Válasz Csókkirály #5172. hozzászólásáraEgyik nap az a bajod hogy a keleti blokk felé húznak, ahol ilyen nincs, most meg qz a bajod hogy be akarják tartani a nyugati majmok elvárásait ? Barátom te magatok alatt vágod a fát.
Válasz .Richard. #5173. hozzászólásáraSzerinted érdekli ezt a majmot?
Csak kampányolni jön ide!
Felőle aztán megdögölhet mindenki és minden, csak a parlamentbe bejusson!
Válasz Csókkirály #5170. hozzászólásáraMint mikor azért fizettek, hogy vágassuk le a marháinkat. Meg is lett az eredménye. Szinte az egész tejcsarnok hálózatnak befellegzett. A kis tejtermelők azóta sem állnak talpra, rúgnak labdába.
Válasz .Richard. #5171. hozzászólásáraEzzel Nagy Istvánnak lefőtt a kávé. A magyar mezőgazdaság ellen munkálkodik, kiszolgálja a globalista érdekeket és a vegán, kukac-, rovar-, állatsimogató, szarvasmarhafing lobbi kottájából játszik, ezt már a vak is látja.
Válasz Csókkirály #5167. hozzászólásáraPesten kérdezték az az egyik asszonyt, van magának baromfia?
Van gyerekem, az agroinformon írogat baromságokat, csókkirály néven!
Demonstrációra készül a víziszárnyas-ágazat. A gazdák azt mondják, minden tartalékuk és türelmük elfogyott. Százával mennek tönkre a termelők, miközben állítják, a Baromfi Terméktanácson keresztül óriási pénzösszegek folytak el értelmetlenül, amelyek felhasználásába beleszólásuk sem volt. Most azt szeretnék elérni, hogy szakmailag hozzáértő, saját felelős vezetője legyen az ágazatnak, a támogatásokat pedig ne a Baromfi Terméktanácson keresztül osszák el.
Válasz Csókkirály #5164. hozzászólásáraMegtermelhetnénk, de abban mi lenne az üzlet az importőr kufároknak?
Meg is tesznek érte mindent, hogy ne nagyon akarjunk termelni.
Válasz Ohaza63 #5161. hozzászólásáraMaradok a füstölt szalonnánál (hagymával), sonkánál, házikolbásználkemencében sült kovászos kenyérrel.
Meg a sok hagyományos ételnél amit a nejem csinál.
Ezeket egye akinek van hozzá gusztusa!
Újrakezdenél vidéken? Egy sikeres ökogazdaság mutatja meg, hogyan érdemes
Megtermelhetnénk a burgonyát, a hagymaféléket, a káposztaféléket, a salátát, az uborkát, a babot, a cukkinit és a padlizsánt, mégis nagyrészét importáljuk.
Válasz Ohaza63 #5161. hozzászólásáraSzia!
Annak idején, mikor intenzíven tenyésztettem kanári madarat, pont ugyanígy állítottam elő nekik a lisztkukacot. De tovább már nem mentem, nem tudnék ráfanyalodni a fogyasztásra.
Üdv.: Csuti
Ez a vírus képes rá, hogy megfektesse a magyar gazdaságot
A Témában Brückner Gergely vendége Gyuricza Csaba agrármérnök, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora volt, akivel többek között a ragadós száj- és körömfájás gazdasági hatásairól és a magyar élelmiszeripar problémáiról, lehetséges fejlesztési irányairól is beszélgettek.
Válasz Igazi Földönfutó #5147. hozzászólásáraTudom én is, hogy nem mindenki lépked ki és be. A gondolatát senkinek nem látja saját magán kívül más. De ne állítsa már meg a napot és vonjon le téves kovetkezteteseket abból, hogy ki mikor lépett be vagy ki.
Válasz Rabó001 #5145. hozzászólásáraSzerintem arra gondolt,hogy sosem jelentkezik ki.Én is több mint egy éve,hogy bejelentkeztem utoljára,és sose lépek ki,nem bajlódok a bejelentkezéssel.
Válasz Rabó001 #5140. hozzászólásáraVagyunk itt egy páran, akik évek óta nem jelentkeztünk be és írni is szoktak.
Vannak olyanok, akiket ledob a gép és naponta többször is be jelentkeznek.
Na őket próbálom nem elolvasni.
Nem a Tisza van kormányon. Úgyhogy nem nagyon számít hogy mit kérnek ki. Kábé olyan mint ha Én kérném ki az emberek véleményét. Azt kormány alakítás után szokták. Addig meg fölösleges ábrándozás, mert lehet hogy az adott párt soha se kerül kormányra
Válasz Gandhy #5131. hozzászólásáraNem mintha ő mondaná meg, hogy mit mikor lehet kifizetni. Meg miből.
Rohadtnagy összegeket kell mozgatni, nyilván van jelentősége, hogy mikor emelik le egy számláról, gondolom ki van ez adva úgy ahogy kell. Az viszont, hogyha megjön a zöld lámpa, hogy mehetnek a pénzek, de nem mennek, mert nincs kész a papírmunka, na az lehet hiba. De nem azért nincs kész, mert ő nem csapott szét az emberek közt, hanem nincs elég kapacitás ehez a sok szarhoz. Gondolom a létszám adott. Főleg hogy még kopott is belőle. De a leváltás pont ezt az ütenetet hordozza: Nem lesz több ember, hanem dógozzatok gyorsabban, mert ki lesztek vágva. Majd az új főnök rátoknèz
Válasz Radocz #5126. hozzászólásáraMajd ha lesz időm megsajnálom.
Biztos kell a helye másnak.
Meg jól megszedhette már magát az elmúlt nyolc év öööö... Akarom mondani az elmúlt húsz év alatt.
Arra is kíváncsi lennék mennyi vég kielégítést kapott. Meg mennyi havernak volt Ő a "jól értesült embere" aki időben szól. Hogy mikor milyen pályázat fog meg nyílni, mik lesznek a feltételek, meg ilyenek
Válasz Radocz #5126. hozzászólásáraSoha ennyi kisgazdaság nem ment tönkre mint Nagy István minisztersége alatt!
Viziszárnyas vállalkozások haldokolnak!
Zöldségtermesztés romokban!
Most a sertés és marha is megy a lecsóba!
Ébresztő!!!!!
Tenni kell valamit, hogy ez a hitvány társaság még az országból is el legyen zavarva, vagy börtönbe rohadjanak meg életük végéig hogy ennyi családot tönkretettek Magyarországon!!!
Feldman Zsolt már 2010 óta helyettes államtitkár volt és most kicsinálták mint a többi szakembert.
5178 hozzászólás
Egy kis érdekesség.

