Válasz termelo #9709. hozzászólásáraFújni nem lehet , én este 20:00 körül fújok minden lomb készítményt akkor lélegzik a növény és pára még nincs . BlueN teljesen beépül a növény sejt szerkezetébe és ott szépen éldegél és a növénnyel együtt nöl a hatásfok is , ezért is a leg többet a napránál hozza ott a leg tőbb a levél de most kap majd a kukorica is. Tesztnek .
Napraforgón mások is tapasztalják hogy teli van katicabogár lárvával? Előző 2 évben szinte nem is láttam egyet sem most meg azért elég szép számmal megjelentek aminek örülök csak nem tudtam hogy azon is szeretnek dolgozni. Jó kis ingyen munkaerők.
Válasz A.I. #9697. hozzászólásárama próbából fújtam egy 0,85, holnasp fújok 0,7-et, és megnézem. ha kicsit letekeri, akkor ennyi elég lesz, ha két hétig bírkózik a parlagfű a hormonnal, akkor az onnan már nem fog karácsonyfa lenni. ventillátorral gondban vgyok, oké, hogy bekeveri a napra alá, de a naprát is jól megfürdeti... nem tudom melyik a rosszabb.
Válasz envagyok2 #9696. hozzászólásáraSzia
1 liter(attól se több se kevesebb hivatalosan).
Hallottam, hogy valaki fél literrel simán intézett, nem ekkorát, hanem 30 centist, csak nagyon jó fedettséggel.
Mellé nem tennék semmit, én még Expresszel sem merem keverni, pedig arra rá van írva.
Igaz a gömbölő nem gyomirtó, de ki tudja mit vált ki együtt.
ebbe bele kellene fújni a viballát? ekkora parlagfüvet milyen legkisebb dózissal vinné el? és mondjuk jövő hét közepe táján nem lehet mellétenni egy kisebb dózis piktort vagy amistárt?
fogja még a parlagfüvet a racer, nem votl sok bemosó, de még mindig sárgulgat kicsit, de biztos el fogja engedni, vagy már látszik is, hogy a közepe már zöldebb, azt már elengedte.
Válasz Gatti #9679. hozzászólásáraTőletek 25 km-re légvonalban a Tisza másik oldalán.... bár láthatóan ez is fázik(LE185 hétvégi kép)... 135 mm ezévben
Válasz trikolor5 #9685. hozzászólásáraAz hogy kellett a gyomirtó valakinek Helyi tsz alkalmazottaknak is mindig ugyanolyan fajta kukorica van vetve a saját földjükbe amit a cégüknél vetnek.
Válasz envagyok2 #9684. hozzászólásáraDe itt mi lehet a terv? Drága magot elvetették még április elején azóta semmi. Nem kis terület. Tavaly parlag volt a terület már akkor is aszat elvirágzott mire lezúzták. Ilyen aszatos földbe kapást vetni nagy hiba, de ezt egy több ezer hektáros cégnél nem tudják? Én szívok mellettük ökoban.
Válasz trikolor5 #9677. hozzászólásáraAz könnyen lehet, pláne ha nem egy fajta, na meg az sem mindegy hol milyen a mikroklíma, könnyen lehet 1-2 fok eltérés 2 hely között.
Válasz Bán Zsolt #9678. hozzászólásáranekem pedig még ki se kelt :D a száraz földben várja hogy a csapadék elérje a magot Talán júniusba valamikor ki fog kelni :D
Válasz trikolor5 #9675. hozzászólásáraSzia.
Jól gondolom, hogy nem permetezted, igaz?
Szerintem elege van a csodás tavaszi időből, fázik. (Főleg a reggeli fagypont körüli idő.)
9863 hozzászólás
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-06-30 12:05:09
Válasz HektárHarcos #9710. hozzászólásáraNem a fújásra értettem, állítólag a növényben is elpusztulhat melegben...
Válasz HektárHarcos #9700. hozzászólásáraMost fújtad a bluen-t? Adatlap szerint 4-8 leveles között ajánlott.
Válasz termelo #9709. hozzászólásáraFújni nem lehet , én este 20:00 körül fújok minden lomb készítményt akkor lélegzik a növény és pára még nincs . BlueN teljesen beépül a növény sejt szerkezetébe és ott szépen éldegél és a növénnyel együtt nöl a hatásfok is , ezért is a leg többet a napránál hozza ott a leg tőbb a levél de most kap majd a kukorica is. Tesztnek .
Válasz HektárHarcos #9700. hozzászólásáraA BlueN nem megy tönkre melegbe?
Nem kekeckedés nekem is van de úgy tudom 30 fok felett nem termel nitrogént 35 felett meg elpusztul...
Válasz JDFERI #9707. hozzászólásáraMost szórtunk egy hét múlva kiderül.
Üdv. Vadkár mérséklésére a kénnel ki milyen tapasztalatokat szerzett ?
Válasz Sk Laci #9701. hozzászólásáraEgyszer van kuktivátrorozva akkor kapott 50kg 27 est és be van töltve ttőkapa meg sziv kapa .
Nem töri .
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-06-30 12:07:32
Válasz Gazdász93 #9703. hozzászólásáraAkkor ott van tetű is szép számmal…
Napraforgón mások is tapasztalják hogy teli van katicabogár lárvával? Előző 2 évben szinte nem is láttam egyet sem most meg azért elég szép számmal megjelentek aminek örülök csak nem tudtam hogy azon is szeretnek dolgozni. Jó kis ingyen munkaerők.
szója után van most napra, mik a kilátásaim?????
Válasz HektárHarcos #9700. hozzászólására1. vagy a 2-dik sorközmüvelés?
Nem töri a leveleket?
Lassan megy a polybór plus meg a gomba .

