Belehalt sérüléseibe az a 50 év körüli férfi, akire rátámadt egy bika kedd délután a Vas megyei Szemenyén. A sérültet a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Az MTI tudósítójának a szarvasmarhatelep tulajdonosa elmondta: éppen a marhákat válogatták, amikor az egyik bika eltávolodott a többitől, a férfi segítőjük pedig - aki nem volt a telep alkalmazottja -megpróbálta visszahajtani az állatot, de az a karám oldalának szorította.
Közlekedési baleset Kékcsén. Traktor borult lakóház udvarára.02:01 - 2 years ago
Egy Seat Arosa közlekedett Kékcse Fú úton Kisvárda felől Dombrád irányába. A jármű eddig ismeretlen okból nekiütközött a vele szemben közlekedő léalmát szállító mezőgazdasági munkagép bal első kerekének. Az ütközés következtében a Seat keresztbe fordult, a Belarus traktor pedig balra letérve egy kerítést kiborítva lakóház udvarára borult.
A cukorrépát szállító kamion az autópálya Vak Bottyán utcai felhajtóján borult fel. A Volvo nyerges vontató a Nagykanizsára vezető oldal felhajtójának kanyarjában kidöntött egy lámpaoszlopot, és kilapította a szalagkorlátot
Egyik munkatársammal szárító-raktározó üzemben dolgoztunk nyári melón. A Főnök beküldte a srácot,hogy takarítson a gép mellett, mögött hogy ne tapossa szét a napraforgót...Rakodás közben!!! Ez egynek a nagy észről, a másik eset Manitou 940-es rakodógép pilóta azzal jött, hogy gép nem megy sehová, dől az olaj a szivattyú körül, ha jár a motor. Kevés tapasztalat és rövid gondolat alapján a főnyomócsőre gondoltam, mert azt mondta hogy nem csinál a gép semmit, állandó intenzitással folyik belőle az olaj. Oda lettünk egyből hívva mi is takarítani... Kitámasztottuk a gémet,(még jó hogy félig felemelve volt)leszedtük a burkoló lemezeket a gém alól.Ekkor kitalálta a főnök, hogy áljunk oda és nézzük honan folyik az olaj... A pilóta indítson... Hát én úgy voltam vele,hogy nézze akinek annyi az esze!!! Szépen beáltam az okos úr mögé... Amúgy pöcspajtások voltak a nagyásszal úgy került be a céghez és mindent visz ami mozdítható...
1 hete vittwem a busáját a cégnek mentem vele dolgozni és nagy volt a pára eltömődött a busa így gondoltam h átmászok a gerendáján és már sáros vol a gerenda és lecsúszott a lábam és kb 5 centi mélyen felvágta így össze kellet varni.
amugy nem lehet olvasni róla de 1 jaguárba ment bele szemből 1 kamion csorna és bősárkány közt. a jaguár alól kivette az első hidat. de szerencsére a pali megmaradt.
Nem spekulálni akarok, de a képek alapján ha a traktor hirtelen balra akart fordulni, hogy-hogy nem a gép elejét,oldalát kapta el a BMW. És ha oldalról ment volna bele szgk. akkor az egész eleje sérült volna. Szerintem simán beakart fordulni a traktoros besorolt középre a BMW-és meg belerongyolt hátulról, a traktor bal hátsó kereke felszaladt a BMW motorháztetejére.
Kevés olyan helyzet van a közlekedésben, ahol mindkét fél elmarasztalható,ilyen a balra bekanyarodó előzése.Sajnos itt a az egyik fél már nem, tudja elmondani az érveit! Őszinte részvétem!
Balra kanyarodásnál velem is sokszor megesett más, hogy rámelőztek közben (mág a távolsági busz is pedig 1 hivatásos soffőrtől többet várnék!), de eddig szerencsére mindig megusztam, viszont ha látom, hogy türelmetlen mókus jön mögöttem lehúzódok a patkára és elengedem aztán kanyarodok csak.
2649 hozzászólás
http://www.youtube.com/watch?v=VCj90EBWwzA
http://www.youtube.com/watch?v=VCj90EBWwzA
Minden munka fázisban nagyon vigyázni!!!!!EZAZ
Válasz #695. hozzászólásra
Inkább késve érkezni,mint soha !!!
A munka megvár ,és a család is haza vár!! Ne rohanjunk!!
Ez az.
Elhunyt gazdatársainkra emlékezve ! :-((
Belehalt sérüléseibe az a 50 év körüli férfi, akire rátámadt egy bika kedd délután a Vas megyei Szemenyén. A sérültet a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Az MTI tudósítójának a szarvasmarhatelep tulajdonosa elmondta: éppen a marhákat válogatták, amikor az egyik bika eltávolodott a többitől, a férfi segítőjük pedig - aki nem volt a telep alkalmazottja -megpróbálta visszahajtani az állatot, de az a karám oldalának szorította.
Válasz #690. hozzászólásra
Veszéllyes dolog ez csak itt a környéken is kigyulladt az utóbbi években 3 is, csak amiről én tudok.
Egy szárító.EZAZ
Válasz #687. hozzászólásra
egyenlőre 1, de az állomány majd folyamatosan gyarapszik...
Válasz #687. hozzászólásra