Most kezdték látni?
https://www.agroinform.hu/gazdasag/ennek-nem-fogsz-orulni-ez-var-a-kisgazdasagokra-ostermelokre-81561-001
Ezt miőta tudjuk.
Válasz Csókkirály #5172. hozzászólásáraEgyik nap az a bajod hogy a keleti blokk felé húznak, ahol ilyen nincs, most meg qz a bajod hogy be akarják tartani a nyugati majmok elvárásait ? Barátom te magatok alatt vágod a fát.
Válasz .Richard. #5173. hozzászólásáraSzerinted érdekli ezt a majmot?

Csak kampányolni jön ide!
Felőle aztán megdögölhet mindenki és minden, csak a parlamentbe bejusson!
Válasz Csókkirály #5170. hozzászólásáraVigyázz téged is nehogy kivágassank!
Minden barom fi veszélyben van!
Válasz Csókkirály #5170. hozzászólásáraMint mikor azért fizettek, hogy vágassuk le a marháinkat. Meg is lett az eredménye. Szinte az egész tejcsarnok hálózatnak befellegzett. A kis tejtermelők azóta sem állnak talpra, rúgnak labdába.
Válasz Csókkirály #5172. hozzászólásáraNagy játèkos.
Válasz .Richard. #5171. hozzászólásáraEzzel Nagy Istvánnak lefőtt a kávé. A magyar mezőgazdaság ellen munkálkodik, kiszolgálja a globalista érdekeket és a vegán, kukac-, rovar-, állatsimogató, szarvasmarhafing lobbi kottájából játszik, ezt már a vak is látja.
Válasz Csókkirály #5170. hozzászólásáraMajdnem mint Hollandia.
Egy elkeseredett gyümölcsös gazda véleménye:
https://www.tiktok.com/@bacszoldertzrt/video/7498420206759398678?_r=1&_t=ZN-8vvR5jSscgY
Válasz Csókkirály #5167. hozzászólásáraPesten kérdezték az az egyik asszonyt, van magának baromfia?

