Válasz én 11 #24495. hozzászólásáraIgazából sokat nem tudok mondani az én gépem egy 2007-es gép most már kezd jó gép lenni mire rendbe rakosgatom de sajnos nekem továbbra is kicsi mert az új adagolóval a motorja nagyon megy már de még mindig könnyű . Megszoktam már az állandó kuplungolást benne mert ebben még mechanikus az irány váltó . Jó a fülkéje csendes a jó klíma benne .
Válasz Hús Futár #24494. hozzászólására Üdv.Egy másik topicban kérdeztem a Deutz fahr trakiról véleményt .Szeretnék venni valamilyet .Elmondanád a véleményed a fergusonról .Köszönöm.
Válasz szanberg #24493. hozzászólásáraRemélem is mert most ahogy áll nagyon ki van a hócipőm hogy 2 hektár kell mire megfordulok . Nem az a traktor életem főnyereménye sajnos .
Válasz Mötözö #24487. hozzászólására6 hengeres a 5465-ös . Nem ismerem a fergussonokat ezt is csak azért vetem meg mert új kora óta itt van a faluban .
Megoldódott az lóerő hiány a 5465-ben . Sajnos az adagoló volt KO így azt kellett felújítatnom . Porlasztókat is átnéztem közben és a szelephézagot is beállítottam . Összerakás közben olyan kérdésem lenne hogy az olaj hűtő bekötésénél a két cső milyen sorrendben van ?
Válasz traktorajtóhajtogató #24479. hozzászólásáraJól beszélsz.
Nekem van 5610-em, igen a sisu motor 3,3cm3 105le-be...
3 hengerbe tették bele...
De nagyon jó, mint fogyasztásban, mint erőben...
Imádom...
1 dolog hiányzik a rugózott híd !!!
De a fülke 3.-ik pont rugózott..
Nekem tökéletes...
Válasz Selvin #24477. hozzászólásáraKeresd Berkót, vagy olvass vissza, mert volt róla szó sok éve. Úgy emlékszem, hogy többet fogyaszt a dyna 6-tal lényegesen. A nagyobb motoroknál ez elenyésző, de ebben a kategóriában nagyon is észrevehető.
Válasz M. Attila #24469. hozzászólásáraEz a motor elnyűhetetlen. Volt itt a szomszédban ilyen A75-ös Valtrában. Mindegy melyiket veszed, mert ezek a kis traktorok úgyse tudják leadni azt a +10 lovat.
Sziasztok! Massey traktort akartam venni dyna 4 váltóval 120 le környékén. Ajánlottak közben egy 4 hengeres 130 lóerős claas traktort hexashift váltóval, ami ha jól tudom ugyanaz, mint a dyna 6. Nem túl "komoly" ez a váltó egy ilyen traktorba?
Válasz M. Attila #24469. hozzászólásáraSzia. Szerintem tartosság szempontjából nem mérvadó a külömbség. Figyelembe véve, hogy az 5700M szériába ugyanaz a 4,4 literes AGCO Power dolgozik, és ebben a sorozatban még 135 Le is elérhető. Ha jól tudom csupán a szoft különbözik.
Válasz szanberg #24471. hozzászólásáraMár ezek is minél újabbak annál szarabbak! Szerinted ha vége lesz az eu-nak kinek fognak ezek az agyon baszott elektronikával gyártott gépek használtan kelleni????
Válasz M. Attila #24469. hozzászólásáraMindenképp az erősebb kell!!!
Úgyis ezek az új túl emissziós gépek olyan nyúlósak, nem azt fogod érezni mint egy adagolós 100 lovas harapós traktornál annó.
Sziasztok! Új MF 4709 M vagy MF 4710 M vásárlását tervezem. Ugyanaz a motor csak a különbség, hogy az egyik 92 a másik meg 100 LE. Az 100 lovas jobb lenne, de a 92-vel is meg tudnék talán barátkozni. Szőlőbe és gyümölcsösbe dolgozna. Mi a véleményetek a tartóságot megbízhatóságot illetően arról hogy nagyobb lóerőt hoznak ki ugyanabból a motorból?
Válasz Hús Futár #24464. hozzászólásáraValamenyi rést hagyjál, mert ha nem tud kilevegőzni ezen keresztül , akkor az lesz a gond.Egyébként szerintem nem a kis furat miatt nem fűt.
Válasz mtz1221 #24454. hozzászólásáraAz lehet de elég gáz ha nem akar fűtésed lenni csak talajmunkában ha megállsz vagy vonulsz akkor ugyan olyan hideg van kabinban is mint kint
Válasz Hús Futár #24453. hozzászólásáraNem lett tőle semmi baja, télen 10-15 fokkal kisebb volt a motor hőmérséklet. Mtz-ben is ilyen van már, vízzel használva -15 fokban szétfagyna a hűtő üresjáratban.
