Köszi.
A mi gépünk 94-es,a hátsó gumikkal már új korában bajok voltak.A körmeinél ki repedezett.Akkor volt egy gumi szerelő aki majdnem minden körömnél besütötte,de nem is nagyon akart neki sikerülni.
Mondjuk még most is azok vannak fönt,de jó párszor ki dörgölte a belsőt.
Jó móka otthon szerelni
Lassan venni kéne rá,most tájékozódunk,hogy milyet is volna érdemes megvenni.
Apu régen amikor a Tsz-nél volt traktoros, kapott a kisfülkés 82-re Pirelli gumikat.Jó puha volt nem rázott. Sokáig bírta.
Ma nézelődtem,de nem találtam pirelli gumit rá.
Válasz #1739. hozzászólásra
Hát olyan közepes,most számolom nem is 6hanem 8éves.mikor kezdtek a gumik drágulni akkor vettem két hátsót, csak régi árban nem találtam egyformákat.a másik felén az a neve nincs orosz radiál van azon már ujnyi repedések vannak ez meg ugy néz ki mint az új(peddig pont ettől féltem hogy majd milyen lessz)
Nem a reklám helye, de Fehérváron a JSI-nél a 15,5x38 Voltyre diagonál 78500 a radiál 96500. 12,2x20 Voltyre 37500. Mindegyik garnitúra, netto és friss mai árak.
a BKT gumi szerintem teljesen jó ár érték arányban! Mi egy 200 le és egy 160 le traktoron használjuk elöl hátul. Jól fog és nem ragad bele a sár sem.....Átlagos a kopása...
Válasz #1728. hozzászólásra
Indiai vacak. 12 db gumiból 11 db elsült 1 még bírja. A környékemen töbnek is volt hasonló tapasztalata mint nekem. Akadt olyan szerencsétlen is akinek pont a kanyarban sült el a gumi a póton. A gabonával megrakott pótkocs felborult. Ezt a márkát nem ajánlom.
Helló.
Az előbb elnéztem a hozzászólás számát, így szerintem nem nekem akarsz íni, de ha mégis van valami jó ajánlatod 16.9-28ra akkor a nevemre kattintva ott a címem.
Az sajnos sok, pedig 2db érdekelne, de nem vagyok a pénzemnek az ellensége, máshol olcsóbb.
Van rá esetleg esély hogy e-mailben finomítsunk rajta, vagy ennyi és kész?
A traktor gumiabroncsánakfolyadékkal való feltöltésében van valakinek tapasztalata? Gondolkozok rajta, mert néha jól jönne egy kis többletsúly.
Milyen eszköz, rendszer szükséges a feltöltéshez? Megéri kínlódni vele?
Utóbbi erős egy évben elköltöttem náluk nettó 1,5milkát még is átbaxtak az utolsó rendelésnél no nem nagyon csak úgy ép hogy elássák magukat... először nem jött meg az időpontra megígért áru, no az nem lett volna baj de kéthét késés után nekem kellett rájuk telefonálni hogy mi van!? És szinte még ők voltak felháborodva, hogy nem tehetnek róla ők se kaptak árut, ami nem lett volna baj de azért illett volna telefonon jelezniük ha már így alakult és a gumik ki voltak fizetve már jóelőre átutalással. Aztán hab a tortán, hogy a megrendelt belsős belshina gumikban mindkét belső xarrá volt repedve, a levegőt se tartotta meg a külsők 2013asok voltak a belsők meg 2008asok,vissza kellett rakni a régi belsőket. És ezt észre se vettük egyből mert nem lettek felszerelve csak kb 1,5 hónap múlva. Akkor megreklamáltam nekik, hogy vennék két elsőt is az mtz-re de valami kis engedményt adjanak ha már így megszívattak a két belsővel... osztott szorzott a srác és kinyögte azt a "kedvezményes" árat ami a honlapjukjon is kint van. Szóval nem egy ügyfélközpontú cég.
4442 hozzászólás
Válasz #1741. hozzászólásra
Itt-e
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5194369/Pirelli-mg-i-ha-650-65R38-p-Pirelli-TM-800-157A8.html
Köszi.

