Kérdeztem ma az IKR az ülésről az aalkatrészes semmit nem tudott mondani csak amit az akciós újságban vannak leírva.
Hihetetlen nincs internet nekik.
Itt le van írva részletesen magyarul.
Nem akarok nagyot hazudni, de mintha 300ezer alatt lenne most olyan új akciós JD ülés, ami oldalra is csillapít, fűthető, támlatoldatos, hosszúkarfás, elfordítható stb.
Ami a fergába van légrugós grammer az nagyon rendben van. 3500 üó van benne, tartja heteken át a levegőt, nincsenek ki a görgők, és kényelmes is. Ilyen kellene.
Szerintem ez kerül 180+fa-ba az axiál, prillingernél.
személy szerint lövésem nincs!
Valszeg 120kgos traktoros alatt fele olyan tartós,mint egy 60kilós alatt.
Nincs soványabb traktoros a környéken?
A tartósság beállítás függő is.!
Jó estét! Sajnos nekem még nem adattot, hogy 2-3 oránál többet ülyek egy ilyen szuper ülésbenn. Az a kérdésem hogy ezek mennyire tartósak? Uganis a régebbi mehanikus ülések hamar beszorultak a perselyek kioválisodtak, elkezdtek lötyögni az egész és még egy fapad is kényelmesebb mint ezek a kotyogó fém "bilik". A 120kg traktorosom alatt meg töbször eltörött és hegeszteni kellett.
a három dimenziósak k......a drágák.
Alaphangon 250-300nál kezdődnek,mivel ez már prémium kategória,és egyéb "extrákat" is tartalmaz.
Én azt hallottam hogy a gerinc bigyót,egyebet nem a nagy kilengéstől,ülés lekoppanástól kapod,hanem a mikro rezgésektől.Ha egész nap finoman rezonál alattad a gép.Azt meg igazából egyik ülés sem szűri ki.
Hello én két gépembe is beszereltem utólag. Érezhető a változás estére nem "esik" ki az ember a gépből.
a SEARS fajtát tudom ajánlani abbol is azt ami 2 tengely körül ring. fel-le előre-hátra
1081 hozzászólás
Válasz #30. hozzászólásra
Van magyar nyelvű honlapjuk is, és szinte a legtöbbhöz kérhető opcióban az oldalra mozgás is.
Honlap itt
Kérdeztem ma az IKR az ülésről az aalkatrészes semmit nem tudott mondani csak amit az akciós újságban vannak leírva.

Hihetetlen nincs internet nekik.
Itt le van írva részletesen magyarul.
http://www.searsseating.net/hungary/products/pdf/large_hungarian_custom.pdf
Válasz #28. hozzászólásra
Köszi, majd felhívom t.gerendást.
Válasz #25. hozzászólásra
Nem akarok nagyot hazudni, de mintha 300ezer alatt lenne most olyan új akciós JD ülés, ami oldalra is csillapít, fűthető, támlatoldatos, hosszúkarfás, elfordítható stb.
Válasz #13. hozzászólásra
hát hogyne. De nem akarok itt reklámolni.
Válasz #24. hozzászólásra
ok
Válasz #22. hozzászólásra
Voltunk megnézni ezt az ülést, de a legalapabb, nincs meg a bal karfa sem, tehát sok ennyiért.
Válasz #23. hozzászólásra
lövésem nincs
holnap megmondom
Válasz #18. hozzászólásra

Hogyé tudsz ilyen akciósat?
Ne feledd a prillingernél meg az axiálnál télen mindig leakciózzák ezeket is!
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/egyeb/hirdetes-17071991/
Légrugós ülések.
Válasz #15. hozzászólásra
egyszer szét kell szedni. Görgők helyére igazi golyóscsapágyakat tenni lehetőleg akkor amikor még a pályák nincsenek ripityára kova és onnantól faxa.
Válasz #19. hozzászólásra
Van bennük saját elektromos kompresszor (kivéve, amelyikbe nincs:) )
Válasz #17. hozzászólásra
Levegőt mi nyomja, traktor kompresszpr vagy mi?
Válasz #17. hozzászólásra