Aztán már csak a kombájn . Innentől már a természetben kell bízni .
Válasz A.I. #9697. hozzászólásárama próbából fújtam egy 0,85, holnasp fújok 0,7-et, és megnézem. ha kicsit letekeri, akkor ennyi elég lesz, ha két hétig bírkózik a parlagfű a hormonnal, akkor az onnan már nem fog karácsonyfa lenni. ventillátorral gondban vgyok, oké, hogy bekeveri a napra alá, de a naprát is jól megfürdeti... nem tudom melyik a rosszabb.
Válasz Praetor #9695. hozzászólásáraKukoricát a helyére. Silónak.
Válasz envagyok2 #9696. hozzászólásáraSzia
1 liter(attól se több se kevesebb hivatalosan).
Hallottam, hogy valaki fél literrel simán intézett, nem ekkorát, hanem 30 centist, csak nagyon jó fedettséggel.
Mellé nem tennék semmit, én még Expresszel sem merem keverni, pedig arra rá van írva.
Igaz a gömbölő nem gyomirtó, de ki tudja mit vált ki együtt.
ebbe bele kellene fújni a viballát? ekkora parlagfüvet milyen legkisebb dózissal vinné el? és mondjuk jövő hét közepe táján nem lehet mellétenni egy kisebb dózis piktort vagy amistárt?

fogja még a parlagfüvet a racer, nem votl sok bemosó, de még mindig sárgulgat kicsit, de biztos el fogja engedni, vagy már látszik is, hogy a közepe már zöldebb, azt már elengedte.
Válasz zoltigazda #9694. hozzászólásáraJúniusban?
Válasz HektárHarcos #9693. hozzászólásáraKösz Akkor lehet vetés újra
Válasz zoltigazda #9692. hozzászólásáraHa kikelt és csak egy csonk azt vagy a nyúl vagy a fácán lelette abból semmi nem lesz .
Jó bapott. Érdeklődnék A napraforgó kikel de csak csonk van Egy hét mulva levelek is meg jelennek, Mi várható lesz ezen termés? tiszt.Zolti.
Alakul lassan hétvégén már lehet is húzni .

Válasz lemken #9689. hozzászólásáraForgatás nélküli, ápr. 12 talajmunka, ápr 13-14 vetés
Válasz SanyóÓ #9687. hozzászólásáraAzt aaaaa ....... mikor vetetted?
Forgatásos vagy forgatás nélküli alapművelést kapott?
Válasz SanyóÓ #9687. hozzászólásáraNagyon szép!