Ha nem is 80-s ,de 2 db 40-s biztosan akad!
Válasz #686. hozzászólásra
na és hány 80as golyód van a portán?
Válasz #685. hozzászólásra
nekünk egy csomó cirkusz volt vele. Melléugrott felakasztáskor, letörte a vonószemet, összeakadt és emiatt betámasztott a traktornak...
Amikor még volt MTZ rendszeresen tördelte a felemelést végző emelőszárat, volt hogy nem tudott beakadni a helyére, és emiatt leakadt a pót...
Egy kis gyenge idomtalan x@r. A K80 sokkal stabilabb, jobb vele közlekedni, jobb vele vontatni, könnyebb felakasztani, stb. stb. stb....
Válasz #680. hozzászólásra
mi a baj vele?
Válasz #682. hozzászólásra

utánfutó gömbfej, csak 750 kg helyett 60 tonnára méretezve...
Válasz #681. hozzászólásra

Válasz #681. hozzászólásra
Google a baratod:-) egyebkent olyasmi, mint a szemelyautoknal az utanfuto gombfej...
Válasz #680. hozzászólásra
Mi az a K80-as csatlakozó?
Válasz #677. hozzászólásra
Ha bevoltak kötve könnyedén megúszhatták! Nagyon szépen bírta az Opel!
Amúgy én ezt a horgos szart betiltottam volna már 20 éve! vonócsap, vagy K80-as csatlakozó kellene minden ilyesmihez!
Nézd meg Google video:
Közlekedési baleset Kékcsén. Traktor borult lakóház udvarára.02:01 - 2 years ago
Egy Seat Arosa közlekedett Kékcse Fú úton Kisvárda felől Dombrád irányába. A jármű eddig ismeretlen okból nekiütközött a vele szemben közlekedő léalmát szállító mezőgazdasági munkagép bal első kerekének. Az ütközés következtében a Seat keresztbe fordult, a Belarus traktor pedig balra letérve egy kerítést kiborítva lakóház udvarára borult.
Válasz #677. hozzászólásra
Nem sámli
Kivilágítatlan pótkocsinak ütközött a személyautó

Sziasztok

A cukorrépát szállító kamion az autópálya Vak Bottyán utcai felhajtóján borult fel. A Volvo nyerges vontató a Nagykanizsára vezető oldal felhajtójának kanyarjában kidöntött egy lámpaoszlopot, és kilapította a szalagkorlátot
Üdv Zsolt
Válasz #670. hozzászólásra
Oda szallitok minden evben... Emberek, rakodogepek jonnek-mennek...vigyazni kell...
Vannak elvetemült Főnökök!