Van gyerekem, az agroinformon írogat baromságokat, csókkirály néven!
Eddig bírták – utcára vonulnak a gazdák

Demonstrációra készül a víziszárnyas-ágazat. A gazdák azt mondják, minden tartalékuk és türelmük elfogyott. Százával mennek tönkre a termelők, miközben állítják, a Baromfi Terméktanácson keresztül óriási pénzösszegek folytak el értelmetlenül, amelyek felhasználásába beleszólásuk sem volt. Most azt szeretnék elérni, hogy szakmailag hozzáértő, saját felelős vezetője legyen az ágazatnak, a támogatásokat pedig ne a Baromfi Terméktanácson keresztül osszák el.
Válasz Csókkirály #5164. hozzászólásáraMegtermelhetnénk, de abban mi lenne az üzlet az importőr kufároknak?
Meg is tesznek érte mindent, hogy ne nagyon akarjunk termelni.
Válasz Ohaza63 #5161. hozzászólásáraMaradok a füstölt szalonnánál (hagymával), sonkánál, házikolbásználkemencében sült kovászos kenyérrel.
Meg a sok hagyományos ételnél amit a nejem csinál.
Ezeket egye akinek van hozzá gusztusa!
Újrakezdenél vidéken? Egy sikeres ökogazdaság mutatja meg, hogyan érdemes
Megtermelhetnénk a burgonyát, a hagymaféléket, a káposztaféléket, a salátát, az uborkát, a babot, a cukkinit és a padlizsánt, mégis nagyrészét importáljuk.
A magyar vidék sorsa, Magyarország sorsa!
Válasz Ohaza63 #5161. hozzászólásáraSzia!
Annak idején, mikor intenzíven tenyésztettem kanári madarat, pont ugyanígy állítottam elő nekik a lisztkukacot. De tovább már nem mentem, nem tudnék ráfanyalodni a fogyasztásra.
Üdv.: Csuti
Válasz Ohaza63 #5161. hozzászólásáraEzért büntetést érdemelsz.
Ettől leszünk erősek és egészségesek!!!!?????
https://www.facebook.com/watch?v=404310999371917
Úgy látom törölve lettem.
Kösz Orbán
https://www.agroinform.hu/szantofold/megvan-a-megoldas-a-csapadekhianyra-itt-az-aerogel-81006-001
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-14 08:21:49
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-14 08:21:22
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-14 08:21:54
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-14 08:21:31
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-14 08:21:16
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-14 08:22:07
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-14 08:22:15
Amikor az ember úgy érzi jól állnak a dolgok, a mezőgazdaságban mindig akkor b.szik be valami.
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-14 08:22:39
Ez a vírus képes rá, hogy megfektesse a magyar gazdaságot
A Témában Brückner Gergely vendége Gyuricza Csaba agrármérnök, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora volt, akivel többek között a ragadós száj- és körömfájás gazdasági hatásairól és a magyar élelmiszeripar problémáiról, lehetséges fejlesztési irányairól is beszélgettek.
Válasz Igazi Földönfutó #5147. hozzászólásáraTudom én is, hogy nem mindenki lépked ki és be. A gondolatát senkinek nem látja saját magán kívül más. De ne állítsa már meg a napot és vonjon le téves kovetkezteteseket abból, hogy ki mikor lépett be vagy ki.
Válasz Rabó001 #5145. hozzászólásáraSzerintem arra gondolt,hogy sosem jelentkezik ki.Én is több mint egy éve,hogy bejelentkeztem utoljára,és sose lépek ki,nem bajlódok a bejelentkezéssel.
Üdv!
Búza, árpa árával kapcsolatos becslések, előrejelzések.
https://www.tiktok.com/@basf_agro_hu/video/7486961243433995542?_r=1&_t=ZN-8vGEuL0Bg9u
Válasz Radocz #5144. hozzászólásáraMit zagyvalsz itt? Bejelentkezes nélkül nem lehet írni? Vagy neked megy? Én csak akkor jelentkezek be, ha írok.
Válasz Rabó001 #5140. hozzászólásáraVagyunk itt egy páran, akik évek óta nem jelentkeztünk be és írni is szoktak.