24499 hozzászólás
Válasz Hús Futár #24498. hozzászólásáraJó köszönöm a választ.
Válasz én 11 #24497. hozzászólására120 6 hengeres Perkins motoros
Válasz Hús Futár #24496. hozzászólásáraÉrtem,hány lóerős ?
Válasz én 11 #24495. hozzászólásáraIgazából sokat nem tudok mondani az én gépem egy 2007-es gép most már kezd jó gép lenni mire rendbe rakosgatom de sajnos nekem továbbra is kicsi mert az új adagolóval a motorja nagyon megy már de még mindig könnyű . Megszoktam már az állandó kuplungolást benne mert ebben még mechanikus az irány váltó . Jó a fülkéje csendes a jó klíma benne .
Válasz Hús Futár #24494. hozzászólására Üdv.Egy másik topicban kérdeztem a Deutz fahr trakiról véleményt .Szeretnék venni valamilyet .Elmondanád a véleményed a fergusonról .Köszönöm.
Válasz szanberg #24493. hozzászólásáraRemélem is mert most ahogy áll nagyon ki van a hócipőm hogy 2 hektár kell mire megfordulok . Nem az a traktor életem főnyereménye sajnos .
Válasz Hús Futár #24492. hozzászólásáraNagyon mélyre be lehet így kormányozni
Válasz szanberg #24491. hozzászólásáraÍgy mekkora szögben engedi fordulni a kereket neked ?
Válasz Hús Futár #24489. hozzászólására5455-ön az van nekünk!
Válasz Hús Futár #24489. hozzászólásáraArmatrackét rá, 1 éve valami 200 euró volt darabja sárhányóstól.
Olyan kérdésem lenne hogy az 5465-ösre létezhet fordítós sárvédő tartó valakinek van ilyen gyáriban mert elég macerás a nagy ívben forgás vele .
Válasz Mötözö #24487. hozzászólására6 hengeres a 5465-ös . Nem ismerem a fergussonokat ezt is csak azért vetem meg mert új kora óta itt van a faluban .
Válasz Hús Futár #24486. hozzászólására4 henger 1 guriga..nem kevés...egyébként van e véleményed a 6190 sorozatról?
Válasz Mötözö #24485. hozzászólásáraKecelen a Benedecki műhely akik hivatalos Bosch szakműhely . Kicsivel millió alatt állt meg
Válasz Hús Futár #24484. hozzászólásáramennyi lett a vége és ki csinálta?
Megoldódott az lóerő hiány a 5465-ben . Sajnos az adagoló volt KO így azt kellett felújítatnom . Porlasztókat is átnéztem közben és a szelephézagot is beállítottam . Összerakás közben olyan kérdésem lenne hogy az olaj hűtő bekötésénél a két cső milyen sorrendben van ?

Válasz zoli6886 #24482. hozzászólására
Tudok egy jó alsóhúzót erre a gépre!
Válasz traktorajtóhajtogató #24479. hozzászólásáraJól beszélsz.
Nekem van 5610-em, igen a sisu motor 3,3cm3 105le-be...
3 hengerbe tették bele...
De nagyon jó, mint fogyasztásban, mint erőben...
Imádom...
1 dolog hiányzik a rugózott híd !!!
De a fülke 3.-ik pont rugózott..
Nekem tökéletes...
Válasz VMisi #24480. hozzászólásáraKöszi! Egyébként már visszaolvastam, pont ezért figyeltem fel rá.
Válasz Selvin #24477. hozzászólásáraKeresd Berkót, vagy olvass vissza, mert volt róla szó sok éve. Úgy emlékszem, hogy többet fogyaszt a dyna 6-tal lényegesen. A nagyobb motoroknál ez elenyésző, de ebben a kategóriában nagyon is észrevehető.
Válasz zoltan_bartha81 #24474. hozzászólásáraSzerintem az a 3.3-as.
Válasz M. Attila #24469. hozzászólásáraEz a motor elnyűhetetlen. Volt itt a szomszédban ilyen A75-ös Valtrában. Mindegy melyiket veszed, mert ezek a kis traktorok úgyse tudják leadni azt a +10 lovat.
Sziasztok! Massey traktort akartam venni dyna 4 váltóval 120 le környékén. Ajánlottak közben egy 4 hengeres 130 lóerős claas traktort hexashift váltóval, ami ha jól tudom ugyanaz, mint a dyna 6. Nem túl "komoly" ez a váltó egy ilyen traktorba?
