Válasz szanberg #3507. hozzászólásáraA barna medve (Ursus arctos) a medvefélék (Ursidae) családjának legelterjedtebb faja, az egyik legnagyobb termetű szárazföldi ragadozó.
Válasz szanberg #3505. hozzászólásáraHat az az ursus szerintem a marka szegyene ,kegyetlenul nez ki mindt valami orosz gep,hogy engedhetnek kivinni egy kiallitasra olyan traktort a gyar.
Válasz szanberg #3505. hozzászólásáraGyártanak Afrikának retró medvéket biztos azt láttad. Bár szerintem az nálunk is megállná a helyét.
A Kubota 171 Adblue nelkul tudja a tier4 B-t is?
Válasz Dns8 #3503. hozzászólásáraIgen, azt néztem lengyelben a gépkiállításon, vakargattam is a fejemet, hogy mi van ebben, vazzeg ez süsü...
Volt azthiszem 280-as is belőle.
Amúgy nagyon gagyi volt maga a gép külcsínye, sorjás "kínai" műanyag motorháztető ésatöbbi...
Egyébként azt nemtudni technikailag milyen, arról nem mondok véleményt mert nemtudok.
Válasz *** HM *** #3498. hozzászólásáraAkkor inkább egy öreg JD 10.000 órával vagy egy régi T-150 abban még nincs Adblue ami beszarjon tőle a rendszer. Kalapács meg csavarhúzó, aztán góóóóóóóóóóóóó!
biztos hogy a bemutató videó a lényeges ?
nembiztos hogy attól lesz jobb gép ha jobb a videó, vagy őszintébb a videó.
megvan mindnek a maga kehéje, annyi hogy az mtz többször is sorban állt betegségekért.
Válasz rsándor #3487. hozzászólásáraKötött földben egy pár ekefejet le lehetne szedni szemrebbenés nélkül :). Megállna mint marinéni a buszmegállóban.A régi 160-as ettől még rosszabb.
Válasz *** HM *** #3479. hozzászólásáraÚjra nem tellik nyugatiba csak használtra,a használt nyugatit megnéztem párat.Jót találni olyan mint 25 éves szűzlányt találni.
Válasz Dns8 #3486. hozzászólásáraBírom az ilyen bemutató videókat 25cm mélyen tárcsázott omlós földet könnyű szántani 30 cm mélyen ,jönne el nálunk /szabolcs megye Tisza hullámtere/ a t150-es 4 fejjel ki van terhelve fullra.Normális földben azzal kezdené a szántást hogy 2 fej le!!!
Válasz feri6 #3441. hozzászólásáraHat igen ez igy van nalunk is van a faluban ket darab kalap szar mind a ketto valtojavitas masnap mikor elhoztak fek beszorult stb
Nekem is MTZ van. Egy 1986-os évjáratú 82-es. Ennyi munkára, ami nekem van tökéletes. Van tőlük jobb traktor is, de.... Mindegyik elromlik, ahogy öregszenek, a használat módja, a "gépész" személye, hozzáállása, stb nagy mértékben befolyásolja a gép élettartamát. Az tény, hogy új MTZ-t nem szabad venni ( mondom ezt fanatikus MTZ-s ként). Az alkatrészek minőségéről ne beszéljünk, abból is ki lehet fogni jobbat ( én inkább a régi, bontott alkatrészek felé hajlok). 2007-ben egy ismerősnek hoztunk Balassagyarmatról új 920.3-ast, akkor azt mondta a szervízes, hogy szerinte szét kellene szedni, kicserélni benne jó pár fogaskereket és csapágyat, akkor jó lenne egy darabig. Néztem egy YTO 804-est, de amikor a fülke alatt megláttam a sebváltót, ami kb akkora volt mint a Berligoban, rögtön meg is fordultam.
Az MTZ-ket kisebb, könnyű munkákra tervezték, arra jók. De amikor egy turbózott 80-assal akarja valaki megcsinálni azt a munkát, amit a tsz-ben a T-150K, vagy a 120-160-as Zetor csinált, akkor persze, hogy tönkre megy.
Válasz Ferror #3468. hozzászólására1000 üzemórás 4650-es zöldikét.
Azt nem kell eladni 8 ezer üó.-nál, hogy jön a nagyszervíz.
De ilyet már nem veszel.
Válasz a2457 #3465. hozzászólására Van még egy előnye az mtz-nek a nyugatihoz képest hogy teljesítményben ott van ahol kell, senki nem panaszkodott még hogy gyenge az mtz-je.sajnos sok nyugati gyengébbnek tűnik ugyanazzal a megadott lóerővel mint az mtz.
7061 hozzászólás
Válasz *** HM *** #3496. hozzászólásáraakkor annyira még nem is drága egy ekkora gépért
Válasz szanberg #3502. hozzászólásáraAz új krisztálok Deutz-motorosok
Válasz Dns8 #3511. hozzászólásárajóóóvan leesett.

