Bő 20 percen át azt írta ki hogy ki vagyok tiltva a fórumról 2012-11-11 mittudom én hány óráig. Aztán miután a panaszom ideírtam, rá 5 percre megint írhattam.
Azért előbb szólhatnának , h mi a hiba , nem egyből törölni a hirdetést, mert igy nem láthatom már amire hivatkoznak !!!!! Tisztelt Agroinform.hu Felhasználó!
------Köszönjük, hogy hirdetésének az Agroinform weboldalát választotta.
Tájékoztatni kívánjuk, hogy hirdetése(1737864) konkurens oldalt
reklámoz, erre figyelemmel hirdetését töröltük.
A hirdetés feltételeit megtalálja az alábbi elérhetőségen:
http://www.agroinform.com/pages.php?ASZF
Kérjük, a hirdetés feladásánál a fenti ÁSZF-et figyelembe venni
szíveskedjék.
Amennyiben további kérdése lenne, készséggel állunk rendelkezésére.
Ne őríts már meg Bence! Ott vagyok ismerősöd a facen, meg személyesen is ismerjük egymást. Az a kép az enyém, amelyiken a kéz is ott van. Facen ha gondolod átküldöm a honlapom címét, ott leellenőrízheted. Ha ZKI-s lennék, akkor az jó reklám is lenne a cégnek, de így forrás nélkül. Mondjuk nem egy nagy szám az a kép, de nálam a jóerkölcsbe ütközik az, hogy képet lopok.
lehet mást nem érint de a részletes adatlap kitöltésénél nem lehet állattartást bejelölni csak állattenyésztést
kitöltöttem állattenyésztésre de ugye a kettő között van különbség.
Keresném a "traktorhúzó" topikot,de nem hozza ki a kereső.Már majdnem felrobbantam,mikor végre mégis megtalálja azt h. h.böszörmény. Hát rájövök nagy nehezen,h. a cím nem az h. traktorhúzó,hanem az h. traTKorhúzó.
fiatalok, mit gondoltok, nem lehetne valami szavazósdival megbolondítani ezt a fórumot?
most éppen a földtv vitája kapcsán, arra gondoltam, hogy paragrafusról paraghrafusra végig lehetne menni rajta, tényleges konzultációt lehetne folytatni, egy-egy szabály hatásait lehetne elemezni, ki mit ért alatta, aztán szavazni róla, hogy elfogadjuk, vagy nem, akár azt is meg lehetne csinálni, hogy módosító javaslatot teszünk, stb stb stb
volna erre igény, volna erre akarat, volna erre erő? érdekel ez bárkit is, vagy mindenki úgy van vele, hogy beleszarik, ha elveszik, elveszik, ha nem, nem?
fontos ez nekünk, kell az érdekeinket képviselni? lehet ennek itt a fórumon valami külön keretet adni, amit aztán a későbbiek során más ügyben is lehetne használni?
ötlet?
7911 hozzászólás
Válasz #2961. hozzászólásra

Bő 20 percen át azt írta ki hogy ki vagyok tiltva a fórumról 2012-11-11 mittudom én hány óráig. Aztán miután a panaszom ideírtam, rá 5 percre megint írhattam.
Válasz #2958. hozzászólásra
Nem látlak, hogy kilennél tiltva. Most ahogy néztem senki nincs kitiltva:)
Lehet, hogy csak elfeljetetted a jelszót?
Válasz #2956. hozzászólásra
Szia Zoli!
Bocs, igen félreértés történt, most már nem vesszük le ezeket egyből.
Válasz #2949. hozzászólásra
Sziasztok! Most is tapasztaljátok, hogy lassú az oldal?
Válasz #2957. hozzászólásra
Mi rosszat tettem? 
Mi történt?
Másik regisztrációm miért lett kitiltva a fórumról?
Azért előbb szólhatnának , h mi a hiba , nem egyből törölni a hirdetést, mert igy nem láthatom már amire hivatkoznak !!!!!
Tisztelt Agroinform.hu Felhasználó!
------Köszönjük, hogy hirdetésének az Agroinform weboldalát választotta.
Tájékoztatni kívánjuk, hogy hirdetése(1737864) konkurens oldalt
reklámoz, erre figyelemmel hirdetését töröltük.
A hirdetés feltételeit megtalálja az alábbi elérhetőségen:
http://www.agroinform.com/pages.php?ASZF
Kérjük, a hirdetés feladásánál a fenti ÁSZF-et figyelembe venni
szíveskedjék.
Amennyiben további kérdése lenne, készséggel állunk rendelkezésére.
Válasz #2953. hozzászólásra

