Na most már az apró hirdetésből is eltűnt az összes fotó a szöveg rész megvan.Sürgős segítséget kérek,vagy bekaptam valami vírust????Most vettem észre eltűntek a kis figurák is innen az oldal aljáról is.
Üdv: Most meg olyan gondom van,hogy a fórum oldalairól eltünt az összes fotó és az összes avatar kép is.Lehet,hogy a gépemmel van a baj.de akkor írd már meg hogyan csináljam meg.Különben minden működik.
A térképes problémát az okozza, hogy a hirdetésnél helységnek "Hajdú Bihar" van megadva, és csak a leírásban szerepel Tiszacsege, így nyilván kb. a megye közepére fog mutatni a térkép.
Beírtam nagybetűvel,ahogy mondtad.Az eredmény ez lett:(remélem bemegy):válasz #1 hozzászólásra ť | Heccmaster küldte be 2010-09-30 20:52:17-kor
Válasz #1890. hozzászólásra
na még 1x
látom töketlenkedsz megint
és szokás szerint bonyolultkodsz
és ráadásul nem értékelsz pedig lényegretörően nem kertelve nyújtom az lényeget
írd be h. CASE
és --------- -ul az 1. lesz a case ih traktorok topik
válasz #0 hozzászólásra ť | Farkas István küldte be 2010-09-30 20:48:04-kor
Válasz #1888. hozzászólásra
Nekem szövegelhetsz itt hasztalan.Beírtam h.case-ih magnum,és nem hozott ki SEMMITTTTTTT!!!!!! utána beírtam h.case-ih,erre kihozta az én előző hozzászólásomat.Utána beírtam h.case,erre kihozta az én előző hozzászólásomat és a Te többszörösenösszetettkörmönfontszarkeverőhozzámellédumálásodat is.Úgyhogy egy cseppet sem vagyok már megint előrébb Veled
válasz #-1 hozzászólásra ť | Heccmaster küldte be 2010-09-28 20:11:37-kor
Válasz #1886. hozzászólásra
elmondom a lényeget úgyis a lényeg a lényeg aszondják
lényegre török...... hátha tanulsz belőle
hátha ragad rád vlm. ...... nekem köszönhetően ismét..... hehehehhe
neked van 1 Q nagy problémád, h. állandóan kevered a szart és bonyolítod a dolgokat........
nem ódákat köll beírni
tudod ......" a lényeg a lényeg "
itt a lényeg a CASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezt írd be ne spekulálj minden rosseb körül..........
remélem segített a hecces észosztás.....
válasz #-2 hozzászólásra ť | Szeni küldte be 2010-09-28 20:03:04-kor
Már többször tapasztaltam h.a kereső nem jól működik.Most sen hozta elő a Case-IH traktorok topikot a "case-ih traktorok" keresésre.
Nekem szövegelhetsz itt hasztalan.Beírtam h.case-ih magnum,és nem hozott ki SEMMITTTTTTT!!!!!! utána beírtam h.case-ih,erre kihozta az én előző hozzászólásomat.Utána beírtam h.case,erre kihozta az én előző hozzászólásomat és a Te többszörösenösszetettkörmönfontszarkeverőhozzámellédumálásodat is.Úgyhogy egy cseppet sem vagyok már megint előrébb Veled
Valamit találjatok már ki a fórumtémák aktiválásával olyanra, mikor van már hasonló téma és átmásoljuk a nyitandó téma tartalmát, hogy mondjuk ne a mi(én) nickem és avatarom jelenjék meg mert már vagy 10X össze kevertek valakikkel.....
neked van 1 Q nagy problémád, h. állandóan kevered a szart és bonyolítod a dolgokat........
nem ódákat köll beírni
Na ja, jobb volna ha nem volna ott a térkép mert akkor megnézné a saját térképén.Viszont ha oda volna jelezve ahol ténylegesen létezik akkor pedig jó ötlet ez a térkép.
Nekem is van egy problémám,van fenn egy apró hirdetésem és ugye alatta most már térkép is, szeretném ha hiteles térképet tennétek fel mert a helység nem oda van bejelölve ahol az ténylegesen van,legalább 50km-t tévednek.Portálosok előre is köszönöm a korrigálást.
Az jó, hogy a jobb oldali listán valaki avatrjára ráviszem az egeret és kinagyítja, de akkor megjelenik alul egy csúszka is, mert a képet jobb oldalon nagyítja ki és a monitoron kb szűk fele látszik csak. A csúszkát elhúzni nem lehet, mert ha megmozdítom az egeret akkor eltűnik a kinagyított avatarképpel együtt.
Szóval ha lehet, akkor középre ugorjon már be az a kép.
Nekem is volt hasonló gondom. Ha jól rémlik ékezetes betű vagy pont, kötőjel vagy nagybetű volt a kép nevében és azért nem tetszett neki. Nem lehet, hogy ilyesmi a probléma oka?
Nem engedi így se ,se JPEG-be se kisebb méretbe se nagyobb nem tudom mi van Azóta csinálja ezt mióta levettem az előző képet és nem enged felrakni újat
7910 hozzászólás
Válasz #1909. hozzászólásra
Na most már az apró hirdetésből is eltűnt az összes fotó a szöveg rész megvan.Sürgős segítséget kérek,vagy bekaptam valami vírust????Most vettem észre eltűntek a kis figurák is innen az oldal aljáról is.
Válasz #1909. hozzászólásra
Üdv: Most meg olyan gondom van,hogy a fórum oldalairól eltünt az összes fotó és az összes avatar kép is.Lehet,hogy a gépemmel van a baj.de akkor írd már meg hogyan csináljam meg.Különben minden működik.
Válasz #1867. hozzászólásra
A térképes problémát az okozza, hogy a hirdetésnél helységnek "Hajdú Bihar" van megadva, és csak a leírásban szerepel Tiszacsege, így nyilván kb. a megye közepére fog mutatni a térkép.
Válasz ment.
Válasz #1906. hozzászólásra
Ment , sürgős !
Válasz #1905. hozzászólásra
Szia! Igen, - bolyki_bence@agroinform.com - ide bátran!
BNC ? írhatok mailt?
Válasz #1903. hozzászólásra
jóvan no
Válasz #1902. hozzászólásra

