Válasz Géza15 #9861. hozzászólásáraMáshol is csökken, most a kifárasztás folyik a parasztok bekapták a csalit, már amelyik, kell a píz...Vételi kényszer lassan enyhül a kupeceknél, tehát az ár is déli irányba tart.
Akkor csak hadd pihenjen a sarokban, majd jövőre meglátjuk.
tavaly, hasonló időben szintén bezuhant a kukorica ára, 57-ről 51-re(nálunk ez volt a tendencia), aztán szép lassan elindult felfele és tudjuk meddig jutott, remélem idén sem lesz másképp, mert még kint van a kukoricám
Válasz bandigh #9854. hozzászólásáraHát ja, de ez nem is prognózis, csak a napi kereskedési adatokat mutatja, illetve a kereskedés soraira kattintva látod az USA mozgásokat és néhány elemzést.
Nyomják lefele, csak nem kiderült, hogy mindenkori rekord termett idén is?
2 hete még megért 95e-t, közben egyre kevesebb van elérhető, és zuhan az ár? Raktárak meg üresek voltak, szűk egy évig még nem lesz bennük megint újabb termés...én várok, messze még augusztus.
Válasz Moderátor #9830. hozzászólásáraBelevághatna már a villám a hálózatba nálad! És örökre eltűnhetnél vazeeeeeeeeeeeee! Azért mert úúúúúúútálom azokat a tanárokat akik veszélyeztették a gyerekeim életét, már el sem mondhatom a véleményem?????? Hol itt a szólás szabadság, és a vélemény nyilvánítás lehetősége???????????????
Válasz Rabó001 #9824. hozzászólásáraSzerintem IQ - teszthez kellene kötni a fórum regisztrációt,
akkor ilyen 1 bites alakok nem szennyezhetnék a környezetet.
Azt el tudom képzelni milyen tanárai lehettek, ha ilyen véleménnyel van róluk.
Válasz istvan.nagy822 #9822. hozzászólásáraA kijelentése demagógia. Ennyi.
Ugyanilyen demagóg kijelentést lehetne tenni minden társadalmi csoportról, a gazdákról is, csak éppen értelme nincsen.
Válasz Ares 826 #9821. hozzászólásáraAzt hogy a te faludban mi van nem tudom. De a jó tanárok nem csak tudást, de látásmódot, gondolkodási mechanizmust is adnak. És ez a rohadt fontos.
Válasz Ares 826 #9819. hozzászólásáraNem vagyok tanár, azt tudom, hogy a tudás alapú társadalom kurva fontos. Szerinted te tudnád elvégezni egy villamos mérnök feladatát vagy ő a tiédet? A lényeg ki a könnyebben pótolható. Akit ismerek(villamosmérnök), neki a mezőgazdaság hobbi. A legjobb élelmiszeripari feldolgozó üzemeket mérnök végzettségű emberek üzemeltetik. Hogy lehet ekkora faszságot tanárokról kijelenteni, hagyjuk a picsába...
Válasz istvan.nagy822 #9817. hozzászólásáraAzért ne legyél már annyira elájulva a tanároktól vazeeeeeeeeeeeeee! Biztosan van lelkiismeretes is közöttük, de a mi falunkban a gyerek halála miatt nem annyira jellemző az! Nem ők szarják a "spanyol viaszt" ember, csak azt gondolják többen is közülük!
14620 hozzászólás
Válasz Ares 826 #9867. hozzászólásáraTényleg írják,hogy ömlik a kukorica a világpiacra.
Válasz Géza15 #9861. hozzászólására90
Válasz Ares 826 #9867. hozzászólásáraOlvastad? Persze ha megtudja mennyi a buzavetés most az már a jövőévi rekord lehet
Válasz .Richard. #9863. hozzászólásáraEz a nap vicce??????????