majdmegtudod ilyen korban
Válasz Dns8 #3506. hozzászólásáraaz új kubota úgy tudom már adblue-s
Válasz szanberg #3507. hozzászólásáraA barna medve (Ursus arctos) a medvefélék (Ursidae) családjának legelterjedtebb faja, az egyik legnagyobb termetű szárazföldi ragadozó.
Válasz szanberg #3505. hozzászólásáraHat az az ursus szerintem a marka szegyene ,kegyetlenul nez ki mindt valami orosz gep,hogy engedhetnek kivinni egy kiallitasra olyan traktort a gyar.
Válasz szanberg #3507. hozzászólásáraUrsus more ne aludjaaaaa
Válasz Dns8 #3501. hozzászólásáraHát dojc,nemtom mi van 160 as ami ér pènzt
Válasz Dns8 #3506. hozzászólásáraretró medve????
ezt nem értem.
A Kuburól meg fogalmam sincsen, ha forgalomba hozható akkor egészen biztosan
Válasz szanberg #3505. hozzászólásáraGyártanak Afrikának retró medvéket biztos azt láttad. Bár szerintem az nálunk is megállná a helyét.
A Kubota 171 Adblue nelkul tudja a tier4 B-t is?
Válasz Dns8 #3503. hozzászólásáraIgen, azt néztem lengyelben a gépkiállításon, vakargattam is a fejemet, hogy mi van ebben, vazzeg ez süsü...
Volt azthiszem 280-as is belőle.
Amúgy nagyon gagyi volt maga a gép külcsínye, sorjás "kínai" műanyag motorháztető ésatöbbi...
Egyébként azt nemtudni technikailag milyen, arról nem mondok véleményt mert nemtudok.
Válasz szanberg #3500. hozzászólásárahozhatna egyet nekem is
Válasz szanberg #3502. hozzászólásáraCsak azért kérdeztem mert az új ursusokba legalább süsü motort tesznek.
Válasz Dns8 #3501. hozzászólásáraÖsszerakták a régi 3hengeres kis zetorocsak breki motort, kapott egy adblú fecskendőt oszt szevasz
Válasz *** HM *** #3496. hozzászólásáraLegalább kategóriájában ez lenne a legolcsóbb nyugati? Kitöl veszik a motort?
Válasz Ferror #3468. hozzászólásáraFerror!
Beszéljél Pista bátyjáddal és egy új 171-es Kubotát hoz neked kipróbálásra jövőre!
Válasz *** HM *** #3498. hozzászólásáraAkkor inkább egy öreg JD 10.000 órával vagy egy régi T-150 abban még nincs Adblue ami beszarjon tőle a rendszer. Kalapács meg csavarhúzó, aztán góóóóóóóóóóóóó!

Válasz Ares 826 #3497. hozzászólásáraMagyarba senki
Válasz *** HM *** #3496. hozzászólásáraKi az a marha aki ad érte ennyit?????????

Válasz Dns8 #3495. hozzászólására69 elvileg
Válasz *** HM *** #3493. hozzászólásáraMi pénz egy ilyen cseh remek?
biztos hogy a bemutató videó a lényeges ?
nembiztos hogy attól lesz jobb gép ha jobb a videó, vagy őszintébb a videó.
megvan mindnek a maga kehéje, annyi hogy az mtz többször is sorban állt betegségekért.
Ne nyavajogjatok 5ös varióssal 20 ha 2 pössentés között.........

Válasz rsándor #3487. hozzászólásáraKötött földben egy pár ekefejet le lehetne szedni szemrebbenés nélkül :). Megállna mint marinéni a buszmegállóban.A régi 160-as ettől még rosszabb.
Válasz rsándor #3487. hozzászólásáraEzzel az ekével nálunk egy nap alatt én is megdögleszteném a piroskát az tuti!!