Talán lassan már az enyém is kezd sorolni
Válasz Gatti #9679. hozzászólásáraTőletek 25 km-re légvonalban a Tisza másik oldalán.... bár láthatóan ez is fázik(LE185 hétvégi kép)... 135 mm ezévben
Válasz trikolor5 #9685. hozzászólásáraAz hogy kellett a gyomirtó valakinek
Helyi tsz alkalmazottaknak is mindig ugyanolyan fajta kukorica van vetve a saját földjükbe amit a cégüknél vetnek.
Válasz envagyok2 #9684. hozzászólásáraDe itt mi lehet a terv? Drága magot elvetették még április elején azóta semmi. Nem kis terület. Tavaly parlag volt a terület már akkor is aszat elvirágzott mire lezúzták. Ilyen aszatos földbe kapást vetni nagy hiba, de ezt egy több ezer hektáros cégnél nem tudják? Én szívok mellettük ökoban.
Válasz trikolor5 #9682. hozzászólásárahuhh, azért ezen mennyit kellett dolgozni, hogy így felszaporodjon?
Válasz trikolor5 #9682. hozzászólásáraTalajtakarás professional!!! Ha majd elvirágzik és mennek benne géppel , akkor hűtő takarás pró ,lesz.
Ez milyen újhullámos technológia? Szomszéd tsz. Aszat már mindjárt virágzik.

Válasz Gatti #9679. hozzászólásáraNem is tudom melyik a rosszabb
Válasz trikolor5 #9677. hozzászólásáraAz könnyen lehet, pláne ha nem egy fajta, na meg az sem mindegy hol milyen a mikroklíma, könnyen lehet 1-2 fok eltérés 2 hely között.
Válasz Bán Zsolt #9678. hozzászólásáranekem pedig még ki se kelt :D a száraz földben várja hogy a csapadék elérje a magot
Talán júniusba valamikor ki fog kelni :D
Válasz trikolor5 #9675. hozzászólásáraMichigan 2 hete nem nőtt semmit
Válasz A.I. #9676. hozzászólásáraNincs permetezve. Akkor lehet ez a fajta kevésbé bírja a hideget.
Válasz trikolor5 #9675. hozzászólásáraSzia.
Jól gondolom, hogy nem permetezted, igaz?
Szerintem elege van a csodás tavaszi időből, fázik. (Főleg a reggeli fagypont körüli idő.)
Ez mitől ilyen? Van másik táblában más fajta az szép élénkzöld ehhez képest.

Válasz rtamas1976 #9671. hozzászólásáraDe egy biztos. Hamarabb szünik meg az EU mint Szerbia tag legyen.
FaceBookon szoktak árlistát megosztani. Hogy ott mennyi féle árút felvásárolnak cégek. Itt hajdina, köles, fehér cirok eladhatattlan.
Válasz lemken #9665. hozzászólásáraVannak foltok .

Régen úgy mondták mindenhol jó de legjobb dgni
Válasz MrPoke #9669. hozzászólásáraNembiztos, hogy jó.
De lehet könnyebb!
Válasz MrPoke #9669. hozzászólásáraAz attól függ, hogy ott hogy mennek a dolgok.
Válasz rtamas1976 #9667. hozzászólásáraJó is annak aki nem az EU ban van :D
Válasz lemken #9665. hozzászólásáraNe rontsd a növényvédő szer biznisz értékesítését
Válasz mtz1221 #9663. hozzászólásáraCsak időtnyersz vele.
A klórpirifosz megöli a rögökközött is!
A piretroid ugye kontakt.
Válasz mtz1221 #9664 hozzászólásár
Ha nincs talajlakó ami megegye akkor ki kell neki bírni akár 3 hetet is
ha
nincs túl mélyen.
Igaz a 3 hetes tapasztalat pár éve április eleji vetés esetében volt és nem május elejivel így nem tudom 100%-ra összehasonlítani.
A cserepet nem eső szüntette meg hanem magától berepedezett...
Válasz blsjela #9662. hozzászólásáraHol a gyom amit írtani kellene?
Lecserepesedett föld alatt meddig bírja a napra ? 10 napja lett vettve, ott a csíra a cserép alatt. Csütörtökre mond esőt, addog kibírja ?