Válasz Claastra. #9865. hozzászólásáraAkkor ezek szerint mégsem mindenhol? Vagy - ha friss ár - akkor vissza emelkedett?
91
Válasz Géza15 #9861. hozzászólásáraMáshol is csökken, most a kifárasztás folyik a parasztok bekapták a csalit, már amelyik, kell a píz...Vételi kényszer lassan enyhül a kupeceknél, tehát az ár is déli irányba tart.
Akkor csak hadd pihenjen a sarokban, majd jövőre meglátjuk.
Válasz Géza15 #9861. hozzászólásáraIrkálják. Világszinten rekordtermés van kukoricábol. Na????
2 hete eladtam a trigonak 9000+komp ért, a 60q/ha átlaggal 14es vízzel a p9903 nem lett rossz itt a sivatagban.
Itt el kezdett csökkeni az ár -200 ft/q az új ár 8600 ft/q HB megye. Más fele milyen árak vannak?
Itt el kezdett csökkeni az ár -200 ft/q az új ár 8600 ft/q HB megye. Más fele milyen árak vannak?
Válasz Off Megjött már a 6 hengeres?
tavaly, hasonló időben szintén bezuhant a kukorica ára, 57-ről 51-re(nálunk ez volt a tendencia), aztán szép lassan elindult felfele és tudjuk meddig jutott, remélem idén sem lesz másképp, mert még kint van a kukoricám
Válasz bandigh #9854. hozzászólásáraHát ja, de ez nem is prognózis, csak a napi kereskedési adatokat mutatja, illetve a kereskedés soraira kattintva látod az USA mozgásokat és néhány elemzést.
Válasz 5465 #9852. hozzászólásáraEbből nehéz egyértelműen jövőt mondani. Nem tenném le a garast egyik irány felé sem
Ny. Hasso is levitte 84 ezerre !!! biztos szaladnak egy páran eladni !! gondolom erre játszanak !!!
Válasz bandigh #9851. hozzászólásárahttps://www.barchart.com/futures/european/grains?orderBy=category&orderDir=asc
Válasz 5465 #9850. hozzászólásáraA matifon hol megy fefelé?
Válasz hadadi.andrew #9849. hozzászólásáraÉs megy fel a Matifon is meg az USÁ-ban is az ára.
Nyomják lefele, csak nem kiderült, hogy mindenkori rekord termett idén is
?
.
2 hete még megért 95e-t, közben egyre kevesebb van elérhető, és zuhan az ár? Raktárak meg üresek voltak, szűk egy évig még nem lesz bennük megint újabb termés...én várok, messze még augusztus
a mai ár 85ezer/t
Duna gabona 90+komp. El is adtam. 1 hete még 91 volt.
Friss árat kért valaki a mai napon?
Múlt héten 86.500-at mondtak.
Válasz Zsoltigazda #9844. hozzászólásáraDehogy, ennyiért szeretné majd eladni. Vágy álom....
Válasz F-A-R-M-E-R #9837. hozzászólásáraez konkrét ajánlati ár májusra?
Válasz 5465 #9840. hozzászólásáraIgen, ott már a szállítás elvinné azt a kis pluszt is!
Válasz Tom250 #9841. hozzászólásáraMúlt hét elején Gazdakör 90-et mondott.
Előtte 92 volt
Most várunk …
Válasz 5465 #9840. hozzászólásáraBaranyában milyen árakat hallottál?
Válasz A.I. #9839. hozzászólásáraAz ország közepén, Baranyában
Úgyhogy elég messze…
Válasz 5465 #9838. hozzászólására94 Tiszapüspöki oda beszállítva! Nem néztem, hogy merre vagy, így nem tudom milyen messze van neked!
Válasz F-A-R-M-E-R #9837. hozzászólásáraÓ, b@szki, azt hittem van valami tuti bizniszed
Válasz k-roy90 #9836. hozzászólásáraJaaaaa. Májusban akarom ennyiért eladni, de ha több lessz azért sem haragszom

Válasz F-A-R-M-E-R #9827. hozzászólásáraHol ennyi az ára?
Van valakinek aktuális ára?
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-10-31 23:55:47
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-10-31 22:06:23
Válasz Ares 826 #9831. hozzászólásáraKi fognak bszni. De igazad van kevés tanár a tanár.
Válasz Moderátor #9830. hozzászólásáraBelevághatna már a villám a hálózatba nálad! És örökre eltűnhetnél vazeeeeeeeeeeeee! Azért mert úúúúúúútálom azokat a tanárokat akik veszélyeztették a gyerekeim életét, már el sem mondhatom a véleményem?????? Hol itt a szólás szabadság, és a vélemény nyilvánítás lehetősége???????????????
Moderátor: az Offtopicban a helye.
Moderátor által módosítva: 2021-10-31 21:34:04
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-10-31 20:56:33
Válasz F-A-R-M-E-R #9827. hozzászólásáraEz valós ár?
Hol?
Válasz apuci #9826. hozzászólásáraSzabolcsban is annyi az ára
Válasz apuci #9826. hozzászólására115e.

8900-ért adtam el a múlt héten.

Közel 30 hozzászólás óta nem írt senki árat csak minden szir-szart!
Válasz Rabó001 #9824. hozzászólásáraSzerintem IQ - teszthez kellene kötni a fórum regisztrációt,
akkor ilyen 1 bites alakok nem szennyezhetnék a környezetet.
Azt el tudom képzelni milyen tanárai lehettek, ha ilyen véleménnyel van róluk.
Válasz istvan.nagy822 #9822. hozzászólásáraA kijelentése demagógia. Ennyi.
Ugyanilyen demagóg kijelentést lehetne tenni minden társadalmi csoportról, a gazdákról is, csak éppen értelme nincsen.
Válasz Ares 826 #9821. hozzászólásáraAzt hogy a te faludban mi van nem tudom. De a jó tanárok nem csak tudást, de látásmódot, gondolkodási mechanizmust is adnak. És ez a rohadt fontos.
Válasz Ares 826 #9819. hozzászólásáraNem vagyok tanár, azt tudom, hogy a tudás alapú társadalom kurva fontos. Szerinted te tudnád elvégezni egy villamos mérnök feladatát vagy ő a tiédet? A lényeg ki a könnyebben pótolható. Akit ismerek(villamosmérnök), neki a mezőgazdaság hobbi. A legjobb élelmiszeripari feldolgozó üzemeket mérnök végzettségű emberek üzemeltetik. Hogy lehet ekkora faszságot tanárokról kijelenteni, hagyjuk a picsába...
Válasz istvan.nagy822 #9817. hozzászólásáraAzért ne legyél már annyira elájulva a tanároktól vazeeeeeeeeeeeeee! Biztosan van lelkiismeretes is közöttük, de a mi falunkban a gyerek halála miatt nem annyira jellemző az! Nem ők szarják a "spanyol viaszt" ember, csak azt gondolják többen is közülük!