Kössz!
Válasz #2952. hozzászólásra
Legyen kit esetleg szidni..

Olvasni, írni, nem muszáj, a törlés gombot ismerje..
Mascus barátunk csak ...rni jár ide.
Biztos sokan kérdezték már,de mindig érdekelt.
Mi kell ahhoz hogy valaki moderátor lehessen?
És mért jó ez neki?
Válasz #2950. hozzászólásra

lehet használt Ferga szervert vettek
Válasz #2949. hozzászólásra

qrva lassú,szar,kidob,Bence csináljatok valamit
www.agroinform.com = a !!!!!!!LASSÚSÁG!!!!!!! -gal

4-5 ször kell frissiteni egy oldalt mire betölt.......

Válasz #2945. hozzászólásra

"A többi felhasználó is nehézségekkel küzd a webhelyhez való csatlakozás során, ezért előfordulhat, hogy várnia kell néhány percet."
Nyilván nem nálad van a hiba
Válasz #2945. hozzászólásra

Ez is nagyon lassú.
Nagyon lassú a rendszer..... vagy csak az én gépem?

Válasz #2943. hozzászólásra
Sanyibácsi!
Látom, modiztál már itt:
http://www.agroinform.com/felhasznalo.php?act=reszletek&uid=56662
Szólj már neki, hogy ez már kicsit sok! azzal nincs gond, hogy beírja 1-2 helyre, de hogy az összes topikba!!
Válasz #2942. hozzászólásra
Megoldva.
Egy moderátor szépen átjavította a YTO traktorok című topicot "YTO Trakor"-ra.

Kérlek javítsátok.
Válasz #2939. hozzászólásra
Írtam neked Facebookon üzenetet.
Válasz #2939. hozzászólásra
Ne őríts már meg Bence! Ott vagyok ismerősöd a facen, meg személyesen is ismerjük egymást. Az a kép az enyém, amelyiken a kéz is ott van. Facen ha gondolod átküldöm a honlapom címét, ott leellenőrízheted. Ha ZKI-s lennék, akkor az jó reklám is lenne a cégnek, de így forrás nélkül. Mondjuk nem egy nagy szám az a kép, de nálam a jóerkölcsbe ütközik az, hogy képet lopok.
Válasz #2926. hozzászólásra
Szia Lenz! Akkor holnap szólunk, levetetjük. Ezek szerint a Zöldségtermesztési Kutató Intézetben dolgozol?
Válasz #2936. hozzászólásra
Biztos nincs fényképezője.
Vagy dinnyéje.

A tel számot bediktálod a tudakozóba, mondják a nevet meg a címet.
Válasz #2935. hozzászólásra