Mielőtt mindenki...
Válasz #1901. hozzászólásra

nyugii
nem kell ezen agyalnod
ne agyalj rajta
(J)Szabi vagy ?
Küldenék mail-t...
Válasz #1898. hozzászólásra

AZ 1893 hsz- egyben annyi,döbbentett meg.
Válasz #1896. hozzászólásra
OK.mostmár rá jöttem,de ha előbb mondja Hecci,akkor nem nyüglődök ennyit vele
Válasz #1897. hozzászólásra
mi a helyzet???
Válasz #1894. hozzászólásra

Te Modi?
Válasz #1893. hozzászólásra

Ne ide a topickba írd, hanem mikor CSAK a topick címek vannak !
Válasz #1894. hozzászólásra
Na ez volt a baj.Mostmár behozza
Válasz #1893. hozzászólásra
mondom h. mássz ki innét..................
Beírtam nagybetűvel,ahogy mondtad.Az eredmény ez lett:(remélem bemegy):válasz #1 hozzászólásra ť | Heccmaster küldte be 2010-09-30 20:52:17-kor
na még 1x
írd be h. CASE
válasz #0 hozzászólásra ť | Farkas István küldte be 2010-09-30 20:48:04-kor
válasz #-1 hozzászólásra ť | Heccmaster küldte be 2010-09-28 20:11:37-kor
nem ódákat köll beírni
válasz #-2 hozzászólásra ť | Szeni küldte be 2010-09-28 20:03:04-kor
Már többször tapasztaltam h.a kereső nem jól működik.Most sen hozta elő a Case-IH traktorok topikot a "case-ih traktorok" keresésre.
persze a témalistánál keress!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne akkor ha belemásztál a témába............

na még 1x
írd be h. CASE

Utána beírtam h.case,erre kihozta az én előző hozzászólásomat és a Te többszörösenösszetettkörmönfontszarkeverőhozzámellédumálásodat is.Úgyhogy egy cseppet sem vagyok már megint előrébb Veled

