Legutóbb a gumis sokkot kapott amikor meglátta az első tappancsot majd újabb döbbrnet kiderült másfél éve úgy használjuk, annyi baja volt csak hogy az oldalán a falc visszahajtásánál körbe volt repedve.
Válasz JD 4630 #2986. hozzászólásáraKözben látom nem mindenhol ment fel az ára egyébbként 650/65 r42 méretről beszélek, lehet más méretnél mások az árak.
Válasz medikus #2979. hozzászólásáraTonnára van! A 120 centi alatti abroncs lerakása díjtalan! Amúgy meg egy hulladéklerakó hogy mondhatná egy szemétre, hogy nem kell? Akkor hova kell tenni?
Válasz medikus #2974. hozzászólásáraItt a kistérségi hulladéklerakóban, -ahová a kukád is kerül-, 7400+áfa/tonna a gumiabroncs letakási díjtétele. Lehet ott is érdemes erre rákérdezni.
Lehet hogy veszek egy garnitúrát az Mtz-re. Pár év múlva kiderül, hogy jó döntés volt-e. Ha az orosznál jobb már megéri, a Taurus nagyon drága és annyival nem jobb.
Válasz R Sándor #2956. hozzászólásáraAz oldalfal a hivatalos méret, a köröm 2-3 cm-el kevesebb általában. Én a petlas 460/85R38-at vettem ikerkeréknek a Belshina 18,4R38 mellé, tökéletesen egyezik a magasságuk és szélességük szinte mm-re, persze a petlas szemre keskenyebbnek tűnik.
Válasz Büresz #2957. hozzászólásáraVagy a köröm tövénél hamar elkezd majd repedni.10 éve szerb gumik is voltak(18.4/38)amik a bazi nagy köröm (vagy rossz minőség)miatt az összes tövön kirepedtek.
Válasz R Sándor #2948. hozzászólásáraHol mérted a szélességet körömnél , vagy az oldalánál. Én is vettem az idén 3 párat is, szemre tényleg keskenyebbnek tűnnek a "letört élű" fazonjuk miatt, de mérőszalaggal rendben van a méretük, A minta jó nagy rajtuk és maga a gumi anyaga is jónak tűnik,de majd az idő eldönti.
Válasz Tigris #2947. hozzászólására Én vettem petlast vagyis starmaxot elvileg ugyan az, annyi a gáz benne hogy az 520 as gumi csak 490 széles de ugye vannak gyári tűrések, a körme viszont kb 5cm nagy egyenlőre nem is látszik hogy nagyon kopna mondjuk nagyrészt talajmunkázik.
4442 hozzászólás
Válasz *** HM *** #2991. hozzászólásáraNincs ennek semmi baja
Legutóbb a gumis sokkot kapott amikor meglátta az első tappancsot majd újabb döbbrnet kiderült másfél éve úgy használjuk, annyi baja volt csak hogy az oldalán a falc visszahajtásánál körbe volt repedve.
Hogy eszi meg így?

Nyomjuk rá a téli szettet kibirjunk menni a malajban is a tanyára....
Válasz gergő07 #2987. hozzászólásáraAkkor marad a török vagy a raktár készletes kínai.
Az új ára teljesen versenyképtelen sajnos.
Válasz JD 4630 #2986. hozzászólásáraKözben látom nem mindenhol ment fel az ára egyébbként 650/65 r42 méretről beszélek, lehet más méretnél mások az árak.
Válasz JD 4630 #2986. hozzászólásáraTettek rá valami vámot ha jó emlékszem...
Nagyon megugrott a kinai gumik árai tudja valaki mi az oka?
Olcsóbb a ruszki és török, nyáron meg még fordítva volt.
Üdv!
Mtz 82 hátsó gumi (400/75R38) megérett a cserére, ki milyen gumit ajánl, ami legjobb ár-érték arányban?
Előre is köszi! ;)
Válasz bandigh #2980. hozzászólásáraFlex+ tapétavágó 2 ember 2o perc alatt feldarabol egy 38 as gummát és Pécsen ingyen beveszik feldarabolva.
Válasz mtz1221 #2982. hozzászólására18.4x30.de köpeny van 23.1x26 4-5 db.
Válasz medikus #2977. hozzászólásáraMekkora felnik vannak vele ?? Hova valósi vagy ??
Válasz bandigh #2980. hozzászólásáraA garázs van körbe támogatva vele!Minden oldalról!
Válasz medikus #2979. hozzászólásáraTonnára van! A 120 centi alatti abroncs lerakása díjtalan! Amúgy meg egy hulladéklerakó hogy mondhatná egy szemétre, hogy nem kell?
Akkor hova kell tenni? 
Válasz bandigh #2978. hozzászólásáraKérdés a mezőgazdasági gumiabroncs!A nagy mérete miatt nem kell sehol!