Vannak olyanok, akiket ledob a gép és naponta többször is be jelentkeznek.
Na őket próbálom nem elolvasni.
És eltertunk a topik címétől.
Bocsi a többségtől.
Válasz Radocz #5134. hozzászólására"A Tisza kinek a véleményét kérte ki mezőgazdasági témában?"
Nem a Tisza van kormányon. Úgyhogy nem nagyon számít hogy mit kérnek ki. Kábé olyan mint ha Én kérném ki az emberek véleményét. Azt kormány alakítás után szokták. Addig meg fölösleges ábrándozás, mert lehet hogy az adott párt soha se kerül kormányra
Válasz Radocz #5135. hozzászólásáraÚgy érted hogy pályáztam e az állásra?
Válasz hashtag #5138. hozzászólásáraErre hivatkoztak. Aztán, hogy mi volt a valódi oka, ez, vagy más? Azt Én nem tudhatom.
Válasz Radocz #5139. hozzászólásáraAhhoz hogy írni tudj, be kell jelentkezni. Nem tudtad?
Válasz Rabó001 #5137. hozzászólásáraBelsős ember Te lehetsz.

Egy perccel ezelőtt jelentkeztél be, és már írsz is.
Válasz Gandhy #5131. hozzászólásáraNem mintha ő mondaná meg, hogy mit mikor lehet kifizetni. Meg miből.
Rohadtnagy összegeket kell mozgatni, nyilván van jelentősége, hogy mikor emelik le egy számláról, gondolom ki van ez adva úgy ahogy kell. Az viszont, hogyha megjön a zöld lámpa, hogy mehetnek a pénzek, de nem mennek, mert nincs kész a papírmunka, na az lehet hiba. De nem azért nincs kész, mert ő nem csapott szét az emberek közt, hanem nincs elég kapacitás ehez a sok szarhoz. Gondolom a létszám adott. Főleg hogy még kopott is belőle. De a leváltás pont ezt az ütenetet hordozza: Nem lesz több ember, hanem dógozzatok gyorsabban, mert ki lesztek vágva. Majd az új főnök rátoknèz
Válasz Radocz #5134. hozzászólásáraTöbb emberét is kikérte. De ezt neked tudnod kéne, mindig azt sejteted hogy valamiféle belsős ember vagy.
Válasz mihaszna #5133. hozzászólásáraTe pályáztál már?

A NAK oldalon minden megtalálható volt.
Válasz Csókkirály #5129. hozzászólásáraBölcsész létére egész jól belejött..

A Tisza kinek a véleményét kérte ki mezőgazdasági témában?
Anno itt a fórumon elhangzottak nevek.
Válasz Radocz #5126. hozzászólásáraMajd ha lesz időm megsajnálom.
Biztos kell a helye másnak.
Meg jól megszedhette már magát az elmúlt nyolc év öööö... Akarom mondani az elmúlt húsz év alatt.
Arra is kíváncsi lennék mennyi vég kielégítést kapott. Meg mennyi havernak volt Ő a "jól értesült embere" aki időben szól. Hogy mikor milyen pályázat fog meg nyílni, mik lesznek a feltételek, meg ilyenek
Válasz Gandhy #5131. hozzászólásáraEz a hivatalos indoklás,de személy szerint hiszem.
Válasz Igazi Földönfutó #5130. hozzászólásáraKonkrétan szakmai oka volt, a lassú kifizetések miatt tették parkolópályára
Válasz Ohaza63 #5128. hozzászólásáraNemigen szakmai jellegű oka van a kirúgásának.
Válasz Radocz #5126. hozzászólásáraSoha ennyi kisgazdaság nem ment tönkre mint Nagy István minisztersége alatt!
Viziszárnyas vállalkozások haldokolnak!
Zöldségtermesztés romokban!
Most a sertés és marha is megy a lecsóba!
Ébresztő!!!!!
Tenni kell valamit, hogy ez a hitvány társaság még az országból is el legyen zavarva, vagy börtönbe rohadjanak meg életük végéig hogy ennyi családot tönkretettek Magyarországon!!!
Feldman Zsolt már 2010 óta helyettes államtitkár volt és most kicsinálták mint a többi szakembert.