Nekem szövegelhetsz itt hasztalan.Beírtam h.case-ih magnum,és nem hozott ki SEMMITTTTTTT!!!!!! utána beírtam h.case-ih,erre kihozta az én előző hozzászólásomat.
Valamit találjatok már ki a fórumtémák aktiválásával olyanra, mikor van már hasonló téma és átmásoljuk a nyitandó téma tartalmát, hogy mondjuk ne a mi(én) nickem és avatarom jelenjék meg mert már vagy 10X össze kevertek valakikkel.....

nem ódákat köll beírni

Én beírtam: "ih" oszt csak úgy köpködte, mint egy szökőkút !
Válasz #1884. hozzászólásra
Én is azon végeztem csak ilyet nem baztam még hogy oda számokat kelljen beírni.Mondjuk láttam már érdekességeket
Válasz #1883. hozzászólásra

Informatikusnak ez is megy
Válasz #1882. hozzászólásra

mert te kutyaütő vagy azé
Válasz #1880. hozzászólásra

Csak ebben az a sánta, hogy nekem sincs megadva telefonszám és mégis tudok feltölteni képet
Válasz #1880. hozzászólásra
azt hittem hogy az valami kódolt üzenet
Jól van na bocs
Válasz #1879. hozzászólásra

1866ba potyába írkálok én .......hát potyába????
Válasz #1878. hozzászólásra

Hát ez hülye írtam be számokat a tel számhoz meg az utcához azt most meg jó
Válasz #1876. hozzászólásra
Semmi különlegest nem csináltam vele 

Kimentettem e-mailből a gépre és feltöltöttem ide az adatoknál simán
Az lesz hogy visszaküldöm, és mentsd le e-mailből és azt próbáld feltölteni... hátha sikerül
Amúgy csak erre a pár percre térek át, jön vissza a zöld
Válasz #1869. hozzászólásra
Akkor írd át, hogy csak betű legyen, nem ékezetes.
Válasz #1875. hozzászólásra
Írd le a folyamatot.Amúgy áttérsz te is a kékhez helyes
és hogy tetted?
Válasz #1874. hozzászólásra

Hát ez érdekes
Válasz #1873. hozzászólásra
ment
Válasz #1872. hozzászólásra

Állok elébe
Válasz #1871. hozzászólásra

Hát én elküldhetem de ha neked se rak majd új képet fel akkor ne szidj
Válasz #1869. hozzászólásra

Küld el nekem, megnézem hogy nekem mit csinál vele :)
ohartmi@gmail.com
Válasz #1868. hozzászólásra
Na ja, jobb volna ha nem volna ott a térkép mert akkor megnézné a saját térképén.Viszont ha oda volna jelezve ahol ténylegesen létezik akkor pedig jó ötlet ez a térkép.
Én már nem tudok újat csak szám van a kép nevébe egyszerűen nem rakja fel ez már vicc komolyan
Válasz #1867. hozzászólásra

majdcsak megtalál a vevő vlmikor
kalandtúra lesz neki
Nekem is van egy problémám,van fenn egy apró hirdetésem és ugye alatta most már térkép is, szeretném ha hiteles térképet tennétek fel mert a helység nem oda van bejelölve ahol az ténylegesen van,legalább 50km-t tévednek.Portálosok előre is köszönöm a korrigálást.
Válasz #1863. hozzászólásra

van telszámod?
írtuk má h. akkor is ha nincs.......
Az jó, hogy a jobb oldali listán valaki avatrjára ráviszem az egeret és kinagyítja, de akkor megjelenik alul egy csúszka is, mert a képet jobb oldalon nagyítja ki és a monitoron kb szűk fele látszik csak. A csúszkát elhúzni nem lehet, mert ha megmozdítom az egeret akkor eltűnik a kinagyított avatarképpel együtt.
Szóval ha lehet, akkor középre ugorjon már be az a kép.
(17-es monitoron, 1024x768-nál)
Válasz #1863. hozzászólásra
Nekem is volt hasonló gondom. Ha jól rémlik ékezetes betű vagy pont, kötőjel vagy nagybetű volt a kép nevében és azért nem tetszett neki. Nem lehet, hogy ilyesmi a probléma oka?
Válasz #1862. hozzászólásra
Azóta csinálja ezt mióta levettem az előző képet és nem enged felrakni újat
Nem engedi így se ,se JPEG-be se kisebb méretbe se nagyobb nem tudom mi van
Válasz #1860. hozzászólásra

Csak .JPG kiterjesztést lehet feltölteni