Válasz medikus #2974. hozzászólásáraItt a kistérségi hulladéklerakóban, -ahová a kukád is kerül-, 7400+áfa/tonna a gumiabroncs letakási díjtétele. Lehet ott is érdemes erre rákérdezni.
Válasz Szalai A P #2976. hozzászólásáraingyen is adnám,akár felnistől is!
Válasz medikus #2974. hozzászólásáraJó lenne valami üzletet találni rá
Válasz atisgyulai #2973. hozzászólásáracsak ezek már régi gumik aminek már a traktorja sincs meg és csak a helyet fogják
Válasz csontii #2972. hozzászólásáraA gumistól 70ft/kg ért viszik el!Nekem is volna 15q!!!
Válasz vasvarikriszta #2971. hozzászólásáraAhonnan veszed az újat, ott az ugyanolyan használtat köteles átvenni.
Válasz vasvarikriszta #2971. hozzászólásáraItt felénk a gumis visszaveszi. Pótkocsi gumit 1000 forintért hagyhattam ott.
üdv mindenkinek olyan kérdésem volna használt traktorgumit hova lehet leadni?
Lehet hogy veszek egy garnitúrát az Mtz-re. Pár év múlva kiderül, hogy jó döntés volt-e. Ha az orosznál jobb már megéri, a Taurus nagyon drága és annyival nem jobb.
Válasz gjoni #2968. hozzászólásáraAzért mondtam.
Válasz Büresz #2967. hozzászólásáraAnnál minden jobb
Válasz gjoni #2966. hozzászólásáraAz orosznál nem hinném hogy rosszabb lenne.
Válasz Tigris #2965. hozzászólásáraAz ára jó
https://tutigumi.hu/gtk-28085r20-rs200-tl-34358
Válasz gjoni #2964. hozzászólásáraSzia! Nem GTK török gumi, nem is hallottam róla, ezért érdeklődöm!
Válasz Tigris #2962. hozzászólásáraBkt?
hello!
ling long gumit használ valaki? mennyire bírják a strapát? van olyan mint az orosz?
GTK török gumiabroncsról van valami véleményetek? MTZ-re kínálják!
Válasz Büresz #2960. hozzászólásáraMajd kiderül ,de több ember mondta van olyan ,mint a taurus
Válasz mtz1221 #2958. hozzászólásáraMeglehet, de szerinten jó gumikat csinál a bkt.
Válasz R Sándor #2956. hozzászólásáraAz oldalfal a hivatalos méret, a köröm 2-3 cm-el kevesebb általában. Én a petlas 460/85R38-at vettem ikerkeréknek a Belshina 18,4R38 mellé, tökéletesen egyezik a magasságuk és szélességük szinte mm-re, persze a petlas szemre keskenyebbnek tűnik.
Válasz Büresz #2957. hozzászólásáraVagy a köröm tövénél hamar elkezd majd repedni.10 éve szerb gumik is voltak(18.4/38)amik a bazi nagy köröm (vagy rossz minőség)miatt az összes tövön kirepedtek.
Válasz gjoni #2955. hozzászólásáraAz látszik rajta, de gyorsan is fog kopni nem?
Válasz csferri #2953. hozzászólására A körménél mértem az előző gumit is ott mértem.
Válasz Büresz #2954. hozzászólásáraköszi
jól is fog ,már lazítóztam vele
Válasz gjoni #2950. hozzászólásáraFrankón néz ki!
Válasz R Sándor #2948. hozzászólásáraHol mérted a szélességet körömnél , vagy az oldalánál. Én is vettem az idén 3 párat is, szemre tényleg keskenyebbnek tűnnek a "letört élű" fazonjuk miatt, de mérőszalaggal rendben van a méretük, A minta jó nagy rajtuk és maga a gumi anyaga is jónak tűnik,de majd az idő eldönti.
Válasz mtz1221 #2931. hozzászólásáranekem 9.5/20 van most BKT és pöpec vele
Válasz Büresz #2930. hozzászólásárahttps://www.raber.hu/25085r20-agrimax-rt855-e-116a8b-570
Válasz Büresz #2930. hozzászólásárafelraktam már rég,agrimax

Válasz R Sándor #2948. hozzászólásáraKöszönöm a segítségedet, minden jót Neked!!!
Válasz Tigris #2947. hozzászólására Én vettem petlast vagyis starmaxot elvileg ugyan az, annyi a gáz benne hogy az 520 as gumi csak 490 széles de ugye vannak gyári tűrések, a körme viszont kb 5cm nagy egyenlőre nem is látszik hogy nagyon kopna mondjuk nagyrészt talajmunkázik.
Sziasztok!
MTZ 820.2-re a kereskedő Petlas gumikat ajánl, jó árban. Mi a véleményetek, vegyem vagy maradjak az orosz guminál?
Válasz Tobszi #2945. hozzászólásáraÉn kombájnra kérdeztem gumisnál, nagyon dícsérte a vredesteint.
Válasz *** HM *** #2944. hozzászólására420/70-R24 méretben.
Bkt 140 nettó
Vredestein Tarxion 150 nettó
Ha kettőt veszel, a Vredestein 25-öt visszatérít a vételárból.
Válasz Tobszi #2943. hozzászólásáraAz mit jelent számokban?
A Vredestein-ről milyenek a vélemények?
Most szinte BKT áron adja a gumis és még pénzvisszafizetés is jár mellé!!