Nézd meg az emailodat ,,,írtam.
Válasz #2934. hozzászólásra
Nem bánnám, azért kapjon már a fejéhez. Én szégyellnék forrásmegjelölés nélkül ilyet csinálni... Nem voltál fent Facen, nem akartam én itt rinyálni.
Válasz #2923. hozzászólásra
Koszi az eszrevetelt ezt is javitjuk;)
Ha kered, akkor felhivja kollegam es megkeri, hogy egy napon belul cserelje. Ha esetleg nem tenne, akkor levesszuk.
Válasz #2925. hozzászólásra
Koszi, kerjuk, hogy javitsak. Maradunk ennel a nevnel:)
Válasz #2930. hozzászólásra
Én már ilyen tolvajokkal nem bíznék üzletben. Na de hát kinek mi az erkölcsi normája.
Válasz #2929. hozzászólásra

mekkora hecc ez
Válasz #2928. hozzászólásra
Nincs ebben semmiféle lopás, beírta a google-ba ,hogy dinnye és az első 3 képet föl töltötte a hirdetése mellé
Válasz #2927. hozzászólásra
nyomorult árulja a dinnyéjét és nem tud egy képet csinálni róla?
Válasz #2927. hozzászólásra
Az a kép az, amelyiken a kezem is látszik és a honlapomról való
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2770316/Elado-mezedes-dinnye.html#

ugyhogy most azonnal elárulod melyik is az!
Hogy lehet letakaríttatni egy lopott fényképet egy idegen hirdetésből, ami itt van? A kép a sajátom és más hirdet vele.
Egy kis észrevétel. A Bábolnai gazdanapok kiállítói között Agroinfo szerepel Agroinform helyett. Vagy ez direkt?
Válasz #2922. hozzászólásra

Köszi
lehet mást nem érint de a részletes adatlap kitöltésénél nem lehet állattartást bejelölni csak állattenyésztést
kitöltöttem állattenyésztésre de ugye a kettő között van különbség.
Válasz #2920. hozzászólásra

Szia!
A kosárba az Agroinform kiadó könyveit, posztereit stb. tudod rakni
Itt tudsz válogatni:
Könyvek
Bal oldalon vannak a kategóriák, ott tudsz nézelődni
Keresném a "traktorhúzó" topikot,de nem hozza ki a kereső.Már majdnem felrobbantam,mikor végre mégis megtalálja azt h. h.böszörmény. Hát rájövök nagy nehezen,h. a cím nem az h. traktorhúzó,hanem az h. traTKorhúzó.

Most láttam meg ezt a "kosár" sort a jobboldali menüsorba gyorsan végigfutottam a weboldalt de sehol nem találtam semmit hogy mire szolgálna
Válasz #2916. hozzászólásra

Semmi jónak nem vagyok az elrontója.
Válasz #2917. hozzászólásra
Pedig ha máshol nem, ott tudnánk jelezni egymásnak, hogy hol és mit nézzen meg.
Mióta itt vagyok, rimánkodok egy privi-lehetőségért, de hiába...
az kivitelezhető ötlet e hogy ha valakinek a hozzászólásához válaszolnak akkor az kapna egy üzit vagy jelzést ......??????????????????????????
fiatalok, mit gondoltok, nem lehetne valami szavazósdival megbolondítani ezt a fórumot?
most éppen a földtv vitája kapcsán, arra gondoltam, hogy paragrafusról paraghrafusra végig lehetne menni rajta, tényleges konzultációt lehetne folytatni, egy-egy szabály hatásait lehetne elemezni, ki mit ért alatta, aztán szavazni róla, hogy elfogadjuk, vagy nem, akár azt is meg lehetne csinálni, hogy módosító javaslatot teszünk, stb stb stb
volna erre igény, volna erre akarat, volna erre erő? érdekel ez bárkit is, vagy mindenki úgy van vele, hogy beleszarik, ha elveszik, elveszik, ha nem, nem?
fontos ez nekünk, kell az érdekeinket képviselni? lehet ennek itt a fórumon valami külön keretet adni, amit aztán a későbbiek során más ügyben is lehetne használni?
ötlet?
Válasz #2914. hozzászólásra

Egyszerűen csak leolvadtak.......ennyi..............
Itt a jobb oldalon miért nem látom, kik a hirdetőcégek, nem írja ki, most új a monitorom gondolom nem az az oka.
Válasz #2912. hozzászólásra

Ejnye no, ilyen különc lennék.