Sokáig bírta.
A mi gépünk 94-es,a hátsó gumikkal már új korában bajok voltak.A körmeinél ki repedezett.Akkor volt egy gumi szerelő aki majdnem minden körömnél besütötte,de nem is nagyon akart neki sikerülni.
Mondjuk még most is azok vannak fönt,de jó párszor ki dörgölte a belsőt.
Jó móka otthon szerelni
Lassan venni kéne rá,most tájékozódunk,hogy milyet is volna érdemes megvenni.
Apu régen amikor a Tsz-nél volt traktoros, kapott a kisfülkés 82-re Pirelli gumikat.Jó puha volt nem rázott.
Ma nézelődtem,de nem találtam pirelli gumit rá.
Válasz #1739. hozzászólásra
Hát olyan közepes,most számolom nem is 6hanem 8éves.mikor kezdtek a gumik drágulni akkor vettem két hátsót, csak régi árban nem találtam egyformákat.a másik felén az a neve nincs orosz radiál van azon már ujnyi repedések vannak ez meg ugy néz ki mint az új(peddig pont ettől féltem hogy majd milyen lessz)
Mennyire kemény az anyaga?
Válasz #1737. hozzászólásra
Igen 6éve,repedés mentes
15,5R38 Kama tipusú gamit használ valaki?
Válasz #1732. hozzászólásra
Nyugatra is visznek,csak nem ilyet mint ide.Mire felszereltem úgy néztem ki mint a kéményseprő...
Válasz #1733. hozzászólásra
Komoly gépeken komoly cégeknél használnak nokian gumit rendesen.
Nem a reklám helye, de Fehérváron a JSI-nél a 15,5x38 Voltyre diagonál 78500 a radiál 96500. 12,2x20 Voltyre 37500. Mindegyik garnitúra, netto és friss mai árak.
nokian gumikkal van tapasztalat?
nekem sose volt,
de szemre nekem tetszik a
T485430
jelű.
ha jól néztem MTZ re jó lenne , 14 rétegű, erőősített erdészeti gumi.
Válasz #1729. hozzászólásra
Vágóasztal kocsira keresek,és ezt láttam amire ki írták a márkát.Tehát India.
a BKT gumi szerintem teljesen jó ár érték arányban! Mi egy 200 le és egy 160 le traktoron használjuk elöl hátul. Jól fog és nem ragad bele a sár sem.....Átlagos a kopása...
Indiai vacak. 12 db gumiból 11 db elsült 1 még bírja. A környékemen töbnek is volt hasonló tapasztalata mint nekem. Akadt olyan szerencsétlen is akinek pont a kanyarban sült el a gumi a póton. A gabonával megrakott pótkocs felborult. Ezt a márkát nem ajánlom.
Használható,és indiai
Milyen gumi a BKT ?!
Válasz #1721. hozzászólásra
Szia
Vettél már gumit?
Tudok adni 16+fáért ÖZKA-t csomagdíjjal együtt.
Válasz #1725. hozzászólásra
Egyébként meg itt van minden egyéb hozzá: Katt ide!
Keress itt rá a gumira is!
Válasz #1721. hozzászólásra
Katt ide!
Meg ide.
Na meg ide.
Válasz #1723. hozzászólásra
Ment.
Válasz #1722. hozzászólásra
Nem kaptam semmit, küld már el akkor légyszi újra a retter.zsolt kukac gmail.com-ra.
Köszi
Válasz #1720. hozzászólásra
Elvileg itt az agroinformos felületen írtam is neked.
Sziasztok!
Tudna valaki tz4k-ra 600/16-os gumit ?
Válasz #1719. hozzászólásra
Helló. Akkor Te tudsz gumit esetleg?
Válasz #1718. hozzászólásra
Szia
Milyen gumi és milyen felni kellene?
Sziasztok
tudja valaki hol találok nagy választékban traktor gumit, felnit, ikerkerék szerelő szettet?
illetve ezekről infot?
kösz
Válasz #1714. hozzászólásra
Helló.
Az előbb elnéztem a hozzászólás számát, így szerintem nem nekem akarsz íni, de ha mégis van valami jó ajánlatod 16.9-28ra akkor a nevemre kattintva ott a címem.
Köszi
Bocsi mindenkitől, most olvastam vissza, és most vettem észre hogy elnéztem a hozzászólás számát, és nem is tőlem kérdeztetek.