Válasz Garfield #3489. hozzászólásárabiztos van olyan lány,az meg másért nem kéne!
pedig kevés üzemórás! Az sem minden.
Válasz *** HM *** #3479. hozzászólásáraÚjra nem tellik nyugatiba csak használtra,a használt nyugatit megnéztem párat.Jót találni olyan mint 25 éves szűzlányt találni.
Válasz rsándor #3487. hozzászólására
azt megnézném én is.
Válasz Dns8 #3486. hozzászólásáraBírom az ilyen bemutató videókat 25cm mélyen tárcsázott omlós földet könnyű szántani 30 cm mélyen ,jönne el nálunk /szabolcs megye Tisza hullámtere/ a t150-es 4 fejjel ki van terhelve fullra.Normális földben azzal kezdené a szántást hogy 2 fej le!!!
Válasz Ferror #3484. hozzászólására Zetor Crystal?
Válasz Ferror #3484. hozzászólásáraAzt gondoltam
Válasz gjoni #3483. hozzászólásáraúj mtz-t nem
Válasz Ferror #3481. hozzászólásáraAkkor milyet veszel?
Válasz Ferror #3481. hozzászólásáraAkkor milyet veszel?
komoly előrelépés történt a döntésben a mai hozzászólások alapján ............

Válasz *** HM *** #3479. hozzászólására:) ezen a héten ilyen jót még nem nevettem, pedig sirnom kéne mert igazad van.
Válasz Garfield #3477. hozzászólásáraHa agyban behatárolod magad.... véged van...
Válasz Ferror #3468. hozzászólásáraha cinikus lennék azt mondanám vegyél egy új HTZ-t :D
valami emberséges motorral. (van a választékban mindenféle)
Elmult kilenc év alatt 4-mtzt vettünk.Van akinek csak erre fussa.
Válasz feri6 #3441. hozzászólásáraHat igen ez igy van nalunk is van a faluban ket darab kalap szar mind a ketto valtojavitas masnap mikor elhoztak fek beszorult stb
Válasz Jakabjóska #3474. hozzászólásáraJa azt még Brezsnyev elvtárs idején csinálták. Abban még van anyag, kivéve ha kommunista szombaton csinálták.

Nekem is MTZ van. Egy 1986-os évjáratú 82-es. Ennyi munkára, ami nekem van tökéletes. Van tőlük jobb traktor is, de.... Mindegyik elromlik, ahogy öregszenek, a használat módja, a "gépész" személye, hozzáállása, stb nagy mértékben befolyásolja a gép élettartamát. Az tény, hogy új MTZ-t nem szabad venni ( mondom ezt fanatikus MTZ-s ként). Az alkatrészek minőségéről ne beszéljünk, abból is ki lehet fogni jobbat ( én inkább a régi, bontott alkatrészek felé hajlok). 2007-ben egy ismerősnek hoztunk Balassagyarmatról új 920.3-ast, akkor azt mondta a szervízes, hogy szerinte szét kellene szedni, kicserélni benne jó pár fogaskereket és csapágyat, akkor jó lenne egy darabig. Néztem egy YTO 804-est, de amikor a fülke alatt megláttam a sebváltót, ami kb akkora volt mint a Berligoban, rögtön meg is fordultam.
Az MTZ-ket kisebb, könnyű munkákra tervezték, arra jók. De amikor egy turbózott 80-assal akarja valaki megcsinálni azt a munkát, amit a tsz-ben a T-150K, vagy a 120-160-as Zetor csinált, akkor persze, hogy tönkre megy.
Válasz Ferror #3468. hozzászólására1000 üzemórás 4650-es zöldikét.
Azt nem kell eladni 8 ezer üó.-nál, hogy jön a nagyszervíz.
De ilyet már nem veszel.
Válasz Ferror #3468. hozzászólásáraLehet még egy 90-es zöldikét.
Válasz Hús Futár #3455. hozzászólásáraNagyon igazat mondasz.
Válasz sasa55 #3469. hozzászólásáraAz lenne a 3 a magyar I stentelen GAZSÁG a portán mi haha.
Válasz Ferror #3468. hozzászólásáraHárom db új mtz-t.
NA akkor mondjátok meg a tutit!

mit kell venni 150-170LE körül? (ami valószínüleg tudja is azt)
legyen az új vagy kevés üzemórás
(egy 90-es és 150-es zöldike mellé)
Válasz a2457 #3465. hozzászólására Van még egy előnye az mtz-nek a nyugatihoz képest hogy teljesítményben ott van ahol kell, senki nem panaszkodott még hogy gyenge az mtz-je.sajnos sok nyugati gyengébbnek tűnik ugyanazzal a megadott lóerővel mint az mtz.
Válasz jedi #3463. hozzászólására
Így van ahogy írod.