget a vásárlás/
Válasz .Szabi. #20662. hozzászólásáraMa sikerült beszélnem a tulajal. A traktorban 24 000 óra van, jelenleg is dolgoznak vele. 20 000 óránál volt felujítva a motor, jelenlegi gond, a sebváltón késve kapcsol a sebeség 4-5 másodpercel az átkapcsolás után.
A magas óraszám elriaszt.....
Válasz .Szabi. #20662. hozzászólásáraMost fog kapni egy hidraulikus auto trac szettet
Válasz .Szabi. #20662. hozzászólásáraMellettem lévő cégnél is gyűrű törés volt, tavaly generálozták, ha még sikerül földhöz jutnom akkor szeretnék egy ilyet vezérgépnek.
Válasz .Szabi. #20662. hozzászólására
Válasz Sk Laci #20650. hozzászólásáraNálam bevált, 15 e órával vettem, lassan 18e van benne, motort kellett felújítani,(nagy volt a kartergáz, gyűrű volt eltörve) erő megvolt benne akkor is, minden más bontatlan. Gyári alkatrészt sok helyen árulnak hozzá, az utolsó csavarig mindent.
Válasz J.D. Borda #20660. hozzászólásáraVan ott 6000 is 2 db. Sok másik gyártó még most is örülne a 2630-as kijelzőnek.
Válasz szanberg #20658. hozzászólásáraezek tüzelni? igaz nekem 6000-es van de a 3000es is tökéletes és az a monitor is ...
Elgurult valami?
Válasz szanberg #20658. hozzászólásáraSzerinted.
Válasz J.D. Borda #20638. hozzászólásáraTüzelni lehet velük másra nem nagyon jók
Válasz Sk Laci #20650. hozzászólására230 lovas és ha igaz a mondás PTO-n van némi plusz még.
Sok órát kibír a váltója. Ha néha megvan kalibrálva,akkor még többet.
Gyári alkatrész van hozzá. Páron van módosítás, de eddig ami kellett mindent kaptunk a hernyóhoz.
Válasz apuci #20655. hozzászólásáraCsak láttam egy hirdetést, megpróbáltam felhívni, de nem veszi a hirdető, hogy közelebi infót kapjak.
Nekem is jobban tetszenek a nagy motorok.
Válasz Sk Laci #20654. hozzászólásáraSzívesen!
Ha ezt átnézed látod hogy kétféle motorral van szerelve szerintem a 8.1 kell venni.
Válasz apuci #20652. hozzászólásáraKöszi szépen
Válasz RkTomi #20651. hozzászólásáraAzt hittem, hogy a 240 meg van bene,.... köszi az infót.
Válasz Sk Laci #20650. hozzászólásárahttp://konedata.net/traktorit/john-deere/john-deere-8100-8400/
Válasz Sk Laci #20650. hozzászólására220 Le. Eredeti alkatrész a KITE-ben van. Power shift váltója van strapabíró szerkezet.
JD 8300 menyi lovas?
Sebváltó menyi ezer hektárt bír ki rajtuk nagyobb gondok nélkül, vagy jobban mondva menyi üzemóra után kíván felujítást?
Van ezekre a traktorokra eredeti alkatrész, ami valamit kibír, vagy csak utánagyártot gyengéb minőségben?
Válasz Hogel #20647. hozzászólásáraSzabad
Amikor a földed pont a frontvonalra esik, de menni kell grúberezni,mert holnaptól esőt ígér.
6920 nál a kabin alatti bikázó csatlakozási pontoknál szabad tölteni az akkut, vagy az csak bikázáshoz való?
Válasz Bárány #20641. hozzászólásáraVagy bèren kívüli juttatás..

Válasz RkTomi #20642. hozzászólására Egy pillanatra megilyedtem hogy a kazánba...

Válasz RkTomi #20643. hozzászólásáraegy nyelvjárás
Válasz ND #20640. hozzászólásáraZempléni.
Válasz J.D. Borda #20638. hozzászólásáraTélére mennek a fűtött raktárba.
Válasz J.D. Borda #20638. hozzászólásáraCsak kiganyéznak.
Válasz RkTomi #20637. hozzászólásáraCsak nem Borsodi vagy?
Válasz RkTomi #20637. hozzászólásáraTalán még bilincs is van hozzá, mint a "pénzes" táskákhoz, nehogy elhagyja a sofőr!
Válasz RkTomi #20635. hozzászólásáraA k..va. Ezzel tekéztek vagy mi?
Válasz Batka #20636. hozzászólásáraJó az a furik, használjuk rendszeresen.
Válasz RkTomi #20635. hozzászólásáraNa ilyen se volt még, hogy ennyi milliót toltak volna egy ilyen szakadt talicskában....
Új aktív ülés akác tőke + 4 cm nikecell:

Tökök:
Halihó!
6830 as trakiba váltáskor nagyobb terheléskor csuszik a 2 es 4 es fokozat!
Volt már valakinek ilyen hibája?
Válasz BMWs paraszt,JD fanatikus #20632. hozzászólásáraHa talajmunkara kell a 170est vedd, ne a 150et.
Nagyobb felepitesu, erosebb feltengelyek, 7000es szeria difije van alatta, es nehezebb hosszabb.
Válasz d.tom94 #20631. hozzászólásáraNekem 120 es 170es van.
Jo gepek amugy, kicsibe 900 ora korul van keveset eszik, fordulekony furge gep, kenyelmes fulke es hidrugozas.
Nagyba 2600 van, volt egy ket kissebb hibaja de ez is jo, talajon jol fog. Ami kellett bele 3 evesen akku, kipufogosor tomites, iranyvalto szemzor, ventillator dioda.
Ezen csak hideugo van, masikbol atulve nagyon hianyzik a fulkerugo, nagy kerekek beremegtetik az egesz fulket stb. Rajta vagyok hogy megveszem a szettet ala.
Válasz Sk Laci #20341. hozzászólásáraÜdv. Látom vannak M-es sorozatú jd-sek itt. Gondolkodunk egy vételen. 155m vagy 170 175m lesz valószínű. Akiknek van ilyen szépségük megvagytok vele elégedve gondok voltak vele? Adblure ?
Válasz RkTomi #20629. hozzászólásáraHa izzítasz ki szállsz és odanyúlsz a torokhoz még akkor is érzed hogy meleg(süt-e) vagy nem.
Válasz Hogel #20626. hozzászólásáraNincs. Magadban számolj el. A szívótorokban van még egy sönt ellenállás, végül is ez izzik azt is le lehet tesztelt egy akksiról, hogy jó-e.