így bocsi mindenkitől intézzétek egymás közt nyugodtan.
Válasz #1711. hozzászólásra

Helló! Kikel menni Szlovákiába ,vagy Horvátországba ahova közelebb vagy sokkal olcsóbb mint nálunk. 20-30 ezerrel olcsóbbak mint nálunk.
Válasz #1713. hozzászólásra
Kapok egy email címet?
Válasz #1712. hozzászólásra
Eddig még nem kaptam választ.
Válasz #1710. hozzászólásra
Nem köszi, csak tájékozódni akartam hogy megéri-e rá venni vagy sem.
Válasz #1710. hozzászólásra
Helló!
Igen. Még csak információ gyűjtésben vagyok. Mi az ajánlatod? Jöhet e-mailbe is.
Válasz #1700. hozzászólásra
Szia
Érdekel még gumi?
Válasz #1708. hozzászólásra

?
Válasz #1707. hozzászólásra
Az sajnos sok, pedig 2db érdekelne, de nem vagyok a pénzemnek az ellensége, máshol olcsóbb.
Van rá esetleg esély hogy e-mailben finomítsunk rajta, vagy ennyi és kész?
Válasz #1706. hozzászólásra
Seha 132 körül van
Válasz #1705. hozzászólásra
:(
Petlas, vagy Seha esetleg?
Válasz #1704. hozzászólásra
nem azt hiszem kínai
Válasz #1703. hozzászólásra
Köszi.
A legolcsóbb az milyen gyártmány Seha?
Válasz #1701. hozzászólásra
bruttó 114.000.- a legolcsóbb, Alliance 140.900.-, BKT 145.000.-, Mitas 166.600.-, a többi jóval drágább
Válasz #1700. hozzászólásra
bruttó 74.000.- a legolcsóbb, a többi jóval felette
Válasz #1697. hozzászólásra
Helló!
16.9-28-as gumira tudnál egy árat írni?
Ha lehet több márkát is írj már.
Köszi
Válasz #1697. hozzászólásra
Üdv érdeklődnék hogy a 12.5-20 as traktorgumik hogy mennek most?
Köszi
Üdvözlet.
A traktor gumiabroncsánakfolyadékkal való feltöltésében van valakinek tapasztalata? Gondolkozok rajta, mert néha jól jönne egy kis többletsúly.
Milyen eszköz, rendszer szükséges a feltöltéshez? Megéri kínlódni vele?
Köszönöm: Bence
Csúszókormányzású rakodógépre tett már valaki aszfalt gumit?
Jóval többet bír mint a hagyományos?
K.f.-et fenntartásokkal kezelni!

,vissza kellett rakni a régi belsőket. És ezt észre se vettük egyből mert nem lettek felszerelve csak kb 1,5 hónap múlva. Akkor megreklamáltam nekik, hogy vennék két elsőt is az mtz-re de valami kis engedményt adjanak ha már így megszívattak a két belsővel... osztott szorzott a srác és kinyögte azt a "kedvezményes" árat ami a honlapjukjon is kint van. 

Szóval nem egy ügyfélközpontú cég.

Utóbbi erős egy évben elköltöttem náluk nettó 1,5milkát még is átbaxtak az utolsó rendelésnél no nem nagyon csak úgy ép hogy elássák magukat... először nem jött meg az időpontra megígért áru, no az nem lett volna baj de kéthét késés után nekem kellett rájuk telefonálni hogy mi van!? És szinte még ők voltak felháborodva, hogy nem tehetnek róla ők se kaptak árut, ami nem lett volna baj de azért illett volna telefonon jelezniük ha már így alakult és a gumik ki voltak fizetve már jóelőre átutalással. Aztán hab a tortán, hogy a megrendelt belsős belshina gumikban mindkét belső xarrá volt repedve, a levegőt se tartotta meg a külsők 2013asok voltak a belsők meg 2008asok
Válasz #1671. hozzászólásra
Kaposflex Kft ajánlata:
580/70R42 Taurus nem rendelhető helyette a következőt tudom ajánlani
580/70R42 Alliance 370 158A8 nettó 535.000 Ft/db
480/70R30 Taurus P70 141A8 nettó 205.000 Ft/db
18,4R38 Taurus P8 146A8 nettó 254.830 Ft/db
13,6R24 Taurus P7 125A8 nettó 104.000 Ft/db
9,5R48(230/95R48) Taurus RC95 134A8 nettó 137.900 Ft/db
9,5R38 jelenleg nem rendelhető
Üdv: Balatincz Andrea
20/913-1987
Válasz #1691. hozzászólásra