Válasz Ares 826 #24472. hozzászólásáraitt magyarországon senkinek, olyan csóróság jön akkor, mint amilyen a 80-as, 90-es években volt.
Válasz zoltan_bartha81 #24474. hozzászólásárahivj fel Atilla priátban a számomst tudod !
Válasz M. Attila #24469. hozzászólásáraSzia. Szerintem tartosság szempontjából nem mérvadó a külömbség. Figyelembe véve, hogy az 5700M szériába ugyanaz a 4,4 literes AGCO Power dolgozik, és ebben a sorozatban még 135 Le is elérhető. Ha jól tudom csupán a szoft különbözik.
Válasz Ares 826 #24472. hozzászólásáraMajd lesznek új cégek kik visszaalakítják adagolósra, és mechanikusra.
Válasz szanberg #24471. hozzászólásáraMár ezek is minél újabbak annál szarabbak! Szerinted ha vége lesz az eu-nak kinek fognak ezek az agyon baszott elektronikával gyártott gépek használtan kelleni????

Válasz M. Attila #24469. hozzászólásáraMindenképp az erősebb kell!!!
Úgyis ezek az új túl emissziós gépek olyan nyúlósak, nem azt fogod érezni mint egy adagolós 100 lovas harapós traktornál annó.
Válasz M. Attila #24469. hozzászólásáraSzerintem a 100-ast vedd nehogy csalódás legyen, nem hinném hogy az a pár ló számítana tartósságba.
Sziasztok! Új MF 4709 M vagy MF 4710 M vásárlását tervezem. Ugyanaz a motor csak a különbség, hogy az egyik 92 a másik meg 100 LE. Az 100 lovas jobb lenne, de a 92-vel is meg tudnék talán barátkozni. Szőlőbe és gyümölcsösbe dolgozna. Mi a véleményetek a tartóságot megbízhatóságot illetően arról hogy nagyobb lóerőt hoznak ki ugyanabból a motorból?
Válasz BolliKat #24455. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz R Sándor #24466. hozzászólására Most olvastam vissza , BOCS, akkor azért nem füt ha alá volt szorulva az egyik " szírszar"
Válasz Hús Futár #24464. hozzászólásáraValamenyi rést hagyjál, mert ha nem tud kilevegőzni ezen keresztül , akkor az lesz a gond.Egyébként szerintem nem a kis furat miatt nem fűt.
Válasz Hús Futár #24464. hozzászólására
Válasz mtz1221 #24463. hozzászólásáraAkkor meg összezömítem ne tudjon ennyire mozogni
Válasz Hús Futár #24462. hozzászólásáraKi ne vedd mert akkor is az lesz a 2 mm es lyuk miatt is. Nem lesz fűtésed csak terhelve.
Válasz R Sándor #24461. hozzászólásáraSzerintem ezen is az lesz majd nem sokára nehogy még egyszer alákapjon és fűtés nélkül legyen gép .
Válasz Hús Futár #24459. hozzászólásáraVan amelyik thermosztáton csak egy sima 2 -2,5 mm es furat van.
Válasz mtz1221 #24454. hozzászólásárafőleg télen de amúgy is fagyálló van gépekben
Válasz R Sándor #24458. hozzászólásáraIgen valami hasonló
Válasz Hús Futár #24450. hozzászólására Nem látni rendesen mert csillog Ha furat és benne egy popszegecs szerűség lazán , akkor levegőztető
Válasz mtz1221 #24454. hozzászólásáraAz lehet de elég gáz ha nem akar fűtésed lenni csak talajmunkában ha megállsz vagy vonulsz akkor ugyan olyan hideg van kabinban is mint kint
https://konedata.net/traktorit/massey-ferguson/
Válasz ferszem #24446. hozzászólásáraA szürke alvázas már SISU volt, a fekete még Perkins.

Válasz Hús Futár #24453. hozzászólásáraNem lett tőle semmi baja, télen 10-15 fokkal kisebb volt a motor hőmérséklet. Mtz-ben is ilyen van már, vízzel használva -15 fokban szétfagyna a hűtő üresjáratban.
Válasz mtz1221 #24452. hozzászólásáraAz jó mert mikor kivettem egyik alá volt szorulva termosztát mozgó tányérjának
Válasz Hús Futár #24450. hozzászólásáraHOGY A bent maradt buborékok kimenjenek a hűtő felé. De mikor beindítod, akkor meg zárjon rendesen.
Válasz mtz1221 #24449. hozzászólásáraSzerencsére nem ebből a kincsből 1 is elég . Kis átnézés és javítgatás mielőtt megy piacra .
Közben olyan kérdésem is lenne a hogy a hűtővíz termosztátján mi célt szolgál ez két kis valami ?