Ha az jó neked,akkor holnaprákérdezek.Lehet hogy akciós.
Viszont az nem mozog oldalra.
Ha rendesen lecsavarozod.
Válasz #14. hozzászólásra
Ami a fergába van légrugós grammer az nagyon rendben van. 3500 üó van benne, tartja heteken át a levegőt, nincsenek ki a görgők, és kényelmes is. Ilyen kellene.
Szerintem ez kerül 180+fa-ba az axiál, prillingernél.
Válasz #15. hozzászólásra
személy szerint lövésem nincs!
Valszeg 120kgos traktoros alatt fele olyan tartós,mint egy 60kilós alatt.
Nincs soványabb traktoros a környéken?
A tartósság beállítás függő is.!
Jó estét! Sajnos nekem még nem adattot, hogy 2-3 oránál többet ülyek egy ilyen szuper ülésbenn. Az a kérdésem hogy ezek mennyire tartósak? Uganis a régebbi mehanikus ülések hamar beszorultak a perselyek kioválisodtak, elkezdtek lötyögni az egész és még egy fapad is kényelmesebb mint ezek a kotyogó fém "bilik". A 120kg traktorosom alatt meg töbször eltörött és hegeszteni kellett.
Válasz #13. hozzászólásra
a három dimenziósak k......a drágák.
Alaphangon 250-300nál kezdődnek,mivel ez már prémium kategória,és egyéb "extrákat" is tartalmaz.
Én azt hallottam hogy a gerinc bigyót,egyebet nem a nagy kilengéstől,ülés lekoppanástól kapod,hanem a mikro rezgésektől.Ha egész nap finoman rezonál alattad a gép.Azt meg igazából egyik ülés sem szűri ki.
Válasz #12. hozzászólásra
A kab-nál van olyan amelyik mozog jobbra-balra is?
A jd-ba csak az aktív ülés tudja ezt a mozgást?
Csak hogy hazabeszéljek, hisz' kínálat van elég:
a KITE-nél ez van: KAB Seating
meg most van akció a JD ülésre is.
Egy telefont ez is megérhet.
Válasz #6. hozzászólásra
A két irányú már mechanikusoknál is szinte alap, de az oldalirányú sajna nem, pedig nekem az lenne szimpatikus.
Milyen gépekbe teszik gyárilag ezeket a fajta üléseket?
gratulálok
ja és milyen volt elötte
Válasz #5. hozzászólásra
Már megvan a gerincbigyula,azt könnyebb megszerezni mint a légrugós ülést.
mióta használod, és elég a két irányu mozgás vagy jólenne az oldalirányu is. mennyibe került amikor vetted és hol.
Hello én két gépembe is beszereltem utólag. Érezhető a változás estére nem "esik" ki az ember a gépből.
a SEARS fajtát tudom ajánlani abbol is azt ami 2 tengely körül ring. fel-le előre-hátra
hali
http://www.ikr.hu/letoltes/legrugos_szoro.pdf
lehet rajta gondolkodni ülés vagy gerincbigyula.
Válasz #3. hozzászólásra

Axial Cobo ülés
Szerintem most még olyan 10%-al lehetnek drágábbak.
Válasz #2. hozzászólásra
Szia!
Ha jól tudom, azt is forgalmazza az axial, megkérdem majd az árát. Az is mozog előre-hátra?
Válasz #1. hozzászólásra
Szia Misi!
A landinibe légruggós olasz cobo üllés van,lényegesen olcsób a grammernél ,jól szuperál!
Próbált már valaki a grammeren kívül más márkát? Mi a véleménye róla?
A prillinger meg az axiálon kívül ki árulja még a grammert?