Amúgy pöcspajtások voltak a nagyásszal úgy került be a céghez és mindent visz ami mozdítható...
Egyik munkatársammal szárító-raktározó üzemben dolgoztunk nyári melón. A Főnök beküldte a srácot,hogy takarítson a gép mellett, mögött hogy ne tapossa szét a napraforgót...Rakodás közben!!! Ez egynek a nagy észről, a másik eset Manitou 940-es rakodógép pilóta azzal jött, hogy gép nem megy sehová, dől az olaj a szivattyú körül, ha jár a motor. Kevés tapasztalat és rövid gondolat alapján a főnyomócsőre gondoltam, mert azt mondta hogy nem csinál a gép semmit, állandó intenzitással folyik belőle az olaj. Oda lettünk egyből hívva mi is takarítani... Kitámasztottuk a gémet,(még jó hogy félig felemelve volt)leszedtük a burkoló lemezeket a gém alól.Ekkor kitalálta a főnök, hogy áljunk oda és nézzük honan folyik az olaj... A pilóta indítson... Hát én úgy voltam vele,hogy nézze akinek annyi az esze!!! Szépen beáltam az okos úr mögé...
Válasz #672. hozzászólásra
olvastam, azért irtam a fricskát
Válasz #671. hozzászólásra

kattints rá
Válasz #670. hozzászólásra
fordítva nem történhetett , 61 éves férfi vasalta ki a rakodógépet
ez az
Válasz #668. hozzászólásra

ajaj
hogyan történik meg az ilyesmi?
halálos baleset történt ma jánossomorján,egy nagy felvásárló telephelyén egy 15t rakodógép elgázolt egy munkást,aki a helyszinen életét vesztette
1 hete vittwem a busáját a cégnek mentem vele dolgozni és nagy volt a pára eltömődött a busa így gondoltam h átmászok a gerendáján és már sáros vol a gerenda és lecsúszott a lábam és kb 5 centi mélyen felvágta így össze kellet varni.

Baleset Petneházán

Válasz #663. hozzászólásra
mondjuk egy Bábolna-szárító nehezen lesz 30 milliós kár... abba már jó bőven bele van számolva a hátralévő mennyiség bérszárítása is...
Jakabszállás mellett felöklelte gazdáját egy bika. komoly belső sérülései lettek a fél tüdejét kivették
csórikám
Békés megyében ma két szárító is kigyulladt, az egyikben kb. 10, a másikban kb. 30 milliós a kár.
http://beol.hu/bekes/kek-hirek-bulvar/kiemelt-riasztas-harmincmillios-tuzkar-dombiratoson-329956
Arról nem is beszélve, hogy hogy fognak majd most tovább szárítani.
környéken is történt 1 hasonló eset kb 1 hete.
amugy nem lehet olvasni róla de 1 jaguárba ment bele szemből 1 kamion csorna és bősárkány közt. a jaguár alól kivette az első hidat. de szerencsére a pali megmaradt.
Individual vagy nem, mintha nem nyílt volna ki a légzsák .
Válasz #655. hozzászólásra

zsaru árnyéka nem semmi...
Válasz #658. hozzászólásra
szntem szebb a fekete. Az Individualoknak fekete a keretük.
Válasz #657. hozzászólásra

krómnak kéne lennie?
Válasz #655. hozzászólásra
Úgy tűnik ez a BMW Individual kiadás, mert fekete az ablakkeret, nem pedig króm. Egyébként szomorúak az ilyen hírek.
Nem spekulálni akarok, de a képek alapján ha a traktor hirtelen balra akart fordulni, hogy-hogy nem a gép elejét,oldalát kapta el a BMW. És ha oldalról ment volna bele szgk. akkor az egész eleje sérült volna. Szerintem simán beakart fordulni a traktoros besorolt középre a BMW-és meg belerongyolt hátulról, a traktor bal hátsó kereke felszaladt a BMW motorháztetejére.
http://P1020169

Sziasztok a Makoi Baleset 1-2 kép
Válasz #639. hozzászólásra
Valójában a mentősök húzták ki a gépből.(ennyit az újságírói pontosságról) Nyugodjon békében, a családnak pedig vigasztalódást....Jó gépész volt.
Kevés olyan helyzet van a közlekedésben, ahol mindkét fél elmarasztalható,ilyen a balra bekanyarodó előzése.Sajnos itt a az egyik fél már nem, tudja elmondani az érveit! Őszinte részvétem!
én is már 50m-re a járótól húzódok átfelé a felező vonalon
Balra kanyarodásnál velem is sokszor megesett más, hogy rámelőztek közben (mág a távolsági busz is pedig 1 hivatásos soffőrtől többet várnék!), de eddig szerencsére mindig megusztam, viszont ha látom, hogy türelmetlen mókus jön mögöttem lehúzódok a patkára és elengedem aztán kanyarodok csak.